Buitenaards

Ancient Aliens 6: Buitenaardse operaties (video)

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mysterieuze operaties die werden uitgevoerd door de vroege mens. Vreemde wezens met bijzondere krachten. Wetenschappelijke kennis die is verdoezeld.

Zijn recente doorbraken in de geneeskunde het resultaat van jarenlang onderzoek of heeft onze kennis over genezing een buitenaardse oorsprong?

Overal ter wereld is bewijs gevonden van hoogontwikkelde medische procedures, van graveringen in muren van tempels tot menselijke resten. Wie beoefenden deze buitengewone wetenschap? En waar kwam hun kennis over het menselijk lichaam vandaan?

In verschillende culturen zijn verhalen bekend over goddelijke, vleugelachtige figuren die de mensheid duizenden jaren geleden in aanraking brachten met hoogontwikkelde medische kennis. Wie waren deze artsen? Kan het zijn dat het buitenaardse wezens waren die naar de aarde kwamen om mensen te leren hoe ze zichzelf konden genezen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
9 jaren geleden

“Overal ter wereld is bewijs gevonden van hoogontwikkelde medische procedures, van graveringen in muren van tempels tot menselijke resten. “
Bewijs is een groot woord; het zijn speculatieve interpretaties en volgens mij wishful thinking. Van de gedocumenteerde medische praktijken zijn naast de Chinese medische praktijk eigenlijk voornamelijk Hippocrates als eerste en Galenus als zijn opvolger als eersten bekend. Zij hingen de humoresleer aan met aderlaten, zweetbaden, braakmiddelen e.d., meestal erger dan de kwaal zelf. Zou je niet juist van goed werkende medische behandelingen mogen verwachten dat die van generatie op generatie blijven worden doorgegeven in plaats van dat er geknoei voor in de plaats kwam? Er worden toch altijd mensen ziek?

Mikhail
Mikhail
9 jaren geleden

I’m not saying it was aliens.

But it was aliens.

kengai
kengai
9 jaren geleden

Henk, dat doen ze nu ook nog en dan noemen ze het chemokuur.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Zoiets als accupunctuur en ook de ayurvedische geneeskunst bestaat al duizenden jaren. Dat afdoen als “kwakzalverij” is enorme grote onzin en zielig. Die ayurveda en die Chinese (en andere wat natuurlijkere geneeskunstmethoden) bestaan al vele en vele jaren langer dan die moderne westerse geneeskunst die nogal wat afhankelijk is van de chemische industrie. Die afhankelijkheid van de chemische industrie van westerse geneeskunst geeft enorm veel handel, geld en macht voor de farma-industrie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x