CoronaMens en Dier

Geert Vanden Bossche legt in 2 minuten uit waarom het vaccineren van kinderen ‘crimineel’ is

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het coronavaccin kan bij kinderen auto-immuunreacties opwekken, waarschuwt de Belgische viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche. “Daarom zeg ik: gebruik een vaccin dat de overdracht niet stopt nooit als je op het slagveld staat.”

“Als je een vaccin hebt dat de overdracht niet kan stoppen, kun je deze pandemie niet beheersen,” benadrukt hij. “Het virus gaat ontsnappen. Je kunt dit niet winnen. Het is onmogelijk.”

Grote zorgen en grote risico’s

“Met deze massavaccinatie bereik je precies het tegenovergestelde: je creëert een voedingsbodem voor nog besmettelijkere varianten,” zegt Vanden Bossche. “Wetenschappelijk gezien is er geen enkele rationele [reden] om kinderen te vaccineren. Dit is niet te rechtvaardigen. Het heeft geen toegevoegde waarde.”

Wel zijn er volgens hem ‘grote zorgen en grote risico’s’. “Dit is crimineel. Ik heb er geen ander woord voor. Als wetenschapper gebruik ik dit woord niet lichtzinnig,” zegt de vaccinoloog, die voorheen voor de Bill & Melinda Gates Foundation werkte.

In geen geval

Als je je laat vaccineren is er geen enkele kans dat je kunt bijdragen aan groepsimmuniteit. Zijn dringende advies: “Laat je kind in geen geval vaccineren.”

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
1 jaar geleden

Mensen die hun kinderen laten injecteren met een experimenteel middel zijn net zo misdadig bezig.
Mensen die hun kinderen lastig vallen met spuiten die bewezen niet werken en ziektes juist laat uitbreken, voor varianten zorgt, en de bedden van het ziekenhuis gevuld houden zijn knettergek en moeten wel een hekel hebben aan hun kinderen.
Voor hun eigen gemakzucht spuiten ze ze maar ziek.
Stel je voor dat je ergens over nadenkt.
Beter je kinderen stuk spuiten dan een wappie zijn?
Knettergek die lui !
Arme kinderen.

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
1 jaar geleden

Helemaal waar.
Maar waarom luisteren naar iemand die er verstand van heeft?

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

maar.. als het nu juist de bedoeling is om deze “pandemie”uit te buiten?

P.M.
P.M.
1 jaar geleden

Dr. Geert Vanden Bossche, de mensen luisteren toch niet, althans de meeste niet. Als er iets gebeurt met hen, sorry maar eigen schuld dikke bult. Een trotse anti-vaxxer.!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x