Binnenland

Gideon van Meijeren: degenen die hier aan de touwtjes trekken gaan echt over lijken

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!

Het wordt mij steeds duidelijker dat we niet zomaar te maken hebben met slecht beleid dat voortkomt uit onwetendheid, onkunde of andere menselijke eigenschappen, maar dat er daadwerkelijk een kwaadaardige agenda achter schuil gaat. Dat zei Kamerlid Gideon van Meijeren in de allereerste aflevering van de Hero’s Journey Podcast.

Als je ziet hoe het een agenda is die alles wat je goddelijk zou kunnen noemen aan het kapotmaken is, dan denk ik dat ‘satanisch’ een hele treffende aanduiding is, aldus Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Psychopathischer

Wat vanuit psychologisch inzicht is aangetoond, is dat mensen die eenmaal op machtige posities zitten, vaak ook steeds meer macht willen en dat macht corrumpeert, merkte het Kamerlid op. “En dat mensen die al langere tijd zo machtig zijn, iedereen in hun omgeving kunnen rondcommanderen. Ze verliezen hun gevoel van empathie en worden daardoor geleidelijk aan psychopathischer.”

Vanuit een bepaalde kwaadaardigheid gedreven

Ik kan me echt niet aan de indruk onttrekken dat degenen die hier aan de touwtjes trekken en die echt over lijken gaan – als je ziet wat er allemaal is gebeurd met het coronabeleid, maar ook in andere opzichten – mensen zijn die vanuit een bepaalde kwaadaardigheid gedreven worden en echt als psychopaat kunnen worden bestempeld, zei Van Meijeren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Action direct
Action direct
5 maanden geleden

Satan heeft veel volgers ( de nuttige idioten ) !

ralf
ralf
5 maanden geleden

als je slechts een fractie van een seconde bedenkt dat het zou kunnen dat we door een satanische elite bestuurd worden die niet vies is van genocide en kindermisbruik, dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Mikkie
Mikkie
5 maanden geleden

Ja, Gideon..dat ben ik helemaal met je eens!

Ben
Ben
5 maanden geleden

Mensen zonder geloof, die de energie en het collectieve niet kennen of voelen, geen respect voor het leven om dat ze dit niet kennen. Dom is dat ze niet weten dat ze het allemaal zich zelf aandoen, en terug krijgen . alles is energie wat je onrechtmatig neemt moet je weer inleveren. de regels zijn bekend (bij hun die ze kennen) ,ER si wel degelijk een goed en slecht in de wereld en een bron die alles coordineerd en de regels na leeft. (iedereen is verplicht de regels na te leven) Doe je dat niet dan betaal je de rekening zelf , vroeger of later.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x