CoronaMens en Dier

Hier wordt non-verbaal de grootste medische misdaad van de eeuw aan de kaak gesteld door Baudet

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Tijdens het debat over de evaluatie van het coronabeleid trok FVD-voorman Thierry Baudet de beerput helemaal open. ChristenUnie-leider Mirjam Bikker vroeg hem na zijn inbreng te reflecteren op de vele mensen die op de ic zijn beland.

“Er zijn veel mensen overleden. Veel zorgpersoneel heeft zich het vuur uit de sloffen gelopen. Er zijn nog steeds meer mensen in de zorg ziek, omdat ze zo hard hebben gewerkt in de afgelopen twee jaar. Hij doet alsof dat niet bestaan heeft. Eerlijk gezegd zou ik het, voor iemand die graag groots denkt en het niet over microdingen heeft, mooi vinden als hij dat stuk van die twee jaar ook recht wil doen,” zei Bikker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rara, hoe zou dat komen?

Baudet antwoordde: “Ik heb het hier al een aantal keren genoemd. Het is niet zo dat er een significante oversterfte was in het jaar 2020. Ik heb het al vaak uitgelegd. Je kunt niet zeggen: in 2019 waren er 100.000 doden en in 2020 waren er 120.000 doden, dus er is oversterfte. Nee, je moet naar meerdere jaren kijken. Als er in 2019 sprake was van een relatief mild griepseizoen, dan is het aannemelijk dat een aantal mensen die statistisch gezien in 2019 hadden moeten sterven, het jaar daarna sterven. Dat is wat er gebeurd is. Er is geen significante oversterfte geweest. De ic’s liggen elk jaar vol. Er staat al sinds 2008 of 2010 bijna elk jaar groot nieuws in de kranten, in de NRC en in Trouw, over de ondercapaciteit in de zorg. Dit is niet iets wat nu ineens explodeert.”

“Het is een algemeen fenomeen. Ik ben ervoor om meer ic-bedden te hebben, maar als we het statistisch bekijken, was er vrijwel niets aan de hand in het jaar 2020,” vervolgde hij.

“Nu is dat overigens heel anders. Rara, hoe zou dat komen?” vroeg Baudet, terwijl hij deed alsof hij een vaccin in zijn arm zette.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Siegfried Klaag
Siegfried Klaag
1 jaar geleden

Ik stem FVD!

Geert-Jan
Geert-Jan
1 jaar geleden

Geen vertrouwen in baudet
En Rutte probeert zijn misdaden tegen de mensheid ondertussen goed te praten

Henk
Henk
1 jaar geleden

Fvd de enigste partij die het door heeft dus stem in maart massaal op fvd

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Het is gewoon niet te bevatten wat ons de mensheid is aangedaan!

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x