Homepagina » Het Complot » Soros en Reptilians heersen over de wereld. Netanyahu’s zoon plaatste dit opvallende bericht op Facebook
Soros en Reptilians heersen over de wereld. Netanyahu's zoon plaatste dit opvallende bericht op Facebook

Soros en Reptilians heersen over de wereld. Netanyahu’s zoon plaatste dit opvallende bericht op Facebook

Yair Netanyahu, de zoon van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, plaatste afgelopen weekend een afbeelding op zijn Facebookpagina die suggereert dat de wereld wordt bestuurd door George Soros en Reptilians. Dat meldt de Israëlische krant Haaretz.

De afbeelding, getiteld ‘de voedselketen’, toont George Soros die een Reptilian de wereld voorhoudt, die op zijn beurt een lid van de Illuminati een alchemiesymbool voorhoudt.

De andere figuren in de keten zijn oud-premier Ehud Barak en protestleider Eldad Yaniv.

David Duke, voormalig voorman van de Ku Klux Klan, deelde het bericht van Netanyahu op Twitter:

Soros, een Joods-Amerikaanse miljardair, investeert een groot deel van zijn vermogen in ngo’s en mensenrechtengroepen zoals Human Rights Watch.

De afbeelding van Soros en het reptiel lijken te suggereren dat de Joden over de wereld heersen.

De spotprent lijkt afkomstig te zijn van een rechtse Facebookpagina:

In de oorspronkelijke versie is de eerste figuur in de voedselketen een zwaarlijvige walrus in een T-shirt met de Amerikaanse vlag. Voor hem bungelt een hamburger.

Achter de man is een orthodoxe Jood te zien, die door de Illuminati een dollarbiljet wordt voorgehouden. De gigantische hagedis staat boven hen.

David Icke

The Times of Israel schrijft dat dit idee populair is gemaakt door de Britse complottheoreticus David Icke.

Sinds begin jaren negentig claimt hij dat gedaanteverwisselende reptielen de wereld besturen.

Yair Netanyahu besloot de afbeelding vanwege alle ophef te verwijderen.

[Haaretz, Times of Israel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Gedoe rond reptilians, platte aarde of andere moeilijk te bevatten zaken lijken m.i. meer op het belachelijk maken van en het leggen van rookgordijnen rond echte complotten en waarheden, zoals geheime militaire operaties, inside jobs en false flags door de overheden en ‘zakenwereld’.

  Maak zaken rond echte complotten dermate belachelijk door er totaal idiote verhalen bij te halen. Hetzelfde gebeurde ook met 9/11, daar werden de meest idiote zaken bijverzonnen zodat echte complotten en waarheden compleet ondergesneeuwd en ongeloofwaardig werden.

  11 likes
 2. Reptelians, tja ik weet niet hoor. Ik zie almaar zo’n tong een vlieg vangen. Het klinkt fantastisch hoor, maar is dat niet zoiets als in god geloven? Ik sta natuurlijk altijd open, voor wie ze daadwerkelijk tegenkomen. Kijken of ie van sprinkhanen houdt.

  6 likes
  • moet je reptilians niet een beetje symbolisch nemen? Dat heb ik namelijk altijd gedacht. Ze gedragen zich koudbloedig. Dus ijskoud zonder empathisch vermogen voor massa’s mensen. Ze leven in een mensengedaante, en gedragen zich in publieke functies zich ook als dusdanig. Zijn ze onder gelijkgestemde, dan veranderd hun aard gelijk als koudbloedige reptilians. Ze blijven natuurlijk aan de buitenkant gewoon mens, maar voor ons normbesef gedragen ze zich onmenselijk. Ze denken daar zelf allicht anders over.

   David ick maakt het letterlijk, om zo gedoogd te worden al 20 jaar lang door de heersende elite, want niemand nam hem zo serieus. misschien was het zo wel een compromis. Als hij de fictie weg liet, werd het te echt, en zou hij omgebracht kunnen worden. Nu zijn hun plannen al zo bekent, dat ze klokkenuiders niet meer zo als bedreiging ervaren. Het zijn maar gedachten gangen die ik al jaren heb

   11 likes
 3. En de gevallen engelen om niet te vergeten!

  10 likes
 4. NEtanyahu’s zoon.
  Netanyahu is zelf de grootste illuminati!

  6 likes
 5. Voor enkele reaguurders hier: Postmortem zou de voor de (m.n. mannelijke lijn) Oranje (Oranje vrouwen en meisjes soms als drager) een aan zekerheid grenzende indicatie (eertijds onherkend en vermoedelijk op een kritieke fout in het systeem van ‘genomic imprinting’ berustende = zéér sterk dominant genetisch overdraagbaar) “adapted compensated psychopathy” kunnen stellen, nu een moderne psychopatentest bij de gezellige “Vader des Vaderlands” de indicatie niet kan afronden (puntje op de i). Met dank aan dr. Leo Adriaenssen, z.n.:

  ———————-
  Met zijn gewelddadige uithongeringspolitiek was Willem van Oranje een volwaardige voorganger van Stalin: hij terroriseerde de bevolking om zijn politieke doelen te bereiken. De verschroeide-aardecampagnes, mede door Oranje geëntameerd en georganiseerd, mede uitgevoerd door zijn zoon Maurits van Nassau en latere schoonzoon Philips van Hohenlohe (en in de zeventiende eeuw in het noorden van het huidige België voortgezet door zijn zoon Frederik Hendrik van Oranje), leidden tot uithongering van de meierijse plattelandsbevolking en een bevolkingsverlies van 70 procent. Dat was geen collateral damage van het krijgsbedrijf, maar was een bewuste en tot in de finesse geplande campagne.

  Dat Willem van Oranje zich bewust was van zijn oorlogsmisdaden en daarover wist te zwijgen, werd duidelijk tijdens de militaire moord- en brandcampagne van 1583. Zijn toenaam De Zwijger is echter arbitrair. Minstens even passend zou het zijn hem Willem de Verschrikkelijke te dopen, zoals zijn tijd- en soortgenoot Iwan IV (1530-1584), eerste tsaar van Rusland.

  6 likes
 6. Net zoals een sage van een japanse boer die op zoek ging naar zijn vermiste buffel. Hij vond het dier nergens, zocht overal. Tot hij ontdekte dat hij al die tijd op zijn buffel zat. Het is even doordenken.

  5 likes
 7. Je reptilian brain bedoelen ze

  5 likes
 8. Ik vermoed dat veel van deze zaken zich nooit bekend zullen maken.

  3 likes
 9. Als je bedenkt dat psychopatie een erfelijk trekje is en dat een heel klein groepje families, die onderling trouwen om hun bloedlijn “zuiver” te houden, wereldwijd al eeuwen lang de dienst uitmaken dan is het niet verwonderlijk dat we in een wereld leven waar psychopatische trekjes eerder een voor- dan een nadeel zijn. Je hoeft alleen maar te kijken naar de manier waarop banken en multinationals opereren; alleen de bottom line telt. Als dat elitaire kliekje er in slaagt om de door hun zo gewenste wereldregering te vormen dan gaat het nog gezellig worden.

  3 likes
 10. Psychopaten en vooral de logisch intelligente (dit mondt uit, in een soort 100% narcistische, over lijken gaande -dan wel het psychische/antisociale equivalent daarvan- machiavelliaans pragmatische kijk op de omgeving/het leven) zgn. ‘adapted compensated’ exemplaren, die energiek baggerend en hun pad hakkend dóór het leven op weg naar macht en controle (om die pervers naar de hand te zetten: Iwan de Verschrikkelijke als abt van een kloosterorde die dan erop los mocht moorden en verkrachten om maar een helder/aansprekend voorbeeld te noemen) aalglad op de goegemeente inspelend (denk Luns en Den Uyl en de tegenwoordig populaire glibbers waarvan bij sommigen die nog niet geheel afgestompt zijn, de rugharen overeind gaan staan….) de politiek infiltreren en ambtelijke sleutelfuncties trachten te usurperen, hebben door hun (onder een zgn. ‘mask of sanity’ echter proactief verraderlijk verholen) ijskoude morele debiliteit wel een diep gestoorde persoonlijkheid die griezelig onaards en reptielachtig lijkt (voor leken als Icke). Hier komt ook de aanduiding ‘ALIEN mindset’ vandaan.

  2 likes
 11. Reptilians is in het gewoon een engels woord kan dat nu niet eens in ons moeders TAAL.
  Of is de nederlandse identiteit al zo ver afgezakt dat het nederlands vergeten is !

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

soros

‘Soros en Biden klopten Oekraïners 1,5 miljard uit de zak’. Parlementslid legt omvangrijk corruptieschandaal bloot

Een Oekraïens parlementslid heeft tijdens een persconferentie ...