Great ResetMens en Dier

‘Frans Timmermans is een gewetenloze man met doldwaze plannen voor Nederland’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

Terwijl de Nederlandse boeren protesteren, komt Eurocommissaris Frans Timmermans met nieuwe plannen die agrariërs mogelijk nog verder in het nauw drijven. Hij ‘slaat alarm’ over de staat van de natuur en wil met een ‘groene omslag’ het tij keren.

Met bindende natuurdoelen moeten landbouwgronden, veenweidegebieden, bossen, rivieren en zeebodem weer ‘gezond’ worden. Het gevolg is dat boeren geconfronteerd kunnen worden met nieuwe wensen van de overheid.

Dit slaat alles

Timmermans wil in bijvoorbeeld veenweidegebieden het waterpeil verhogen of gebieden zelfs ontpolderen om de CO2-uitstoot te laten dalen. Dat betekent dat melkveehouders in het Groene Hart mogelijk het veld moeten ruimen.

Dat de Eurocommissaris uitgerekend op de dag van het boerenprotest tegen de stikstofplannen komt met nieuwe wetsvoorstellen die hard ingrijpen bij de agrarische sector slaat alles, reageert BVNL, de partij van Wybren van Haga.

Doldwaas

“Timmermans toont hiermee aan een gewetenloze man te zijn, met als doel het verjagen van boeren van hun land,” zegt Van Haga. “Doldwaas zijn Timmermans zijn plannen om het waterpeil te verhogen of land zelfs te ontpolderen, waardoor er voor melkveehouders in bijvoorbeeld het Groene Hart niet altijd meer een toekomst is. Weg met zulke dictaten uit Brussel.”

Van Haga vindt bovendien dat de stikstofplannen van tafel moeten. “En wel nu!”

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trees
Trees
9 maanden geleden

Heel gevaarlijke vent sinds hij zijn ziel heeft verkocht aan het corrupte EU zootje

Jaco
Jaco
9 maanden geleden

Werkelijk alles uit kast om het ooit zo mooie land de venieling in te helpen. En onze boeren ook! Want we snappen dat dit nooit meer stopt.

nou en!
nou en!
9 maanden geleden

deze magalomaan stond samen met van balen op de baricade,s in de oekraine,wees dus niet verbaasd als de heren flink wat grondgebied hebben toegeeigend,en hier op speculeren d.m.v voedselschaarste.

Gosse
Gosse
9 maanden geleden

Hoe lang blijven ze uitwerpsels als dat ‘man’ = mens noemen??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x