Gezondheid

Pfizer geeft baby’s drie in plaats van twee prikken: ‘Wie stopt deze zware criminelen?’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook de allerjongsten ontkomen niet aan een coronaprik. Farmareus Pfizer test haar vaccin op dit moment op baby’s en peuters. Die krijgen drie doses toegediend, want twee prikken zijn volgens Pfizer niet krachtig genoeg voor sommige kinderen jonger dan vijf jaar.

Uit de voorlopige analyse is gebleken dat de immuunreactie niet zo krachtig is als verwacht, schrijft Sky News. Als drie doses wel het verwachte resultaat opleveren, willen Pfizer en BioNTech halverwege 2022 een noodgoedkeuring aanvragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wie stopt deze criminelen?

Kinderen jonger dan vijf krijgen van Pfizer drie microgram per prik, een tiende van de dosis die volwassenen krijgen. Ze krijgen hun derde vaccinatie twee maanden na de tweede dosis. Pfizer en BioNTech zeggen dat ‘er geen sprake was van veiligheidsproblemen’.

“Pfizer heeft een nieuwe doelgroep in het vizier voor de coronaprik: baby’s,” reageert journalist Eric van de Beek. “Wie stopt deze zware criminelen? Ik vrees dat dit niet de boven ons gestelden zullen zijn.”

Dat weten we nog niet

Wetenschappers zeiden daarnaast te hopen dat een derde prik voor mensen van 16 jaar en ouder zal helpen tegen de omikronvariant. RIVM-baas Jaap van Dissel zei zaterdag tijdens de persconferentie dat de omikronvariant veel afwijkt van het virus waarmee het coronavaccin gemaakt is. “U moet het vergelijken: iemand trekt plotseling een andere jas aan en dan herken je hem niet meer.”

NU.nl vroeg aan Van Dissel: “U had het over de metafoor dat omikron een andere jas aan heeft en twee prikken van het vaccin helpen daar dus niet tegen, maar een booster dan weer wel terwijl dat dezelfde prik is. Hoe zit dat?”

“Ja, dat is een hele interessante vraag. Het korte antwoord is: dat weten we nog niet,” antwoordde hij.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

166 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Sprakeloos,wij leven in de hel op aarde

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

De farmaceutische industrie is héél rijk en iedereen blijkt omkoopbaar !

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

Pfizer Inc, dat momenteel het mRNA-vaccin promoot, werd in 2009 beschuldigd van “frauduleuze marketing”.

Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer Inc…. heeft ermee ingestemd $ 2,3 miljard te betalen, de grootste schikking voor gezondheidszorgfraude in de geschiedenis van het ministerie van Justitie, om de strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid op te lossen die voortvloeit uit de illegale promotie van bepaalde farmaceutische producten , maakte het ministerie van Justitie vandaag bekend.

Pfizer stemde er in 2009 mee in “schuldig te verklaren aan een misdrijf overtreding van de Food, Drug and Cosmetic Act”.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Kinderen van 5 jaar die gif spuit geven is al misdadig baby’s laten inspuiten met deze gif spuit is poging tot moord

Back to top button
166
0
We lezen graag je reactie!x