Homepagina » Het Complot » Paniek in de tent: “Neocon-voorman William Kristol doodsbang dat Trump echte 9/11-daders gaat vervolgen”
Paniek in de tent: "Neocon-voorman William Kristol doodsbang dat Trump echte 9/11-daders gaat vervolgen"

Paniek in de tent: “Neocon-voorman William Kristol doodsbang dat Trump echte 9/11-daders gaat vervolgen”

De Amerikaanse neoconservatief denker William Kristol is doodsbang dat de beramers van de staatsgreep op 9/11 worden vervolgd wegens massamoord en hoogverraad als Donald Trump president wordt. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

Dr. Kevin Barrett deed deze uitspraak naar aanleiding van een recent interview dat ABC News had met Kristol, oprichter van de Emergency Committee for Israel, een Amerikaanse neoconservatieve groep. In het interview zei Kristol dat iemand als derde partij-kandidaat mee moet doen aan de presidentsverkiezingen als Trump de Republikeinse nominatie wint.

“Kristol is de geestelijk vader van het Amerikaanse neoconservatisme, een beweging die verantwoordelijk is voor de staatsgreep op 9/11, een nieuwe Pearl Harbor waar de conservatieve denktank PNAC (Project for the New American Century) precies één jaar voor 11 september 2001 zo schaamteloos voor pleitte,” zei Barrett.

Verzekeringsgeld

“Hij is doodsbang voor Donald Trump,” ging hij verder. “Hij is bereid alles te doen om hem te stoppen.”

Dat komt volgens dr. Barrett omdat de Amerikaanse politiek adviseur en lobbyist Roger Stone onlangs heeft gezegd dat ‘Trump weet wat er op 9/11 is gebeurd’. “Mensen moeten zich afvragen waarom Trump het constant heeft over 9/11,” zei hij. “Waarom hij George W. Bush de schuld geeft voor 9/11.”

Barrett wijst erop dat Trump bekend moet zijn met de oligarchie van New York City, die onder leiding staat van mensen als Larry Silverstein, een goede vriend van Benjamin Netanyahu en de man ‘die op 11 september zijn eigen gebouwen vernietigde en het verzekeringsgeld opstreek’. “Trump weet maar al te goed wie er op 11 september 3000 Amerikanen hebben vermoord,” aldus Barrett.

Volgens dr. Barrett is Kristol één van daders van 9/11 en zal hij vervolgd en veroordeeld worden wegens massamoord en hoogverraad als dit naar buiten komt. “Hij is doodsbang dat Trump president wordt omdat de kans bestaat dat hij besluit schoon schip te maken,” zei hij.

Drugssmokkel

“Kristol is in paniek,” aldus Barrett. “Hij zal alles doen om Trump te stoppen. Hij wil dat Dick Cheney als derde partij-kandidaat gaat meedoen aan de presidentsrace, nota bene de man die op 9/11 de hele operatie aanstuurde vanuit de Situation Room in het Witte Huis. Dat is de man die het volgens Kristol als derde partij-kandidaat moet opnemen tegen Trump.”

De tweede keus van Kristol is oud-gouverneur van Florida Jeb Bush. “Jeb is niet alleen de broer van één van de sleutelfiguren in het complot, hij was zelf ook betrokken bij de operatie op 11 september 2001,” zei Barrett.

Volgens Barrett vloog Jeb Bush met zijn kornuiten naar de vliegscholen waar de vermeende kapers vlieglessen gehad zouden hebben. Hij wijst erop dat meerdere getuigen en bronnen hebben gezegd dat de vliegscholen door de CIA werden gebruikt voor drugssmokkel. Bewijs hiervoor was in beslag genomen door de politie. Dit bewijs werd door de Nationale Garde gestolen en in een vrachtvliegtuig geladen, aldus Barrett.

“Het staat allemaal in het boek Welcome to Terrorland van Daniel Hopsicker,” zei de redacteur van Veterans Today. “Het is dus niet vreemd dat Kristol, die samen met zijn vrienden Dick Cheney en Jeb Bush zal worden vervolgd als dit naar buiten komt, doodsbang is dat het ongeleide projectiel Donald Trump, die weet wat er is gebeurd op 9/11, misschien president wordt.”

[PressTV]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Dit zou het politieke toneel op zijn grondvesten doen schudden. Als oa de Clinton’s en Bush’s worden opgepakt. In Den Haag zullen er dan ook een aantal flink gaan zweten.

  37 likes
 2. Ninefornews bericht al jaren over de psychopaten als Bush, Cheney, Rumpsvelt, Rockefeller, Rothschild en vele, vele andere Zionisten, die over de ruggen van de bevolking en over de rug van onze planeet proberen ABSOLUTE wereldheerschappij te verkrijgen.

  Hun plannen zijn al lang bekend, maar velen doen nu eenmaal aan struisvogelpolitiek en willen gewoon niet weten wat er met hen en met onze kinderen kan gaan gebeuren. De toekomst staat niet vast, het is wat wij er als mensheid van deze planeet van maken. We hebben maar 1 planeet.

  Het lijkt misschien een onmogelijke opgave. Maar als wij het vertrouwen in het universum verliezen, geven we feitelijk alle hoop op en zijn we als mensheid gedoemd.

  Ik kan anderen niet veranderen, ik kan alleen mezelf veranderen. Het enige dat ik kan doen is, net als ninefornews anderen van informatie voorzien en wijzen op causale verbanden die ons als mensheid heeft gebracht waar we nu staan.
  Of iemand wil veranderen is geheel aan hemzelf. Mensen willen namelijk omwille van twee basisredenen veranderen. Ofwel uit wanhoop, ofwel uit inspiratie. Bij mij was het het laatste. Daarom schrijf ik op (o.a) deze site!

  Of Trump een ongeleid projectiel is, betwijfel ik. Of hij daadwerkelijk alles aan de kaak wil stellen weet ik niet. Maar 1 ding weet ik wel. Het moet in de komende paar jaar gebeuren, anders krijgen de Zionisten daadwerkelijk wat ze willen hebben. Absolute wereldheerschappij.

  36 likes
 3. Toch vind ik het heel eigenaardig dat een vliegtuig die zich door de twin tower stort er met een keurig ronde neus weer uitkomt… Dat er totaal geen bagage van het vliegtuig is gevonden, geen wielen en ga zo maar door. Er ís helemaal geen vliegtuig of kapers geweest. En dan nog: Een vliegtuig kan simpelweg niet een gepanserde wolkenkrabber doen instorten. Daarentegen is er wel sprake van grootscheepse moord en oplichting. Het is niet moeilijk aan te tonen.

  19 likes
 4. Dit zou toch bijna een reden zijn om op Trump te gaan stemmen…

  30 likes
 5. Iemand die zich zo druk maakt, over de mogelijkheid dat Trump de beerput open trekt, heeft duidelijk iets te verbergen. Neocon Kristol oprichter van “Emergency Committee for Israel” stinkt net zo als het verhogen van de verzekering van het WTC kort voor de gebouwen moesten instorten.
  Het is net als nu met IS, waren de neocons dikke vriendjes met Osama Bin Laden.

  20 likes
 6. Ik denk dat Trump binnen kort een ongelukje krijgt en dat een 1 of andere mexicaan de schuld zal krijgen.
  Want deze man weet te veel en is te machtig en heeft een losse tong.

  16 likes
 7. Heb het artikel niet gelezen, ik word altijd geheel afgeleid door het woord “neocon” aangezien ‘con’ in Frankrijk ‘klootzak’ betekent. Nieuwe klootzak. Beetje vreemde naam.
  Mijn excuses voor deze ‘gros mots’

  5 likes
 8. Ik denk dat obama voor de 3x president gaat worden. ja voor de 3e x hoe ongepast het ook is. het is al geschreven in scripts dat het zo gaat verlopen.

  Het bijbelboek Openbaringen (hoofdstuk 13 vers 5) doet de voorspelling refererend naar ‘het beest’. Dit ‘beest’, dat waarschijnlijk president Obama is, zal dan nog 3,5 jaar aanblijven [citaat] En hetzelve werd een mond gegeven, om grote dingen en gods lasteringen te spreken; en hetzelve werd macht gegeven, om zulks te doen, twee en veertig maanden. Interessant om wellicht nog even te vermelden in dit kader is dat de gepantserde auto van Barack Obama de bijnaam ‘the Beast‘ (het beest) heeft.

  3 likes
 9. Trump schakelt Hillary’s tegenkandidaten uit en helpt haar naar het presidentschap.
  Let op! Aan het einde trekt hij zich terug zodat zij vrij baan zal hebben.
  Zij is het lieverdje van Wall Street!

  3 likes
  • LS…

   Rond de Clintons zijn ruim 180 mensen onder verdachte omstandigheden gestorven. Van het dak gevallen , gezelfmoord en uit de lucht gevallen. U kent het wel !

   5 likes
 10. Dit zou het politieke toneel op zijn grondvesten doen schudden. Als oa de Clinton’s en Bush’s worden opgepakt. In Den Haag zullen er dan ook een aantal flink gaan zweten.

  5 likes
 11. Ik hoop, dat Trump wint.

  5 likes
 12. Donald Trump gaat de echte 9/11 daders arresteren als hij president wordt! Obama ging Guantanamo Bay sluiten als hij president ging worden…..en Mark Rutte beloofde 1000 € aan elke Nederlandse werknemer als hij werd herkozen!
  Zucht, dat noem je verkiezingsbeloften, stel je er ajb niet te veel van voor!

  5 likes
 13. Ik help hopen dat hij de echt schuldigen achterna gaat…. helaas heb ik weinig vertrouwen in een bron uit Iran voor dit bericht (PressTV).

  3 likes
 14. Trump/Joker,
  Each player receives five cards, and you play one card at a time; the player who lays the highest card in the suit of the first card played — unless someone contributes a trump, in which case it is whoever lays the highest trump card — collects all four cards together and stacks them in front of him, thus taking the trick.

  2 likes
 15. William Kristol moet dan ook zelf in het 9/11_complot zitten en als hij zo bang is voor een openbaring.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer in de Verenigde Staten ...

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Het wordt de grootste strafzaak in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.