Mens en Dier

Gitaarlegende Eric Clapton geeft openhartig interview: ‘Na de tweede vaccinatie werd het pas echt erg’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele uren nadat gitarist Eric Clapton zijn eerste coronavaccin had genomen, begon hij te trillen als een rietje. Dat zegt hij in een interview met Oracle Films. Hij was ongeveer een week uit de running. Clapton begon zich vervolgens in de coronavaccins te verdiepen en kwam in contact met filmproducent Robin Monotti, die een Telegramkanaal heeft met veel informatie over bijwerkingen van de vaccinatie.

“Ik voelde me heel erg alleen,” zegt hij. “Ik kon er niet over praten met mijn gezin, mijn kinderen – het leek alsof ze gehersenspoeld waren. Dus ik hield mijn mond dicht.” Hij besloot uiteindelijk toch de tweede dosis te nemen. “En toen werd het pas echt erg.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze zeiden niets over bijwerkingen

Hij kon zijn handen drie weken niet gebruiken. Ook kan hij geen koude of warme voorwerpen aanraken, anders heeft hij de hele dag een brandend gevoel in zijn handen. “Het was heel beangstigend. Ik wist niet wanneer het over zou gaan. Het vaccin greep m’n immuunsysteem en schudde het door elkaar, en dat gebeurt nu nog steeds,” zegt Clapton.

De gitaarlegende zegt dat hij van tevoren niet op de hoogte is gebracht van het feit dat het nemen van coronavaccins risico’s met zich mee kan brengen. “Ze zeiden niets over bijwerkingen. Ze zeiden wel dat ze veilig zijn.”

Grootste angst

Wat me nog het meest stoort is de vaccinatiedwang, aldus Clapton. “Mijn grootste angst: wat doet het vaccin met mijn kinderen?”

Hij zegt verder dat er niet meer mensen zijn die opstaan en zich uitspreken omdat ze bang zijn voor de eventuele consequenties.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
2 jaren geleden

Ik had Clapton toch wat slimmer ingeschat. Hij wordt ziek na de eerste, gaat zich verdiepen in die rommel en neemt alsnog de tweede. Ja dan vraag je erom.

Hoop
Hoop
2 jaren geleden

Heb je elk soort drug uitgeprobeerd, wordt het mRNA bijna je Waterloo.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Er is genoeg informatie te vinden over de daadwerkelijke inhoud van de “vaccins”, maar je moet er wel de tijd voor nemen en op de juiste plekken zoeken. Afgaan op de informatie van de landelijke gezondheidsinstanties en de regering, betekent feitelijk je doodvonnis.

Je kunt nog zo legendarische muziek maken als mogelijk is, maar om deze pandemie te overleven moet je nuchtere boerenverstand gebruiken en je prioriteiten kennen.

Blijkbaar heeft Eric Clapton dat niet gedaan en had hij meer onderzoek moeten doen.

De consequenties voor verzorgend personeel is natuurlijk waar het omdraait. Geld verdienen is belangrijker dan je persoonlijk leven en gezondheid. De komende tijd zullen er nog veel meer gevallen komen van bijwerkingen en slachtoffers van de genocideprik, ook bij sporters. Dat zal de komende tijd van het huidige voetbal toernooi en de Olympische Spelen, nog wel duidelijk worden.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Mensen zijn bang voor consequenties als ze hun mond open doen. Really? Na inenting zijn ze een GMO en er wordt al gewaarschuwd dat wanneer het griep seizoen straks weer begint er heel veel doden gaan vallen omdat hun immuun systeem zich tegen het lichaam keert. Er wordt zelfs gesproken over miljoenen. En dan zijn ze bang voor consequenties als ze hun mond open doen? Maar ze hebben natuurlijk zoveel haast om voor die tijd iedereen in te enten. Er zouden heel veel getuigen zijn en dat moeten ze natuurlijk niet hebben. Die moeten allemaal dood of tenminste genetisch gemodificeerd worden zodat ze er mee weg komen.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x