Homepagina » Buitenland » CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie
CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie

CNN volledig afgebrand na item over eventuele aanslag op Trump tijdens inauguratie

CNN heeft een bizar en verontrustend item gemaakt waarin wordt gekeken wie er president wordt als Trump en zijn vicepresident bij de inauguratie worden vermoord. Een lid van het Obama-kabinet zou dan de nieuwe president worden.

Trump verklaarde onlangs dat CNN ‘nepnieuws’ verspreidt en weigerde een journalist van de zender te woord te staan.

Het item leidde tot een storm van kritiek op social media. Veel mensen zeiden dat CNN de moord op een president probeert uit te lokken.

Negativiteit

“Jullie suggereren hier verder helemaal niets, toch CNN?” aldus een YouTube-gebruiker. “Waarom zo veel negativiteit rond Trump?” vroeg een ander zich af.

“Ik begrijp niet dat er nog iemand naar deze zender kijkt,” zei iemand. “Het is gebeurd met CNN,” reageerde iemand anders.

Geweld

De video kreeg massaal duimpjes omlaag op de videosite. Mensen gaven aan dat het item ‘aanzet tot geweld’, wat in strijd is met de voorwaarden van YouTube.

De kosten voor de beveiliging van de inauguratie van Trump bedragen ruim 93 miljoen euro. De verwachting is dat ruim 900.000 mensen erbij aanwezig zullen zijn.

Bekijk het item hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  CNN en alle andere gecontroleerde zenders met hun nep joodse macht voelt narigheid komen? https://www.youtube.com/watch?v=fTwcwzqdPLk

  En of het allemaal geen spel is moet de komende tijd blijken, wacht af hoe zich zaken zullen ontwikkelen.
  Het mag duidelijk zijn dat de EU zich met Trump, indien alles echt is, stevig achter het oor moet krabben, want Amerika lijkt met Trump de oude weg in te slaan en economisch zich weer te willen verenigen met zichzelf en zal de EU zich moeten afvragen hoe ze als schoothondje van de Obama kliek zich nu zonder hun baasje hebben te redden. Het schoothondje zal zich wel eens helemaal onder kunnen kakken nu zijn baasje niet meer aangeeft hoe aan het lijntje zich te gedragen….De EU moet ook drastisch het roer omgooien en terug naar zelfstandigheid, de Britten zagen het al aankomen en wisten dat Trump gekozen zou worden, alleen de idioten in Nederland en Duitsland zagen de muur waartegen ze zijn aangeknald niet aankomen, zo dom en achterlijk is de EU….De EU landen moeten drastisch alle zeilen bijzetten en de belasting voor burgers verlagen of afschaffen en zich richten op binnenlandse economische zaken en de grenzen sluiten als ze nog iets willen redden, want het lijkt al te laat en ik vrees dat “achterlijk en de volgzame politiek Nederland” alleen maar burger verder wil uitzuigen i.p.v. lastenverlichtingen in te voeren.

  39 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Talmudisme / Communisme / Bolsjewisme / Fascisme / Trumpisme

   Bedenk dat Trump de Joodse Maffia tot het einde der tijden miljarden schuldig is en dat Putin het door Trump en handlangers geroofde Russische goud terug wil… Dus dat wordt nog een schimmig en gevaarlijk spel.

   1 likes
   • Freba schreef:

    Ik ben daar niet zo bang voor. Als hij blijft leven. laat hij dat die Gangsters “afschrijven” van hun eigen virtuele vermogen. Iedereen blij. Trump en Putin uit de zorgen en de z.g. Wereldelite een kopje kleiner gemaakt. Jammer dat hij 70 is. Had hij in Europa de boel kunnen reorganiseren. Toevallig net dat slappe verhaal gelezen van Rutte over hoe we met elkaar moeten omgaan. En in koffietijd van RTL – vervend tegenstander van Trump c.s.- die slapjanus van Pechtold, uiteraard met nieuwe stropdas en een half
    haar föhnen. Zei de man met het kleine snorretje niet dat politici net poppen zijn? 4 jaar poppen en dan als vlinder wegvliegen naar een vet baantje. 90 jaar gelden opgetekend.

    2 likes
  • Derek schreef:

   **CNN en alle andere gecontroleerde zenders met hun nep joodse macht voelt narigheid komen**

   Trump en netanyahu zijn wel erg close!

   https://twitter.com/netanyahu

   1 likes
   • Freba schreef:

    En voorlopig laat hij de VS ambassade “verhuizen” van Tel Aviv naar Jerusalem. Kom niet meer bij. Zo laat hij zien wie de baas is. En niet die Zionist van een Netha. Ik denk dat de Palestijnen hier wel blij van worden. Voor de uiterlijke vorm niet; maar in het hart wel. Goed gedaan door dat Jochie van Trump.

    0 likes
 • droogtrommel schreef:

  Ugh, een dictator zoals bv Putin of Assad, hebben minder beveiliging nodig dan Obama of Trump, hoe komt dat?

  10 likes
 • Louise schreef:

  Bah, het demoniseren doet me toch terug denken aan Pim Fortuyn, natuurlijk zijn wij een klein Landje , maar door al dat demoniseren zonder nadenken is hij wel vermoord……..er loopt altyd wel een gek rond… Nou ga ik er vanuit dat ze in Amerika wat serieuzer met dit soort zaken omgaan…..want ik ben toch nieuwsgierig hoe hij gaat regeren , die malleTrump…….Als al die mensen die demoniseren eens in de spiegel keken……..volgens mij zijn dat erg ongelukkige mensen , angst en haat liggen dicht bij elkaar……..laten we hopen dat we bij Trump positieve veranderingen mogen beleven……we gaan het zien..

  20 likes
 • Bob schreef:

  Ze zouden het moeten veranderen in CFN ( Cable Fake Network)

  15 likes
 • Johan schreef:

  Waarom demonstreren op dit moment miljoenen vrouwen tegen Trump en die demonstraties zijn op dit moment over de hele wereld op straat? Heeft iemand hier een verklaring voor. En deze vrouwen behoren niet alleen tot de elite. Als hij zo grof tegen vrouwen blijft doen, wil ik weleens zien wat er dan gebeurd.

  2 likes
  • Kees Loodtviool schreef:

   Die demonstraties tegen Trump wordt georganiseerd en gefinancierd door NGO’s van George Soros. Niks spontaans aan.

   9 likes
  • Willie schreef:

   Laat ik eens ff meedenken: betaalde groeperingen, eh Soros? Zo kunnen we denk ik nog wel meer sporen natrekken. Het is te toevallig allemaal weer. Miljoenen vrouwen op de hele wereld? Vreemd!

   3 likes
  • Freba schreef:

   De man rookt niet; drink niet. Heeft dus een grote potentie; en is hij gek op mooie vrouwen en niet op die hobbezakken die in die demo’s rondtoeren. Uiteraard de “goeden” niet te nagesproken. Zijn anti’s waaronder een van de Baldwins (uiteraard Joods) , zijn aan de drank en hebben de neus vol, anders presteren zij niks in bed. Wat een jaloerse sukkels. M.n. het Joodse filmcircus is aan de drank en heeft de neuzen vol. Dat ik dit op mijn oude dag (70jr) nog mag meemaken. Kennis is Niets; Ervaring is Alles.

   0 likes
  • Pino schreef:

   Hij sleept ze aan de haren mee naar zijn hol !

   0 likes
 • Louise schreef:

  Eerlijk gezegd snap ik ook niets van deze vrouwen demonstratie, natuurlijk kan Trump platvloers uit de hoek komen , maar dat kan nooit de echte reden zijn……..overigens heb ik deze vrouwen niet gezien toen vrouwen aangerand werden door asielzoekers…..en nog nooit tegen vrouwenonderdrukking ………misschien hebben ze t niet begrepen en wilde ze ook eens aandacht……… het is waarschijnlijk via de sociale media georganiseerd…….het is net zo oppervlakkig……

  9 likes
 • Gezinusk schreef:

  @Louise.

  Demoniseren valt volgens mij onder pesten en laat nou uitgerekend de overheid namens kabinet Rutte een plan van aanpak te hebben opgezet om pesten onder kinderen en scholieren tegen te gaan. Een plan van aanpak waarvan ik denk dat regering en gedoogpartners ook op cursus mogen.

  De leugens en bedrog die tal van ministers de afgelopen regeringsjaren hebben tentoongespreid is dermate gaan doorwerken dat zelfs de NPO er besmet mee is geraakt. Programma’s als Bananasplit daarentegen voldeden niet aan de eisen en moesten wijken.

  Nieuws- en actualiteitenprogramma’s voerde met de stroming mee dat zelfs het NOS Journaal begon te knippen in materiaal wat gezien diende te worden. Alleen een Teleac cursus ontbreekt er nog aan, Demoniseren doe je zo.

  8 likes
 • x

  Check Also

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >