Homepagina » Universum » Het geheime ruimteproject Solar Warden: Feit of fictie?
Het geheime ruimteproject Solar Warden: Feit of fictie?

Het geheime ruimteproject Solar Warden: Feit of fictie?

Er gaan geruchten dat er een geheime vloot ruimteschepen bestaat die belast is met het monitoren van buitenaards verkeer in ons zonnestelsel en het verdedigen van ons zonnestelsel tegen een eventuele buitenaardse invasie.

Sommige mensen zeggen dat ze bewijs hebben gezien voor het bestaan van dit vermeende project, dat bekendstaat als ‘Solar Warden’. Sommigen speculeren dat de ruimteschepen die deel uitmaken van de vloot zijn gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.

Astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, heeft in diverse interviews gezegd dat aliens de aarde bezoeken, dat er inderdaad buitenaardse beschavingen buiten ons zonnestelsel zijn en dat de Amerikaanse overheid mogelijk buitenaardse technologie heeft buitgemaakt. Hij vermoedt dat dit al 60 jaar speelt, hoewel de technologie waarover men op aarde beschikt lang niet zo geavanceerd is als die van de bezoekers.

In 2001 wist de Schotse ‘UFO-hacker’ Gary McKinnon in te breken in computers van de NASA en de Amerikaanse marine. Hij was in eerste instantie op zoek naar geheime informatie over het bestaan van vrije energie of nulpuntsenergie.

Tijdens zijn digitale zoektocht stuitte hij op een excelbestand met een lijst namen van ‘niet-aardse officieren’. McKinnon vond de namen niet terug bij de marine. Hij denkt dat men de ruimte rond de aarde wil beheersen en daartoe een geheime ruimtevloot heeft gemaakt met behulp van buitenaardse technologie.

McKinnon zei dat hij een afbeelding van een UFO bekeek op een NASA-computer in gebouw 8 van het Johnson Space Center toen hij werd gepakt. Enkele maanden later, in maart 2002, werd hij opgepakt. Uiteindelijk besloot de Britse overheid om hem niet uit te leveren aan de VS. Sommigen denken dat dit te maken had met een grote troef die McKinnon in handen had, maar hij wilde daar zelf niets over kwijt.

Het is onduidelijk waar de naam ‘Solar Warden’ precies vandaan komt. Afgelopen jaar bedroeg het budget van de Amerikaanse overheid voor geheime programma’s 52,6 miljard dollar, aldus de Washington Post. In 2011 spendeerde de Amerikaanse overheid naar schatting 718 miljard dollar aan nationale defensie en internationale veiligheid. Het meeste daarvan ging naar de oorlog tegen terrorisme.

Het geld zou in theorie gebruikt kunnen zijn voor een ruimtevloot. Verschillende militaire afdelingen binnen de Amerikaanse overheid hebben hun eigen ruimtecommando, waaronder het Air Force Space Command en de Space and Naval Warfare System’s Command (SPAWAR) van de marine.

[Epoch Times]


Vind je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Er zijn op dit moment zon’n 3 MILJARD mensen met een mobiele telefoon met camera. Deze mobiele telefoons bestaan al geruime tijd en in de decennia daarvoor hadden we camera’s en ordinaire fototoestelletjes. Toch opmerkelijk dat er desondanks nog NIET 1 deugdelijke, overtuigende foto of filmpje van een ruimteschip valt te vertonen. Gek toch? Niet? Nietwaar? Toch?

  Ik weet een ding zeker. Er zijn veel mensen zijn DIE ZO VERDOMD GRAAG WILLEN dat aliens echt bestaan. In deze verrotte wereld die duidelijk op z’n eindje loopt, WILLEN WE ZO GRAAG een nieuw perspectief, een andere kijk op ons bestaan, het universum.

  Maar helaas folks… life sucks en ALIENS BESTAAN NIET. Accepteer dat, pak het werkelijke probleem van jezelf aan… waarom je zo graag een uitvlucht zoekt uit de relaiteit. Je hebt duidelijk problemen in het hier en nu.

  20 likes
 2. Volgens de laatste info van David Wilcock zijn er in de afgelopen 2-3 jaar meer dan 100 ruimteschepen in ons zonnestelsel gestationeerd die groter zijn dan Neptunus of Jupiter. De vloot van Solar Warden schijnt inmiddels contact met “hen” te hebben.

  http://www.theeventchronicle.com/intel/david-wilcock-100-spheres-the-size-of-either-neptune-or-jupiter-have-entered-our-solar-system-in-the-last-2-3-years/

  6 likes
  • En duizenden amateurastronomen zien dat niet…?
   Yeah Right….

   20 likes
   • precies :-). al die aluhoedjes verhaaltjes. net zoals degene die bij zonsopgang ineens een planeet zien. we barsten van de technologie om een knaak op de maan te fotograferen maar zien die planeet nu net even niet. gevalletje van niks beter te doen dus fantaseren we er maar op los voor een beetje aandacht. 😉

    6 likes
    • Sorry Ronny, ik reageer even via jouw Beantwoorden knop, daar die bij Michel voor mij blijkbaar niet aanwezig is.

     Michel
     4 maart 2015 13:58 at 13:58

     Beste Michel, enig idee wat 1 planeet ter grootte van Jupiter met zijn zwaartekracht aanricht in ons zonnestelsel, laat staan 100.

     Enig idee hoe verspreid de posities en onderlinge afstanden moeten zijn, om ons zonnestelsel en zijn planeten geen gevaar te laten lopen om uit z’n baan geslingerd te worden, denk het niet. Je zal dan deze 100 objecten verspreid in een 360 graden bol overal in de hemel moeten kunnen zien.

     Conclusie is dus dat je dus géén enkele planeet ter grootte van Jupiter ons zonnestelsel stiekum achter de zon kan binnensmokkelen, zonder dat dit rampzalige invloed heeft op de banen van meerdere planeten, zoals de aarde, en een ketting van 100 van deze Jupiter-achtige planeten verstopt achter de zon is al helemáál onzinnig, en zou ons zonnestelsel in een complete chaos storten.

     Conclusie, opnieuw B.S.

     1 likes
    • Dude je moet echt eens out of the blue kijken …..

     https://m.youtube.com/watch?feature=related&v=cYPCKIL7oVw

     0 likes
   • Ik weet niet of deze schepen echt zijn of niet ,daar heb ik net zoals jullie het raden naar maar je zou / kunt deze erg makkelijk verbergen voor elke amateur astronoom. Het enige dat ze hoeven te doen is een positie aanhouden waarbij de zon steeds tussen hen en ons in staat. Intelligente wezens die zulke schepen (zouden) kunnen bouwen zullen dat ook wel weten en jullie ook als jullie even in 3D gedacht hadden. 🙂

    2 likes
    • Als je 3D denkt, zoals jij blijkbaar nu niet doet, weet je dat in de werkelijke 3D wereld, je feitenlijk in een 360 graden bol zit. Dus als je planeetgrote ruimteschepen wilt verstoppen achter de zon, hoef je alleen maar 180 graden de andere kant op te kijken, of 90 graden omhoog/omlaag om de andere planeetgrote ruimteschepen te zien.

     Conclusie, B.S.

     3 likes
     • Dus als jij voor een toren staat en achter de toren staat iemand anders (of meerderen) die zijn/hun relatieve positie behoud(en) t.o.v. u terwijl je rond de toren wandelt. Dan beweer jij dat je je enkel 180 graden moet draaien of omhoog of omlaag moet kijken om deze te kunnen zien!!! Dat is pas B.S. prima staaltje van intelligent denkwerk (niet dus!!!)

      2 likes
     • Rob ik raad je aan eens te kijken naar out of the blue een van de beste docus over dit onderwerp. Na het zien van deze docu war wel degelijk bewijs wordt getoont op meerdere levels zelfs kan je bijna niet tot een andere conclusie komen dat het wel waar moet zijn, en nee ik ben geen alu hoedje
      https://m.youtube.com/watch?feature=related&v=cYPCKIL7oVw

      0 likes
  • De aarde past 1000x in Jupiter…
   De ruimteschepen zijn even groot als Jupiter, en daar zijn er inmiddels meer dan 100 van?

   Ze zijn in ieder geval zwart, want anders zouden er inmiddels 100 heldere punten te zien moeten zijn gedurende de nacht.

   Een gevalletje van te veel fantasie?

   7 likes
   • laat eens kijken… ze zijn zwart en misschien ook volledig bedekt met een laag zwart schuim die licht en radar signalen niet weerkaatsen, moeten wel troosteloze planeten zijn.

    1 likes
  • Bedankt voor je informatie.
   Ik heb al een tijdje geen informatie van David Wilcock meer gevolgd, dus dit ga ik zeker bekijken.
   Je weet dat hij de incarnatie van Edgar Cayce is ?
   Hier een paar vergelijkende foto’s voor mensen die dit nog niet weten.
   De gelijkenis is echt frappant.

   https://www.google.nl/search?q=edgar+cayce+david+wilcock&biw=1093&bih=481&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bNv1VNmlJ5DgaJTHgugI&ved=0CCAQsAQ

   3 likes
  • Klein stukje hieruit:

   “The Cabal used an advanced weapon to fire on one of the Moon-sized ones in mid-December. The object lit up, becoming a bright red spot in the sky that people saw… and redirected the beam back to the base it came from. This caused serious damage and some loss of life… Since that time we have had the no-fly zone around the earth and the quarantine around our solar system. No one who was already here is being allowed to leave — either from Earth or any of the “colonies,” as they are called.”

   0 likes
 3. new atheist world order

  Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat dit alles onder de noemer ‘Lariekoek’ te scharen valt.

  10 likes
 4. er zijn miljarden sterrenstelsels waarin allemaal weer planeten in bewoonbare zones voorkomen .
  dus in die zin , zal daar ook leven op voorkomen .

  ons water op planeet aarde is afkomstig van metiorieten waar komen die vandaan ? uit het heelal ons levens is afkomstig uit dit water dus buitenaards .

  onze technologie vindt ik al vrij ver tenopzichte van de eerste tv /pc ect maar stel op 1 van die bewoonbare zones leven wezens die alleen al 1000 jaar verder zijn dan ons ,wij zijn ook al in staat om ruimte reizen te maken waarom zij niet ?

  dat er nog geen opelijk contact is geweest wil niet zeggen dat het er niet is .

  ik hoop dat ik in mijn leven nog mee mag maken dat er nog contact plaats gaat vinden en de sluier hierin wordt opgedoekt , want ik ben een nieuwschierig persoon , ik weet wel dat he meeste wat we leren op school religie ect niet juist is en dat er mensen zijn die in eigen belang niet willen dat bepaalde zaken bekent worden ,want stel je hebt de energie handel in handen ,en stel je weet dat er grati energie voorhanden is doormiddel van buitenaardse technologienen dan geef je die niet zo maar vrij want dan verdien je niks meer aan je energie handel die jij hebt . dus in zekere zin snap ik wel waarom er niets opelijk eerlijk de wwarheid verteld wordt .

  maar mijn inziens is dat buitenaards leven al dan niet techonlogisch vergenoeg gevorderd is om ons te bezoeken .

  ook kun je in heel veel geschiedens buitenaardse info vinden ,ik raad aan doe onder zoek neem de tijd er voor en kijk voorla als het helder is eens buiten naar boven ,kom je zo nu en dan vreemde dingen tegen .

  8 likes
  • @Marcel: Wees maar niet bang, je gaat ze zeker nog zien in je leven.
   Over de hele wereld komen steeds meer berichten naar buiten, over Ufo’s (en hun inzittenden)
   Ik heb ze zelf al zo’n twee en een halfjaar boven mijn appartement hangen.
   Op elke heldere avond kan ik ze zien.
   Het lijken net hele heldere sterren, maar ze bewegen, en met de verrekijker kan ik zien, dat ze schotelvormig zijn.
   Ze hebben witte en gekleurde lichten, rondom hun voertuigen, en ze bewegen van boven naar beneden, en van links naar rechts.
   Ze maken geen geluid en lijken zomaar uit het niets te verschijnen en weer te verdwijnen.
   Ik kan iedereen dus aanraden, om eens goed naar de sterren te kijken, want misschien zien jullie ze
   dan ook wel.
   Want wees eens eerlijk: wie kijkt er tegenwoordig nog echt naar de lucht ?

   3 likes
 5. Sinds de NASA bouwwerken op de maan heeft gezien, die duidelijk op de link aanwezig zijn, zijn ze in rep en roer. Ze vergeten alleen dat buitenaardse beschavingen er al langer zijn dan dat wij ontwikkeld zijn.

  Als ze echt de aarde wilden overnemen hadden ze dat heus wel eerder gedaan… niks om ons uiteindelijk zorgen over te maken lijkt mij.

  https://www.youtube.com/watch?v=92BDsfuUcRk

  8 likes
 6. Nasa is een cooperatie net als de FED reserve, beide doen hun eigen ding en vertellen ons wat hen of de regering hen het beste uikomt .

  6 likes
 7. Is het nu dat Wij de “buitenaardsen” in de gaten houden; of houden zij “ons” in de gaten ?
  Is dit nu iets om serieus over na te denken. of kunnen wij ons beter richten op de plannen van de Bilderberg Groep ?
  Of is Planeet X het belangrijkste ? Of………… zijn het allemaal rookgordijnen en worden wij zo zoetjes aan al “overgenomen” door de “Greys”…
  Wie het weet mag het zeggen. Maar het belangrijkste is ; WAAR IS HET BEWIJS ????????????????

  3 likes
  • Nog steeds – na alle commentaren alhier geleverd – vraag ik heel beleefd; waar is het bewijs ?
   Als ik met mijn telescoopje rond koekeloer zie ik geen enkel ruimteschip van een dergelijke afmeting.
   Wel zie ik vaak genoeg lichten die “zomaar” opduiken en ook weer “zomaar” verdwijnen.
   Maar voor een foto te ver weg en te onduidelijk.
   En de foto’s die ik heb gezien zijn misschien wel van ruimteschepen, maar de afmetingen zijn toch significant afwijkend van het verhaaltje van hierboven.
   Erich von Däniken heeft echte foto’s gemaakt van figuren die ons lang geleden bezocht hebben, maar met de hedendaagse technologie is het kinderlijk eenvoudig om “bewijs” te fabriceren, dus…… afwachten tot wij het allemaal met eigen ogen mogen zien. En dan nog………..

   2 likes
 8. Wij kunnen wel gissen en afvragen omtrent buitenaards leven, de enige manier om het te “weten” is met gevoel.
  Een oerinstinct dat de mens al eeuwen geleden is kwijtgeraakt evenzo het contact met de natuur en haar geesten.
  We worden allemaal geleefd door slechts 1 uitvinding van de mens en dat is het : GELD.
  Het is niets meer en niets minder wat op dit ogenblik bij 99 % van alle mensen telt, hoe meer hoe beter.
  Dat wij daarbij onze natuur en planeet zelf verkrachten zal vele een zorg wezen, voorlopig gebeurd er toch nog niets met “Moeder Aarde” mentaliteit.
  Door deze manier van leven zijn wij vele vaardigheden kwijt geraakt en zullen wij nooit te weten komen omtrent het leven op andere planeten of in andere zonnestelsels.
  Pas als wij allen weer proberen terug te keren naar bepaalde gevoelens zullen wij de kans krijgen om contact te leggen met meer vredelievende “spirits” vanuit het Heel-Al.
  En zolang er krachten zijn die ervoor zorgen dat wij mensen elkaar de kop inslaan en elkaar het licht in de ogen niet gunnen zal er geen contact komen, pas als wij een andere denkwijze kunnen en willen aannemen zal er veel geopenbaard worden aan ons, de vele sceptici ten spijt.

  4 likes
 9. Geruchte, verdedigen, invasie, bewijs, speculeren, ruimtevloot, buitenaardsen, technologie, alliens,
  vermoeden, niet aardse officieren, eigenlijk geheime afspraken met buitenaardsen, MC kinnon , geld in theorie gebruikt voor ruimte schepen, ter verdediging, en internationale veiligheid,,
  Geruchte ter verdediging tegen buitenaardsen? aliens?
  Verdediging met behulp van buitenaardsen aliens, die onder de mens aanwezig is,tegen een invasie van buitenaardsen? aliens?
  Buitenaardsen geven hulp aliens genoemd aan Aardsen mensen genoemd tegen buitenaardsen aliens?
  MC kinnon leeft in een fantasie wereld,, maar zijn speculaties zijn zeer speculeer bij heel veel mensen
  aliens tegen aliens, er zit zeker een tegenstelling van voor en tegen,, een menselijke eigenschap
  van voor en tegen ,goed en slecht?
  en daar komen alle speculaties uit voort.. waar wachten eigenlijk die buitenaardsen nu op?
  Wachten ze op dat de mens een waarlijk tegenstander gaat worden, waarin het interessant word voor de buitenaardsen om oorlogje te spelen.. volgens mij is dat de oorlog die in het hooft zit van de mens , en die fantaseert er maar op los.. wel eerlijk van die buitenaardsen wachten dat de mens zo technologisch is dat het een waardige tegenstander word,,,

  1 likes
  • Dus wij mensen kunnen rond de hele wereld tegen elkaar vechten, elkaar uitmoorden, compleet andere meningen op na houden, verschillende culturen hebben. Maar bij buitenaardsen die niet eens van dezelfde planeet hoeven af te komen is dit niet mogelijk. Is dat wat je nu eigenlijk zegt ? Het hele verhaal zou inderdaad goed fantasie kunnen zijn maar ik zie er voor de rest geen tegenstelling in.

   0 likes
 10. Kennis is macht. Hoe wil je van de wereld 1 maken? Meer is het niet. Als we een ruimteoorlog krijgen, dan is het gewoon onder onze eigen landen/gebieden. Maar ook dat is fake. Aan elke grote beschaving komt een keer een eind. 2012 was het keerpunt om mensen op te gaan ruimen.(offeren) De klok/tijd loopt nu weer terug. Behalve voor mensen met een golden ticket. Men gaat niet voor niks gebieden weer in oude natuurlijke staat herstellen en mensen naar de grote steden verbannen. Dit is de game. De Endgame. Net zoals honden overgefokt kunnen worden, gebeurt dit ook bij de mens. Dus moet alles weer terug naar oude staat. Door allerlei maatregelen zorgt men voor een versnelling. Dan lijkt het natuurlijk en niemand hoeft zich te verantwoorden.
  Heftig ja, maar geen reden om er toch nog niets meer van te maken. Er is nog genoeg en heel dichtbij om je leven leuk te maken/houden. Kijk door het systeem heen. Geld/spullen kun je niet meenemen als je dood bent. Helaas zijn veel mensen besmet met het wegwerp consumenten systeem en telt alleen nieuw bij hen. Oude dingen en menselijke contacten hebben meer waarde. En zie tijd als tijdloos.

  1 likes
 11. Feit en fictie wordt (ook hier) geregeld vermengd. Ieder heeft zijn / haar eigen waarheid. Dat is in beginsel goed. En meer zeg ik er (nog) niet over.

  Grtz.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...