CoronaBinnenland

Fractievoorzitter neemt poolshoogte bij vaccinatielocatie en doet schokkende ontdekking

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans nam vrijdag poolshoogte bij vaccinatiecentrum MFA De Valuwe.

Bij prik nummer 6 was de bijsluiter niet aanwezig bij GGD Hart voor Brabant. “Schokkend,” vindt ze.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het advies ‘kijk maar op internet’ van twee GGD-artsen ter plekke is nóg schrijnender, zegt Akkermans, die namens FVD wéér vragen gaat stellen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongehoord en ernstig

“Ik ben zojuist binnen geweest. Ik heb gevraagd naar de bijsluiter van Pfizer, de prik die hier gezet wordt. Het blijkt: er is geen bijsluiter. Ik kreeg het advies: kijk maar op internet,” zegt ze in een vlog.

“Het feit dat wij hier vaccineren zonder dat er een goede bijsluiter bij zit, is ongehoord en ernstig,” benadrukt de FVD-fractievoorzitter.

Zorgelijk

Normaal gesproken krijg je als je bij de huisarts een potje pilletjes gaat halen zes bladzijdes, nu zetten we voor de zesde keer een prik en is er niks te vinden. “Zorgelijk,” aldus Akkermans.

“Het gaat mij erom dat er een eerlijke voorlichting komt richting inwoners. Dat is belangrijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 280 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gammaflitser
Gammaflitser
2 maanden geleden

Wat maakt het uit dat er geen bijsluiter bijzit? Als je nu nog niet doorhebt dat de vaccinaties niet veilig zijn, dan heb je boter op je hoofd. En degene die de vaccinatie gaan halen zal het een worst zijn wat er in de bijsluiter staat. De mouwen worden toch wel opgestroopt.

Annette
Annette
2 maanden geleden

En WEER is het een vertegenwoordigster van de ENIGE ECHTE oppositiepartij Forum voor Democratie, Marianne Akkermans, die de méér dan schandalige praktijken van de GGD, de Gemeentelijke (ON)Gezondheidsdienst aan het licht brengt.

Héél eerlijk: IK ben hierover totaal niet verbaasd. De GGD is verworden tot een zogenaamde “legale” misdaadorganisatie. Niets meer en niets minder.

Ik heb hierover de afgelopen paar jaar al genoeg gelezen. Het zijn ook helemaal geen artsen, die die experimentele gentechinjecties toedienen, maar personen die ze bij wijze van spreken zó van de straat plukken en eventjes een paar uurtjes “les” geven.

Op de achtergrond is dan schijnbaar WEL een echte arts aanwezig, maar wat mij betreft verdient die man of vrouw de titel ARTS al lang niet meer.

Nu moet ik wel eerlijk zeggen, dat het volgens mij geen ene bal uitmaakt of ze nu géén bijsluiter of er 20 velletjes bij doen. De meeste mensen lezen dat toch niet.

Kijk…. als je NU, aan het einde van 2023, nog steeds niet in de gaten hebt dat die vreselijke dood en verderf veroorzakende prikken, niets dan ellende brengen…. dan verdien je misschien niet beter.

Maar goed, dat is dan MIJN mening.

Even off topic, maar misschien best wel belangrijk voor velen:

Gisteren kregen mijn man en ik de tweede brief van KPN, onze provider:

Er was geconstateerd, dat wij nog steeds géén toestemming hadden gegeven voor het in ons appartement brengen van glasvezelkabel.
WIJ hebben al lang besloten dat wij die rotzooi helemaal niet in ons huis willen.
Nu stond er in deze brief iets héél geraffineerds.
Als WIJ het dan niet wilden, werd ons dringend verzocht tóch toestemming te geven in verband met ONZE BUREN.
Weten jullie WAAR dit mij aan deed denken?
Aan een paar jaar geleden, toen wij dringend werden opgeroepen om die experimentele gentechinjecties te nemen VOOR EEN ANDER.
Jullie snappen wel, dat die stomme brief rechtstreeks in de prullenbak is beland.
Wat hanteren al die organisaties toch smerige tactieken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

GEEN bijsluiter = OPRUIMEN…

Millie
Millie
2 maanden geleden

pardon? alleen maar sturen op voorlichting? dit is crimineel gedrag van artsen, sla ze in de boeien en voer ze af, dan geef je een signaal af in plaats van dat he dit gedrag gedoogt!

Back to top button
203
0
We lezen graag je reactie!x