CoronaBuitenland

Onbegrip over dreigend ontslag voor 50.000 Belgische zorgmedewerkers: ‘De wereld is knettergek geworden’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Voor zo’n 50.000 Belgische zorgmedewerkers dreigt ontslag of schorsing als ze zich niet voor 1 april laten inenten. In België worden momenteel ‘de laatste wettelijke stappen gezet voor de verplichte vaccinatie van zorgmedewerkers’.

Van de 540.000 Belgische gezondheidsmedewerkers zijn ongeveer 490.000 volledig gevaccineerd. Dat betekent dat zo’n 50.000, bijna 10 procent van het totaal, nog geen prik hebben gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dit heeft niets met volksgezondheid te maken

“Ongevaccineerd zorgpersoneel moest worden ontslagen, maar besmet zorgpersoneel moet worden ingezet. Dit heeft niets met volksgezondheid te maken,” schrijft het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove (Vlaams Belang). Deze week werd bekend dat woonzorgcentra besmet personeel kunnen inzetten.

“In één maand tijd kan u zowel de epidemiologische noodsituatie afkondigen als dreigen met het ontslag van tienduizenden zorgverstrekkers,” zei federaal parlementslid Dominiek Sneppe (Vlaams Belang) tegen de regering.

De waanzin nabij

“U zou toch denken dat in een epidemiologische noodsituatie elke hand aan het ziekenhuisbed telt,” vervolgde ze. “Maar blijkbaar niet in uw logica. Door het ontslag van niet-gevaccineerde zorgverstrekkers zullen er nog méér handen aan het bed tekort zijn.”

“Daardoor zal men besmette gevaccineerden inschakelen. Opvorderen zelfs. Ook op niet-Covid-afdelingen. Deze regering is echt de waanzin nabij. Jullie hebben dus liever een besmette gevaccineerde aan het bed dan een niet-besmette niet-gevaccineerde.”


In Nederland wordt de situatie in België met argusogen gevolgd. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas zegt: “De wereld is knettergek geworden. Knetter.”

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
levitas
levitas
2 jaren geleden

duivelse praktijken.

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Hou toch op met dit geklets! Het gaat niet om gezondheid maar om de slavenpas en genocide!

Mondkap op = bek houden
Mouw omhoog = prikken

Hou toch op over die corona, en spreek uit waar het werkelijk over gaat!

nojojo
nojojo
2 jaren geleden

Dat krijg je met regeringen die knechtje spelen voor Klaus en zijn wef zooitje.Heel die plandemie moet gestopt want er wordt een smerig vies spel gespeeld. Wordt tijd voor aktie want dit is te achterlijk voor woorden. Opstaan en heel die regering eruit ze voldoen niet aan de eisen namelijk voor hun eigen burger opkomen.

Bezorgde burger
Bezorgde burger
2 jaren geleden

We worden bestuurd door een bende krankzinnigen.

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x