Homepagina » Gezondheid » “Griepvaccin bevat gevaarlijk veel kwik”
"Griepvaccin bevat gevaarlijk veel kwik"

“Griepvaccin bevat gevaarlijk veel kwik”

In een Amerikaans laboratorium is onderzoek gedaan naar de concentratie kwik in een griepvaccin. Het vaccin Flulaval bleek 51 ppm (parts per million) kwik te bevatten. Dat is meer dan 25.000 keer de maximum toelaatbare concentratie die de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA heeft vastgesteld voor drinkwater.

Vaccins worden direct ingespoten in het lichaam, waardoor ze giftiger zijn dan bijvoorbeeld kwik in voedsel, aldus Mike Adams van Natural News. Kwik dat via het voedsel ons lichaam binnenkomt kan gemakkelijk onschadelijk worden gemaakt door bijvoorbeeld aardbeien of pindakaas te eten. Deze voedselproducten binden zich aan 90 procent van het kwik.

Elke dosis Flulaval bevat aluminium, tot 25 µg formaldehyde (een neurotoxine) en tot 50 µg natriumdeoxycholaat. Het onderzoek is uitgevoerd met een quadrupool inductief gekoppeld plasma massaspectrometer of ICP-MS, waardoor met zeer grote gevoeligheid metalen kunnen worden opgespoord.

De meeste artsen en farmaceuten zeggen vaak dat kwik niet meer wordt gebruikt in vaccins. Nu is door middel van laboratoriumonderzoek onomstoten aangetoond dat griepvaccins een hoge concentratie kwik bevatten.

Op de bijsluiter staat dat Flulaval nooit is onderworpen aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Het Nederlandse Geneesmiddelenbulletin stelde in 2012: “Derhalve kan worden vastgesteld dat er geen valide bewijs is uit gerandomiseerd onderzoek of meta-analysen daarvan dat de jaarlijkse influenzavaccinatie bij ouderen en risicopatiënten werkzaam en effectief is.”

De bijsluiter vermeldt voorts dat de veiligheid en werkzaamheid van Flulaval bij zwangere vrouwen, zogende moeders of kinderen niet is aangetoond. Hoewel griepprikken op grote schaal worden gepromoot, is er geen wetenschappelijk bewijs dat ze werken of veilig zijn.

Uit de bijsluiter kunnen we ook opmaken dat nooit is onderzocht of de prik kankerverwekkend of mutageen is. Evenmin is bekend of het vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. De fabrikant waarschuwt op de verpakking dat mensen die eerder al een griepprik hebben gehaald, niet ingeënt mogen worden met Flulaval. Toch krijgen mensen het advies ieder jaar een nieuwe prik te halen.

Strafbare handelspraktijken

De fabrikant van Flulaval heeft niet bepaald een smetteloos blazoen. Britse fraudebestrijders zijn afgelopen week een onderzoek begonnen naar mogelijk strafbare handelspraktijken bij GlaxoSmithKline. In China ligt GSK al sinds vorig jaar onder vuur wegens een groot omkoopschandaal. Het zou gaan om honderden miljoenen euro’s.

Een jaar eerder betaalde het bedrijf ruim 2 miljard euro om vervolging in de Verenigde Staten af te kopen. Het werd daar verdacht van het verstrekken van onjuiste informatie over zijn geneesmiddelen aan patiënten.

De samenstelling van de griepprik wordt ieder jaar bepaald door de Wereldgezondheidsorganisatie. Dit jaar wordt het vaccin onder meer gemaakt door GlaxoSmithKline (Flulaval, Fluarix), Merck (Afluria), Novartis (Fluvirin) en Sanofi Pasteur (Fluzone).

[Natural News]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. ‘De meeste artsen en farmaceuten zeggen vaak dat kwik niet meer wordt gebruikt in vaccins.’ is niet waar en dat geeft dus aan hoe corrupt alles in elkaar steekt.

  9 likes
 2. Ze betaalde 2 miljard om vervolging te voorkomen… Is dat uberhaupt mogelijk?! Wat voor een façade is je rechtssysteem dan?

  Je bent schuldig, tenzij je HEEL veel geld geeft… dan heb je het legaal ‘afgekocht’.

  Bizar toch gewoon… echt TE bizar.

  7 likes
 3. De griepprik: nog altijd een speeltje van Big Pharma.

  4 likes
 4. Nee zeggen en meer erin stoppen of doen is bon ton tegenwoordig.

  3 likes
 5. Hoe vaak ik al heb gezegd tegen oa m’n ouders van je bent gek dat je die griepprik neemt. Maar iedere keer ach baad het niet dan schaad het niet oid is de reactie.

  Misschien dat ze met dit gegeven nu eindelijk eens willen luisteren.

  3 likes
 6. Dat Mike Adams (the Health Danger) een laboratorium nodig heeft om aan te tonen wat in de bijsluiter staat, geeft al wat aan over zijn niveau.
  Daarbij zit de kwikverbinding alleen in de Multi-dose griepvaccins, terwijl in nederland meestens met single-dose vaccins wordt gewerkt, die niet geconserveerd hoeven te worden.
  verder is het natuurlijk belachelijk om de maximale concentratie in drinkwater (dagelijks een paar liter) te vergelijken met een vaccin (een keer per jaar 0,5 ml)

  0 likes
  • In de bijsluiter staan geen hoeveelheden. Verder is er totaal gen controle op. Verder is het van de zotten om überhaupt kwik te gebruiken als conserveringsmiddel. En dit spul komt ook wel degelijk voor in de single dose vaccinaties, ja in mindere mate maar dat is nog teveel. Verder zit er nog genoeg andere rotzooi in. Drinkwater wordt niet direct in je lijf gespoten dus lijkt me dat de maximum waarden voor vaccinaties nog veel strakker behoren te zijn zeg maar nagenoeg 0.

   Lees alsjeblieft op z’n minst 1 artikel op bv vaccinvrij.nl voor je een gedegen onderzoek zwart gaat lopen maken en het punt nogal mist.
   http://www.vaccinvrij.nl/pages/artikelen.html

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Het DNA in deze vaccins is mogelijk tumorverwekkend. Hierover lees je niets in de media

Het DNA in deze vaccins is mogelijk tumorverwekkend. Hierover lees je niets in de media

De Italiaanse onderzoeksgroep Corvelva blijft tot grote ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.