Gezondheid

Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Farmaceutische bedrijven werken momenteel samen met de Britse overheid om een vaccin tegen mond-en-klauwzeer te ontwikkelen.

Uit een studie in het tijdschrift PLOS Pathogens blijkt dat het adjuvant Seppic 206B wordt toegevoegd aan het vaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens de fabrikant wordt Seppic 206B gemaakt van minerale olie, een olie die is verkregen als hoogkokend destillaat van aardolie. Mineraalolie is ook een bijproduct dat ontstaat bij de productie van benzine. De olie wordt onder meer gebruikt als smeermiddel, hydraulische olie en koelvloeistof.

Auto-immuunziekten

De olie vormt bovendien de basis voor Freund’s adjuvant, dat in het laboratorium wordt gebruikt om auto-immuunziekten te veroorzaken bij proefdieren. Kort na de ontdekking werd bepaald dat het adjuvant niet geschikt is voor menselijk gebruik. Toch wordt nu gesproken van een veilig en beschermend vaccin.

De auteurs van de studie stellen:

De benadering die we hebben gebruikt kan worden toegepast op een grote hoeveelheid menselijke en dierlijke Picornavirussen, zoals polio en het coxsackievirus.

Een Picornavirus is een RNA-virus zonder eiwitmantel. Tot deze virussen worden verder gerekend het rhinovirus (verkoudheid), het ECHO-virus en hepatitis A.

Het doel van de farmaceutische bedrijven is dus niet om deze technologie alleen te gaan gebruiken bij dieren. Een adjuvant is van nature giftig zodat het een reactie van het afweerstelsel kan uitlokken. Hoe zwakker het antigeen, hoe krachtiger het adjuvant moet zijn.

Squaleen

Een ander adjuvant dat onlangs in het nieuws was staat bekend als squaleen. Het wordt in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien. Vissersboten slepen met hun netten over de zeebodem om de dieren te vangen.

Er komt steeds meer bewijs voor een verband tussen squaleen en de uitbraak van de slaapziekte narcolepsie door het Mexicaanse griepvaccin.

Saillant detail: de studie in PLOS Pathogens is gefinancierd door Wellcome Trust, een stichting die is opgericht door het bedrijf dat we vandaag de dag kennen als de farmareus GlaxoSmithKline, het Britse ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken en de Medical Research Council, een agentschap dat wordt gefinancierd door de belastingbetaler.

Bron: Activistpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Marko Pajtak
Marko Pajtak
11 jaren geleden

Ik hoop dat ik deze vaccin niet nodig zal hebben…

dymphna
dymphna
11 jaren geleden

Wanneer worden deze bedrijven eens voor het gerechtgesleept ?

Linda
Linda
11 jaren geleden

Heer vergeef ze, ook al weten ze wat ze doen.
Eerst zoveel mogelijk natuurvolkeren uithoren, ze vervolgens elimineren en daarna ons. Ik heb er geen woorden meer voor.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x