Mens en Dier

Arts: ‘We worden geterroriseerd met een onzichtbaar, imaginair virus’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Mark Rutte heeft dinsdag tijdens de persconferentie een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het virus. Je mag thuis maximaal twee personen per dag ontvangen, alle publieke locaties – theaters, musea, bioscopen, pretparken, dierentuinen – gaan dicht en ook alle eet- en drinkgelegenheden moeten dicht blijven.

Rutte zei dat het aantal nieuwe besmettingen daalt, maar niet hard genoeg. Al te lang raken elke dag opnieuw te veel mensen in Nederland besmet, aldus de premier.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ondertussen zwelt de kritiek op zijn beleid – ondanks de censuur – steeds verder aan. Ook onder medici. Zo schrijft arts Matthijs Schoemacher: “Het wapen waarmee de hele wereldbevolking dit rampenjaar 2020 wordt geterroriseerd is een onzichtbaar, imaginair virus dat nog nooit volgens de wetenschappelijke regels der kunst is aangetoond, maar wel als zodanig wordt neergezet.”

“Het is ontsproten aan de rijke fantasie van de illusionisten van de WHO, een geheimzinnig, ontastbaar, onzichtbaar, levenloos stukje materie dat fataler en genadelozer dan alle wapens voorheen toeslaat. Eén miljoen doden, miljarden slachtoffers,” voegt hij toe.

Geef ons ons leven terug! Er is geen killervirus

Het aantal doden viel uiteindelijk erg mee. De WHO beweerde in eerste instantie dat 3,4 procent van de besmette personen zou sterven aan het virus. Op basis van deze voorspelling ging de hele wereld op slot. Het sterftecijfer bleek uiteindelijk 0,13 procent. Schoemacher: “A fool never learns. Niets geleerd van 2009? Nee, dus. Maar wij hebben nog een verrassing in petto!”

Hij doelt hiermee op de kreupele coronatest. “We hebben een test die feilloos de aanwezigheid van het virus in ons lichaam aantoont! 10.000 nieuwe besmettingen per dag!” zegt hij sarcastisch.

“Hou nou eens op. Doe eens normaal. Geef ons ons leven terug! Er is geen killervirus. Hou je coronamaatregelen. Laat ons!” besluit de arts.

En terwijl Europa voor de tweede keer in lockdown gaat, viert Wuhan feest.

4.8 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Trump heeft gezegd dat na de verkiezing gaat de COVID-19 virus langzaam dood.

Vandaag 4 November: CDC,Centers for Disease Control and Prevention (Amerikanse “”RIVM””) geeft toe dat er maar weinig sterfgevallen worden veroorzaakt door COVID – Influenza, longontsteking, hypertensie en zelfs een hartaanval toegeschreven aan COVID in statistieken

Gerard
Gerard
3 jaren geleden

Vele artsen zijn het volstrekt met deze man oneens.
De feiten spreken voor zichzelf en daardoor kan het gezonde verstand zegevieren.

rop
rop
3 jaren geleden

O, nou weten we het, Rutte en zijn kornuiten zijn besmet met deze imaginaire virus, dan zijn de maatregels ook besmet die ze nemen en de burgers opleggen, duidelijk we moeten zo snel mogelijk af van deze mensen, of eigenlijk gezegd deze killer virussen,

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

We worden niet geterroriseerd door een virus, maar door een stel politieke idioten.Avondklok: geen uitzondering voor hondenbezitters, als je hond zijn boodschap in je kamer deponeert stuur dan de stront maar op naar tweede kamer.Stel onbenullen !!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x