UFO

Vertrouwelijke memo: “UFO gevonden in Canadese provincie Saskatchewan”

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een topgeheim document dat is gelekt door een UFO-onderzoeker wordt gezien als het eerste overtuigende bewijs dat delen van een vliegende schotel op aarde zijn gevonden.

Tijdens de eerste Canadese hoorzitting over UFO’s in Ontario openbaarde Victor Viggiani een vertrouwelijke memo die dateert van 14 november 1968. De memo gaat over een UFO die is gevonden in het noorden van de Canadese provincie Saskatchewan.

Metalen fragment

Op 17 oktober dat jaar zou ene J. Hodges van de Canadese National Research Council een ‘metalen fragment’ hebben afgeleverd dat was gevonden door een piloot. Het fragment was gevonden in het gebied rond Wollaston Lake.

Uit onderzoek is vervolgens gebleken dat het fragment waarschijnlijk onderdeel is geweest van een vaartuig dat door de ruimte reisde. De autoriteiten waren op de hoogte van de vondst, aldus de memo.

Vertrouwelijke memo: "UFO gevonden in Canadese provincie Saskatchewan"

Foto’s

Het is onduidelijk of er nog meer onderzoek is gedaan naar het stuk metaal. Er zouden ook foto’s van zijn gemaakt, maar die zijn nog niet opgedoken. UFO-onderzoekers zien het als bewijs dat de aarde is bezocht door intelligente aliens.

Sceptici stellen dat het mogelijk gaat om een onderdeel van een satelliet of een raket die door mensen is gelanceerd en vervolgens is opgebrand in de atmosfeer.

Foto: UFO Wisconsin Report

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
6 jaren geleden

Nergens, maar dan ook nergens is overtuigend bewijs. Iedereen die beweerd van wel verteld NIET de waarheid. Het zijn aannames en veronderstellingen. Totdat het tegendeel is bewezen is men onzin aan het verkopen om in de belangstelling te komen.

pietsnot
pietsnot
6 jaren geleden

Er zouden ook foto’s van zijn gemaakt, maar die zijn nog niet opgedoken. zoals gewoonlijk and again bla bla bla who is next??

Padja
Padja
6 jaren geleden

Ken de achtergrond niet van deze clubs
Maar in 68 hadden we volgens mij nog geen satellieten of dergelijk spul.
Zou kunnen.
Kan niet wachten tot er eens echt overtuigend bewijs komt.

Padja
Padja
6 jaren geleden

Hoe dan ook…
Waarom het dan allemaal zo confidential is.. Zegt eigenlijk al genoeg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x