UFO

Marinepiloot: ‘Vreemd vliegend object boven Vietnam’ (video)

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Vietnamoorlog vloog marinepiloot Frederick Marshall Fox met een tankvliegtuig boven de Zuid-Chinese Zee, toen op enkele meters van zijn linkervleugel plotseling een silhouet opdook.

Hij vroeg daarop of er iets op de radar was te zien, maar de luchtverkeersleiding zag niets ongewoons.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Fox omschrijft de UFO als een schotelvormig object met een koepel. Het had een doorsnee van zo’n 10 meter en was niet voorzien van lichten of ramen. “Ik kon het object zien vanwege mijn navigatielichten,” herinnert Fox zich.

American Airlines

De piloot maakte 20 minuten lang een aantal manoeuvres en bochten, maar de UFO bleef bij hem tot hij eenvoudigweg verdween. Luitenant Fox besloot geen melding te doen van het incident vanwege de toenmalige reglementen.

“In de voorschriften stond dat de onwettige bekendmaking van informatie over UFO’s zou resulteren in een boete van 10.000 dollar en 10 jaar gevangenisstraf,” zei Fox. “Ik hield dus mijn mond.”

Fox vloog daarnaast meer dan 30 jaar voor American Airlines, waar hij ook de nodige UFO’s heeft waargenomen. Hij heeft meer dan 20.000 vlieguren op zijn naam staan. In onderstaande video beschrijft hij enkele van de vreemde toestellen die hij gedurende zijn loopbaan heeft gezien.

Bron: YouTube/csetiweb

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nans.
nans.
10 jaren geleden

Waneer komen ze boven nederland in t nieuws?
het is steeds zo ver weg.

dp
dp
10 jaren geleden

ooit dacht ik het zelfde waarom nooit bij mij, toen iemand mij zij kies een dag en tijd liefst tussen 22u en 3u s ‘morgens en een goeie lazerpointer en vroeg of laat heb je contact en ja ik heb dit gedaan en moet zeggen ik was versteld wat ik zag en hoe meer ik de hemel kijk hoe meer dingen die ik zie die ik niet kan plaatsen ook na een deftig onderzoek bij ja het k m i en de luchtmacht ik zou zeggen probeer het eens het kan een tijdje duren maar contact zal je hebben

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Voor de honderdduizendste keer zo’n vage getuigenis van iemand die mediageil is.
Ik hecht er geen waarde meer aan. Pas wanneer ik zélf een ufo zie (van dichtbij overigens)overweeg ik mijn mening te herzien.

H. Liter
H. Liter
10 jaren geleden

[quote name=”dp”]ooit dacht ik het zelfde waarom nooit bij mij, toen iemand mij zij kies een dag en tijd liefst tussen 22u en 3u s ‘morgens en een goeie lazerpointer en vroeg of laat heb je contact en ja ik heb dit gedaan en moet zeggen ik was versteld wat ik zag en hoe meer ik de hemel kijk hoe meer dingen die ik zie die ik niet kan plaatsen ook na een deftig onderzoek bij ja het k m i en de luchtmacht ik zou zeggen probeer het eens het kan een tijdje duren maar contact zal je hebben[/quote]
Klinkt interessant, wil ik ook wel gaan proberen. Maar waar gebruik je de laserpointer voor? En waar koop je die?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x