Buitenland

Vaccinatie in Oostenrijk: verpleegster (49) overleden, collega (35) keek dood in de ogen

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Oostenrijk wordt tijdelijk gestopt met het prikken met een batch vaccins van AstraZeneca, nadat een verpleegster is overleden en een andere ziek werd. De ene vrouw overleed aan ernstige stollingsstoornissen. De ander kreeg een levensbedreigende longembolie en is herstellende.

Gezondheidsautoriteit BASG zegt dat er ‘geen bewijs is van een oorzakelijk verband met de prik’ en dat ‘bloedstollingen niet bij de bekende bijwerkingen horen’. De gevallen worden momenteel ‘grondig onderzocht’. AstraZeneca zegt het onderzoek ‘te steunen’.

Microbioloog Sucharit Bhakdi waarschuwde eerder al dat de nieuwe coronavaccins ervoor kunnen zorgen dat ons bloed gaat stollen. Een Amerikaanse arts vergeleek de bloedwaarden van patiënten voor en na de inenting. De foto’s die hij zag, waren alarmerend. Bij ruim de helft van de mensen die na toediening van de prik op de IC belandden, waren de stollingsfactoren sterk verhoogd. Als het bloed gaat samenklonteren kan dat leiden tot verlamming, beroertes, blindheid en sterfte, legde professor Bhakdi uit.

Geïntimideerd

Heel Zwettl rouwt om het overlijden van de 49-jarige verpleegster, wier roeping het was om zieke mensen te helpen. Ze laat een dochter en echtgenoot achter. Internetkrant Wochenblick sprak met verschillende medewerkers van het ziekenhuis waar ze werkte, maar die zeiden dat ze niet op details konden ingaan. Zo bang waren ze om hun baan te verliezen.

Er gaan geruchten dat medewerkers van het ziekenhuis zijn geïntimideerd, schrijft de krant. De vrouw werd twee dagen na de inenting ziek en overgebracht naar een ziekenhuis in Wenen. Daar konden artsen niets meer voor haar doen. Ze overleed een dag nadat ze was binnengebracht.

Een 35-jarige collega van de verpleegster kreeg een prik uit dezelfde batch, waarna ze een levensbedreigende longembolie kreeg.

Vaccinatiestop

FPÖ-leider Norbert Hofer heeft gepleit voor een vaccinatiestop. Zolang een verband niet kan worden uitgesloten, moeten vaccinaties met deze werkzame stof ‘met onmiddellijke ingang’ worden gestaakt omdat het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen anders zal toenemen. We moeten niet de autopsie afwachten, aldus Hofer.

Het duurt namelijk meer dan een week voordat de resultaten bekend worden gemaakt, terwijl in de tussentijd duizenden mensen worden gevaccineerd met het vaccin van AstraZeneca. “Dat moet de minister van Volksgezondheid voorkomen!”

[Wochenblick]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

In Iran was het lichaam ten minste nog heilig (behoudens de doodstraf).
https://www.youtube.com/watch?v=gXcZZZ-DYpM Shohreh Feshtali – Auteur BPOC2020

Casper
Casper
1 jaar geleden

Ik heb er geen medelijden meer mee. Zowel toediener als nemer van dit experiment zullen zich af moeten vragen waar ze mee bezig zijn. Het meest pijnlijke komt voor de familie van de nemers, en voor de toediener zelf. Waarom gaf je dit aan je patiënt? Wat was ook alweer die super gegronde noodzaak om dit te doen? Heb je wel de patiënt vooraf goed geïnformeerd? Kreeg je extra bonus om dit te doen? De NWO schiet zichzelf in de voet. De schapen gaan mogelijk dood of krijgen bijwerkingen. De medeplichtigen zullen gewetens kwesties krijgen. Ruimt lekker op!

Schrander
Schrander
1 jaar geleden

Hoe fucking stupid ben je als medicus/verpleegster om vaccins te nemen.

Schrander
Schrander
1 jaar geleden

https://www.bitchute.com/video/YOHVOHX68Z8F/

Hier een achtergrond waarom het gebeurt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x