Homepagina » Het Complot » Poetin: ‘Chemische aanval’ in Syrië was false flag, meer in aantocht
Poetin: 'Chemische aanval' in Syrië was false flag, meer in aantocht

Poetin: ‘Chemische aanval’ in Syrië was false flag, meer in aantocht

De Russische inlichtingendienst heeft aanwijzingen dat er in Syrië binnenkort opnieuw chemische wapens worden ingezet, meldt persbureau Reuters.

Het zijn provocaties die moeten leiden tot nieuwe Amerikaanse aanvallen op regeringstroepen van president Assad. Dat zei de Russische president Poetin dinsdag.

Aanvallen met gifgas zouden op meerdere plaatsen worden voorbereid, zei Poetin na een onderhoud in Moskou met zijn Italiaanse ambtgenoot Sergio Mattarella.

Geplande provocaties

Hij zei dat hij heeft gehoord over ‘geplande provocaties’ met als doel om de Syrische overheid op te laten draaien voor de chemische aanval in Idlib.

“Meerdere bronnen hebben laten weten dat false flags zoals deze – ik kan het niet anders noemen – worden voorbereid in andere delen van Syrië, waaronder in de zuidelijke buitenwijken van Damascus,” zei Poetin.

“Ze zijn van plan daar chemische wapens te stallen en de Syrische overheid te beschuldigen van een aanval,” vervolgde hij.

Irak

De Russische Generale Staf schreef in een recent rapport dat militanten giftige stoffen naar verschillende delen van Syrië hebben vervoerd, waaronder het oosten van Ghouta, waar in 2013 een chemische aanval plaatsvond.

De Russische president heeft de Amerikaanse claim dat Assad achter de gifgasaanval zit, vergeleken met de Amerikaanse bewering uit 2003 dat Irak massavernietigingswapens had.

Onderzoek

Dat was het argument voor de invasie van Irak die leidde tot de val van Saddam Hoessein. Later bleek dat er geen bewijs was dat Irak over zulke wapens beschikte.

Rusland gaat de Verenigde Naties vragen om een onderzoek in te stellen naar de gifgasaanval vorige week in Khan Shaikhoun, in het noordwesten van het land.

[Reuters]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Putin verspreid nepnieuws om de wereld zand in de ogen te strooien, waardoor niemand nog weet wat de waarheid is.

  4 likes
 2. Ik zeg niks meer …zoveel domheid ,zoveel kortzichigheid ,we zijn echt te beklagen als mensheid dat we overgeleverd zijn aan die ”slimme” ”capabele” ”verstandige” ”menslievende” ”vredelievende ” ” leiders”.
  Poetin lijkt op het moment de enige met gezond verstand ,of is dat ook spel…
  Ik ga een kop koffie drinken nu het nog kan, zonder radioactief besmet water erin. …Stelletje afgrijselijke idioten.

  18 likes
  • een ding weet ik wel rusland heeft geen exspansie drift.
   de vs wil gewoon over de wereld heersen en nu op dit moment gaat het een beetje moeilijk voor ze.
   waarom horen we zo weinig over israel?

   13 likes
 3. Verdacht was ook de snelheid waarmee de US reageerde en een arsenaal aan bommen liet afgaan zonder vooraf een degelijk en grondig onderzoek te starten of er werkelijk een gifgas aanval heeft plaatsgevonden, het verhaal klopt dat op de plek van de inslag gifgas lag opgeslagen en van wie de chemicaliën afkomstig zijn en niemand anders verantwoordelijk kan zijn of dat er zelfs helemaal geen gifgas was en de boel compleet nep en in scène is gezet.

  De US moest wel snel reageren, anders zou er te veel tijd overheen gaan en het verhaal aan kracht verliezen en een aanval van de US niet meer geaccepteerd worden. Want tegenwoordig volgen de nep aanslagen elkaar zo snel op dat het bijna niet meer is te volgen.
  Het is natuurlijk te idioot voor woorden dat zonder enig veldonderzoek te doen de US overgaat op een aanval. Dat gebeurde zelfs niet eens op de schandalige false flag aanval op Irak waar een tijdje over gesteggeld is eer men over ging op een aanval.

  Zoals al eerder in sommige reacties werd geopperd dat Trump misschien wel wordt gechanteerd lijkt mij dit niet geheel ondenkbaar, want de man is opeens vele malen minder de zelfverzekerde zichzelf. Het zou mij niet verbazen, als hij wat op z’n kerfstok heeft, daarom president MOEST worden. Op basis van chanteerbaarheid een stuurbare president installeren kan veel voordelen opleveren voor de elite.

  De enige weg om daarvan af te komen, wat natuurlijk nooit zal gebeuren, is opstaan en met het hele verhaal naar buiten komen.

  Iemand die zich niet liet chanteren was de Zweedse koning. Ook dit verhaal laat zien dat er een wereld is van chanteren van hooggeplaatste lieden.
  http://www.geennieuws.com/2011/06/zweden-willen-dat-koning-carl-gustaf-aftreedt/

  Hopelijk gaan de Russen als de enige met gezond verstand door met het afdrogen en op de plaats zetten van het satanische Westen.

  Dhr. Putin en vooral dhr. Sergej Lavrov verdienen een groot applaus en staande ovatie voor het (trachten) de wereld te bevrijden van de satanisten.

  20 likes
 4. Hej! Er gaan mensen dood.
  Iemand?

  4 likes
  • Als het zo doorgaat en we blijven de gecontroleerde mainstream en politiek domweg geloven en volgen dan sterven we zelf binnenkort bij bosjes. Prik eens door de leugens heen en wees geen emotioneel schaap die de verkeerde mensen de schuld wil geven. De Amerikanen hebben sinds de oprichting van de Fed op 23 december 1913 niet anders dan oorlog op oorlog gefinancierd, opgestart en aangevoerd. Ze mogen dan hun handen in onschuld wassen, maar het eeuwige spel van de vermoorde onschuld spelen is voorbij!!!….

   8 likes
   • Ik zeg gewoon: Arme mensen! Want daar gaat het eigenlijk om. Terug naar de kern. Er worden mensen vermoord op gruwelijke wijze. U en ik hadden er kunnen wonen. Ik ben al het politieke gelul helemaal zat. Kogels en bommen zijn slecht, en de mensen die ze gebruiken zijn erger dan beesten. Als ons leven ons lief is dan moeten wij van hen af. En dat is nou het probleem: Waar is de liefde? Of is de liefde ondertussen helemaal kapot gechemtrailt?

    3 likes
 5. False flag met meer in aantocht ! Ja, waarom ook niet ? Als het merendeel van de goedgelovige schapen dit ook onvoorwaardelijk als waarheid door de strot laat duwen, waarom dan ineens stoppen daarmee ?
  Mensen krijgen de “leiders” met al hun daden alsook de wandaden die ze verdienen met hun onnozele volgzame houding . Als overheden willens en wetens criminele daden verrichten is het een burgerplicht om daar niet aan mee te werken. Dan wordt burgerlijke ongehoorzaamheid een morele plicht naar alle slachtoffers die het heeft gekost en in de toekomst zou gaan kosten. Ik heb om te beginnen nooit gestemd op dat schorem in Den Haag wat hier net zo medeplichtig aan is. Daarmee gebeurt dit in ieder geval absoluut niet mede in mijn naam. Alles begint bij het feit dat men middels de politieke stem hen het mandaat geeft oorlogshandelingen uit te voeren dan wel er aan mee te werken.

  11 likes
 6. Tjonge jonge , blijven ze aan de gang met die vuile spelletjes . Niemand is te vertrouwen zowel Assad , militanten , Rusland en Amerika . En de gewone mensen zijn weer de dupe die daar wonen . I.p.v dat ze met iets opbouwends komen zodat er eens een keertje rust komt blijft men elkaar dwarszitten en beschuldigen . Waar moet het heen met de wereld .

  3 likes
  • @Hans, heb je wel door of begrijp je wel wie deze oorlog is begonnen? Assad heeft alle recht om op allerlei manieren terug te slaan en zijn land te bevrijden van huurmoordenaars en verschillend gespuis gefinancierd door de US die niet anders doen dan onder valse voorwendselen Syrië te over te nemen en uit te moorden. Met welk recht mag de US doen wat ze blieft?

   4 likes
 7. iets met stuurlui en wal….. of die klok en klepel…

  5 likes
 8. Wanneer wordt het nu mensen eens duidelijk, dat geschiedenis waarschijnlijk de waarheid verteld?

  In de jaren 80 was Assad/Syrie (de vader van ja) al een doorn in het oog van Amerika. Assad stond zo’n beetje als enige op tegen de zogenaamde wensen van de Westerse wereld.
  Reagan had hier buiten sancties (samen met de Westerse wereld) geen echt antwoord op.
  De sancties hebben weer geleid tot de allereerste zelfmoordterroristen, die toen nog een soort van code hadden. Want ja, America in een oorliog bestrijden is een beetje moeilijk, dus bood hij zijn strijders een andere mogelijkheid.
  Later is dit `zoals we allemaal weten compleet uit de hand gelopen (en niet door Syriers, maar door wanhopige mensen en meestal godsdienstwaanzinnigen).

  Wanneer de Westerse wereld (lees Amerika) Syrie weet te destabiliseren of zelfs een militaire aanval in kan zetten, zoals ze in Irak hebben gedaan, dan is de gehele regio min of meer een pop in hun handen.
  Israel wordt ontlast, veiliger, want die zijn zo zielig. Een hele hoop olie is dan onder controle van de powers that be.

  Daarnaast:

  De hele wereld kijkt al jaren naar Assad om hem te betrappen op vies spel. Assad weet dat zodra hij echt de fout in gaat, dan….well he’s screwed….. Denk je dan echt dat hij het risico gaat lopen om zoiets als een chemische aanval uit te voeren?
  Dit is natuurlijk in enkele gevallen natuurlijk geen reden om het niet te doen, maar toch….

  Probleem is, hij kan dit nooit winnen, waar of niet waar. Assad/Syrie moet het veld ruimen in het Midden Oosten. En dat krijgen ze ook voor elkaar.
  Kijk naar Irak, Lybie enz. En gevolg is nog meer haat en nijd tussen moslims en christenen…

  Rotte is dat nu Putin dit naar buiten heeft gebracht, het waarschijnlijk niet zal gebeuren.
  Wacht met het bewijs, laat het (hoe vervelend en verschrikkelijk dan ook) gebeuren en kom dan met bewijs. Dan zal voor eens en voor altijd het fabeltje van het vriendelijke US of Assholes uit de wereld zijn.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen

De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen

Steeds minder Nederlanders kijken tv of luisteren ...

Code rood, 5G wordt onze dood. Zo verliep het protest tegen dit supersnelle netwerk in Den Haag

Code rood, 5G wordt onze dood. Zo verliep het protest tegen dit supersnelle netwerk in Den Haag

Wereldwijd groeit het verzet tegen de uitrol ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.