Graancirkels

Graancirkelbezoekers Wiltshire gevraagd om toegangspas te kopen

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Graancirkelbezoekers die formaties in Wiltshire willen bezoeken wordt gevraagd een speciale toegangspas te kopen.

De pas gaat op 28 juni aanstaande in en is bedoeld om schade aan weilanden te minimaliseren en de boeren te compenseren.

Boeren die bezoekers toelaten op hun grond krijgen het geld dat is verdiend met de verkoop van de nieuwe passen. De organisatoren laten weten dat ze bezoekers niet kunnen verplichten om te betalen, maar hopen dat ze het nut ervan inzien.

Slechte weersomstandigheden

Rond juni 2012 waren in Engeland al meer dan 10 graancirkels ontdekt. Dit jaar zijn er vanwege de slechte weersomstandigheden nog maar een paar gezien.

Het Graancirkel Informatie- en Onderzoekscentrum in Wiltshire waarschuwt dat boeren meer dan ooit geneigd zijn om graancirkels te vernietigen.

Ongenode gasten

“In het verleden was er geen structuur, geen coördinatie en werden de boeren als laatste geïnformeerd. Dat leidde tot veel chaos,” zei directeur van het onderzoekscentrum Monique Klinkenbergh. “De boeren krijgen veel ongenode gasten die door de velden lopen en gewassen beschadigen.”

Door de boeren te compenseren hoopt het centrum iets te doen aan de spanningen tussen de agrarische gemeenschap en de graancirkelbezoekers. “We gaan iedere ochtend de lucht in om te kijken of er nieuwe formaties zijn en als er een toegangsweg is kunnen mensen een pas kopen,” zei Klinkenbergh. “Het bedrag gaat naar de boer en is afhankelijk van de omvang van de formatie.”

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

“Dit jaar zijn er vanwege de slechte weersomstandigheden nog maar een paar gezien.”

Dat zegt te meer dat het dus gewoon door mensen wordt gemaakt en niet door buitenaardsen. Die zullen zich met hun schoteltje namelijk niks aantrekken van het weer.

Abel
Abel
9 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]”Dit jaar zijn er vanwege de slechte weersomstandigheden nog maar een paar gezien.”

Dat zegt te meer dat het dus gewoon door mensen wordt gemaakt en niet door buitenaardsen. Die zullen zich met hun schoteltje namelijk niks aantrekken van het weer.[/quote]

Door het slechte weer groeien de gewassen minder snel. Beetje lastig om er dan graancirkels in te maken.

kim
kim
9 jaren geleden

[quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]”Dit jaar zijn er vanwege de slechte weersomstandigheden nog maar een paar gezien.”

Dat zegt te meer dat het dus gewoon door mensen wordt gemaakt en niet door buitenaardsen. Die zullen zich met hun schoteltje namelijk niks aantrekken van het weer.[/quote]

Door het slechte weer groeien de gewassen minder snel. Beetje lastig om er dan graancirkels in te maken.[/quote]

Het kan ook in zand.Maar idd als het regent is het te moderig om doorheen te baggeren laat voetstappen na.

2Crazy2bTrue
2Crazy2bTrue
9 jaren geleden

Dat de graancirkel activiteiten door het weer zich nu naar Rusland en Italië verplaatsen, is juist een ondersteuning voor de veronderstelling dat deze niet door mensen worden gemaakt.

Een graancirkelpas lijkt me een goed idee. Daarnaast zou ik ook graag zware sancties op bedriegers willen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x