Universum

Het geheime ruimteproject Solar Warden: Feit of fictie?

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan geruchten dat er een geheime vloot ruimteschepen bestaat die belast is met het monitoren van buitenaards verkeer in ons zonnestelsel en het verdedigen van ons zonnestelsel tegen een eventuele buitenaardse invasie.

Sommige mensen zeggen dat ze bewijs hebben gezien voor het bestaan van dit vermeende project, dat bekendstaat als ‘Solar Warden’. Sommigen speculeren dat de ruimteschepen die deel uitmaken van de vloot zijn gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, heeft in diverse interviews gezegd dat aliens de aarde bezoeken, dat er inderdaad buitenaardse beschavingen buiten ons zonnestelsel zijn en dat de Amerikaanse overheid mogelijk buitenaardse technologie heeft buitgemaakt. Hij vermoedt dat dit al 60 jaar speelt, hoewel de technologie waarover men op aarde beschikt lang niet zo geavanceerd is als die van de bezoekers.

In 2001 wist de Schotse ‘UFO-hacker’ Gary McKinnon in te breken in computers van de NASA en de Amerikaanse marine. Hij was in eerste instantie op zoek naar geheime informatie over het bestaan van vrije energie of nulpuntsenergie.

Tijdens zijn digitale zoektocht stuitte hij op een excelbestand met een lijst namen van ‘niet-aardse officieren’. McKinnon vond de namen niet terug bij de marine. Hij denkt dat men de ruimte rond de aarde wil beheersen en daartoe een geheime ruimtevloot heeft gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.

McKinnon zei dat hij een afbeelding van een UFO bekeek op een NASA-computer in gebouw 8 van het Johnson Space Center toen hij werd gepakt. Enkele maanden later, in maart 2002, werd hij opgepakt. Uiteindelijk besloot de Britse overheid om hem niet uit te leveren aan de VS. Sommigen denken dat dit te maken had met een grote troef die McKinnon in handen had, maar hij wilde daar zelf niets over kwijt.

Het is onduidelijk waar de naam ‘Solar Warden’ precies vandaan komt. Afgelopen jaar bedroeg het budget van de Amerikaanse overheid voor geheime programma’s 52,6 miljard dollar, aldus de Washington Post. In 2011 spendeerde de Amerikaanse overheid naar schatting 718 miljard dollar aan nationale defensie en internationale veiligheid. Het meeste daarvan ging naar de oorlog tegen terrorisme.

Het geld zou in theorie gebruikt kunnen zijn voor een ruimtevloot. Verschillende militaire afdelingen binnen de Amerikaanse overheid hebben hun eigen ruimtecommando, waaronder het Air Force Space Command en de Space and Naval Warfare System’s Command (SPAWAR) van de marine.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
9 jaren geleden

Volgens de laatste info van David Wilcock zijn er in de afgelopen 2-3 jaar meer dan 100 ruimteschepen in ons zonnestelsel gestationeerd die groter zijn dan Neptunus of Jupiter. De vloot van Solar Warden schijnt inmiddels contact met “hen” te hebben.

http://www.theeventchronicle.com/intel/david-wilcock-100-spheres-the-size-of-either-neptune-or-jupiter-have-entered-our-solar-system-in-the-last-2-3-years/

Ollev
Ollev
9 jaren geleden

Sinds de NASA bouwwerken op de maan heeft gezien, die duidelijk op de link aanwezig zijn, zijn ze in rep en roer. Ze vergeten alleen dat buitenaardse beschavingen er al langer zijn dan dat wij ontwikkeld zijn.

Als ze echt de aarde wilden overnemen hadden ze dat heus wel eerder gedaan… niks om ons uiteindelijk zorgen over te maken lijkt mij.

https://www.youtube.com/watch?v=92BDsfuUcRk

Wil
Wil
9 jaren geleden

Nasa is een cooperatie net als de FED reserve, beide doen hun eigen ding en vertellen ons wat hen of de regering hen het beste uikomt .

bluffbloff
bluffbloff
9 jaren geleden

Er zijn op dit moment zon’n 3 MILJARD mensen met een mobiele telefoon met camera. Deze mobiele telefoons bestaan al geruime tijd en in de decennia daarvoor hadden we camera’s en ordinaire fototoestelletjes. Toch opmerkelijk dat er desondanks nog NIET 1 deugdelijke, overtuigende foto of filmpje van een ruimteschip valt te vertonen. Gek toch? Niet? Nietwaar? Toch?

Ik weet een ding zeker. Er zijn veel mensen zijn DIE ZO VERDOMD GRAAG WILLEN dat aliens echt bestaan. In deze verrotte wereld die duidelijk op z’n eindje loopt, WILLEN WE ZO GRAAG een nieuw perspectief, een andere kijk op ons bestaan, het universum.

Maar helaas folks… life sucks en ALIENS BESTAAN NIET. Accepteer dat, pak het werkelijke probleem van jezelf aan… waarom je zo graag een uitvlucht zoekt uit de relaiteit. Je hebt duidelijk problemen in het hier en nu.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x