Homepagina » Mens en Dier » Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’
timmermans
Foto: European Parliament CC BY 2.0

Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’

Frans Timmermans heeft weer van zich laten horen. De Eurocommissaris stelde onlangs voor om de CO2-uitstoot in 2030 met 55 procent terug te brengen in de strijd tegen klimaatverandering. Een meerderheid in het Europees Parlement wil daar zelfs -60 van maken. “Laat me duidelijk zijn: dit zal verdomd moeilijk zijn om voor elkaar te krijgen. Maar het kan wel. Hoe eerder we beginnen, hoe lager de kosten.”

In het Europees Parlement zei hij woensdag dat hij offers vraagt van iedereen, ook van burgers. Volgens Timmermans staat klimaat gelijk aan weer. Hij verwees namelijk naar het recente noodweer in Limone Piemonte, in Noord-Italië, waar een huis van drie verdiepingen in een rivier stortte. Het regende maar liefst 12 uur lang en er viel evenveel regen als normaal in een half jaar tijd. In het gebied zijn zeven lichamen gevonden.

“Verschrikkelijk,” zei Timmermans over de gebeurtenissen. Hij speelde vervolgens in op de emoties van mensen: “Stel je voor wat er gebeurt als we niets doen en tegen de inwoners zeggen dat het te duur is, dat we niet zullen ingrijpen.”

Alsof jij ook maar één kilometer minder vliegt!

Velen begrijpen niet waarom de klimaatcommissaris nog een podium krijgt. “Er komt een tijd waarin de vraag gesteld wordt waarom deze idioot gewoon zijn gang kon gaan,” schrijft Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com.

“Reuters: De politie in Brussel heeft vanavond een gezette en bebaarde man aangehouden, in verwarde toestand,” voegt blogger Jan Gajentaan toe.

Edwin N haalt uit naar Timmermans: “O ja? Waarom heb jij dan geen zonnepanelen op jouw dak, of windmolens in jouw tuin? Warmtepomp dan, heb jij die? Alsof jij de kachel ook maar één graad lager draait. Alsof jij ook maar één kilometer minder vliegt!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
11 maanden geleden

De grote groene leugen: met berekeningen die falikant onjuist zijn beweren dat o.a. de Co2-uitstoot verminderd kan worden. Zo wordt het verbranden van biomassa als co2-neutraal beschouwd terwijl hierdoor de natuur de mogelijkheid ontnomen wordt in de toekomst Co2 op te nemen doordat biomassa als voeding dient voor de bestaande en nieuwe leven in de natuur. Met dit beleid zal de werkelijke CO2-uitstoot in 2030 waarschijnlijk veel hoger zijn.

rop
rop
11 maanden geleden

Hebben ze daarom het corona virus bewust verspreid over de gehele wereld heen , om offers te brengen om het klimaat te veranderen, daar slagen ze dan goed in ,dagelijks vallen er al slachtoffers, dus wat zeurt ie nou ,er zijn al meer dan een miljoen doden gevallen door corona ,dus het klimaat is daardoor al een beetje geholpen, maar waarschijnlijk nog niet genoeg, en inderdaad ,de laatste regels ,als jij [timmerman]maar een kilometer minder vliegt. inderdaad een verwarrende Man.. Volgens mij is deze bejaarde bebaarde Man beheks door klimaat gekte.. Dat er wat aan gedaan word is zeker niet verkeert, en dat men bewuster word van het menselijke gedrag eigenschap is mooi mee genomen, maar de manieren waarop ,heeft toch veel bedenkingen.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Mr Timmermans is een gepatenteerde leugenaar en wil enkel geld uit de mensen hun zakken kloppen. De Waarheid is anders en veel erger hij weet het maar liegt en bedriegt ons omdat de wetenschap een gezichtsverlies zou lijden samen met de politici die ons decennia lang blaasjes wijsmaken. Het is de zon en niks anders dan de zon. Het ijs smelt enkel door toedoen van de zon en kosmische straling door een verzwakkend elektro magnetisch veld der aarde die de ozonlaag vernietigde en daardoor viel de natuurlijke bescherming der aarde weg voor de kosmische straling. Zij weten het en zeggen NIKS, NIKS, Niks daarover. Erger nog diegene die erover publiceren worden bedreigt en van het net gehaald.

nou en!
nou en!
11 maanden geleden

het wordt tijd dat deze megalomaan geofferd wordt!!!!

x

Check Also

koning

Koning oogst fikse kritiek: ‘Globalistische Build Back Better-troonrede’

Er is veel onrust en onzekerheid, maar ...

klaver

Harde uithaal naar Jesse Klaver: ‘Jullie zaaien angst, net als de fascisten uit de dertiger jaren’

De problemen stapelen zich op doordat het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x