Gezondheid

De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de middeleeuwen werd de kennis over de geneeskrachtige werking van planten voornamelijk doorgegeven door druïdes en heksen.

Deze mensen wisten dat gezondheidsproblemen zoals ontstekingen of kleine wonden behandeld konden worden met bladeren en kruiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hierdoor vormden ze een bedreiging voor de Rooms-katholieke Kerk, schrijft Mirja Holtrop van de Dr. Rath Foundation.

De kerk accepteerde alleen gebed, gehoorzaamheid en financiële donaties als oplossingen voor ziekte. Druïdes en heksen werden op brute wijze afgemaakt.

Wat nu illegaal is, was vroeger legaal

Aan het begin van de 20e eeuw waren cocaïne en heroïne legale geneesmiddelen. Heroïne werd gebruikt om kinderen te kalmeren, cocaïne voor het metabolisme en de eetlust.

Het Duitse C.F. Boehringer was ’s werelds meest vooraanstaande producent van cocaïne. Zelfs wijn bevatte vaak cocaïne.

Paus Leo XIII gaf wijnmaker Angelo Mariani een gouden medaille voor zijn wijn met cocaïne.

Moeders met jonge kinderen, zangers en leraren hadden vaak cocaïnetabletten op zak tegen keelpijn. Kinderen kregen cocaïnetabletten tegen kiespijn.

De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert
Keelpastilles met cocaïne (Wikicommons)

Er werd zelfs pure opium voorgeschreven aan pasgeborenen zodat ze lekker konden slapen.

Gevaarlijke medicijnen worden tot op de dag van vandaag nog gebruikt. Neem bijvoorbeeld warfarine, een bloedverdunner die wordt voorgeschreven aan miljoenen mensen. Dit middel wordt ook gebruikt als rattengif.

Antibiotica
De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert
Product met warfarine

Antibioticum betekent letterlijk ‘tegen het leven’. Als mensen de griep krijgen, schrijven huisartsen vaak gelijk antibiotica voor.

Die medicijnen doden alle bacteriën in de darmen, ook de goede. Er bestaan echter ook vele natuurlijke antibiotica die geen schade toebrengen aan de goede bacteriën.

Deze natuurlijke middelen kunnen niet worden gepatenteerd en daarom zijn ze voor Big Pharma niet interessant.

De medicijnindustrie heeft niets aan een gezond lichaam. Enkel zieke lichamen leveren winst op, aldus Holtrop.

Fluoride is giftig en hoort niet thuis in tandpasta

Raymond Francis, opgeleid door het MIT, beschrijft fluoride als ‘één van de meest giftige chemicaliën’ en ‘een enorm experiment’.

Fluoride, een afvalproduct van de kunstmestindustrie, is ook een belangrijk bestanddeel van diazepam, flunitrazepam (Rohypnol), Prozac en Zoloft.

Makkelijk verkrijgbaar

Vandaag de dag krijgen zelfs kinderen en tieners antidepressiva. En het aantal gebruikers neemt hand over hand toe. Toch hebben ze een hele reeks gevaarlijke bijwerkingen.

Uit recent onderzoek blijkt dat depressie op een natuurlijke manier kan worden behandeld met de omega 3-vetzuren DHA en EPA en micronutriënten.

Enorme winsten

Hebben onze overheden niet de morele plicht om wetenschappelijk onderzoek over natuurlijke behandelingen te financieren? Ja, alleen zorgen financiële belangen ervoor dat dat niet gebeurt.

Een doosje aspirine met 20 tabletten kost bij de Kruidvat 4 euro. De productie van zo’n doosje kost nog geen 4 cent. Tel uit je winst.

Big Pharma gebruikt deze winsten om veel politieke invloed te kopen, legt Holtrop uit.

Wie heersen over de wereld?
De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert
Mayer Amschel Rothschild

Een groot deel van de aandelen van ’s werelds grootste corporaties is in handen van een netwerk van wereldwijd opererende families.

Deze families zijn niet alleen actief in de farmaceutische industrie, maar controleren ook de banken, chemiereuzen, persbureaus en andere belangrijke sectoren.

“Geef ons de controle over de geldhoeveelheid van een land, en het maakt ons niet uit wie de wetten maakt.” – Het motto van de familie Rothschild en het oprichtingsprincipe van de Europese banken.

In de bankenwereld is de familie Rothschild één van de invloedrijkste families. De Britse Daily Telegraph merkt op dat de naam Rothschild synoniem is geworden voor geld en macht.

De drijvende kracht achter de oprichting van Big Pharma was de Amerikaan John D. Rockefeller.

In het boek Rockefeller Medicine Men wordt beschreven hoe hij aan het begin van de 20e eeuw de farmaceutische industrie opzette om nog meer rijkdom en macht te vergaren.

De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert
John D. Rockefeller

De door hem gevormde industrie rust op drie pijlers:

  • De producten moeten patenteerbaar zijn
  • De producten moeten de oorzaak van de ziekte niet aanpakken, maar enkel de symptomen behandelen
  • De producten moeten een verslavende werking hebben
Niet genezen, maar winst maken

Medicijnmakers willen mensen niet beter maken, ze willen levenslange klanten van patiënten maken.

Met de hulp van de voedselindustrie – die bewerkt fastfood en suikerrijke frisdrank produceert – kan een gezond lichaam gemakkelijk ziek worden gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien, worden peperdure reclamecampagnes opgezet.

Maar er is ook goed nieuws. Steeds meer mensen stappen over op biologisch voedsel en voelen hoe fijn het is om zich opnieuw te verbinden met de natuur.

Kinderen leren steeds vaker voor zichzelf te denken en eigen keuzes te maken. Natuurlijke behandelingswijzen komen steeds meer beschikbaar.

Mensen delen hun ervaringen via sociale media, wat er langzaam maar zeker voor zorgt dat de macht en invloed van Big Pharma afnemen.

[Dr. Rath Foundation]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

De eerste alinea’s van het artikel geven de kern en echte oorsprong van alle problemen waar we momenteel mee kampen precies weer. Het waren de priesters uit de oudheid die de mens bij de natuur en dus bij God weghaalden. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan en we noemden deze achteruitgang steevast “groeiende beschaving”. Hopelijk komt er eindelijk een kentering in dit immense bedrog. De natuur herbergt het antwoord op al onze werkelijke behoeften en niet de laboratoria van de verdorven criminele parasieten.

Herman
Herman
7 jaren geleden

Goedemorgen. Ja, steeds meer mensen gaan de ogen open. Maar uhh… dus organiseert Big Farma een geld tekort situatie en kunnen de mensen de natuurlijke bronnen niet goed betalen. Tekens merk je dat men de grondstofprijzen van gas en waterbelastingen onredelijk verhoogt. Een maatschappij van doorgedraaide tometen, zoals het vroeger ging. Werd misschien omgezet in tomatensap.
BIO produkten worden systematisch tegen verhoogde prijzen aan de man gebracht. Gevolg: hoe betaalt de gewonen man (met z’n confectie pakkie an) het leven waar hij naar “Op Zoek” is?
Wie wat geluk heeft woont in een gebied waar de boer nog bereikbaar is op de Solex (rijbewijs vereist voor opa en oma). Bij mij in de buurt heerst een “Stilte Gebied”en geen mens bijna begrijpt de wettelijk uitleg in het boeren knollenland.
Hier in de Buurtwinkel tref je tegen de winterse dagen géén reclame voor Koolraap, Savooyenkool bijvoorbeeld, maar wèl voor een dun bosje Chinese Kool. Witlof ’s zomers een winterse dagen en Bospeen en of zogenaamde winterse wortelen in een doorzichtige verpakking, zoals Spruiten… die alle al na enkele dagen gaan rotten. Mens: men komt in huiis van de fruit vliegjes bijna niet af.
En al de groenten zijn keurig recht en uitnodigend verpakt met erop vermeld wat er oh zo lekker bij smaakt. Men wordt er duizelig van.
Als het maar verkoopt!… as het effen kan.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

De hond mag best wel eens bij de naam genoemd worden dus achter die Big Pharma zitten mensen die tot een groep behoren. Ga die eens zien en ga zien dat de gehele wereld bestuurd word door die groep. Ga zien dat merken niet bestaan en dat elk merk bestuurd word door die groep en dat en dus maar 1 merk in deze wereld is en dat is de Vrijmetselarij!! Begrijpt uw nu de film The Matrix??

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x