Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 6: Buitenaardse operaties (video)
Ancient Aliens 6

Ancient Aliens 6: Buitenaardse operaties (video)

Mysterieuze operaties die werden uitgevoerd door de vroege mens. Vreemde wezens met bijzondere krachten. Wetenschappelijke kennis die is verdoezeld.

Zijn recente doorbraken in de geneeskunde het resultaat van jarenlang onderzoek of heeft onze kennis over genezing een buitenaardse oorsprong?

Overal ter wereld is bewijs gevonden van hoogontwikkelde medische procedures, van graveringen in muren van tempels tot menselijke resten. Wie beoefenden deze buitengewone wetenschap? En waar kwam hun kennis over het menselijk lichaam vandaan?

In verschillende culturen zijn verhalen bekend over goddelijke, vleugelachtige figuren die de mensheid duizenden jaren geleden in aanraking brachten met hoogontwikkelde medische kennis. Wie waren deze artsen? Kan het zijn dat het buitenaardse wezens waren die naar de aarde kwamen om mensen te leren hoe ze zichzelf konden genezen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. “Overal ter wereld is bewijs gevonden van hoogontwikkelde medische procedures, van graveringen in muren van tempels tot menselijke resten. “
  Bewijs is een groot woord; het zijn speculatieve interpretaties en volgens mij wishful thinking. Van de gedocumenteerde medische praktijken zijn naast de Chinese medische praktijk eigenlijk voornamelijk Hippocrates als eerste en Galenus als zijn opvolger als eersten bekend. Zij hingen de humoresleer aan met aderlaten, zweetbaden, braakmiddelen e.d., meestal erger dan de kwaal zelf. Zou je niet juist van goed werkende medische behandelingen mogen verwachten dat die van generatie op generatie blijven worden doorgegeven in plaats van dat er geknoei voor in de plaats kwam? Er worden toch altijd mensen ziek?

  0 likes
 2. I’m not saying it was aliens.

  But it was aliens.

  0 likes
 3. Henk, dat doen ze nu ook nog en dan noemen ze het chemokuur.

  0 likes
 4. Zoiets als accupunctuur en ook de ayurvedische geneeskunst bestaat al duizenden jaren. Dat afdoen als “kwakzalverij” is enorme grote onzin en zielig. Die ayurveda en die Chinese (en andere wat natuurlijkere geneeskunstmethoden) bestaan al vele en vele jaren langer dan die moderne westerse geneeskunst die nogal wat afhankelijk is van de chemische industrie. Die afhankelijkheid van de chemische industrie van westerse geneeskunst geeft enorm veel handel, geld en macht voor de farma-industrie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...

idee

Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!

Stuur jouw idee in Zoals in een ...