Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘We worden geterroriseerd met een onzichtbaar, imaginair virus’
virus

Arts: ‘We worden geterroriseerd met een onzichtbaar, imaginair virus’

Premier Mark Rutte heeft dinsdag tijdens de persconferentie een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het virus. Je mag thuis maximaal twee personen per dag ontvangen, alle publieke locaties – theaters, musea, bioscopen, pretparken, dierentuinen – gaan dicht en ook alle eet- en drinkgelegenheden moeten dicht blijven.

Rutte zei dat het aantal nieuwe besmettingen daalt, maar niet hard genoeg. Al te lang raken elke dag opnieuw te veel mensen in Nederland besmet, aldus de premier.

Ondertussen zwelt de kritiek op zijn beleid – ondanks de censuur – steeds verder aan. Ook onder medici. Zo schrijft arts Matthijs Schoemacher: “Het wapen waarmee de hele wereldbevolking dit rampenjaar 2020 wordt geterroriseerd is een onzichtbaar, imaginair virus dat nog nooit volgens de wetenschappelijke regels der kunst is aangetoond, maar wel als zodanig wordt neergezet.”

“Het is ontsproten aan de rijke fantasie van de illusionisten van de WHO, een geheimzinnig, ontastbaar, onzichtbaar, levenloos stukje materie dat fataler en genadelozer dan alle wapens voorheen toeslaat. Eén miljoen doden, miljarden slachtoffers,” voegt hij toe.

Geef ons ons leven terug! Er is geen killervirus

Het aantal doden viel uiteindelijk erg mee. De WHO beweerde in eerste instantie dat 3,4 procent van de besmette personen zou sterven aan het virus. Op basis van deze voorspelling ging de hele wereld op slot. Het sterftecijfer bleek uiteindelijk 0,13 procent. Schoemacher: “A fool never learns. Niets geleerd van 2009? Nee, dus. Maar wij hebben nog een verrassing in petto!”

Hij doelt hiermee op de kreupele coronatest. “We hebben een test die feilloos de aanwezigheid van het virus in ons lichaam aantoont! 10.000 nieuwe besmettingen per dag!” zegt hij sarcastisch.

“Hou nou eens op. Doe eens normaal. Geef ons ons leven terug! Er is geen killervirus. Hou je coronamaatregelen. Laat ons!” besluit de arts.

En terwijl Europa voor de tweede keer in lockdown gaat, viert Wuhan feest.

4.8 46 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Trump heeft gezegd dat na de verkiezing gaat de COVID-19 virus langzaam dood.

Vandaag 4 November: CDC,Centers for Disease Control and Prevention (Amerikanse “”RIVM””) geeft toe dat er maar weinig sterfgevallen worden veroorzaakt door COVID – Influenza, longontsteking, hypertensie en zelfs een hartaanval toegeschreven aan COVID in statistieken

Joanna
Joanna
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Binnenkort is hij geen president meer. Hopelijk gaat men nu ook inzien dat verhalen over Tump en Q, die het onrecht gaan aanpakken, volkomen onjuist zijn.

Eike
Eike
Reactie op  Joanna
2 maanden geleden

Joyce, wat wil je hiermee zeggen dan? Dat je pro Biden bent, die de boel compleet op slot wil gooien, de economie volledig kapot wil maken. Biden is niets minder dan een marionet van de Bush Clinton, Obama, CIA, Deep State elite die ons verder de hel in dirigeren. De NWO is om de hoek Joyce en geloof me mensen die reageren zoals jij die zijn dogmatisch gewired in hun brein. Dit betekent dat je het vermogen om zelf na te denken verleerd bent en dus vasthoud aan vastgeroeste ideeën en denkbeelden. Zelfstandig NADENKEN, op onderzoek uit gaan is voor de 90% comatische schaapjes onmogelijk. Daarom stort de VS zich ook op Biden met hulp van de deep state wordt er nog even gefraudeerd op een schaal die we nooit eerder gezien hebben. 2020 is het jaar van de INVOERING NOODWET, DIT IS OVERIGENS EEN SLUWE STAATSGREEP WAAR NIEMAND ZICH TEGEN HEEFT VERZET. 2020 is het jaar van de moderne digitale boekverbranding. Er worden op dit moment miljoenen “onzuivere” berichten, reviews en accounts verwijderd van grote open media platforms wereldwijd. Wij leven niet in een democratie lieve schat wij leven NU AL IN EEN REGELRECHTE DICTATUUR. Het is tijd om te ontwaken en in actie te komen.

mee 2
mee 2
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

dat gebeurt in Nederland ook zo worden mensen bang gemaakt

Gerard
Gerard
2 maanden geleden

Vele artsen zijn het volstrekt met deze man oneens.
De feiten spreken voor zichzelf en daardoor kan het gezonde verstand zegevieren.

Jade
Jade
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden
Megallan
Megallan
Reactie op  Jade
2 maanden geleden

Ja, zal zeker helpen als er gelinkt wordt naar een andere complot website… Word toch eens wakker, mensen. Niet alles is complot. Mensen moeten eens leren om een fact check te doen alvorens zo maar dingen te geloven …

Vin
Vin
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden

Een van de feiten is dat het sterfte percentage onder de 70 jaar 0,05% is.. een goede rede de hele wereld economie naar de klote te helpen. Het gezonde verstand is verdwenen.

exegese
exegese
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden

Welke feiten @Gerard ?

Nico
Nico
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden

Er zijn ook heel veel artsen die het wel met elkaar eens zijn.
De feiten spreken voor zichzelf en daardoor kan het gezonde verstand zegevieren.

rop
rop
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden

Gezonde verstand zegevieren? wie is er tegenwoordig nog gezond.? [verstandelijk gezien dan] het is verwarring totale verwarring zelfs, en daar kan een gezonde verstand niet in functioneren, het enigste dan is kijken naar resultaten van metingen en deze metingen is het resultaat, van de algehele verwarring, en deze verwarring nemen mensen en vele artsen elkaar niet serieus, en wel serieus, de ene arts wel de ander niet, zo hebben ze allemaal een eigen visie, wat is dan eigenlijk gezond dan? de verwarring blijft. het ene woord tegen een ander woord, en waarheden en onwaarheden en gezond verstand kunnen daarin niet echt gezond functioneren.

King of light
King of light
Reactie op  Gerard
2 maanden geleden

Ja Hoor Gerard vertel met het verschil met corona.

Griep 2020-2021: symptomen, griepprik en stand van zaken Symptomen van griepAlgemeenIn eerste instantie kan de griep veel weghebben van een gewone verkoudheid met een loopneus, niezen en keelpijn. Maar verkoudheid ontwikkelt zich meestal langzaam, terwijl griep de neiging heeft om plotseling op te komen. En hoewel een verkoudheid hinderlijk kan zijn, voel je je meestal stukken slechter als je griep hebt.

Veelvoorkomende tekenen en symptomen van de griep zijn:

·       Koorts;
·       Pijnlijke spieren, vooral in de rug, armen en benen;
·       Rillingen en zweten (koud zweet);
·       Hoofdpijn;
·       Droge, aanhoudende hoest;
·       Vermoeidheid en zwakte;
·       Verstopte neus;
·       Keelpijn;
·       Droge keel; en
·       Verlies van smaak of reuk en soms een zoutige smaak in de mond.
 
 Dus wat ligt er nu allemaal in het ziekenhuis?

Driekus
Driekus
Reactie op  King of light
2 maanden geleden

Juist, je mist dus benauwdheid, gebrek aan zuurstof, aandoening van de luchtwegen. Loop anders eens de ziekenhuizen binnen en vertel de patienten dat ze zich niet moeten aanstellen en dat ze “gewoon” griep hebben.

Megallan
Megallan
Reactie op  King of light
2 maanden geleden

Kan zijn dat er griepgevallen bij zijn, maar het influenza virus is al langer gekend en kan perfect worden opgespoord.
COVID-19 is een ander virus.
Als je wat lectuur wil, hier wat wetenschappelijk onderbouwde artikels die berusten op de kennis en ervaring van wetenschappers / microbiologen die dag en nacht werken aan de analyse van sumptomen, impact van het virus en het ontwikkelen van vaccins en medicijnen die op dit moment hoognodig zijn :

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=COVID

Er zijn wel degelijk mensen die niet zomaar verhalen uit hun hol trekken en publiceren alsof ze waarheid zijn.

rop
rop
2 maanden geleden

O, nou weten we het, Rutte en zijn kornuiten zijn besmet met deze imaginaire virus, dan zijn de maatregels ook besmet die ze nemen en de burgers opleggen, duidelijk we moeten zo snel mogelijk af van deze mensen, of eigenlijk gezegd deze killer virussen,

koddebeier
koddebeier
2 maanden geleden

We worden niet geterroriseerd door een virus, maar door een stel politieke idioten.Avondklok: geen uitzondering voor hondenbezitters, als je hond zijn boodschap in je kamer deponeert stuur dan de stront maar op naar tweede kamer.Stel onbenullen !!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  koddebeier
2 maanden geleden

Met alle respect maar honden worden door de meeste hondenbezitters gezien als de meest intelligente dieren omdat honden bijna alles aan te leren is dat in vergelijking met katten, de lieve huiskat, niet is.

Als (bijna) alles aan te leren is, dan vraag ik mij tot op de dag van vandaag of waarom een hond niet is aan te leren om in een hondenbak zijn of haar behoefte te doen zoals een huiskat dat, bijna instinctmatig, wel doet.

Ik zie overal hondenschijt liggen, vooral op het trottoir. Het interesseert een hond geen fluit waar hij/ zij schijt.

Nu heb ik onlangs een keer gelezen dat dat nog wel eens genetisch bepaald kan zijn want het schijnt dat een wolf ook overal schijt om te laten zien dat hij/ zij daar is geweest.

Martin.
Martin.
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Beetje onzinnig commentaar tuurlijk maakt het de hond niet veel uit waar hij zijn behoefte doet. Maar waar ligt dat aan? Aan de opvoeding!!! Onze hond vroeger deed het altijd netjes in de struiken of aan de voet van een boom. Maar net als met valse honden etc. veel mensen willen wel een hond maar zijn te beroerd om hem fatsoenlijk op te voeden. En trouwens katten schijten buiten ook vaak bij een ander in de tuin.
En op het andere vlak d’r zal best iets van een virus zijn maar dat daar de hele samenleving voor op slot moet en gesloopt dat tart het gezonde verstand.
Eerst jaren de zorg afgebroken en nu schreeuwen over capiciteit! Waarom dan afgelopen mnd niet flink opgeschaald? Nee volgens Gommers anders verveel je je en dat is verschrikkelijk. Waar zijn de bosjes met doden die vallen,kijk naar hun eigen cijfers op de betreffende websites.
Het verschilt niks van een middel tot zwaar normaal griepseizoen. Dat zeggen de cijfers bij RIVM maar ook bij het Amerikaanse CDC en zelfs bij de WHO.
Nee mensen hier zit een gestructueerd plan achter die een wereld wijde reset wil en niet ten goede van de arbeidsklasse(gewone burgers). De 1% zijn niet voor niks sinds de crisis nog rijker geworden. Trump is de enige die nog tegenstand bood aan de VN en de Davos en bilderberg schurken. De Rothchilds bezitten de meeste wereld banken en wee de degene die denkt zelf wat nieuws en onafhankelijks te starten die word of vermoord(Kadaffi) of geisoleerd(Noord Korea) nee we moeten allemaal in een globalistisch keurslijf met gestripte rechten en gechipte bodies. Maar goed je kunt ook blijven dromen totdat je wakker word in een nachtmerrie waaruit ontsnappen bijna niet mogelijk zal zijn.
Gegroet een gijne dag allen.

Vosje
Vosje
2 maanden geleden

INOCULATE THE DOCTORS
Inoculate for smallpox
Inoculate for mumps;
Inoculate for typhoid
For colds and nervous slumps;
Inoculate with cow pus
And germs of every brand
Inoculate with monkey glands
To make us young again.
But one fine day the laity
Will move in self-defence
To inoculate the doctors
With a little common sense.

—by a medical student, Winnipeg Canada

Uit de Poisoned Needle van mevrouw Mc Bean

Vosje
Vosje
Reactie op  Vosje
2 maanden geleden

Vaccineer de doktoren
 
Inenten tegen pokken
Inenten tegen de bof;
Inenten tegen tyfus
Tegen verkoudheid en een zenuwinzinking;
Inenten met etter van de koe
En bacteriën van elke soort
Inenten met apenklieren
Om ons weer jong te maken.
Maar op een mooie dag zullen de leken
bewegen uit zelfverdediging
Om de artsen te vaccineren
Met een beetje GEZOND VERSTAND
door:
Een medisch student uit Canada

Sjir
Sjir
2 maanden geleden

Benieuwd naar 2021……ik ga ervan uit 3 “de LOCKDOWN !!
En dan staat de hele wereld pas echt op z’n kop……..

Anita
Anita
Reactie op  Sjir
2 maanden geleden

Mensen zullen naar meerdere lock downs gaan smaken om het vaccin

Richard
Richard
2 maanden geleden

Waar je kijkt je hoort of ziet bijna geen zieken,hier in twente zou het zo extreem zijn maar je hoort of ziet er niks van,kan dit niet meer bevatten hoe mensen hier in mee blijven gaan.

rop
rop
Reactie op  Richard
2 maanden geleden

Nee klopt ,ook moeilijk te bevatten, dat komt door dat er zoveel publiciteit eraan word gegeven, het is de WAAN waarin vele verkeren, dus ook tegelijk het middel, om ingesloten te blijven in deze waanzin. die het bevattingsvermogen te boven gaat, een gezond verstand is juist ,dat het niet kan bevatten deze waanzin, en maar goed ook anders word men zelf ook waanzinnig en het gezonden verstand verstrooit.

Gilles
Gilles
Reactie op  Richard
2 maanden geleden

Ik woon in België en ik kan je zeggen dat het hier wel zo erg is als ze zeggen. Al veel mensen uit mijn omgeving hebben het gekregen en het is echt niet om mee te lachen. Een collega (32 jaar, daarvoor kerngezond) is al 7 weken thuis ermee en raakt er maar niet van af. Schoonzus 2 weken zwaar ziek. Ziekenhuizen hier liggen vol. Echt vol.
Kijk, als het allemaal niet waar zou zijn, dan zou het verplegend personeel daarvan op de hoogte zijn. Allemaal. Dat zijn een paar tienduizend mensen in Nederland. Wereldwijd enkele tientallen miljoenen. Zou een complot van die omvang écht geheim te houden zijn???

Melder
Melder
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Nou ja, komplot: hoorde dat die zieken allemaal kort daarvoor een griepvaccinatie hadden gehaald? Vraag even rond aub.

Megallan
Megallan
Reactie op  Melder
2 maanden geleden

Er zijn geen griepvaccin voor handen aangezien de farma industrie volop met de ontwikkeling van een COVID-19 vaccin bezig zijn. Dus hoe kunnen die mensen er nu allemaal één hebben gehad ?? Daar zeg je het : ik hoorde. Hoogstwaarschijnlijk via de roddelmolen en niet via betrouwbare bronnen…

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Vooral als je bedenkt dat onze levensverwachting dit jaar zelfs een beetje gestegen is.

Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

rutte en klaus schwab (w.e.f) kennen elkaar.
https://wikispooks.com/wiki/Bilderberg/Guests/Visit_count/6%2B

Edward
Edward
2 maanden geleden

We krijgen de avondklok ook door onze strot gedrukt. Het is hetzelfde draaiboek als overal in Europa. Het is schandalig dat Rutte de burgers gaat opsluiten. Mondkapjes, lockdowns, avondklokken, social distancing, aanjagen van angst en paniek, sluiting van horeca, musea, theaters de Universele Rechten van de Mens worden in Nederland op grove wijze geschonden. En nog zijn er veel, veel mensen die ontkennen dat we onder dictatuur staan van een kabinet/parlement die bestaat uit psychopaten.

x

Check Also

lockdowns

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

Voorstanders van lockdowns blijven beweren dat ze ...

rellen

Politici schuiven rellen in de schoenen van FVD en PVV: ‘Lager dan laag’

Demissionair premier Rutte veroordeelt de onrust en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x