Gezondheid

“Griepvaccin bevat gevaarlijk veel kwik”

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een Amerikaans laboratorium is onderzoek gedaan naar de concentratie kwik in een griepvaccin. Het vaccin Flulaval bleek 51 ppm (parts per million) kwik te bevatten. Dat is meer dan 25.000 keer de maximum toelaatbare concentratie die de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA heeft vastgesteld voor drinkwater.

Vaccins worden direct ingespoten in het lichaam, waardoor ze giftiger zijn dan bijvoorbeeld kwik in voedsel, aldus Mike Adams van Natural News. Kwik dat via het voedsel ons lichaam binnenkomt kan gemakkelijk onschadelijk worden gemaakt door bijvoorbeeld aardbeien of pindakaas te eten. Deze voedselproducten binden zich aan 90 procent van het kwik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Elke dosis Flulaval bevat aluminium, tot 25 µg formaldehyde (een neurotoxine) en tot 50 µg natriumdeoxycholaat. Het onderzoek is uitgevoerd met een quadrupool inductief gekoppeld plasma massaspectrometer of ICP-MS, waardoor met zeer grote gevoeligheid metalen kunnen worden opgespoord.

De meeste artsen en farmaceuten zeggen vaak dat kwik niet meer wordt gebruikt in vaccins. Nu is door middel van laboratoriumonderzoek onomstoten aangetoond dat griepvaccins een hoge concentratie kwik bevatten.

Op de bijsluiter staat dat Flulaval nooit is onderworpen aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Het Nederlandse Geneesmiddelenbulletin stelde in 2012: “Derhalve kan worden vastgesteld dat er geen valide bewijs is uit gerandomiseerd onderzoek of meta-analysen daarvan dat de jaarlijkse influenzavaccinatie bij ouderen en risicopatiënten werkzaam en effectief is.”

De bijsluiter vermeldt voorts dat de veiligheid en werkzaamheid van Flulaval bij zwangere vrouwen, zogende moeders of kinderen niet is aangetoond. Hoewel griepprikken op grote schaal worden gepromoot, is er geen wetenschappelijk bewijs dat ze werken of veilig zijn.

Uit de bijsluiter kunnen we ook opmaken dat nooit is onderzocht of de prik kankerverwekkend of mutageen is. Evenmin is bekend of het vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. De fabrikant waarschuwt op de verpakking dat mensen die eerder al een griepprik hebben gehaald, niet ingeënt mogen worden met Flulaval. Toch krijgen mensen het advies ieder jaar een nieuwe prik te halen.

Strafbare handelspraktijken

De fabrikant van Flulaval heeft niet bepaald een smetteloos blazoen. Britse fraudebestrijders zijn afgelopen week een onderzoek begonnen naar mogelijk strafbare handelspraktijken bij GlaxoSmithKline. In China ligt GSK al sinds vorig jaar onder vuur wegens een groot omkoopschandaal. Het zou gaan om honderden miljoenen euro’s.

Een jaar eerder betaalde het bedrijf ruim 2 miljard euro om vervolging in de Verenigde Staten af te kopen. Het werd daar verdacht van het verstrekken van onjuiste informatie over zijn geneesmiddelen aan patiënten.

De samenstelling van de griepprik wordt ieder jaar bepaald door de Wereldgezondheidsorganisatie. Dit jaar wordt het vaccin onder meer gemaakt door GlaxoSmithKline (Flulaval, Fluarix), Merck (Afluria), Novartis (Fluvirin) en Sanofi Pasteur (Fluzone).

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

‘De meeste artsen en farmaceuten zeggen vaak dat kwik niet meer wordt gebruikt in vaccins.’ is niet waar en dat geeft dus aan hoe corrupt alles in elkaar steekt.

Arnold
Arnold
9 jaren geleden

De griepprik: nog altijd een speeltje van Big Pharma.

realitycheck
realitycheck
9 jaren geleden

Nee zeggen en meer erin stoppen of doen is bon ton tegenwoordig.

Roeland
Roeland
9 jaren geleden

Ze betaalde 2 miljard om vervolging te voorkomen… Is dat uberhaupt mogelijk?! Wat voor een façade is je rechtssysteem dan?

Je bent schuldig, tenzij je HEEL veel geld geeft… dan heb je het legaal ‘afgekocht’.

Bizar toch gewoon… echt TE bizar.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x