Mens en Dier

Gideon van Meijeren luidt alarmbel: ‘Nederland verkeert nog steeds in enorme nood’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

De grote winnaars van de afgelopen verkiezingen zijn feitelijk de leden van het kartel: de technocratische globalisten, die zich de blaren op hun tongen liegen om onder het mom van allerlei zogenaamde crisissituaties steeds meer geld en vrijheden van burgers af te troggelen en hun eigen machtspositie te versterken en te verduurzamen, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in het debat over de verkiezingsuitslag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totalitaire controlestaat

De leden van het kartel zijn de feitelijke winnaars, want ook na deze verkiezingen kunnen zij gewoon doorgaan met de afbraak van Nederland. Doorgaan met het onbetaalbare klimaatbeleid. Doorgaan met het antidemocratische EU-beleid. Doorgaan met het allesvernietigende immigratiebeleid. Doorgaan met het kapotmaken van onze agrarische sector. Doorgaan met de ontwikkeling van de digitale identiteit. Doorgaan met de invoering van een central bank digital currency. Doorgaan met het optuigen van die vreselijke, totalitaire controlestaat, vervolgde Van Meijeren.

Enorme censuur

Volgens Van Meijeren zijn er heel veel kiezers die gestemd hebben voor klimaatbeleid, EU-beleid en immigratiebeleid omdat zij in de veronderstelling verkeren dat dat in hun belang is. “Maar kunnen die kiezers eigenlijk wel een juiste belangenafweging maken als zij geen toegang hebben tot alle informatie die nodig is om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen? Als je op de NPO, die door de Staat gefinancierd wordt, alleen maar te horen krijgt hoe goed klimaatbeleid, EU-beleid en immigratiebeleid zijn, en je andere geluiden niet hoort, dan weten kiezers op een gegeven moment ook niet meer waarom ze niet op die kartelpartijen moeten stemmen. Je zou dan kunnen denken ‘die media mogen zelf bepalen wie ze het woord geven’ en ‘wij hebben ook onze eigen kanalen’, maar we hebben ook te maken met een enorme censuur vanuit social media.”

Enorme nood

Van Meijeren drukte iedereen op het hart: “Leun niet achterover, blijf scherp, blijf kritisch. Blijf strijden en blijf die vlag vooral blauw-wit-rood hangen, want Nederland verkeert nog steeds in enorme nood.”

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem H
Willem H
10 maanden geleden

100% waar, niets aan toe te voegen.

Greet Resist
Greet Resist
10 maanden geleden

ik hoor geen verontwaardiging over ontbrekende slotjes op de stembussen of kritiek op de onregelmatigheden die duiden op fraude.

Marc
Marc
10 maanden geleden

Gideon voor MP, 👍 samen met de andere forumkamerleden de enigen die de waarheid durven te benoemen!

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

En weer heeft Gideon 1000% gelijk we moeten een eenheid worden en een REVOLUTIE ontketenen zo kan het volk zorgen dat de WEFPUPPETS opgesloten worden voor plunderen en landverraad opsluiten die REPTIELEN en nooit meer vrij.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x