Wetenschap

“Teleporteren van mensen is mogelijk”

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers van de TU Delft zijn er als eersten in geslaagd om informatie succesvol te teleporteren. Ze verplaatsten gegevens over een afstand van drie meter, zonder dat de informatie door de tussenliggende ruimte reisde.

“We teleporteren de staat van een deeltje,” zei professor Ronald Hanson. “Als je gelooft dat we niets meer zijn dan een verzameling atomen die op een bepaalde manier met elkaar zijn verbonden, moet het in principe mogelijk zijn om onszelf te teleporteren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Het is in de praktijk bijna niet te doen, maar het is tegelijkertijd gevaarlijk om te zeggen dat het nooit zal lukken,” ging hij verder. “Ik sluit het niet uit omdat er geen natuurkundige wet is die het verbiedt. Als het al zal gebeuren, zal dat ver in de toekomst zijn.”

Het team van professor Hanson heeft voor het eerst laten zien dat het mogelijk is om informatie in subatomische deeltjes met een zekerheid van 100 procent over een afstand van drie meter te teleporteren.

De teleportatie van informatie is een belangrijke stap naar een kwantumnetwerk voor communicatie tussen toekomstige supersnelle kwantumcomputers. De informatie werd geteleporteerd door elektronen met elkaar te verstrengelen.

Volgens Albert Einstein kon verstrengeling niet bestaan; hij noemde het ‘spookachtige actie op afstand’. Wetenschappers hebben intussen herhaaldelijk aangetoond dat het fenomeen echt bestaat. Het onderzoek is verschenen is de nieuwste editie van het tijdschrift Science.

Kwantumteleportatie kan worden gebruikt voor een kwantumversie van het internet, een wereldwijd netwerk voor het versturen van kwantuminformatie. Aankomende zomer is Hanson van plan het experiment te herhalen over een afstand van 1300 meter in diverse gebouwen van de TU Delft.

Gehoopt wordt dat het experiment een antwoord geeft op Einsteins bezwaar tegen teleportatie, de mogelijkheid dat een signaal met de lichtsnelheid verstrengelde deeltjes passeert. “Ik denk dat het gaat lukken,” aldus Hanson. “Maar het is een enorme uitdaging. Er is een reden waarom het nog nooit eerder is gelukt.”

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jantje
Jantje
10 jaren geleden

Nou dan mag Prof Ronald Hanson nog even verder z’n huiswerk gaan doen, want er zijn al genoeg mensen geteleporteerd, hetzij via techniek of kunnen dit zelf al. Hij doet net of ie alles weet. Hij moest zich eens verdiepen in wat er achter de schermen afspeelt. Daar zijn ze ruim 100 jaar verder met technologie.

Teleportatie via techniek:
Nikola Tesla had rond 1930-1940 al een teleportatie ‘raam’ uitgevonden. Dit is lang geheim gebleven. Totdat Andrew Basiago een boekje opendeed en vertelde dat hij als tiener meegreist had in geheime test missies mbt teleportaties (de vinding was afkomstig van Nikola Tesla die hiervoor gebruikt is). En zoek ook eens op: “Project Pegasus and Mars teleportation”.

Verder is het naar mijn mening mogelijk om te teleporteren wanneer we in een hoger bewustzijn verkeren.
Troy en Dynamo beheersen dit al en hebben dit ook al laten zien (kijk op youtube). En nee, het is geen camera trucage wat ze doen. Ze kunnen ook boven de grond zweven net als David Blaine. En nog veel meer dingen laten verdwijnen en te voorschijn laten komen. Dit zijn gewoon geen googeltrucs meer als jij onvoorbereid dit even op straat laat zien. En als jij wel denkt dat dit “slimme googeltrucs” zijn dan kun je ervan uitgaan dat je nog in een laag bewustzijn zit omdat je ratio jou nog voor de gek houdt. Luister dus naar je onderbuikgevoelens en dus je intiuitie. Die liegt nooit! Bovendien is je EQ velen malen sneller en intelligenter dan je IQ.

Het probleem is dat de meeste mensen nog steeds voor 90% gebruik maken van hun IQ (linkerhersenhelft = ratio). Gevolg is dat we dus in die zogenaamde “matrix” vast blijven zitten, en in die matrix is niet alle werkelijkheid aanwezig omdat je alleen de ‘oppervlakte’ te zien krijgt. (Matrix kun je voor het gemak ook vertalen naar andere ‘dimensie’ of holografische perceptie).

Kortom, als we meer onze rechterhersenhelft (EQ) zouden trainen dmv bijv. meditaties dan zouden we dus meer contact krijgen met dat andere veld (dimensie) waar zoveel meer mogelijk zoals bijv. teleporteren (dat veld wordt ook wel nulpuntveld genoemd). Dus dan wordt vanzelf duidelijk dat die zogenaamde “googeltrucs” gewoon gegoogel is tussen 2 “dimensies” (ofwel velden, ofwel holografische percepties).

Tenslotte is de gehele 3 dimensionale wereld een holografische perceptie, juist omdat we die andere dimensie nu nog niet zien. Hoe meer het licht op aarde stijgt hoe meer we gaan ascenderen naar een hoger bewustzijn, hoe meer “Troys en Dynamo’s” er rondlopen die van hot naar her teleporteren. Over een aantal jaar is dit de gewoonste zaak van de wereld. Mark my words!

Dus profs doe je huiswerk eens! Jullie zitten allemaal vast in jullie rationele denkvermogen! Ga eens mediteren!

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Mij kunnen ze zo teleporteren; men zegt ook dat de wereldleraar zich al regelmatig teleporteerd.
“Beam us up, Scotty!”.

Buddy
Buddy
10 jaren geleden

Zou mooi zijn, ik weet wel een paar mensen die we kunnen teleporteren… 😉

huisheks
huisheks
10 jaren geleden

Mogen we a.u.b. de Bilderberg Groep naar verweggiestan teleporteren ? Mag het , ach mag het , toe nou, dan vraag ik echt verder niks meer. Ja …. mag het nu dan ???

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x