Buitenland

CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CNN heeft een bizar en verontrustend item gemaakt waarin wordt gekeken wie er president wordt als Trump en zijn vicepresident bij de inauguratie worden vermoord. Een lid van het Obama-kabinet zou dan de nieuwe president worden.

Trump verklaarde onlangs dat CNN ‘nepnieuws’ verspreidt en weigerde een journalist van de zender te woord te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het item leidde tot een storm van kritiek op social media. Veel mensen zeiden dat CNN de moord op een president probeert uit te lokken.

Negativiteit

“Jullie suggereren hier verder helemaal niets, toch CNN?” aldus een YouTube-gebruiker. “Waarom zo veel negativiteit rond Trump?” vroeg een ander zich af.

“Ik begrijp niet dat er nog iemand naar deze zender kijkt,” zei iemand. “Het is gebeurd met CNN,” reageerde iemand anders.

Geweld

De video kreeg massaal duimpjes omlaag op de videosite. Mensen gaven aan dat het item ‘aanzet tot geweld’, wat in strijd is met de voorwaarden van YouTube.

De kosten voor de beveiliging van de inauguratie van Trump bedragen ruim 93 miljoen euro. De verwachting is dat ruim 900.000 mensen erbij aanwezig zullen zijn.

Bekijk het item hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

CNN en alle andere gecontroleerde zenders met hun nep joodse macht voelt narigheid komen? https://www.youtube.com/watch?v=fTwcwzqdPLk

En of het allemaal geen spel is moet de komende tijd blijken, wacht af hoe zich zaken zullen ontwikkelen.
Het mag duidelijk zijn dat de EU zich met Trump, indien alles echt is, stevig achter het oor moet krabben, want Amerika lijkt met Trump de oude weg in te slaan en economisch zich weer te willen verenigen met zichzelf en zal de EU zich moeten afvragen hoe ze als schoothondje van de Obama kliek zich nu zonder hun baasje hebben te redden. Het schoothondje zal zich wel eens helemaal onder kunnen kakken nu zijn baasje niet meer aangeeft hoe aan het lijntje zich te gedragen….De EU moet ook drastisch het roer omgooien en terug naar zelfstandigheid, de Britten zagen het al aankomen en wisten dat Trump gekozen zou worden, alleen de idioten in Nederland en Duitsland zagen de muur waartegen ze zijn aangeknald niet aankomen, zo dom en achterlijk is de EU….De EU landen moeten drastisch alle zeilen bijzetten en de belasting voor burgers verlagen of afschaffen en zich richten op binnenlandse economische zaken en de grenzen sluiten als ze nog iets willen redden, want het lijkt al te laat en ik vrees dat “achterlijk en de volgzame politiek Nederland” alleen maar burger verder wil uitzuigen i.p.v. lastenverlichtingen in te voeren.

droogtrommel
droogtrommel
7 jaren geleden

Ugh, een dictator zoals bv Putin of Assad, hebben minder beveiliging nodig dan Obama of Trump, hoe komt dat?

Louise
Louise
7 jaren geleden

Bah, het demoniseren doet me toch terug denken aan Pim Fortuyn, natuurlijk zijn wij een klein Landje , maar door al dat demoniseren zonder nadenken is hij wel vermoord……..er loopt altyd wel een gek rond… Nou ga ik er vanuit dat ze in Amerika wat serieuzer met dit soort zaken omgaan…..want ik ben toch nieuwsgierig hoe hij gaat regeren , die malleTrump…….Als al die mensen die demoniseren eens in de spiegel keken……..volgens mij zijn dat erg ongelukkige mensen , angst en haat liggen dicht bij elkaar……..laten we hopen dat we bij Trump positieve veranderingen mogen beleven……we gaan het zien..

Bob
Bob
7 jaren geleden

Ze zouden het moeten veranderen in CFN ( Cable Fake Network)

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x