CoronaBinnenland

Reportage over misstanden bij priklocaties: ‘Benieuwd hoelang deze GGD-beerput op YouTube blijft staan’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

De GGD handelt in strijd met wettelijke voorschriften en procedures bij het vaccineren van kinderen, blijkt uit een reportage van Forum voor Democratie over het illegaal ‘vaccineren’ van kinderen.

Kamerlid Gideon van Meijeren deed samen met juriste Sietske Bergsma onderzoek. Ze hebben ernstige misstanden aangetroffen bij de priklocaties van de GGD. De regels die gelden ter bescherming van kinderen worden totaal genegeerd, constateren ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd

Uit undercoveropnames blijkt dat op vaccinatielocaties niet wordt gecontroleerd of een kind toestemming heeft van de ouders om gevaccineerd te worden. Eén van de GGD-medewerkers adviseerde een kind om tegen zijn ouders te liegen in het geval van bijwerkingen. “Dan moet je zeggen: ik heb iets verkeerds gegeten ofzo.”

“Het is absurd dat er überhaupt kerngezonde kinderen worden geïnjecteerd met een experimentele gentherapie,” reageert Van Meijeren. “Dat daarbij ook nog eens de wet aan de laars wordt gelapt, is volstrekt onacceptabel.”

De campagne moet onmiddellijk stoppen

“FVD eist dat de kindervaccinatiecampagne per direct wordt gestopt,” aldus Van Meijeren, die Kamervragen heeft gesteld.

Bergsma stelt dat vervolgstappen nodig zijn naar aanleiding van het onderzoek en de onthullingen rond de GGD-praktijk bij priklocaties. “In alle opzichten worden er grenzen overschreden. De campagne moet onmiddellijk stoppen,” schrijft ze.

Medisch socioloog en verpleegkundige Hugo van der Wedden vraagt zich af: “Benieuwd hoelang deze GGD-beerput op YouTube blijft staan.” Waarop FVD-voorman Thierry Baudet zegt: “Snel kijken dus voordat de censuur toeslaat.”

Koepelorganisatie GGD GHOR Nederland veroordeelt het ‘beschuldigen’ van GGD-medewerkers door Forum voor Democratie.

4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
5 maanden geleden

Ik heb gistermiddag de bijna 40 minuten durende reportage helemaal gezien.

Ik heb er maar één woord voor: SCHOKKEND.

Zó ziet onze huidige maatschappij er dus uit: kinderen worden bewust opgezet tegen hun ouders.

WAT ben ik blij, dat wij onze kinderen in de jaren 70 en 80 hebben kunnen opvoeden.

En dan te bedenken, dat ik al gelezen heb, dat je straks überhaupt helemaal niets meer te vertellen hebt over de manier waarop je je kinderen wilt grootbrengen.

Dan zijn ze staatseigendom. TENZIJ ouders natuurlijk massaal opstaan en hier een stokje voor steken.

ALLE regels wat betreft INFORMED CONSENT worden hier aan de laars gelapt.

Zeggen dat de prikken veilig zijn is zonder meer een LEUGEN. Daar zijn inmiddels méér dan genoeg bewijzen voor verzameld.

En dan het idee alleen al om kinderen van 15 jaar over zoiets belangrijks als hun gezondheid zelf te laten beslissen.

Zij mogen niet roken en zij mogen niet drinken, maar om naar zoiets als de McDonalds te gaan, laten zij een experimenteel middel inspuiten.

Waar overigens OOK niet over gesproken wordt, is, dat ALS het fout gaat en deze kinderen ziek worden, het WEL de ouders zijn, die voor het zieke kind moeten zorgen.

En als dat kind dan eerder niet eerlijk is geweest over wat er nu precies is gebeurd, dan hebben zowel ouders als kind een groot probleem.

ALS mijn man en ik op dit moment nog jonge kinderen zouden hebben en iets dergelijks was gebeurd, dan schakelden wij direct onze rechtsbijstand in om de betreffende GGD medewerker voor de rechter te dagen.

Eén ding is voor mij zeker: OOK de GGD is absoluut niet meer te vertrouwen. En dat is dan een instelling onder de “bezielende” leiding van André Rouvoet, het Christen Unie icoon.

Aan deze gang van zaken is mijns inziens niets christelijks aan. En dan te bedenken dat hij in het kabinet Balkenende de minister van Jeugd en Gezin was.

Rouvoet is wat mij betreft héél diep door het ijs gezakt.

Marco
Marco
5 maanden geleden

GGD is een criminele organisatie, ver weg blijven.

Nehemia
Nehemia
5 maanden geleden

Ga als kind sowieso nooit naar een priklocatie van de GGD. Je stapt toch ook niet het hyenaverblijf van de dierentuin in?

Dingerydoo
Dingerydoo
5 maanden geleden

Als ouder zou je toch echt kwaad zijn. Helemaal zodra de prik begint te werken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x