BuitenlandCorona

Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund om te demonstreren tegen de coronamaatregelen van de regering. Er waren verschillende sprekers, waaronder ook een politiecommissaris.

De betoging in Dortmund was een opwarmertje voor een massaprotest dat op 29 augustus zal plaatsvinden in Berlijn. Die demonstratie zou nog groter worden dan de vorige, waarbij volgens sommige schattingen meer dan 1,3 miljoen mensen aanwezig waren.

Organisator Michael Ballweg heeft voor deze demonstratie ook de Amerikaanse president Donald Trump en zijn evenknie Vladimir Poetin uitgenodigd. “Omdat Donald Trump de enige Amerikaanse president is die nog geen oorlog is begonnen,” lichtte hij toe.

Marcel Wojnarowicz van hiphopduo Die Bandbreite zei op het podium dat ‘er in dit land geen mensen zijn gestorven dóór corona’. De mondkapjesplicht is volgens hem een ‘pestmaatregel’.

Tweede nazitijd

Wat verder opviel, was dat er onder de sprekers veel advocaten waren, waaronder een strafpleiter uit Köln en een advocate uit Dortmund. Zij hadden felle kritiek op politici, wetenschappers en journalisten. “Er is geen killervirus,” stelde advocaat Wilfried Schmitz.

Ook politiecommissaris Michael Fritsch uit Hannover betrad het podium. Hij zei tijdens zijn speech dat in Duitsland nooit sprake is geweest van een landelijke epidemie, schrijft nieuwssite RUHR24. “Dat moet de regering eerst maar eens bewijzen.” Hij zei dat de politiek en media leugens verspreiden, en noemde de coronamaatregelen onwettig. Fritsch vreest dat er een tweede nazitijd komt en riep zijn collega’s op om bevelen niet blindelings op te volgen.

Geschorst

De politie in Hannover kwam vanwege het optreden van Fritsch onder vuur te liggen. Hij is inmiddels geschorst, schrijft de Hannoversche Allgemeine.

Bernd Bayerlein, een agent die een toespraak hield tijdens een coronaprotest in Augsburg, is overgeplaatst. Hij zei dat Duitsland veranderd is in een verklikkerstaat. Bayerlein riep zijn collega’s op zich bij het protest aan te sluiten en op te staan.

Er broeit iets in Duitsland…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
1 jaar geleden

En nu nog de leger generaals in protest gaan.
Want die KGB merkel moet niet gaan denken dat het leger achter haar blijf staan. Kom op Duitsland laat U HOREN.

Karel V
Karel V
1 jaar geleden

Fritsch vreest dat er een tweede nazitijd komt en riep zijn collega’s op om bevelen niet blindelings op te volgen. Heel toepasselijk inderdaad.

Jan V
Jan V
1 jaar geleden

Ik ben ervan overtuigd dat Trump en Poetin vooraan in de rij zullen staan. Kuch…

GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

De Duitse zomer is losgebarsten. De mensen daar hebben nu wel door dat ze al die tijd zijn voorgelogen.
Logisch dat het volk nu boos is en in opstand komt.
In hln.be zie ik ook steeds meer lezersreacties die het niet eens zijn met de genomen maatregelen.
Nu wij nog …

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x