Homepagina » Mens en Dier » Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’
timmermans
Foto: European Parliament CC BY 2.0

Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’

Frans Timmermans heeft weer van zich laten horen. De Eurocommissaris stelde onlangs voor om de CO2-uitstoot in 2030 met 55 procent terug te brengen in de strijd tegen klimaatverandering. Een meerderheid in het Europees Parlement wil daar zelfs -60 van maken. “Laat me duidelijk zijn: dit zal verdomd moeilijk zijn om voor elkaar te krijgen. Maar het kan wel. Hoe eerder we beginnen, hoe lager de kosten.”

In het Europees Parlement zei hij woensdag dat hij offers vraagt van iedereen, ook van burgers. Volgens Timmermans staat klimaat gelijk aan weer. Hij verwees namelijk naar het recente noodweer in Limone Piemonte, in Noord-Italië, waar een huis van drie verdiepingen in een rivier stortte. Het regende maar liefst 12 uur lang en er viel evenveel regen als normaal in een half jaar tijd. In het gebied zijn zeven lichamen gevonden.

“Verschrikkelijk,” zei Timmermans over de gebeurtenissen. Hij speelde vervolgens in op de emoties van mensen: “Stel je voor wat er gebeurt als we niets doen en tegen de inwoners zeggen dat het te duur is, dat we niet zullen ingrijpen.”

Alsof jij ook maar één kilometer minder vliegt!

Velen begrijpen niet waarom de klimaatcommissaris nog een podium krijgt. “Er komt een tijd waarin de vraag gesteld wordt waarom deze idioot gewoon zijn gang kon gaan,” schrijft Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com.

“Reuters: De politie in Brussel heeft vanavond een gezette en bebaarde man aangehouden, in verwarde toestand,” voegt blogger Jan Gajentaan toe.

Edwin N haalt uit naar Timmermans: “O ja? Waarom heb jij dan geen zonnepanelen op jouw dak, of windmolens in jouw tuin? Warmtepomp dan, heb jij die? Alsof jij de kachel ook maar één graad lager draait. Alsof jij ook maar één kilometer minder vliegt!”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
4 maanden geleden

De grote groene leugen: met berekeningen die falikant onjuist zijn beweren dat o.a. de Co2-uitstoot verminderd kan worden. Zo wordt het verbranden van biomassa als co2-neutraal beschouwd terwijl hierdoor de natuur de mogelijkheid ontnomen wordt in de toekomst Co2 op te nemen doordat biomassa als voeding dient voor de bestaande en nieuwe leven in de natuur. Met dit beleid zal de werkelijke CO2-uitstoot in 2030 waarschijnlijk veel hoger zijn.

rop
rop
4 maanden geleden

Hebben ze daarom het corona virus bewust verspreid over de gehele wereld heen , om offers te brengen om het klimaat te veranderen, daar slagen ze dan goed in ,dagelijks vallen er al slachtoffers, dus wat zeurt ie nou ,er zijn al meer dan een miljoen doden gevallen door corona ,dus het klimaat is daardoor al een beetje geholpen, maar waarschijnlijk nog niet genoeg, en inderdaad ,de laatste regels ,als jij [timmerman]maar een kilometer minder vliegt. inderdaad een verwarrende Man.. Volgens mij is deze bejaarde bebaarde Man beheks door klimaat gekte.. Dat er wat aan gedaan word is zeker niet verkeert, en dat men bewuster word van het menselijke gedrag eigenschap is mooi mee genomen, maar de manieren waarop ,heeft toch veel bedenkingen.

Ron
Ron
4 maanden geleden

Mr Timmermans is een gepatenteerde leugenaar en wil enkel geld uit de mensen hun zakken kloppen. De Waarheid is anders en veel erger hij weet het maar liegt en bedriegt ons omdat de wetenschap een gezichtsverlies zou lijden samen met de politici die ons decennia lang blaasjes wijsmaken. Het is de zon en niks anders dan de zon. Het ijs smelt enkel door toedoen van de zon en kosmische straling door een verzwakkend elektro magnetisch veld der aarde die de ozonlaag vernietigde en daardoor viel de natuurlijke bescherming der aarde weg voor de kosmische straling. Zij weten het en zeggen NIKS, NIKS, Niks daarover. Erger nog diegene die erover publiceren worden bedreigt en van het net gehaald.

Theo Kainos
Theo Kainos
Reactie op  Ron
4 maanden geleden

Daar ben ik het volledig mee eens. Mijn statistiekleraar vertelde tijdens een college dat er een verband bestaat tussen het aantal ooievaars in een gebied en het aantal baby’s die daar geboren worden.Dat was een voorbeeld van een schijncorrelatie.

Hij legde toen uit dat als mensen grotere gezinnen hebben ze ook in grotere huizen wonen met grotere daken waar dan meer ooievaars op kunnen zitten….

Toevallige of schijnbare correlaties verdwijnen bij herhaling van de waarnemingen of bij controle voor een derde variabele. Die derde variabel namenlijk een verzwakking van het elektromagnetische veld van de aarde wordt door de MSM inderdaad nooit genoemd als derde variabele voor de opwarming van de aarde.

En op grond van de schijncorrelatie tussen CO2 en de opwarming van de aarde wil Bill Gates met zijn formule CO2=PxSxExC

de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk naar nul terugbrengen. P stelt dan de hoeveelheid mensen op de aarde voor (People). Hij zegt dan:

If do a really great job on new vaccines …..we could lower that by perhaps 10 to 15 percent

(Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins … dan zouden we dat met misschien 10 tot 15 procent kunnen verlagen).

https://youtu.be/LmzeYYWntxw

De wereldbevolking is het totaal aantal levende mensen op aarde. De Verenigde Naties (VN) schatten dat de mondiale populatie in april 2019 de 7,7 miljard haalde, met een jaarlijkse toename van 83 miljoen, zo’n 1,1%.

De geschatte wereldbevolking was dus in april 2020  7,78 miljard mensen.

Dus als Bill Gates tussen de 777 miljoen en 1,17 miljard mensen vermindert met behulp van vaccins kan hij de uitstoot van CO2 verminderen en is hij de redder(Messias) van de wereld  geworden…..

Ja? Applaus?

Nou vergeet het maar!

Deze man moet zo snel mogelijk aangeklaagd worden voor een misdaad tegen de mensheid omdat hij het oogmerk heeft  om met vaccins genocide te plegen op maar liefst zo’n 1 miljard mensen!

https://www.om.nl/onderwerpen/internationale-misdrijven/uitleg

nou en!
nou en!
4 maanden geleden

het wordt tijd dat deze megalomaan geofferd wordt!!!!

Johnny
Johnny
Reactie op  nou en!
4 maanden geleden

Wil ik wel bij helpen hoor!!

jenne
jenne
4 maanden geleden

Het erge is!!! dat bijna ieder één voorbij gaat aan de werkelijkheid, wanneer midden eind 2021 de huizen markt begint in te storten, ja wat dan vraag je je af, had een mooi gepsrek met een oude vriend, die makelaar was in Haarlem, hij woond in een leuke buurt, leuk huis wat hem ooit 250 000 Gulden heeft gekost en dat was een hele normale prijs, nu worden er bij hem in de buurt het zelfde huis verkocht voor over de Millioen Euro, gaan we terug naar de werkelijkheid, wat zijn de consequenties dan, in geval van de komende crisis, zie er niet echt naar uit !

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Inspelen op sentimenten. Frans Timmermans er is gewoon een klimaat dat aan veranderingen onderhevig is. Zou het niet beter zijn te onderzoeken wanneer de eerste berichten over CO2 zijn verschenen en hoe dat heeft geresulteerd tot deze politiek en weet u ook waar het geld naar toe gaat dat hier mee gemoeid is en vooral wat het bijdraagt. Trouwens in mijn beleving kent Brussel geen trias politica en dat geeft dan aan dat we met Brussel in een open dictatuur leven en als volk overgeleverd zijn aan de waan van de dag o.a. ‘De Klimaat Hype”.

Blackpeat
Blackpeat
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

In mijn beleving kent Nederland ook geen trias politica. De wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht zijn allen ambtenaren in dienst van de koning, die aan hem hun trouw geworden hebben. Kortom ze vreten allen uit één en de zelfde ruif, wiens belangen zullen zij verdedigen denk je?

Jeff
Jeff
4 maanden geleden

Zou eigenlijk willen pleiten voor een dictator voor Europa. Gewoon eentje die dan zegt ; dit zijn je plichten en dat je rechten. Zo eentje die je helemaal niet meer laat denken aan vrijheid. Wat zou dat een hoop tijd schelen, t.o.v. een democratie, waarin je denkt dat je vrijheden hebt en waarbij je mag mee discussiëren. Maar dan wel graag een man, met de ballen van Stalin. Want telkens als ik deze kabouter of die smurf in den Haag wat hoor roepen, krijg ik trek in roomsoesjes en die lust ik geeneens. Een dictatuur zou een hoop duidelijkheid scheppen. Ja, er is onrecht … maar daar hoort dat zo. Geen discussie.

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

timmermans hoeft zich geen zorgen te maken want als straks de werkloosheid op 15% ligt in NL vliegt er vanzelf minder CO2(g) de lucht in.

Jeff
Jeff
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

ligt eraan, wat je thuis gaat doen

P@
4 maanden geleden

Die man moet heel ff stil houden nu.

Bert
Bert
4 maanden geleden

Kan die bejaarde tuinkabouter nu eens eindelijk zijn mond houden. Dat besmettelijke gelul van deze hansworst moet worden gestopt.

x

Check Also

gates

Groene Reset: Bill Gates vergelijkt strijd tegen broeikasgassen met ‘wereldoorlog’

Wie dacht dat de rust na de ...

duits

Opgepast! Het is koud buiten: ‘Groene’ energie faalt in Duitsland, kolen en gas bieden redding

Als het aan partijen als D66 en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x