Mens en Dier

Ankie groeide op bij de powers that be, wil jij weten hoe dat is?

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Ankie Withagen groeide de eerste 13 jaar van haar leven deels op in een sekte die de duivel aanbidt. De sekte heet de Familie van Duisternis. In de sekte krijgt iedereen een rol, vertelt Ankie in een videoreeks op YouTube. “Daar heb ik veel geleerd omdat zij de ware machthebbers zijn op deze wereld.”

“Tegen mij vertelden ze: u bent onze meester en u zult onze meester zijn. Dat is gelukkig nooit gebeurd, omdat ik op mijn dertiende uit de sekte ben gehaald,” aldus Ankie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dus zette ik mijn leven voort zonder de sekte, maakte mijn middelbare school af, werd docente en ben nu eindelijk klaar om te delen wat ik heb geleerd, en om de rest van mijn verhaal te vertellen.”

Helemaal verknipt

Ankie startte een kanaal waar ze over haar ervaringen vertelt. Haar doelstelling is om mensen te informeren over de leden van de groep waar ze ooit deel van uitmaakte. Hoe ze denken, waarom ze doen wat ze doen, enzovoorts. “Wil jij weten hoe het is om op te groeien bij de powers that be?”

Waarom doen zij de dingen die zij doen op deze planeet? Wat is hun filosofie? Wat ligt er achter hun kwaadaardige handelwijze?

Alle mensen die in de sekte zitten, zijn helemaal verknipt, zegt Ankie. “Dat komt door het zware misbruik dat plaatsvindt in de sekte. In mijn groepje was het normaal dat je één keer in de week verkracht werd door de anderen. Men verwachtte dan ook dat je geen verzet toonde. Je mocht er niet van genieten. Je moest het gelaten over je heen laten komen, terwijl de anderen de meest vreselijke dingen met je deden.”

Makkelijk onder de duim te houden

Het doel was om de persoon die verkracht werd zoveel mogelijk pijn te doen, licht Ankie toe. Mensen die zich verzetten, werden ‘helemaal verrot geslagen’ en alsnog verkracht, nog pijnlijker. Het was dan gebruikelijk dat anderen eromheen stonden en keihard lachten.

Waar draait het werkelijk om? “Om lieden kapot te maken. Want als mensen kapot zijn, zijn ze heel makkelijk onder de duim te houden. Ze zijn getraumatiseerd.”

Ze hebben volgens Ankie ook andere technieken. “Dat je jezelf moest voordoen als een meisje terwijl je een jongen was. Dat je je moest voordoen als een dier.”

“Ik vind het heel erg dat de hogeren deze technieken toepassen.”

Binnenkort meer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Conny
Conny
6 maanden geleden

De aarde is niet langer de speelplaats van satanisten

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
6 maanden geleden

Er zijn geen mensen die hoger dan een ander zijn. Zij die dat van zichzelf denken zijn het beest. Zij die denken dat andere de ‘hogere’ zijn, zijn gehersenspoeld en/of slaaf gemaakt. Alleen de almachtige Eeuwige is het hoogst voor iedereen in gelijke mate. Maar dat is geestelijk en niet stoffelijk. De beesten die denken met offers en sadistische rituelen het hoogste te kunnen bereiken zullen worden geworpen in de put der eeuwige verdoemenis. Hoogmoed komt voor de val. Hoogmoed is de ergste van de kapitale zondes.

Jmb
Jmb
6 maanden geleden

The thief cometh not, but for to steal, and to kill, and to destroy: I am come that they might have life, and that they might have it more abundantly John 10:10
satan only goal is to destroy people because he knows what his end will be. Jesus Christ the Son of God came to save you!!

Anne
Anne
6 maanden geleden

Heel moedig om hiermee naar buiten te komen, maar we hebben inmiddels ook al bloedsekte deel I en II kunnen bekijken, waarin tal van moedige slachtoffers hun verhaal hebben gedaan, en dan blijft het oorverdovend stil…..en die stilte duurt voort, terwijl je weet dat dagelijks honderdtallen baby’s en jonge kinderen verhandeld, gemarteld, verkracht en vermoord worden door het *onkruid* der aarde, dat zich elite durft te noemen.

Al die slachtoffers hebben de moed gehad om hun vreselijke verhalen publiek te maken en moeten nu voor hun leven vrezend, voortdurend over hun schouders kijken.

Je stuurt het door naar tal van mensen en het blijft stil, oorverdovend stil. Het is zo gruwelijk men kan het niet aan……

Maar de slachtoffers denk ik dan, en de komende slachtoffers denk ik dan. Ik smeek de Hogere Krachten en Machten van Licht om het met een klap naar buiten te laten komen, zodat niets en niemand er meer omheen kan.

En wacht rustig af…. Vraag en U zal gegeven worden!!!!!!
En mijn Liefde/Licht en compassie gaat naar alle slachtoffers van die vreselijke duistere wezens, wonend achter paleismuren en gezeten op het pluche

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x