Chemtrails

Klokkenluider: “Vliegtuigen besproeien ons met vergif”

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als vliegtuigen overvliegen laten ze vaak condenssporen achter. Volgens een klokkenluider bevatten deze strepen chemicaliën die worden gebruikt om het weer te manipuleren en gewassen aan te tasten. Dat meldt de Britse krant Metro.

Kristen Meghan beweert negen jaar werkzaam te zijn geweest voor de Amerikaanse luchtmacht. “Ik zag grote hoeveelheden chemicaliën in het systeem die niet waren toegewezen aan een bepaald gebouw. Ook ontbrak de naam van de fabrikant,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Meghan stelt dat de Amerikaanse overheid deze chemicaliën in de lucht, het water en de bodem sproeit. Ze zegt ook dat de meeste piloten zich niet uitspreken over chemtrails omdat ze bang zijn voor de gevolgen.

Schrijver Nigel Watson zei: “Complottheoretici denken dat chemtrails door de overheid worden gesproeid om chemicaliën in de atmosfeer te pompen en zo het weer te manipuleren of de bevolking te infecteren.”

“Het sproeien van chemtrails kan op kleine schaal gebeuren, maar complottheoretici denken dat het gaat om een geheim project op wereldschaal,” ging hij verder. “Het is moeilijk voor te stellen dat de chemicaliën veel effect zullen hebben door de invloed van de windrichting en andere meteorologische factoren.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

178 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk de Groot
Henk de Groot
9 jaren geleden

Natuurlijk moeten we geloven dat het niet erg aannemelijk is dat onze zogenaamd goedbedoelende overheden ons besproeien met allerlei metaalverbindingen. Gelukkig heb ik zelf toegang tot een analytisch laboratorium en heb zelf wel eens diverse regenwaterstalen geanalyseerd. Dat mag eigenlijk niet, maar niemand merkt dat verder in de omgeving waar ik werk :-).

Aluminiumionen zitten van nature normaal niet in regenwater en fluoriden ook niet, tenzij er net een vulkaanuitbarsting bij je in de buurt heeft plaatsgevonden … Ik heb ook organische partikels aangetroffen met een samenstelling of herkomst die ik niet direct kan plaatsen. Of deze misschien door een fabriek worden uitgestoten is niet meteen duidelijk.

Men is bezig met geo-engineering en het is bekend dat militaire vliegtuigen vanuit Duitsland laatst een grote wolk boven Nederland hebben doen ontstaan. De mens is wel een dom wezen in die zin dat we niet kunnen voorspellen wat dit op den duur teweeg zal kunnen brengen. De genoemde aluminiumverbindingen zijn op zich niet eens zo giftig voor ons, niet direct merkbaar althans, hoewel ze dan weer wel het gebruik ervan in deo beperken i.v.m. een mogelijke link met borstkanker …

Peter
Peter
9 jaren geleden

Deze dag begon echt mooi, met een zichtbaar web van vliegtuigsporen. In een paar uur tijd zijn de sporen uitgewaaierd en inmiddels is de hele lucht grijs en grauw.

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

Haha deze ochtend mooie roze lucht in Belgie zelfs vermeld op de Radio 1 met onze fiere weerman F. Deboosere maar geen enkele reactie op de reeds 10tale strepen die deze ochtend weer lekker verkleurpotlood ondertussen middag en jaja lekker uitgewaait tot een grijs doek en streepjes komen erbij, maarja volgens onze weerman zijn nog steeds contrails zelfs meerdere malen geprobeert tot topic op de radio 1 te brengen maar geen succes…..
happy trail year

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Waarom hebben sommigen een “klokkenluider” nodig om dit te zien.. Kijk een keer naar boven naar de lucht en zie het zelf zou ik zeggen en dit is al oud nieuws “What the Bleep do we Know” is een mooie documentaire hierover!

Back to top button
178
0
We lezen graag je reactie!x