Homepagina » Buitenland » Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’
politiecommissaris
Foto: politiecommissaris Michael Fritsch in Dortmund (YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz)

Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund om te demonstreren tegen de coronamaatregelen van de regering. Er waren verschillende sprekers, waaronder ook een politiecommissaris.

De betoging in Dortmund was een opwarmertje voor een massaprotest dat op 29 augustus zal plaatsvinden in Berlijn. Die demonstratie zou nog groter worden dan de vorige, waarbij volgens sommige schattingen meer dan 1,3 miljoen mensen aanwezig waren.

Organisator Michael Ballweg heeft voor deze demonstratie ook de Amerikaanse president Donald Trump en zijn evenknie Vladimir Poetin uitgenodigd. “Omdat Donald Trump de enige Amerikaanse president is die nog geen oorlog is begonnen,” lichtte hij toe.

Marcel Wojnarowicz van hiphopduo Die Bandbreite zei op het podium dat ‘er in dit land geen mensen zijn gestorven dóór corona’. De mondkapjesplicht is volgens hem een ‘pestmaatregel’.

Tweede nazitijd

Wat verder opviel, was dat er onder de sprekers veel advocaten waren, waaronder een strafpleiter uit Köln en een advocate uit Dortmund. Zij hadden felle kritiek op politici, wetenschappers en journalisten. “Er is geen killervirus,” stelde advocaat Wilfried Schmitz.

Ook politiecommissaris Michael Fritsch uit Hannover betrad het podium. Hij zei tijdens zijn speech dat in Duitsland nooit sprake is geweest van een landelijke epidemie, schrijft nieuwssite RUHR24. “Dat moet de regering eerst maar eens bewijzen.” Hij zei dat de politiek en media leugens verspreiden, en noemde de coronamaatregelen onwettig. Fritsch vreest dat er een tweede nazitijd komt en riep zijn collega’s op om bevelen niet blindelings op te volgen.

Geschorst

De politie in Hannover kwam vanwege het optreden van Fritsch onder vuur te liggen. Hij is inmiddels geschorst, schrijft de Hannoversche Allgemeine.

Bernd Bayerlein, een agent die een toespraak hield tijdens een coronaprotest in Augsburg, is overgeplaatst. Hij zei dat Duitsland veranderd is in een verklikkerstaat. Bayerlein riep zijn collega’s op zich bij het protest aan te sluiten en op te staan.

Er broeit iets in Duitsland…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
9 maanden geleden

En nu nog de leger generaals in protest gaan.
Want die KGB merkel moet niet gaan denken dat het leger achter haar blijf staan. Kom op Duitsland laat U HOREN.

Willem
Willem
Reactie op  sjaakie van den hoek
9 maanden geleden

Ik zal uw reactie vertalen en doorsturen naar het Duitse volk.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Willem, dat is niet nodig bekijk dit zelf maar.

Und jetzt werden die Generäle der Armee protestieren.
Denn dieser KGB-Merkel sollte nicht anfangen zu denken, dass die Armee hinter ihr stehen wird. Komm schon Deutschland, lass es uns hören.

Karel V
Karel V
9 maanden geleden

Fritsch vreest dat er een tweede nazitijd komt en riep zijn collega’s op om bevelen niet blindelings op te volgen. Heel toepasselijk inderdaad.

Dirkje
Dirkje
Reactie op  Karel V
9 maanden geleden

Doktor legt uit hoe besmettingen voorkomen: https://www.youtube.com/watch?v=fj6pw6Jx2-M

Willem
Willem
Reactie op  Karel V
9 maanden geleden

Geldt ook voor hier, politie hier waren de eersten die Duitse les namen en Joodse mensen en Jonge mannen op gingen halen voor de Duitsers dus ook Nazi’s/Gestapo/Bruin en zwarthemden/Nsb’ers/volks en landverraders en na de oorlog stonden ze gewoon weer boetes uit te schrijven.

Jan V
Jan V
9 maanden geleden

Ik ben ervan overtuigd dat Trump en Poetin vooraan in de rij zullen staan. Kuch…

GEEN Schaap
GEEN Schaap
9 maanden geleden

De Duitse zomer is losgebarsten. De mensen daar hebben nu wel door dat ze al die tijd zijn voorgelogen.
Logisch dat het volk nu boos is en in opstand komt.
In hln.be zie ik ook steeds meer lezersreacties die het niet eens zijn met de genomen maatregelen.
Nu wij nog …

salvar
salvar
9 maanden geleden

Er broeit iets in Duitsland…
de satanisten kunnen zich niet meer inhouden.
het gaat hen niet snel genoeg.

hier ook ze testen zich helemaal gek en de sukkels doen er ook nog aan mee.
elk virus telt nu als corona virus.
het is eigenlijk al weg en dat hadden ze niet verwacht.
dus flink testen tot de herfst begint dan gaan ze weer lekker door.

meer als 1,3 miljoen in berlijn , gelukkig laten ze zich niet ringeloren.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

You get what you test !
Hoe meer er getest wordt, hoe meer er gevonden wordt die het hebben gehad. Zonder er iets van gemerkt te hebben. Daaruit opmakend dat covid-19 een zwak virus is en dat groepsimmuniteit al bereikt is.

Waar zijn de patiënten op de IC, de hospitalisaties, de doden ? Die zijn er praktisch niet meer.

Waarom dan de paniek in de media ? Maak de burgers bang en hou ze onder controle.

1 hond regeert 100 schapen.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

‘Hier ook ze testen zich helemaal gek’. Dat terwijl de test kit helemaal niet geschikt is voor dergelijke tests. Ze testen met de PCR methode die geschikt is voor research en niet voor medische tests. De PCR test vertoont een hoge mate van false positives. Misschien dat ze dan expres die test gebruiken om de cijfers te manpiluleren. Die moeten zo hoog mogelijk zijn, ondanks dat het virus weinig voorstelt.
https://gezondontwaken.blogspot.com/2020/08/rivm-1-of-rivm-2-ad-broere-6-augustus.html

Teun
Teun
9 maanden geleden

Zijn Trump en Poetin daadwerkelijk de redders in nood? Poetin heeft (zogenaamd) zojuist zijn eigen dochter laten chippen. Als hij aangeeft dat er geen bijwerkingen zijn opgetreden, heeft hij niet gelogen. Zij heeft zich natuurlijk niet echt laten vaccineren met dat vaccin. Als Rusland daadwerkelijk een veilig vaccin heeft, wordt dat helemaal niet op positieve wijze in de gewone media behandeld. Als de media t.z.t. dat vaccin gaan demoniseren, heeft Rusland mogelijk wel een veilig vaccin?

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Teun
9 maanden geleden

Kijker: goh Teun hoe lang kijk jij al mee binnen de alt-media?
Teun: vandaag begonnen….

Succes Teun!

Pietka
Pietka
Reactie op  Teun
9 maanden geleden

Dat wij allemaal gechipt worden staat buiten kuif de grenzen zijn bijna gesloten dus iedereen moet thuis blijven , maar agenda 2030 wordt waarschijnlijk niet gedeeld in Rusland ze hebben namelijk al mensen te kort en daarom heeft Rusland volgens mij een aparte vaccin die het ADN niet zal modificeren, daarom wordt het in de media geframed als niet werkend

Willem
Willem
9 maanden geleden

Vrijheden terugkrijgen, als vrijheid je gegeven wordt is het geen vrijheid maar een gunst, vrijheid heb je of heb je niet, wij hebben het niet en nooit gehad. Niemand weet meer wat dat is, vrijheid, wat is vrijheid? Je MOET eten, ademhalen, verzamelen van voedsel, je moet jezelf ontlasten en urineren, je MOET jezelf in conditie houden en ga zo maar door. In een fysiek (lijf) ben je niet vrij want je bent afhankelijk van de conditie van dat lijf en dus dwingt het je om er voor te zorgen, geen vrijheid.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Lijkt me dat het nog steeds een keus is ademen, eten etc. Want je kunt er voor kiezen om het niet te doen. Ok we zijn geen dolfijnen die daadwerkelijk kunnen kiezen om niet te ademen (dat is hoe dolfijnen wel eens zelfmoord plegen) maar je kunt natuurlijk wel een touw om je nek binden en eraan gaan bungelen.

Ik weet wel wat vrijheid is. Het is dat een ander je niks oplegt en omgekeerd. That’s it.

Technisch klopt dat ook zwart op wit nog steeds voor NL. Nou ja op bepaalde punten ook niet.
Neem bv dat donor register. Het heeft eigenlijk geen rechtsgeldigheid dat automatische geen bezwaar als je niet expliciet zegt dat je wel bezwaar hebt. Echter maken ze er zo’n vuil systeem van dat het de nabestaanden veel zwaarder maakt om bezwaar hard te maken wanneer dat niet via dat register is aangegeven.

Het verplicht stellen van het afnemen van een zorgverzekering bij een bedrijf is hartstikke illegaal. Maar toch doen ze het, het heeft Jordy Zwarts 12 jaar gekost om z’n gelijk te krijgen in dat geval. Ondertussen flikken ze weer hetzelfde met het nieuwe pensioenstelsel waarbij ze doodleuk ff een arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht gesteld hebben voor ondernemers (wat hartstikke duur is) dus een bedrijfje ernaast om om bv websites te bouwen voor studenten is er niet meer bij (weer een stap om mkb kapot te maken).

Willem
Willem
Reactie op  eNdEmiOn
9 maanden geleden

Je wordt geboren en je krijgt direct allerlei regels opgelegd, dit mag niet en dat mag niet, je krijgt niet eens de kans om het zelf te ervaren. Volwassen? Allemaal verboden en geboden, vrijheid? Andere mensen bepalen wat andere mensen mogen en moeten vrijheid? Nee je kunt nergens heen zonder regels je kunt je leven niet leiden zonder regels. De gewone menselijke regels dat je elkaars hersens niet in slaat, maar dat gebeurt ondanks die regels toch, dagelijks worden er moorden gepleegd. Dagelijks rijden mensen sneller dan 100km p/u maar het gaat om de straffen en de boetes de controle, net als ze nu doen met die achterlijke corona regels, op niets gebaseerd maar hou je er aan want anders….. Begrijp je?

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Echte vrijheid is nooit gegeven, echte vrijheid neem je.
En wat betreft “buitenlichamelijke” vrijheid…ander topic Willem.

Willem
Willem
Reactie op  Jack Burton
9 maanden geleden

Het begint al met de 10 geboden oftewel verboden zelfde topic

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 maanden geleden

We zitten eigenlijk midden in de 3e wereldoorlog. Wat zou het makkelijk geweest zijn als die met atoombommen uitgevochten werd ipv met leugens.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  eNdEmiOn
9 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk, want één van de twee is een hoax…zijn dat de kernwapens of de leugens?…tja, hoever gaan jou bronnen?

Geluk!

Edwin
Edwin
9 maanden geleden

Volgens mij moet het zijn Pandemie geen Epidemie

trackback
Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’ - Burgerfront
9 maanden geleden
x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x