Homepagina » Chemtrails » Klokkenluider: “Vliegtuigen besproeien ons met vergif”
Klokkenluider: "Vliegtuigen besproeien ons met vergif"

Klokkenluider: “Vliegtuigen besproeien ons met vergif”

Als vliegtuigen overvliegen laten ze vaak condenssporen achter. Volgens een klokkenluider bevatten deze strepen chemicaliën die worden gebruikt om het weer te manipuleren en gewassen aan te tasten. Dat meldt de Britse krant Metro.

Kristen Meghan beweert negen jaar werkzaam te zijn geweest voor de Amerikaanse luchtmacht. “Ik zag grote hoeveelheden chemicaliën in het systeem die niet waren toegewezen aan een bepaald gebouw. Ook ontbrak de naam van de fabrikant,” zei ze.

Meghan stelt dat de Amerikaanse overheid deze chemicaliën in de lucht, het water en de bodem sproeit. Ze zegt ook dat de meeste piloten zich niet uitspreken over chemtrails omdat ze bang zijn voor de gevolgen.

Schrijver Nigel Watson zei: “Complottheoretici denken dat chemtrails door de overheid worden gesproeid om chemicaliën in de atmosfeer te pompen en zo het weer te manipuleren of de bevolking te infecteren.”

“Het sproeien van chemtrails kan op kleine schaal gebeuren, maar complottheoretici denken dat het gaat om een geheim project op wereldschaal,” ging hij verder. “Het is moeilijk voor te stellen dat de chemicaliën veel effect zullen hebben door de invloed van de windrichting en andere meteorologische factoren.”

[Metro]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
178 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk de Groot
Henk de Groot
6 jaren geleden

Natuurlijk moeten we geloven dat het niet erg aannemelijk is dat onze zogenaamd goedbedoelende overheden ons besproeien met allerlei metaalverbindingen. Gelukkig heb ik zelf toegang tot een analytisch laboratorium en heb zelf wel eens diverse regenwaterstalen geanalyseerd. Dat mag eigenlijk niet, maar niemand merkt dat verder in de omgeving waar ik werk :-).

Aluminiumionen zitten van nature normaal niet in regenwater en fluoriden ook niet, tenzij er net een vulkaanuitbarsting bij je in de buurt heeft plaatsgevonden … Ik heb ook organische partikels aangetroffen met een samenstelling of herkomst die ik niet direct kan plaatsen. Of deze misschien door een fabriek worden uitgestoten is niet meteen duidelijk.

Men is bezig met geo-engineering en het is bekend dat militaire vliegtuigen vanuit Duitsland laatst een grote wolk boven Nederland hebben doen ontstaan. De mens is wel een dom wezen in die zin dat we niet kunnen voorspellen wat dit op den duur teweeg zal kunnen brengen. De genoemde aluminiumverbindingen zijn op zich niet eens zo giftig voor ons, niet direct merkbaar althans, hoewel ze dan weer wel het gebruik ervan in deo beperken i.v.m. een mogelijke link met borstkanker …

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Henk de Groot
6 jaren geleden

Dat is interessant Henk. Op de TU in Eindhoven ben ik voor mijn studie ook bezig met geo-engineering. Dat het wordt gedaan is openlijk bekend in wetenschappelijke kringen. Wij krijgen ook colleges in de verschillende methode’s die er zijn en de effectiviteit daarvan. Natuurlijk ook een stukje ethiek.

Projecten worden nu vanuit de VN georganiseerd, doet men niet moeilijk over. Een professor die bij de VN heeft gewerkt vond het ethisch niet verantwoord dat dit buiten de publieke opinie wordt gehouden, maar aan de andere kant is dat natuurlijk logisch, krijg je van die milieubewegingen op je af.

Van Eijk
Van Eijk
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

Heel fijn dat jullie een doel willen bereiken maar zorgen maken over natuurorganisaties. Blijkbaar is jullie oplossing schadelijker voor de natuur dan de huidige situatie.
Jullie zijn de complete planeet aan het verkrachten met weet-ik-wat voor zooi dat jullie loslaten in de natuur. Ik weet niet of het je opgevallen is…. maar dit is ook jouw thuis! Wees een held… wees een klokkenluider. Verzamel zoveel mogelijk data en lek dit.
Soms moet je een keuze maken. Help je mee het thuis van jou en je kids te verwoesten of doe je je best om deze (en je vrienden en familie die er ook op wonen) te beschermen?
Niet de meest lastige keuze lijkt me…

Aequus
Aequus
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

Krijg je van die milieu bewegingen!!! Interessant om te lezen dat jij bij de TU in Eindhoven werkt. Ik bewoonster van deze stad met longemfyseem en met beschadigde luchtwegen merk wel degelijk het verschil als ik naar buiten ga en de lucht is weer zwaar beneveld met chemtrails, iets waar ik extra gevoelig voor ben geworden en ook eerder ervaar als gezonde mensen. Wat ik ook als vroege vogel steeds vaker zie dat de vliegtuigen die hier verantwoordelijk voor zijn voor de boter, melk kaas vakken die zij maken met name voor de zon in de lucht en inderdaad deze vliegtuigen komen uit de richting van Duitsland, terwijl dit normaliter eigenlijk geen aanvliegroutes zijn met Eindhoven airport. Tóch het nadenken waard, vindt jij zelf ook niet. Maar ach ja, als jij ‘nog’ nergens last van hebt waarom zou jij jezelf dan druk maken… totdat jij ook op een dag in de gaten krijgt, wat het met jou eigen persoontje kan doen en dan is het misshien wel allemaal écht telaat. Jouw studie en het geld wat jij in het vooruitzicht hebt om hiermee te kunnen gaan verdienen, is schijnbaar belangrijker dan de gezondheid van de mensheid anders had jij niet zo gereageerd ‘Met krijg je van die milieubewegingen op je af’.

Henk001
Henk001
Reactie op  Aequus
6 jaren geleden

Misschien iets te maken met de toenemende vochtigheidsgraad in de lucht?
Contrails blijven langer hangen bij een hogere vochtigheidsgraad. Dat is precies wat we vandaag hebben bij de nadering van een regenfront. Precies de omstandigheid waarbij je veel persisterende contrails mag verwachten.
Het streepjes patroon is heel simpel te verklaren. Lijnvliegtuigen vliegen achter elkaar in eenzelfde corridor. Zijwind blaast de contrails opzij zodat de volgende naast de vorige komt. Bij kruisende corridors krijg je een ruitjespatroon.

peter drent
peter drent
Reactie op  Henk001
4 jaren geleden

ANONIEM ? get a life lol

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Aequus
6 jaren geleden

Vandaag Kinkhoest geconstateerd, geen arts die hier op reageert; het lijkt wel of ze instructies hebben gehad om hier niks mee te doen. Ook zo raar.. Terwijl hier meldingsplicht op zit. Dus vanmorgen met goede moed even naar buiten voor een schepje “frisse” lucht. Dus niet ! Gauw weer naar binnen want de benauwdheid sloeg hard toe. Wat ik vanmorgen in de lucht zag, gaf mij de kriebels… Welke idioten lenen zich hiervoor? Die piloten hebben toch ook families etc. Vragen zij zich nu nooit eens af; doe ik wel het juiste?
Zo bont ( gestreept) als vanmorgen heb ik het nog niet eerder gezien.
Bij het journaal werd er melding van gemaakt (ze konden er niet meer omheen) Het zijn Con ( condens) trails Burgertje ! En die komen er altijd voor een lage drukgebied binnen drijft. Ja ja, natuurlijk, met mooi weer wordt er ook gesprayed.Dat kan iedere Boerenkinkel zien. Alleen konden ze vanwege alle meldingen er niet meer omheen om een antwoord te geven.
Wij zijn HET land bij uitstek om dit soort testen te houden. Viel mij op dat niemand in mijn omgeving het was opgevallen dat de lucht zo vol zat en zelfs niet nadat het gepost was op facebook kwam er geen enkele reaktie op. Geeft te denken Toch ??? Trouwens zoek voor de gein eens op ;werkingen van Aluminium op het menselijk lichaam. Veel van de huidige zieken; Alzheimer, Schildklier etc zijn gerelateerd aan het “overmatig” binnenkrijgen van Aluminium. En dat zit in: u raadt het al in Chem Trails.
Triest vindik het dat er maar een handjevol mensen zich hier druk om maken; u hebt toch ook familie; kinderen / kleinkinderen? Kan het dan niemand wat schelen wat voor imbecielen deze aarde aan het verwoesten zijn??? Kennelijk niet, anders waren er wel meer mensen “wakker” En Kamervragen ? Wie heeft zoveel invloed dat hij of zij zonder represailles kamervragen kan stellen over deze grote vergiftiging ???

Arnout
Arnout
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Zucht…. Doe nou eens rustig.
Manmanman. Zelf de verklaring van het nieuws, die ook volkomen juist is, wil je gewoon niet aannemen.

Dat klinkt als cognitieve dissonantie. Zoek maar eens op.

Bedenk je maar eens: een vliegtuig sproeit dus van alles volgens jou?
Ok, klinkt leuk en daardoor meer alzheimer? Of komt dat gewoon omdat we ouder worden? Alzheimer is namelijk een ouderdomsziekte.

Ze besproeien ons… Om ons uit te roeien? Nee, want de wereldbevolking neemt alleen maar toe. Het merendeel van de mensen woont niet in europa of Amerika maar in Azië of in Afrika.

De mensen dom te houden? Voor welk doeleinde? Om ze in verpleeghuizen te stoppen en verpleeghanden tekort komen?

Ze besproeien ons met chemtrails, het enige probleem is dat vanwege wind en luchtvochtigheid nooit zeker is te zeggen waar dat spul dan neerkomt.
Je kunt in Maastricht sproeien en bij wijze van spreken krijgen de mensen in Groningen er last van…..

De piloten moeten ook allemaal het zwijgen opleggen? Hebben die dan geen geweten? Nee want die kopen ze om….
Manmanman. Als ik iets illegaals moet doen of een moord plegen doe ik dat niet voor geld. Ik doe het gewoon überhaupt niet.

Al die theorieën… De logica erachter klopt voor geen drol.
Zou het dan toch gewoon logischer klinken als het condenssporen zijn die veroorzaakt worden door lage drukgebieden?
Dat klinkt wel een stuk logischer als je het mij vraagt.

Odette
Odette
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Huisheks, het is maar een ideetje dat het niet eens van hier zou kunnen komen i.v.m. familie en kinderen. Ver gezocht? Weet ik niet, ik hoop van niet.
Early in the program 1997-2003, remote viewers could sense “pilots” doing the flying and then after 2003 no pilots could be felt. It was as if a computer was doing all the flying of all chemplanes worldwide. Een soort van hypergate jumping?

frans
frans
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Onze regeringspersonen weten niet eens wat er gaande is, het gaat buiten de overheid om!!
Het gaat boven regeerders uit!!
Het gaat boven de CIA uit!!
En der stroom chemtrails gaat 7 keer 24 door .

Inderdaad ‘chemocide wordt er gepleegd.

peter drent
peter drent
Reactie op  Huisheks
4 jaren geleden

lol arnout, je haalt de woorden uit me mond.

Maarten
Maarten
Reactie op  Aequus
6 jaren geleden

Ik zou graag een duimpje OMLAAG er bij hebben. Niet omdat ik het niet met u oneens ben Aequus, maar wel met Anoniem haar/zijn, in mijn ogen, kwalijke reactie

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Maarten
6 jaren geleden

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding

Zie link voor meer informatie over “chemtrails”. Zoals je ziet zijn grote passagiersvliegtuigen niet geschikt voor deze methode. Er zijn namelijk grote hoeveelheden materiaal nodig, deze zouden in de passagiersruimte moeten staan, zoals bijv. ook te zien is in YouTube filmpjes met foto’s van chemtrail vliegtuigen. Echter, als je gaat vliegen staan er geen grote vaten naast je stoel. Het zijn dus alleen militaire toestellen die geschikt zijn voor deze methode.

Roy
Roy
Reactie op  Maarten
6 jaren geleden

Meneer het anoniempje, Cloud seeding is heel wat anders als chemtrails. Cloudseeding is ook geen geheim. Chemtrails is oveigens ook geen geheim, aangezien deze er niet zijn..

peter drent
peter drent
Reactie op  Aequus
4 jaren geleden

misschien ligt u gezondheid probleem eerder bij de uitstoot van auto`s dan dat van vliegtuigen? Smog noemen ze dat ook wel. Dit artikel is gebaseerd op complot theorieën die ik al vele jaren hoor zonder fundamenteel bewijs..
Zo lang ik leef ( c.a 33 jaar ) zie ik die condens sporen in de lucht, ook in de tijd dat er nog met propeller vliegtuigen werd gevlogen, ik woon in het zuiden waar ook de chemie fabriek DSM ligt, geloof me daar maak ik me meer zorgen om. stelletje paniek vogels. t is makkelijk om voor een straat verderop naar de winkel te gaan met de auto, en zodra mensen ziek worden door al die uitstoot de overheid de schuld te geven.

bert xmaathuisx
bert xmaathuisx
Reactie op  peter drent
4 jaren geleden

Dat ligt ‘m dan niet aan de overheid, Peter, maar aan de fijnstof-uitstotende automotoren, toch? !

In de jaren ’50 en ’60 bleven de vliegtuig”strepen” ook al hangen: maximaal zo’n 6 à 7 minuten. Zo nam ik destijds waar.

http://www.geoengineeringwatch.org/the-contrail-lie/

Henk001
Henk001
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

Leer je in die colleges ook dat lijnvliegtuigen worden gebruikt voor het rondstrooien van van alles? Want dat is wat hier beweerd wordt. Geo-engineering is een ruim begrip, kan van alles zijn, van het strooien van ijzer in de oceaan, via boten die zout water in de lucht sproeien om wolken te maken tot het ophangen van gigantische spiegels in de ruimte. Maar op deze website wordt geo-engineering één op één gelijkgesteld aan chemtrails. Dus ik ben benieuwd.
btw. de suggestie wordt ook hier weer gewekt dat de hoge sluierbewolking die door vliegtuigstrepen ontstaat een soort geo-engineering zou kunnen zijn, met de foutieve gedachte dat dat voor afkoeling zou zorgen. Foutief, want hoge sluierbewolking zorgt netto juist voor opwarming

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Met de verrekijker vanmorgen gekeken naar zo’n toestel; vreemd geen kenteken geen nr; niks, noppes nada. Helemaal wit. Rara wat betekent dat?
Niet geregistreerd, dus werkend voor de regering… ???
Nou moe, ik zag er vanmorgen 6 naast elkaar over ons huis komen en de spray installatie ging aan. 4 motoren ; 6 strepen ??? Met afgepaste onderlinge afstand, dus…
Het was verduiveld goed te zien en dan geloof ik in een complot theorie ??
Ik ben wel droog achter mijn oren en aan een aangenaaid derde oor heb ik vooralsnog geen behoefte !!!

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Ik zou zeggen maak hier eens opnames van Huisheks?

Maarten
Maarten
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Roy vraagt om een foto…als hij de moeite zou nemen even een verderkijker ter hand te nemen zou hij, net als ik, uw bewering kunnen delen.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Die staan al op facebook

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Maarten, als ik in de lucht kijk zie ik contrails en geen chemtrails..

Henk001
Henk001
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Kijk ook eens op flightradar: http://www.flightradar24.com/50.88,5.96/7

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Zie reactie hierboven voor meer info. Er worden geen lijnvliegtuigen gebruikt.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

“krijg je van die milieubewegingen op je af” zei hij met een hoop dedain.
En dan ook nog niet eens posten onder een Username maar gewoon lekker met anoniem.
Aanschouw de internetheld….

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

Even ter aanvulling op mijn vorige bericht: vanuit de TU sproeien en verven we niks hoor. Dit wordt vanuit de VN onderzocht.

Wilde ook even toevoegen dat er in Nederland NIET met vliegtuigen “gesproeid” wordt, op dit moment alleen op afgelegen plekken in de VS, Canada en het VK.

Zal binnenkort de redactie van deze website wat documentjes sturen met info en gebruikte methode’s in het VK.

Jos
Jos
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

“….krijg je die milieubewegingen op je af….”

Ja, en dat wil je niet! Want wat weten die geitenwollensokkenfiguren uit de jaren ’70 nu? Laat het denkwerk maar aan de hooggeleerde wetenschappers van de Technische Universiteit over! Zij kunnen als enige bepalen wat goed is voor mens en planeet! Stel je toch voor dat je inspraak zou hebben in plannen die door jou superieure technische brein zijn bedacht, dat zou belachelijk zijn toch?

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Anoniem
6 jaren geleden

Vandaag was een perfect voorbeeld! Het zuiden van Nederland is vannacht en vanmorgen dichtgesproeid! Omdat er volle maan was, zag je vanmorgen in het donker de strepen van noord naar zuid en van oost naar west lopen van horizon tot horizon! In de morgen ging het sproeien door van horizon tot horizon! In de loop van de morgen was de lucht dan ook dicht! Je ziet niet 1 maar volgens mij tientallen vliegtuigen die patronen vliegen. Op buienradar zijn de satellietbeelden van wolken net niet scherp genoeg, maar als je goed kijkt zie je de strepen en patronen terug! Zijn er ergens op internet beelden terug te vinden van de satellietbeelden van vandaag?

Krfstk
Krfstk
Reactie op  Henk de Groot
6 jaren geleden

“het is bekend dat militaire vliegtuigen vanuit Duitsland laatst een grote wolk boven Nederland hebben doen ontstaan.”

Waar kan ik dit terug vinden?

Henk001
Henk001
Reactie op  Henk de Groot
6 jaren geleden

De kans is juist heel groot dat je in een “gewoon”regenwatermonster aluminium aantreft. De bodem bestaat namelijk voor 8% uit aluminium. Stof dat opwaait van de bodem de lucht in zal dus ook voor een deel uit aluminium bestaan. Hoe voorkom je dat dat stof met de regen naar beneden komt? Hoe voorkom je dat er een beetje stof in je regenmeter neer dwarrelt?

Henk001
Henk001
Reactie op  Henk de Groot
6 jaren geleden

Die wolk waar je het over hebt dat was Chaff, een hoeveelheid reflecterend materiaal om de radar te misleiden. Heeft niks met contrails te maken

Artist
Artist
Reactie op  Henk de Groot
6 jaren geleden

@Henk de Groot: Ik hoop dat je doorgaat met je onderzoek en frequenter testjes draait. De meer documentatie er is, de beter. Wellicht kan 9fornews er dan iets mee en het bij media neerleggen.

Herman
Herman
Reactie op  Henk de Groot
4 jaren geleden

Hallo Allemaal. Christan Meghan, is een militaire insider geweest bij US airforce. Ze pikte het niet langer, nadat ze ontdekte wat er op haar werk gebeurde. Ze gaf haar carrière op om naar buiten te treden en de mensen te informeren wat ze ontdekt heeft.
En ze heeft bewijzen verzameld dat Geo engineering plaats vindt.
Dit is nog eens een bewijs in mijn ogen. Oordeel zelf maar

https://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

peter drent
peter drent
Reactie op  Herman
4 jaren geleden

en hoe weet jij zo zeker dat christan meghan daar heeft gewerkt? ik kan ook zeggen dat ik voor de overheid heb gewerkt.. geloof je alles wat mensen je zeggen? hahaha

Peter
Peter
6 jaren geleden

Deze dag begon echt mooi, met een zichtbaar web van vliegtuigsporen. In een paar uur tijd zijn de sporen uitgewaaierd en inmiddels is de hele lucht grijs en grauw.

lalalalaria
lalalalaria
Reactie op  Peter
6 jaren geleden

Precies ook mijn observatie. We worden erin geluisd mensen. De lucht hoort BLAUW te zijn en niet vaal-grijs-blauw-melkachtig. Ieder kind weet dit. Helaas is iedereen druk aan het werk om er iets aan te doen.
Slik nog maar wat alluminium in en sterf vrolijk aan kanker.

gijs
gijs
Reactie op  lalalalaria
6 jaren geleden

jij ook,of sta je ergens te demonstreren?
dan heeft jou actie tot nu toe nog niet geholpen
het zal ook niet helpen omdat je niets kan uitrichten tegen de wereldheersers

Huisheks
Huisheks
Reactie op  gijs
6 jaren geleden

Mensen zoals jij, die andersdenkenden bij elke gelegenheid te kakken willen zetten, jullie zgn. goedgelovigen, die nog steeds het idee hanteren dat de regering het het beste met ons voorheeft, die mensen houden het kleine groepje mensen die wel veranderingen willen tegen, door met een grote bek ons te overschreeuwen. Op dit moment zou ik willen zeggen; leef je uit, maar kom dan naderhand niet janken dat er zoveel mis is, dan had je maar niet tot het te laat is behhhh moeten blijven roepen.

Henk
Henk
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Zullen we nog even opsommen wie er in het complot moeten zitten , wil er een complot zijn?
Alle politici, ambtenaren, de rechterlijke macht, de universiteiten en hogescholen, de media, het leger, het hoger kader van veel commerciële ondernemingen… Vergeet ik er nog een paar?
Want ik zit ik nu al op dik 10% van de beroepsbevolking!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Nee dat hoeft niet. Je hoeft alleen maar de media onder je duim te hebben. Die mensen die hun mond open doen worden gewoon niet gehoord. Alles dat niet door een goed merendeel vd bevolking wordt gehoord kan net zo goed als niet gesproken bestempeld worden.

Lilian
Lilian
Reactie op  Huisheks
5 jaren geleden

Heeft geen zin Huisheks, mensen willen graag besodemieterd worden en de koppen in het zand houden. Je hoeft alleen maar naar de lucht te kijjken en je weet genoeg. Je energie lekker voor jezelf houden, sommige mensen willen niets weten en draaien zichzelf graag een rad voor ogen.

Stephan
Stephan
Reactie op  Peter
6 jaren geleden

Het feit dat het langzaamaan bewolkt wordt heeft alles te maken met de nadering van een regenstoring die vanavond op de planning staat. Eerst neemt de hoge bewolking toe en dat oogt altijd wat melkachtig door het hoge vochtgehalte van de atmosfeer.

Logisch te verklaren dus 😉

carina
carina
Reactie op  Stephan
6 jaren geleden

prima.. maar welke weerman kan mij dan eens goed en met logica uitleggen dat er 12 jaar geleden nog geen uitgewaaierde strepen waren .. en nu wel.. welk natuurfenomeen is hier de schuldige van…. of was jij geen weerman stephan?… dan zou ik toch eens wakker worden.

Arnout
Arnout
Reactie op  carina
6 jaren geleden

Keek jij vroeger nooit omhoog? Toen waren ze er ook al.

Jij zegt dat ze er 12 jaren geleden niet waren? Klopt niet.

De rede dat je ze vaker ziet is vanwege het toegenomen vliegverkeer.

Beetje logisch nadenken. manmanman

bert (maathuis)
bert (maathuis)
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Zoals al eerder gezegd, Arnout, “vroeger” (jaren ’50 en ’60 zeker, misschien ook ’70) waren er geen chemtrails. Dat zal dan wel komen omdat de lucht in die jaren droger was dan ze nu is (Henk001: “Contrails blijven langer hangen bij een hogere vochtigheidsgraad.”)

Nee, Arnout, in die eerste decennia na WOII waren de uitlaatstrepen ALTIJD binnen een minuut of 3 à 5 (hooguit 7) volledig WEG. Chemtrails is een fenomeen dat later zijn intrede deed.

Roy
Roy
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Beste Bert dat contrails langer blijven hangen en uitwaaieren was “ook” in de eerste decennia na de WOII. Hoe en waarom staat al sowieso vanaf de jaren 60 gedocumenteerd..
Dat het in die tijd minder was is niet zo gek, aangezien er heeeeeellll veel minder vliegtuigen vlogen..

bert [maathuis]
bert [maathuis]
Reactie op  carina
5 jaren geleden

12 jaar geleden geen chemtrails, Carina? Dat weet ik niet zo precies. Wél dat er de eerste decennia na de oorlog in het geheel geen chemtrails waren; en niet, zoals Arnold en Roy beweren, dat er toen – hoewel minder – óók al chemtrails waren. Neen, beslist niet! Heel zeker weten.

Niet normaal toch, elke dag [en nacht] de zonnestralen tegenhouden!
In combinatie met de E-nummers (voedsel), de vaccinaties en het feit dat voedsel nauwelijks nog voedingswaarde heeft, wordt er een uiterst zwaar appèl op ons immuunsysteem gedaan. Echter, de voornaamste oorzaak voor kanker en hartinfarct is: stress. En het stressniveau is in onze maatschappij óók erg hoog. Wat wil je; vijf dagen werken per week: we laten ons behandelen als een werkslavenras! (Besef!)
http://www.degrotetransitie.nl/themas/24-urige-werkweek/
Doch geen enkele politicus zal dit onderwerp aansnijden!!! Want dat zal namelijk ten koste gaan van hun zogenoemde almacht over de burgers.

Overigens, invoering van het OBI zal óók een kortere werkweek bespoedigen; íedereen gelukkig[er]! (En géén werkeloosheid meer.)

peter drent
peter drent
Reactie op  carina
4 jaren geleden

die waren er dus wel …..

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Stephan
6 jaren geleden

Testje; 1 dag mooi weer. aan het einde v.d. dag; strepen, daarna 5 dagen bewolkt of regenachtig weer. Kijk maar of het klopt ! Nadat je deze test gedaan hebt praten we verder.

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

zozo dat is nog eens een test, ik ben om!

leon***
leon***
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

kan je alvast je tegenwoord geven als huisheks gelijk blijkt tehebben , want over 5 dagen leest niemand dit nog terug.
had ook nog wel een tegen reactie verwacht op de mh17
maar ben blij dat je mij gelijk geeft.

en dan even over die lange strepen in de lucht en je wil er
een foto van maken en dan kom je erachter dat je batterij leeg is en die laad je dan op maar dan ook echt tot dat hij helemaal
vol is en dan staan die condensstrepen er nog natuurlijk
want dat was vroeger ook al tezien dus ik heb even wat oude
foto`s bekeken en daar zaten ook nog zwart witte bij en ik moest echt spitten om er 1 tevinden waar geen strepen op stonden in de lucht en voor de zekerheid ook nog maar even op google afbeeldingen gekeken oude ansicht kaarten en precies hetzelfde verhaal geen 1 gevonden zonder strepen/
sluierbewolking en oude nos journaal/weerberichten op youtube
continu hebben ze het over sluierbewolking

op

Roy
Roy
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

“kan je alvast je tegenwoord geven als huisheks gelijk blijkt tehebben , want over 5 dagen leest niemand dit nog terug.
had ook nog wel een tegen reactie verwacht op de mh17
maar ben blij dat je mij gelijk geeft.”

Heb je dit tegen mij? Heb namelijk geen flauw idee waar je het over hebt wat betreft de MH17..

Henk001
Henk001
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

dinsdagochtend steeds meer sluierbewolking; dinsdagavond front; woensdag weer helder, donderdag plensdag… klopt niet helemaal

c.schultz
c.schultz
Reactie op  Peter
6 jaren geleden

Idd dat was me vandaag ook opgevallen …dacht ook tussen de strepen twee zonnen te zien …..maar dat komt denk ik omdat ik erover lees ?……

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

Haha deze ochtend mooie roze lucht in Belgie zelfs vermeld op de Radio 1 met onze fiere weerman F. Deboosere maar geen enkele reactie op de reeds 10tale strepen die deze ochtend weer lekker verkleurpotlood ondertussen middag en jaja lekker uitgewaait tot een grijs doek en streepjes komen erbij, maarja volgens onze weerman zijn nog steeds contrails zelfs meerdere malen geprobeert tot topic op de radio 1 te brengen maar geen succes…..
happy trail year

S0M30N3
S0M30N3
6 jaren geleden

Waarom hebben sommigen een “klokkenluider” nodig om dit te zien.. Kijk een keer naar boven naar de lucht en zie het zelf zou ik zeggen en dit is al oud nieuws “What the Bleep do we Know” is een mooie documentaire hierover!

Arnout
Arnout
Reactie op  S0M30N3
6 jaren geleden

Kijk huisheks, ik ga het nu eens heel simpel uitleggen.

Jij zegt tegen mensen die niet geloven in deze onzin: “Kijk een keer naar boven naar de lucht en zie het zelf zou ik zeggen”.

Ik zou zeggen: kijk eens naar een natuurkundeboek over stofeigenschappen. Gasvormig, watervormig, vastvormig.
Hoe werkt het dan met luchtvochtigheid?
Ik zie mensen heel vaak gewoon de logische normale antwoorden op jouw vragen geven.

Als ik iets van elektriciteit moet aanleggen of iets in die trend ga ik ook niet naar een kapper om te vragen wat voor youtubefilmpjes hij hierover gezien heeft. Ik ga dan naar de elektricien. Met mijn beperkte kennis van natuurkunde van de middelbare school en studie weet ik wel dat wat de elektricien me vertelt en uitlegt hij daar gelijk in heeft.

Zo weet ik ook dat de reacties van Henk001 over luchtvochtigheid en dat wat de weerman zegt volkomen juist zijn omdat ze aansluiten bij mijn huidige kennis over dit soort dingen.

Als ik water kook met een fluitketel op het gasfornuis moet ik hem wel uitzetten als het begint te koken.
Doe ik dat niet dan wordt alles nat vanwege de gasmoleculen van water die later weer vloeibaar worden.

In de lucht is het niet veel anders dankzij de luchtvochtigheid. Snappie?

Philip
Philip
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

@Arnout. Zeker, maar dat luchtvochtigheid wat langer condensstrepen laten zien is niet in strijd met het feit dat het dit keer (of wat voor keer dan ook) echte chemtrails zijn te zien!

Vat je? Het een sluit het ander niet uit, namelijk!!!

Arnout
Arnout
Reactie op  Philip
6 jaren geleden

Dus jij ziet echte chemtrails in witte strepen?

Ben jij dan in staat om atomen waar te nemen op een afstand van enkele kilometers die ook niet met het blote oog waar te nemen zijn?

…Knap

Philip
Philip
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Beste Arnout, je kan alles checken mbv flight24,com bv of een andere site met radar gegevens van alle burgervliegtuigen.

BV. Als de laatste 2 a 3 uur condensstrepen(?) verschijnen in een raar patroon b.v. een ruitjes of vierkantjes patroon en de laatste 2 a 3 uur zijn hooguit 1 of 2 burgervliegtuigen met transponder gegevens overgevlogen (kun je inca 99% vd gevallen redelijk controleren) dan kunnen die in ieder geval zeker niet dit patroon hebben veroorzaakt, JA?!

Als dan ook nog door die goeje verrekijker van jou en toevallig helder weer (maar niet voor lang haha 🙂 ) 1 of meer vliegtuigen zijn te zien zonder maatschappij kleuren of wat voor kenteken dan ook, dan zijn dat volgens jou condensstrepen????

Ik zou zeggen man ga lekker fietsen, maar dan precies onder dat ruitjespatroon in de richting waarin de wind waait. Veel pleizier die middag 🙂 .

EllenB
EllenB
6 jaren geleden

Ik hoorde dat in de V.S, de helft van de staten, op school al voorlichting geeft over Chemtrails.
Als verklaring geven ze het blokkeren van de zon, i.v.m Global Warming.

Henk001
Henk001
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

Lijkt me sterk. Die hoge vliegtuigwolken zorgen namelijk voor meer opwarming.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

Wat wij niet mogen zien is Planeet X. ( niburu) ivm. global panic !

Lillith
Lillith
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

@Huisheks..Top dat je het blijft volharden uitleg te geven ..heb ik jaren geleden al gedaan..maar op den duur werd ik er zó enorm moedeloos van, ik had het gevoel alsof ik met een kleuterklas te maken had..telken te moeten ‘bewijzen’..terwijl er al jaren geleden al zóveel bewijzen waren..o.a ook dat wanner er weer zo´n ‘deken’ over ons wordt gesproeid, wij geen zonlicht krijgen..dus in feite ook ons bewustzijn wordt onderdrukt..’Ze’ willen n.l niet dat wij ‘ontwaken’..om het zo maar ff te zeggen..Maar hoe dan ook..het gaat toch zoals het de bedoeling is he..de ‘Kosmische Planning’ gaat gestaag door.. met of zonder de Chemtrails! 😉
Hou de moed er in ‘Huisheks’..en thanks voor je inzet!

EllenB
EllenB
6 jaren geleden

Op 25 april, wordt er over de hele wereld een mars gehouden tegen geo-engineering.
Zie Nederland nog niet in het rijtje van deelnemende landen staan.
Wie voelt zich geroepen om iets te organiseren in ons kikkerlandje ?
Er is een Facebook pagina, die je daarvoor kunt gebruiken.
Maak zelf geen gebruik van F.B, en ben ook geen organisator, maar ik hoop dat iemand anders dit oppikt.

Hier de link: http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/events#

gijs
gijs
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

je hebt nog tijd genoeg om facebook aan te schaffen en het zelf te doen

EllenB
EllenB
Reactie op  gijs
6 jaren geleden

Nee, bedankt !
Zelfs voor zoiets, ga ik me niet aanmelden bij Facebook.
Bescherm mijn gegevens zoveel mogelijk.

Pepijn
Pepijn
6 jaren geleden

Aluminium is een uitstekende geleider/ontvanger een metaal wat vaak gevonden wordt in chemtrail analyses. Het blijft in het lichaam en hoopt zich op. De hersenen werken op frequenties net als het dna,, als ik een evil professor zou zijn dan zou ik handig gebruik maken van de zendmasten infrastuctuur inclusief Haarp. I’m not a robot!

Matt
Matt
6 jaren geleden

Inderdaad, vanmorgen prachtige lucht van vierkante patronen zover je kon kijken. Waarom in hemelsnaam de zon tegenhouden als het buiten vriest. Dat beetje warmte hebben we nu juist nodig. En wat ik me ook afvraag is: als er steeds minder zon te zien is hoe moet het dan met zonnepanelen? Krijgen die straks compensatie?

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

onbegrijpelijk dat luchtvaartmaatschappijen zich daar zonder slag of stoot voor lenen

Henk001
Henk001
Reactie op  wolfje
6 jaren geleden

Dat doen ze dan ook niet

Nick
Nick
6 jaren geleden

Aan de ene kant geloof ik het maar mensen verklaren mij voor gek…
Dan denk ik weer het zullen wel contrails zijn.

Maarja die mensen zullen wel nooit naar boven kijken vanochtend in de auto van venlo naar eindhoven je kunt ze echt niet op twee handen tellen zoveel strepen.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

Heeft een Chinese sonde een ruimteschip vastgelegd op de maan? Deze Schotse ufoloog beweert van wel

Amerika probeerde een atoombom tot ontploffing te brengen op de maan. Volgens deze kolonel greep ‘iemand’ in

In de jaren vijftig moest wijlen kolonel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

178
0
We lezen graag je reactie!x