Gezondheid

Gember helpt veel aandoeningen voorkomen

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gember is meer dan een culinaire specerij. Het is zowel een kruidentonic als een specifiek geneeskrachtig kruid.

Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant, Zingiber officinale, uit de Gemberfamilie. De Chinese en Ayurvedische geneeskunde maken er al eeuwen gebruik van.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Gember kan worden gebruikt om aandoeningen aan het maag-darmstelsel succesvol te behandelen. Het stimuleert een goede spijsvertering. Het helpt verstopping te voorkomen en minimaliseert de hoeveelheid slijm. Gember helpt zelfs tegen astma. Aangetoond is dat verschillende extracten de gezondheid en circulatie van het hart en vaatstelsel verbeteren.

Gember vernietigt 5-LO enzymen. Zonder deze enzymen sterven prostaatkankercellen binnen enkele uren af. Een bepaalde component van gember helpt de verspreiding van verschillende soorten kanker voorkomen.

Het is bovendien een zeer goede natuurlijke ontstekingsremmer. Ook in de reguliere gezondheidszorg wordt de consumptie van gember steeds meer aangeraden om de pijn als gevolg van artritis te verzachten. Zelfs hersenontstekingen worden soms behandeld met gember.

Een medisch rapport dat circuleert binnen de reguliere gezondheidszorg stelt dat gember niet beter werkt dan ibuprofen om ontstekingen als gevolg van artritis te verzachten. Ibuprofen is echter een NSAID (niet-steroïde ontstekingsremmer) met veel schadelijke bijwerkingen op de lange termijn waardoor de nieren, lever en ingewanden worden beschadigd en het immuunsysteem wordt aangetast. Tot besluit beschermt gember tegen straling.

Het ligt dus voor de hand om een natuurlijke ontstekingsremmer te gebruiken die bovendien het immuunsysteem versterkt en chronische pijn verzacht.

Bron: Naturalnews.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x