Buitenaards

James Gilliland over foto’s van buitenaardsen en hoaxers (video)

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag gaan we kijken naar de meer controversiële aspecten van het UFO-fenomeen. Sommigen brengen informatie alleen naar buiten voor het geld en verspreiden desinformatie. Toch krijgen ze veel volgelingen.

Er zijn ook mensen die zeggen dat er helemaal geen kwaadaardige buitenaardsen bestaan en dat ‘kwaad slechts een illusie is’.

Daarnaast proberen bepaalde mensen door middel van drugs in contact te komen met buitenaardse wezens. Gilliland legt uit dat de gevestigde orde de meeste macht heeft op aarde, maar dat hun imperium vroeg of laat uit elkaar valt. Hoe hoger mensen in de bestuursregionen van grote bedrijven komen, hoe meer duister zich om hen heen verzamelt.

De grote ‘banksters’ van Wall Street hebben hun ziel min of meer verkocht aan parasitaire buitenaardsen die de mensheid door middel van programmering in bedwang houden. Als mensen door die programma’s kijken en de illusie doorzien, valt het kaartenhuis van de ‘powers that were’, zoals Gilliland ze noemt, in elkaar.

Gilliland deelt ook beeldmateriaal dat afkomstig is van zijn ECETI Ranch en vertelt wat mensen daar zoal meemaken. Volgens Gilliland is buitenaards contact een feit en hebben de mensen die zijn ranch hebben bezocht levensveranderende ervaringen gehad.

Bron: YouTube/JoshLeCash

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Volgens dit verhaal zijn er dus goede en kwade ‘Aliens’.

charlino
charlino
8 jaren geleden

Kan zo’n interview niet gewoon normaal via skype ofzo..beetje vreemd gedoe zo alsof ie vanaf een andere planeet praat met dat aluminium stemmetje…..

Buddy
Buddy
8 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Volgens dit verhaal zijn er dus goede en kwade ‘Aliens’.[/quote]
Het goede of kwade heerst niet alleen bij aliens hoor, “zij” zien ons waarschijnlijk ook als aliens.
En wat goed en kwaad betreft geven wij zeker niet het beste voorbeeld..

Sander
Sander
8 jaren geleden

Dat drugs gedeelte zegt genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x