UFO

Marinepiloot: ‘Vreemd vliegend object boven Vietnam’ (video)

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Vietnamoorlog vloog marinepiloot Frederick Marshall Fox met een tankvliegtuig boven de Zuid-Chinese Zee, toen op enkele meters van zijn linkervleugel plotseling een silhouet opdook.

Hij vroeg daarop of er iets op de radar was te zien, maar de luchtverkeersleiding zag niets ongewoons.

Fox omschrijft de UFO als een schotelvormig object met een koepel. Het had een doorsnee van zo’n 10 meter en was niet voorzien van lichten of ramen. “Ik kon het object zien vanwege mijn navigatielichten,” herinnert Fox zich.

American Airlines

De piloot maakte 20 minuten lang een aantal manoeuvres en bochten, maar de UFO bleef bij hem tot hij eenvoudigweg verdween. Luitenant Fox besloot geen melding te doen van het incident vanwege de toenmalige reglementen.

“In de voorschriften stond dat de onwettige bekendmaking van informatie over UFO’s zou resulteren in een boete van 10.000 dollar en 10 jaar gevangenisstraf,” zei Fox. “Ik hield dus mijn mond.”

Fox vloog daarnaast meer dan 30 jaar voor American Airlines, waar hij ook de nodige UFO’s heeft waargenomen. Hij heeft meer dan 20.000 vlieguren op zijn naam staan. In onderstaande video beschrijft hij enkele van de vreemde toestellen die hij gedurende zijn loopbaan heeft gezien.

Bron: YouTube/csetiweb

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nans.
nans.
9 jaren geleden

Waneer komen ze boven nederland in t nieuws?
het is steeds zo ver weg.

dp
dp
9 jaren geleden

ooit dacht ik het zelfde waarom nooit bij mij, toen iemand mij zij kies een dag en tijd liefst tussen 22u en 3u s ‘morgens en een goeie lazerpointer en vroeg of laat heb je contact en ja ik heb dit gedaan en moet zeggen ik was versteld wat ik zag en hoe meer ik de hemel kijk hoe meer dingen die ik zie die ik niet kan plaatsen ook na een deftig onderzoek bij ja het k m i en de luchtmacht ik zou zeggen probeer het eens het kan een tijdje duren maar contact zal je hebben

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Voor de honderdduizendste keer zo’n vage getuigenis van iemand die mediageil is.
Ik hecht er geen waarde meer aan. Pas wanneer ik zélf een ufo zie (van dichtbij overigens)overweeg ik mijn mening te herzien.

H. Liter
H. Liter
9 jaren geleden

[quote name=”dp”]ooit dacht ik het zelfde waarom nooit bij mij, toen iemand mij zij kies een dag en tijd liefst tussen 22u en 3u s ‘morgens en een goeie lazerpointer en vroeg of laat heb je contact en ja ik heb dit gedaan en moet zeggen ik was versteld wat ik zag en hoe meer ik de hemel kijk hoe meer dingen die ik zie die ik niet kan plaatsen ook na een deftig onderzoek bij ja het k m i en de luchtmacht ik zou zeggen probeer het eens het kan een tijdje duren maar contact zal je hebben[/quote]
Klinkt interessant, wil ik ook wel gaan proberen. Maar waar gebruik je de laserpointer voor? En waar koop je die?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x