Buitenland

Oud-generaal Michael Flynn: over 3 tot 4 weken komen er schokkende dingen naar buiten

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ogen van de wereld zijn op dit moment gericht op Maricopa County, het grootste kiesdistrict van Arizona. Daar worden 2,1 miljoen stembiljetten geïnspecteerd in een hertelling. Voormalig president Donald Trump denkt dat de doorlichting van de stemmen zal aantonen dat hij de eigenlijke winnaar is in Arizona.

Hij eist dat ook andere staten de uitslag opnieuw controleren. “Hierna gaan we kijken naar Pennsylvania en Georgia. Deze verkiezingen waren doorgestoken kaart,” aldus Trump. Het verschil tussen Biden en Trump in Arizona was officieel 11.000 stemmen.

Sensationele mededelingen

Ook in Georgia gaf de rechter onlangs goedkeuring aan een hertelling van 145.000 stemmen. In deze zaak beweerde de aanklager dat de touchscreens waarmee is gestemd niet op de juiste wijze gecertificeerd waren en daarom mogelijk een verkeerd resultaat hebben gegeven.

De Senaat van Arizona liet beslag leggen op alle stemmen en stemapparatuur in Maricopa County en huurde een firma in om alles te inspecteren. Afgelopen week sprak oud-generaal Michael Flynn in het Amerikaanse tv-programma FlashPoint over de hertelling. Hij zei dat er in Arizona en op een aantal andere plekken waarschijnlijk over drie tot vier weken sensationele mededelingen zullen worden gedaan.

Schokkende dingen

Er komen over drie tot vier weken schokkende dingen naar buiten, aldus Flynn. Hij voegde toe dat het voor mensen die de hertelling nauwgezet volgen niet schokkend en verrassend zal zijn. Deze mensen zullen zeggen: “Zie je wel, dit zeggen we al vanaf het begin.”

“Het is overduidelijk dat de verkiezingen gestolen zijn,” benadrukte de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Trump. “En nu komt het bewijsmateriaal aan het licht.” Flynn verwacht dat niet alleen in Maricopa County in Arizona, maar ook in andere staten het bewijs zal worden geleverd dat er gefraudeerd is.

4.7 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deelnemer
deelnemer
1 jaar geleden

Eerlijkheid duurt het langst

Annette
Annette
1 jaar geleden

Als dat toch eens waar zou zijn… dan zou de bal wel eens heel anders kunnen gaan rollen. Komt er in Maricopa County uit dat Donald Trump heeft gewonnen qua stemmen, dan zal dat waarschijnlijk ook in die andere staten het geval zijn.
NIET dat ik verbaasd ben. Absoluut niet! Vanaf het begin was het voor mij al duidelijk, dat er een vies spelletje is gespeeld. Die seniele Joe Biden heeft de elite daar neergezet als trekpop. Volgens mij kan de man niet eens meer zelfstandig denken.
In de aanloop van de verkiezingen kon je ook duidelijk zien bij de beelden uit de verschillende plaatsen, dat er heel wat mensen afkwamen als Donald Trump een speech hield en bij Joe Biden kwam bijna niemand.
lk kan niet wachten tot die gigantische beerput open gaat. Maar wat gaat er dan gebeuren? Worden de vorig jaar gehouden verkiezingen dan ongeldig verklaard? Komt Donald werkelijk terug?
ALS dat zo is…. kan dat wel eens de redding van de Westerse beschaving betekenen.
I HAVE A DREAM!

Danny
Danny
1 jaar geleden

“En nu komt het bewijsmateriaal aan het licht.”
Bewijsmateriaal of niet schijnt in deze niet uit te maken…

Piet
Piet
1 jaar geleden

Ongelooflijk al dat hetzo lang duurt.

Wat gaat NOS zeggen hierover?

Elke journalist mag zich diep schamen. Als ik de kans zie spreek ik ze er ook op aan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x