Buitenland

Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig maakt noodlanding

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gevaccineerde piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines is tijdens een vlucht overleden. De piloot zei vreemde dingen en stierf vervolgens, liet de copiloot weten. Dit geval is bevestigd door drie verschillende klokkenluiders, zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show.

Het vliegtuig moest vervolgens een noodlanding maken. De piloot werkte vanaf de internationale luchthaven van Los Angeles. Enkele dagen voor de vlucht had hij zijn tweede prik gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veel groter

“Het is veel groter dan mensen denken,” zei Ruby. Er worden vluchten omgeleid omdat piloten last krijgen van pijn op de borst. Ook werd een vlucht omgeleid omdat een gevaccineerde passagier pijn op de borst had en niet kon ademen.

Een piloot uit Seattle werd thuis dood gevonden. Hij bleek een embolie te hebben. Twee stewards uit Atlanta werden enkele dagen na de tweede prik dood gevonden. En een steward uit Salt Lake City stierf na een tweede Janssen-vaccin.

1800 vluchten geannuleerd

Afgelopen weekend annuleerde Southwest Airlines meer dan 1800 vluchten, waardoor de reisplannen van duizenden passagiers werden verstoord. Volgens een woordvoerder van de vliegmaatschappij had dat te maken met de ‘weersomstandigheden’.

De luchtvaartautoriteit FAA liet weten dat de annuleringen zijn veroorzaakt doordat Southwest te kampen heeft met een groot personeelstekort.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Komt niet door het vaccin. Kan altijd gebeuren.
Niets aan de hand dus volgens de massa én de officiële overheidsinstanties dat door de massa wordt geloofd.
https://www.youtube.com/watch?v=Ipf_4LiHPP4 A67 Meldpunt Vaccinatie registreert de schade. Ab Gietelink interviewt Pieter en Jade Kuit

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Dit geldt ook voor de Europese luchtvaartmaatschappijen.
Niet vliegen is de beste remedi.

Philip
Philip
2 jaren geleden

Het personeel te kort, is ontstaan omdat vaccinatie verplicht is in de VS.
Stewarts en piloten melden zich massaal ziek, omdat men tegen verplichte vaccinatie is.

Het zelfde zie je terug in de zorg sector, personeel meld zich massaal ziek door die verplichte vaccinatie en worden massaal geschorst/ontslagen omdat ze de vaccinatie weigeren.

Bidden gaat hard op zijn smoel vallen!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

HIER is weer overduidelijk het bewijs, dat iedere kritische persoon, die NIET gevaccineerd wil worden, het gelijk aan zijn kant heeft.
Het is in- en intriest wat hier allemaal gebeurt. En moet je je voorstellen, HOE gevaarlijk het voortaan is om überhaupt in een vliegtuig te stappen!
Mijn man en ik hebben héél wat afgevlogen in de laatste 20 jaar. Iedere keer is het weer spannend, maar je hebt het volste vertrouwen in de piloten die niet voor niets zo vaak een check-up wat betreft hun gezondheid moeten ondergaan.
NU is het echter volkomen anders. Het wordt nu niets anders dan een spelletje Russian Roulette om in een vliegtuig te stappen.
IK ben althans blij, dat wij hoogstwaarschijnlijk nooit meer zullen vliegen.
Wat betreft die luchtvaartmaatschappij Southwest Airlines heb ik vernomen, dat er veel personeelsleden, waaronder dus piloten en ook de rest van de cabin-crew zich niet willen laten vaccineren en dus massaal de ziektewet in zijn gegaan. Vandaar dus al die geannuleerde vluchten.
Wat mij betreft hebben zij hartstikke gelijk.
Ik denk zomaar dat het binnenkort exit Southwest Airlines is. Zelf denk ik, dat dat ook de bedoeling is. Het klootjesvolk mag niet meer vliegen. Dat is alleen maar voorbehouden voor de happy few, die met privévliegtuigen het luchtruim onveilig maken en uiteraard vervuilen met hun CO2.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x