Homepagina » Gezondheid » Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin
Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin

Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin

Farmaceutische bedrijven werken momenteel samen met de Britse overheid om een vaccin tegen mond-en-klauwzeer te ontwikkelen.

Uit een studie in het tijdschrift PLOS Pathogens blijkt dat het adjuvant Seppic 206B wordt toegevoegd aan het vaccin.

Volgens de fabrikant wordt Seppic 206B gemaakt van minerale olie, een olie die is verkregen als hoogkokend destillaat van aardolie. Mineraalolie is ook een bijproduct dat ontstaat bij de productie van benzine. De olie wordt onder meer gebruikt als smeermiddel, hydraulische olie en koelvloeistof.

Auto-immuunziekten

De olie vormt bovendien de basis voor Freund’s adjuvant, dat in het laboratorium wordt gebruikt om auto-immuunziekten te veroorzaken bij proefdieren. Kort na de ontdekking werd bepaald dat het adjuvant niet geschikt is voor menselijk gebruik. Toch wordt nu gesproken van een veilig en beschermend vaccin.

De auteurs van de studie stellen:

De benadering die we hebben gebruikt kan worden toegepast op een grote hoeveelheid menselijke en dierlijke Picornavirussen, zoals polio en het coxsackievirus.

Een Picornavirus is een RNA-virus zonder eiwitmantel. Tot deze virussen worden verder gerekend het rhinovirus (verkoudheid), het ECHO-virus en hepatitis A.

Het doel van de farmaceutische bedrijven is dus niet om deze technologie alleen te gaan gebruiken bij dieren. Een adjuvant is van nature giftig zodat het een reactie van het afweerstelsel kan uitlokken. Hoe zwakker het antigeen, hoe krachtiger het adjuvant moet zijn.

Squaleen

Een ander adjuvant dat onlangs in het nieuws was staat bekend als squaleen. Het wordt in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien. Vissersboten slepen met hun netten over de zeebodem om de dieren te vangen.

Er komt steeds meer bewijs voor een verband tussen squaleen en de uitbraak van de slaapziekte narcolepsie door het Mexicaanse griepvaccin.

Saillant detail: de studie in PLOS Pathogens is gefinancierd door Wellcome Trust, een stichting die is opgericht door het bedrijf dat we vandaag de dag kennen als de farmareus GlaxoSmithKline, het Britse ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken en de Medical Research Council, een agentschap dat wordt gefinancierd door de belastingbetaler.

Bron: Activistpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

  0 likes
 2. Ik hoop dat ik deze vaccin niet nodig zal hebben…

  0 likes
 3. Wanneer worden deze bedrijven eens voor het gerechtgesleept ?

  0 likes
 4. Heer vergeef ze, ook al weten ze wat ze doen.
  Eerst zoveel mogelijk natuurvolkeren uithoren, ze vervolgens elimineren en daarna ons. Ik heb er geen woorden meer voor.

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5DOp de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.

  0 likes
 6. Dit staat er op de Georgia Guidestones: Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature

  0 likes
 7. How on earth are they going to create a vaccin against foot-and-mouth disease when they created that virus as a Bio weapon in the first place??? C’mon people, wake up, this is such bullshit. Problem-reacton-solution. Create a problem and find a solution and in the meantime your kids are dying…

  0 likes
 8. [quote name=”dymphna”]Wanneer worden deze bedrijven eens voor het gerechtgesleept ?[/quote]

  Omdat de gerechtsinstanties in handen is van deze kliek.

  0 likes
 9. [quote name=”Marko Pajtak”]Ik hoop dat ik deze vaccin niet nodig zal hebben…[/quote]

  Je hebt geen enkele vaccin nodig

  0 likes
 10. lsaten deze mensen die het uit gevonden hebben dit spul eerst eens op zichzelf en de rest van hun medewerkers en ook maar meteen op die mensen van de farma chemie uit proberen .2 cc zal genoeg zijn denk ik .hebben we van deze mensen zeker geen last meer . wat de natuur ons bied schaatd ons niet .wat die maffia ons bied gaan we dood aan .

  0 likes
 11. Elk vaccin mogen ze van mij gratis bij zichzelf inspuiten. I do it my way!

  0 likes
 12. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5D

  Dit is een van de belangrijkste doelstellingen van de NWO

  0 likes
 13. We worden vermoord met ons eigen geld, wat een prachtige constructie.

  Big Pharma lacht zich (bijna) dood. Ze leveren pesticiden die onze voeding vergiftigen, ze leveren vaccins waar we ziek van worden en dan staan ze lachend te wachten om ons ‘medicijnen’ te geven die we de rest van ons belabberde leven moeten blijven slikken.

  Vervolgens spelen ze het toch nog steeds weer klaar zo’n teringheisa te maken van een zgn gevaarlijke ziekte dat menigeen maar wat graag zelf z’n mouw opstroopt.

  Je zou je rot lachen als het niet zo triest was.

  0 likes
 14. [quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?

  0 likes
 15. Prik je dood!

  ergste vindt ik het nog bij kinderen, ze moeten ouders hier serieus over inlichten.. (ja en wie dat gaat doen weet ik ook niet)

  0 likes
 16. Prik je dood……. Of: ‘prikje doodt’

  0 likes
 17. [quote name=”jan”][quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?[/quote]

  en ook daar zijn in de natuur weer oplossingen voor!

  0 likes
 18. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5DOp de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Nee er staan behoud de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend ballans met de natuur.Verklaar even de FEMAKAMPEN die in amerika zowat bij iedere grote stad is gebouwd, zogenaamd te gebruiken bij rampen,maar de kampen zien eruit als de afslachtkampen van hitler, het prikkeldraad naar binnen gericht, en op elke hoek een uitkijkpost!!De machinegeweren ontbreken nog!!En dan heb je nog maar 1 gehad.Verder staat er ook nog op te lezen, geef die mensen een nieuwe religie!!!!!Leuke teksten he, van en voor de NIEUWE WERELDORDE.NOG EEN SPUITJE DAMES/ HEREN?????????

  0 likes
 19. [quote name=”Marijan”][quote name=”jan”][quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?[/quote]

  en ook daar zijn in de natuur weer oplossingen voor![/quote]Benzine, diesel, chloor, fosfor, petroleum, zwavel, zwavelzuur enz.

  Allemaal zuivere natuurproducten die zeer zeer zeer schadelijk zijn. Een glas zwavelzuur opdrinken vertel je niet na.

  0 likes
 20. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5DOp de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Nee er staan behoud de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend ballans met de natuur.Verklaar even de FEMAKAMPEN die in amerika zowat bij iedere grote stad is gebouwd, zogenaamd te gebruiken bij rampen,maar de kampen zien eruit als de afslachtkampen van hitler, het prikkeldraad naar binnen gericht, en op elke hoek een uitkijkpost!!De machinegeweren ontbreken nog!!En dan heb je nog maar 1 gehad.Verder staat er ook nog op te lezen, geef die mensen een nieuwe religie!!!!!Leuke teksten he, van en voor de NIEUWE WERELDORDE.NOG EEN SPUITJE DAMES/ HEREN?????????[/quote]Ik begrijp niet wat FEMA kampen met de Georgia guidestones te maken hebben.

  We hadden het over de guidestones en wat daarop staat. Gelukkig zijn we het erover eens dat er niet staat dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen.

  0 likes
 21. [quote name=”Wesley”][quote name=”Marijan”][quote name=”jan”][quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?[/quote]

  en ook daar zijn in de natuur weer oplossingen voor![/quote]Benzine, diesel, chloor, fosfor, petroleum, zwavel, zwavelzuur enz.

  Allemaal zuivere natuurproducten die zeer zeer zeer schadelijk zijn. Een glas zwavelzuur opdrinken vertel je niet na.[/quote]
  En toch snap ik de persoon die meld dat de natuur alles biedt inclusief antistoffen.En ik denk dat de persoon in kwestie die dit schreef heus wel weet van jouw producten wesley.Je moet dan ook beter lezen lijkt mij, en dan vooral dit zinnetje,wat de natuur ons bied schaad ons niet.En dan zoek je natuurlijk NOOIT om GIF middelen waarvan je al weet wat dat heeft te bieden.Logica heet zoiets toch, vraagteken.

  0 likes
 22. days of our lives

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Marijan”][quote name=”jan”][quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?[/quote]

  en ook daar zijn in de natuur weer oplossingen voor![/quote]Benzine, diesel, chloor, fosfor, petroleum, zwavel, zwavelzuur enz.

  Allemaal zuivere natuurproducten die zeer zeer zeer schadelijk zijn. Een glas zwavelzuur opdrinken vertel je niet na.[/quote]

  Alles wat we in handen hebben, heeft per definitie een oorsprong uit de natuur. Die pc’s, tablets, mobieltjes waar we zo verslaafd aan zijn bevatten ook niet de gezondste stoffen, maar er wordt over sommige zaken erg gemakkelijk overheen gestapt.

  Velen die zich druk maken om “giftige” stofjes in eten e.d., maar ondertussen wel roken, paddo’s en hasj gebruiken. Nu hoeven die laatste twee niet heel ongezond te zijn, het is toch niet mijn definitie van een gezond levenspatroon.

  0 likes
 23. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5DOp de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Nee er staan behoud de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend ballans met de natuur.Verklaar even de FEMAKAMPEN die in amerika zowat bij iedere grote stad is gebouwd, zogenaamd te gebruiken bij rampen,maar de kampen zien eruit als de afslachtkampen van hitler, het prikkeldraad naar binnen gericht, en op elke hoek een uitkijkpost!!De machinegeweren ontbreken nog!!En dan heb je nog maar 1 gehad.Verder staat er ook nog op te lezen, geef die mensen een nieuwe religie!!!!!Leuke teksten he, van en voor de NIEUWE WERELDORDE.NOG EEN SPUITJE DAMES/ HEREN?????????[/quote]Ik begrijp niet wat FEMA kampen met de Georgia guidestones te maken hebben.

  We hadden het over de guidestones en wat daarop staat. Gelukkig zijn we het erover eens dat er niet staat dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Tot de dag komt dat je een spuitje mag halen, en het wel begrijpt waarom die FEMA kampen werden gemaakt.To late!!

  0 likes
 24. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Marijan”][quote name=”jan”][quote name=”garriet60″]

  wat de natuur ons bied schaatd ons niet.

  [/quote]

  En slangengif en giftige paddenstoelen en schorpioengif en spinnengif etc.?[/quote]

  en ook daar zijn in de natuur weer oplossingen voor![/quote]Benzine, diesel, chloor, fosfor, petroleum, zwavel, zwavelzuur enz.

  Allemaal zuivere natuurproducten die zeer zeer zeer schadelijk zijn. Een glas zwavelzuur opdrinken vertel je niet na.[/quote]
  En toch snap ik de persoon die meld dat de natuur alles biedt inclusief antistoffen.En ik denk dat de persoon in kwestie die dit schreef heus wel weet van jouw producten wesley.Je moet dan ook beter lezen lijkt mij, en dan vooral dit zinnetje,wat de natuur ons bied schaad ons niet.En dan zoek je natuurlijk NOOIT om GIF middelen waarvan je al weet wat dat heeft te bieden.Logica heet zoiets toch, vraagteken.[/quote]Ik reageerde eigenlijk meer op de persoon die zei dat natuurlijke stoffen niet schaden. Maar ik ben met je eens dat ik dat duidelijker had kunnen aangeven,

  Toch zijn er heel veel mensen die denken dat natuurlijke producten niet schadelijk zijn. En dat is natuurlijk onzin. Aardolie, zo uit de aarde is een puur natuurproduct. Moet je kijken wat een ellende het geeft als het opeens ergens uit de grond spuit.

  Natuurlijke producten zijn net als kunstmatige producten: sommigen zijn gezond, andere niet. Sommigen zijn schadelijk, anderen niet.

  0 likes
 25. Lieve mensen,

  De macht ligt bij ons, de consument. Zeg NEE tegen de vaccinaties, koop geen rotzooi in de supermarkten etc.. etc.. etc..
  Wees zelf de stralende voorbeeld voor hoe het wel moet. Vertel het door, leer het je kinderen.
  Als we allen de bewuste keuzes gaan maken, worden de giftige pharma’s gewoon weggevaagd. Dit is een langdurig proces.
  Grijp alle kansen die je hebt in je omgeving om er iets aan te doen. Geef bijvoorbeeld feestjes bij de Moestuin. Steun alle organisaties die het WEL GOED doen. Dat helpt! Alle kleine beetjes helpen. Plant de zaadjes.
  Maar doe het met een glimlach. Geniet van al het mooie waar je bewust voor kiest. Negeer alle rotzooi; geef er geen voeding aan.

  Denk aan de Law of Attraction!

  Boze mensen zijn kansloos en worden genegeerd.
  Men ziet liever energieke gezonde en stralende mensen met een mooie boodschap.
  Anders is het; he bah daar heb je die bozerik weer, die zeikt om alles, maar wat doet hij er nou eigenlijk zelf aan dan alleen maar klagen?

  Know the rules, play the game and enjoy, or else Game over!

  Liefhebben, delen en dankbaarheid = gelukzaligheid.

  0 likes
 26. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik vki/Georgia_Guidestones[/quote]Op de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Nee er staan behoud de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend ballans met de natuur.Verklaar even de FEMAKAMPEN die in amerika zowat bij iedere grote stad is gebouwd, zogenaamd te gebruiken bij rampen,maar de kampen zien eruit als de afslachtkampen van hitler, het prikkeldraad naar binnen gericht, en op elke hoek een uitkijkpost!!De machinegeweren ontbreken nog!!En dan heb je nog maar 1 gehad.Verder staat er ook nog op te lezen, geef die mensen een nieuwe religie!!!!!Leuke teksten he, van en voor de NIEUWE WERELDORDE.NOG EEN SPUITJE DAMES/ HEREN?????????[/quote]Ik begrijp niet wat FEMA kampen met de Georgia guidestones te maken hebben.

  We hadden het over de guidestones en wat daarop staat. Gelukkig zijn we het erover eens dat er niet staat dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Tot de dag komt dat je een spuitje mag halen, en het wel begrijpt waarom die FEMA kampen werden gemaakt.To late!![/quote]
  En waarom zouden ze dan een kamp maken, en mij een spuitje geven? Als ze toch van mij en miljoenen andere mensen af willen is het makkelijker, goedkoper en effectiever om iets door het drinkwater te gooien. Plus dat mensen niet achterdochtig worden, ze zijn gewoon opeens dood.

  Nee, dat hele fema vernietigingskampen verhaal is pure waanzin.

  0 likes
 27. days of our lives

  [quote name=”Hunting Wolf”]
  Tot de dag komt dat je een spuitje mag halen, en het wel begrijpt waarom die FEMA kampen werden gemaakt.To late!![/quote]

  Je uitspraak klinkt dogmatisch religieus. “Indien je niet in God gelooft, ga je naar de hel om eeuwig te branden”. Net als ascentie, als je er niet voor open staat, gaat het aan je voorbij en dat heb je dan aan jezelf te wijten.

  0 likes
 28. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik vki/Georgia_Guidestones[/quote]Op de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Nee er staan behoud de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend ballans met de natuur.Verklaar even de FEMAKAMPEN die in amerika zowat bij iedere grote stad is gebouwd, zogenaamd te gebruiken bij rampen,maar de kampen zien eruit als de afslachtkampen van hitler, het prikkeldraad naar binnen gericht, en op elke hoek een uitkijkpost!!De machinegeweren ontbreken nog!!En dan heb je nog maar 1 gehad.Verder staat er ook nog op te lezen, geef die mensen een nieuwe religie!!!!!Leuke teksten he, van en voor de NIEUWE WERELDORDE.NOG EEN SPUITJE DAMES/ HEREN?????????[/quote]Ik begrijp niet wat FEMA kampen met de Georgia guidestones te maken hebben.

  We hadden het over de guidestones en wat daarop staat. Gelukkig zijn we het erover eens dat er niet staat dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen.[/quote]
  Tot de dag komt dat je een spuitje mag halen, en het wel begrijpt waarom die FEMA kampen werden gemaakt.To late!![/quote]
  En waarom zouden ze dan een kamp maken, en mij een spuitje geven? Als ze toch van mij en miljoenen andere mensen af willen is het makkelijker, goedkoper en effectiever om iets door het drinkwater te gooien. Plus dat mensen niet achterdochtig worden, ze zijn gewoon opeens dood.

  Nee, dat hele fema vernietigingskampen verhaal is pure waanzin.[/quote]
  Maakt mij weinig uit, ik heb niets te verliezen.Maar de waanzin moet nog blijken.En die komt waanzinnig snel dichterbij.Let op mijn woorden.Er zal een verdrukking komen, zoals die nog nooit is geweest, en ook nooit weer komen zal.Over en sluiten maar!!Watch the world!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Steeds meer Zweden laten microchips in hun ...

Australische broers zijn getuige van luchtgevecht tussen UFO's. Was het iets buitenaards?

Australische broers zijn getuige van luchtgevecht tussen UFO’s. Was het iets buitenaards?

Bijna 40 jaar geleden was Phil Tindale ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.