Homepagina » Buitenland » CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie
CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie

CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie

CNN heeft een bizar en verontrustend item gemaakt waarin wordt gekeken wie er president wordt als Trump en zijn vicepresident bij de inauguratie worden vermoord. Een lid van het Obama-kabinet zou dan de nieuwe president worden.

Trump verklaarde onlangs dat CNN ‘nepnieuws’ verspreidt en weigerde een journalist van de zender te woord te staan.

Het item leidde tot een storm van kritiek op social media. Veel mensen zeiden dat CNN de moord op een president probeert uit te lokken.

Negativiteit

“Jullie suggereren hier verder helemaal niets, toch CNN?” aldus een YouTube-gebruiker. “Waarom zo veel negativiteit rond Trump?” vroeg een ander zich af.

“Ik begrijp niet dat er nog iemand naar deze zender kijkt,” zei iemand. “Het is gebeurd met CNN,” reageerde iemand anders.

Geweld

De video kreeg massaal duimpjes omlaag op de videosite. Mensen gaven aan dat het item ‘aanzet tot geweld’, wat in strijd is met de voorwaarden van YouTube.

De kosten voor de beveiliging van de inauguratie van Trump bedragen ruim 93 miljoen euro. De verwachting is dat ruim 900.000 mensen erbij aanwezig zullen zijn.

Bekijk het item hieronder:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

CNN en alle andere gecontroleerde zenders met hun nep joodse macht voelt narigheid komen? https://www.youtube.com/watch?v=fTwcwzqdPLk

En of het allemaal geen spel is moet de komende tijd blijken, wacht af hoe zich zaken zullen ontwikkelen.
Het mag duidelijk zijn dat de EU zich met Trump, indien alles echt is, stevig achter het oor moet krabben, want Amerika lijkt met Trump de oude weg in te slaan en economisch zich weer te willen verenigen met zichzelf en zal de EU zich moeten afvragen hoe ze als schoothondje van de Obama kliek zich nu zonder hun baasje hebben te redden. Het schoothondje zal zich wel eens helemaal onder kunnen kakken nu zijn baasje niet meer aangeeft hoe aan het lijntje zich te gedragen….De EU moet ook drastisch het roer omgooien en terug naar zelfstandigheid, de Britten zagen het al aankomen en wisten dat Trump gekozen zou worden, alleen de idioten in Nederland en Duitsland zagen de muur waartegen ze zijn aangeknald niet aankomen, zo dom en achterlijk is de EU….De EU landen moeten drastisch alle zeilen bijzetten en de belasting voor burgers verlagen of afschaffen en zich richten op binnenlandse economische zaken en de grenzen sluiten als ze nog iets willen redden, want het lijkt al te laat en ik vrees dat “achterlijk en de volgzame politiek Nederland” alleen maar burger verder wil uitzuigen i.p.v. lastenverlichtingen in te voeren.

Derek
Derek
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

**CNN en alle andere gecontroleerde zenders met hun nep joodse macht voelt narigheid komen**

Trump en netanyahu zijn wel erg close!

https://twitter.com/netanyahu

Freba
Freba
Reactie op  Derek
3 jaren geleden

En voorlopig laat hij de VS ambassade “verhuizen” van Tel Aviv naar Jerusalem. Kom niet meer bij. Zo laat hij zien wie de baas is. En niet die Zionist van een Netha. Ik denk dat de Palestijnen hier wel blij van worden. Voor de uiterlijke vorm niet; maar in het hart wel. Goed gedaan door dat Jochie van Trump.

Pino
Pino
Reactie op  Freba
2 jaren geleden

Heb je soms aan de drank gezeten Freba ?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

LS…

Talmudisme / Communisme / Bolsjewisme / Fascisme / Trumpisme

Bedenk dat Trump de Joodse Maffia tot het einde der tijden miljarden schuldig is en dat Putin het door Trump en handlangers geroofde Russische goud terug wil… Dus dat wordt nog een schimmig en gevaarlijk spel.

Freba
Freba
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

Ik ben daar niet zo bang voor. Als hij blijft leven. laat hij dat die Gangsters “afschrijven” van hun eigen virtuele vermogen. Iedereen blij. Trump en Putin uit de zorgen en de z.g. Wereldelite een kopje kleiner gemaakt. Jammer dat hij 70 is. Had hij in Europa de boel kunnen reorganiseren. Toevallig net dat slappe verhaal gelezen van Rutte over hoe we met elkaar moeten omgaan. En in koffietijd van RTL – vervend tegenstander van Trump c.s.- die slapjanus van Pechtold, uiteraard met nieuwe stropdas en een half
haar föhnen. Zei de man met het kleine snorretje niet dat politici net poppen zijn? 4 jaar poppen en dan als vlinder wegvliegen naar een vet baantje. 90 jaar gelden opgetekend.

droogtrommel
droogtrommel
3 jaren geleden

Ugh, een dictator zoals bv Putin of Assad, hebben minder beveiliging nodig dan Obama of Trump, hoe komt dat?

John Doe
John Doe
Reactie op  droogtrommel
3 jaren geleden

Kansloos .

Putin en Assad .. grote helden en leiders.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Bah, het demoniseren doet me toch terug denken aan Pim Fortuyn, natuurlijk zijn wij een klein Landje , maar door al dat demoniseren zonder nadenken is hij wel vermoord……..er loopt altyd wel een gek rond… Nou ga ik er vanuit dat ze in Amerika wat serieuzer met dit soort zaken omgaan…..want ik ben toch nieuwsgierig hoe hij gaat regeren , die malleTrump…….Als al die mensen die demoniseren eens in de spiegel keken……..volgens mij zijn dat erg ongelukkige mensen , angst en haat liggen dicht bij elkaar……..laten we hopen dat we bij Trump positieve veranderingen mogen beleven……we gaan het zien..

Derek
Derek
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

https://twitter.com/netanyahu

Zo Positief gaat het dus worden………

Willie
Willie
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Maar Pim Fortuyn is echt niet (alleen) door Volkert van der G. vermoord; “hij was Barbertje”! Mijns inziens was het een politieke moord (regie vanuit Den Haag. Er waren meerdere soorten kogels gevonden en er zijn mensen de mond gesnoerd die hiervan weten. Maar ja, de doofpot in Nederland is zeer zeer groot.

Bob
Bob
3 jaren geleden

Ze zouden het moeten veranderen in CFN ( Cable Fake Network)

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

@Louise.

Demoniseren valt volgens mij onder pesten en laat nou uitgerekend de overheid namens kabinet Rutte een plan van aanpak te hebben opgezet om pesten onder kinderen en scholieren tegen te gaan. Een plan van aanpak waarvan ik denk dat regering en gedoogpartners ook op cursus mogen.

De leugens en bedrog die tal van ministers de afgelopen regeringsjaren hebben tentoongespreid is dermate gaan doorwerken dat zelfs de NPO er besmet mee is geraakt. Programma’s als Bananasplit daarentegen voldeden niet aan de eisen en moesten wijken.

Nieuws- en actualiteitenprogramma’s voerde met de stroming mee dat zelfs het NOS Journaal begon te knippen in materiaal wat gezien diende te worden. Alleen een Teleac cursus ontbreekt er nog aan, Demoniseren doe je zo.

Johan
Johan
3 jaren geleden

Waarom demonstreren op dit moment miljoenen vrouwen tegen Trump en die demonstraties zijn op dit moment over de hele wereld op straat? Heeft iemand hier een verklaring voor. En deze vrouwen behoren niet alleen tot de elite. Als hij zo grof tegen vrouwen blijft doen, wil ik weleens zien wat er dan gebeurd.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Johan
3 jaren geleden

Die demonstraties tegen Trump wordt georganiseerd en gefinancierd door NGO’s van George Soros. Niks spontaans aan.

Willie
Willie
Reactie op  Johan
3 jaren geleden

Laat ik eens ff meedenken: betaalde groeperingen, eh Soros? Zo kunnen we denk ik nog wel meer sporen natrekken. Het is te toevallig allemaal weer. Miljoenen vrouwen op de hele wereld? Vreemd!

Freba
Freba
Reactie op  Johan
3 jaren geleden

De man rookt niet; drink niet. Heeft dus een grote potentie; en is hij gek op mooie vrouwen en niet op die hobbezakken die in die demo’s rondtoeren. Uiteraard de “goeden” niet te nagesproken. Zijn anti’s waaronder een van de Baldwins (uiteraard Joods) , zijn aan de drank en hebben de neus vol, anders presteren zij niks in bed. Wat een jaloerse sukkels. M.n. het Joodse filmcircus is aan de drank en heeft de neuzen vol. Dat ik dit op mijn oude dag (70jr) nog mag meemaken. Kennis is Niets; Ervaring is Alles.

Pino
Pino
Reactie op  Johan
2 jaren geleden

Hij sleept ze aan de haren mee naar zijn hol !

Louise
Louise
3 jaren geleden

Eerlijk gezegd snap ik ook niets van deze vrouwen demonstratie, natuurlijk kan Trump platvloers uit de hoek komen , maar dat kan nooit de echte reden zijn……..overigens heb ik deze vrouwen niet gezien toen vrouwen aangerand werden door asielzoekers…..en nog nooit tegen vrouwenonderdrukking ………misschien hebben ze t niet begrepen en wilde ze ook eens aandacht……… het is waarschijnlijk via de sociale media georganiseerd…….het is net zo oppervlakkig……

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

ddos-aanval

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x