Buitenland

G7: bij nieuw virus moet vaccin binnen 100 dagen ontwikkeld zijn – ‘Het wordt nóg waanzinniger’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De G7 gaat een miljard vaccins aan ontwikkelingslanden leveren en meer doen tegen ‘klimaatverandering’, zo hebben de zeven economische grootmachten afgesproken op hun topconferentie in Cornwall. De coronavaccins moeten voor eind 2022 geleverd worden. Volgens ‘deskundigen’ zijn in totaal 11 miljard vaccins nodig.

We zullen de wereld eind volgend jaar helpen te vaccineren tegen corona. En samen zullen we beter, groener en eerlijker terugbouwen, schreef de Britse premier Boris Johnson op social media. Build Back Better dus.

Het gaat nog niet snel genoeg

We zijn dus nog lang niet klaar met vaccineren tegen corona. Johnson sprak van ‘het grootste project uit de medische geschiedenis’. Normaal gesproken duurt het 10 tot 15 jaar om een vaccin te ontwikkelen. Het coronavaccin werd in alle haast ontwikkeld en rolde al na enkele maanden van de band. Er is nog niets bekend over eventuele effecten die de prik op de lange termijn zou kunnen hebben.

Het gaat de G7 nog niet snel genoeg. NRC schreef gisteren: “In een ‘Verklaring van Carbis Bay’ beloven de G7 dat ze er alles aan zullen doen om een nieuwe pandemie te voorkomen. Bij een nieuw virus mag het niet langer dan 100 dagen duren om een vaccin te ontwikkelen en goed te keuren en een behandelmethode te ontwikkelen.”

Net als je denkt dat het niet gekker meer kan!

Een vaccin moet dus bij een nieuw virus binnen 100 dagen ontwikkeld én goedgekeurd zijn. “Het wordt nóg waanzinniger,” twittert Rob Nuijten. Annemiek reageert: “Net als je denkt dat het niet gekker meer kan!”

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Een kenmerk van een totalitaire regiem is dat het gekker, gekker en nog gekker wordt totdat het zichzelf compleet vernietigd en alles en iedereen opslokt als een groot monster zoals een zwart gat alle materie opslokt en binnen een bepaalde afstand objecten uit elkaar worden getrokken door immense zwaartekracht verschillen.

Loire
Loire
1 jaar geleden

Ze hebben blijkbaar veel tijd en geld over, als ze zich richten op dit soort onverantwoorde idioterie.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Knettergek zijn ze!!
Geholpen door de rest van de kudde.
Het stopt niet, niet vanzelf.

Verontruste
Verontruste
1 jaar geleden

Tja, voor dat soort nonsens moet je dan ook politicus zijn.
Wat een zoodje duur betaalde schlemielen. Ze doen net alsof ze er verstand van hebben, terwijl ze van dat laatste geheel gespeend zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x