CoronaBuitenland

Verpleegkundigen spreken zich uit: dit is wat er echt in de ziekenhuizen gebeurt

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Recentelijk sprak de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch met een aantal verpleegkundigen die zich hebben uitgesproken over wat er echt gebeurt in de ziekenhuizen.

Doodsbedreigingen, ontslag, inbraken, patiënten die dagenlang geen eten kregen, alles komt aan bod. Wil je een patiënt behandelen met ivermectine? Dan moet dat via de rechter, aldus de verpleegkundigen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kanker na de coronaprik

Eén van de verpleegkundigen, Nicole Sirotek, haalde in 2020 het nieuws toen ze een filmpje op social media had gezet waarin ze zei dat coronapatiënten worden vermoord in de ziekenhuizen. Er werd vervolgens meerdere keren bij haar ingebroken, alles was overhoop gehaald, ze werd gestalkt, kreeg doodsbedreigingen, ze komt nergens aan de bak en moest zelfs verhuizen.

Kim Larson, wier moeder en zus verpleegster zijn, zei tegen Kirsch dat ze vier mensen heeft gekend die kanker hadden, al jaren in remissie waren en bij wie de kanker binnen vier maanden na de coronaprik terugkwam. De kankers kwamen sneller terug dan ze in eerste instantie waren verschenen.

Tragisch

Kirsch zei dat hij dergelijke verhalen heel vaak hoort. “Je haalt je vaccin en kankers die voorheen onder controle waren, keren in alle hevigheid terug. Als ik een stuiver voor elk verhaal had gekregen, zou ik met pensioen kunnen gaan,” zei hij.

“Het is tragisch dat dit niet wordt erkend door het CDC (het Amerikaanse RIVM, red.) of artsen,” voegde Kirsch toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Renegade mind
Renegade mind
1 jaar geleden

Grootste doofpot operatie ooit

Annette
Annette
1 jaar geleden

DIT is alwéér het zoveelste verhaal over WAT er allemaal “mis” is gegaan en nog steeds gaat!

Jammer alleen dat dit weer uit de Verenigde Staten komt, terwijl wij natuurlijk allemaal graag zouden lezen, wat er HIER in Nederland achter de schermen gebeurt.

Maar…… als je er nuchter over nadenkt, kun je er gif op innemen, dat hetzelfde dat dáár gebeurt, hier ook gebeurt.

Wat er verteld wordt over ivermectine: ik dacht dat vorig jaar, maar het kan net zo goed al 2 jaar geleden zijn, kwam er er verhaal naar buiten over iemand die in Amerika op de ic lag, zelfs aan de beademing, en, ondanks verzoeken van familie, géén ivermectine mocht krijgen.

Daarop heeft een wakker familielid een advocaat ingeschakeld, die via de rechter (met succes) heeft afgedwongen, dat die persoon tóch de ivermectine kreeg.

Deze doodzieke man of vrouw (kan ik mij niet meer herinneren) heeft het, dankzij dit ingrijpen van familie en rechter, overleefd.

Als je er goed over nadenkt, is het toch dóód eng, dat de plek, waar je je veilig zou moeten voelen en waar je je overgeeft aan artsen en verpleegkundigen, inmiddels is verworden tot een plek, waar je absoluut niet meer wilt komen.

In ieder geval wil ik nog benadrukken, dat ALLE artsen en verpleegkundigen, die WEL aan de bel trekken en deze misstanden aan de grote klok hangen, ECHTE helden en heldinnen zijn.

Zij kiezen niet voor de weg van de minste weerstand, maar volgen hun geweten.

Johnny
Johnny
1 jaar geleden

wanneer horen we gewoon een Nederlandse arts iets zeggen ipv een arts uit een religieus achterlijk 3e wereldland?…iemand?

John
John
1 jaar geleden

Het doet dus precies wat ze willen dat het doet.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x