CoronaBuitenland

Verpleegkundigen spreken zich uit: dit is wat er echt in de ziekenhuizen gebeurt

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Recentelijk sprak de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch met een aantal verpleegkundigen die zich hebben uitgesproken over wat er echt gebeurt in de ziekenhuizen.

Doodsbedreigingen, ontslag, inbraken, patiënten die dagenlang geen eten kregen, alles komt aan bod. Wil je een patiënt behandelen met ivermectine? Dan moet dat via de rechter, aldus de verpleegkundigen.

Kanker na de coronaprik

Eén van de verpleegkundigen, Nicole Sirotek, haalde in 2020 het nieuws toen ze een filmpje op social media had gezet waarin ze zei dat coronapatiënten worden vermoord in de ziekenhuizen. Er werd vervolgens meerdere keren bij haar ingebroken, alles was overhoop gehaald, ze werd gestalkt, kreeg doodsbedreigingen, ze komt nergens aan de bak en moest zelfs verhuizen.

Kim Larson, wier moeder en zus verpleegster zijn, zei tegen Kirsch dat ze vier mensen heeft gekend die kanker hadden, al jaren in remissie waren en bij wie de kanker binnen vier maanden na de coronaprik terugkwam. De kankers kwamen sneller terug dan ze in eerste instantie waren verschenen.

Tragisch

Kirsch zei dat hij dergelijke verhalen heel vaak hoort. “Je haalt je vaccin en kankers die voorheen onder controle waren, keren in alle hevigheid terug. Als ik een stuiver voor elk verhaal had gekregen, zou ik met pensioen kunnen gaan,” zei hij.

“Het is tragisch dat dit niet wordt erkend door het CDC (het Amerikaanse RIVM, red.) of artsen,” voegde Kirsch toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Renegade mind
Renegade mind
7 maanden geleden

Grootste doofpot operatie ooit

Annette
Annette
7 maanden geleden

DIT is alwéér het zoveelste verhaal over WAT er allemaal “mis” is gegaan en nog steeds gaat!

Jammer alleen dat dit weer uit de Verenigde Staten komt, terwijl wij natuurlijk allemaal graag zouden lezen, wat er HIER in Nederland achter de schermen gebeurt.

Maar…… als je er nuchter over nadenkt, kun je er gif op innemen, dat hetzelfde dat dáár gebeurt, hier ook gebeurt.

Wat er verteld wordt over ivermectine: ik dacht dat vorig jaar, maar het kan net zo goed al 2 jaar geleden zijn, kwam er er verhaal naar buiten over iemand die in Amerika op de ic lag, zelfs aan de beademing, en, ondanks verzoeken van familie, géén ivermectine mocht krijgen.

Daarop heeft een wakker familielid een advocaat ingeschakeld, die via de rechter (met succes) heeft afgedwongen, dat die persoon tóch de ivermectine kreeg.

Deze doodzieke man of vrouw (kan ik mij niet meer herinneren) heeft het, dankzij dit ingrijpen van familie en rechter, overleefd.

Als je er goed over nadenkt, is het toch dóód eng, dat de plek, waar je je veilig zou moeten voelen en waar je je overgeeft aan artsen en verpleegkundigen, inmiddels is verworden tot een plek, waar je absoluut niet meer wilt komen.

In ieder geval wil ik nog benadrukken, dat ALLE artsen en verpleegkundigen, die WEL aan de bel trekken en deze misstanden aan de grote klok hangen, ECHTE helden en heldinnen zijn.

Zij kiezen niet voor de weg van de minste weerstand, maar volgen hun geweten.

Johnny
Johnny
7 maanden geleden

wanneer horen we gewoon een Nederlandse arts iets zeggen ipv een arts uit een religieus achterlijk 3e wereldland?…iemand?

John
John
7 maanden geleden

Het doet dus precies wat ze willen dat het doet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x