CoronaBinnenland

Zo moffelt het CBS hartstilstanden sinds begin 2021 weg: ‘ZEER ernstig’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Op de website van het CBS staat een opmerkelijke passage: ‘Conform internationale codeerrichtlijnen werd vanaf begin 2021 hartstilstand zonder rapportage van de oorzaak gecodeerd als onbekend’.

En verder: ‘In voorgaande jaren werden deze overlijdens echter onder de groep hart- en vaatziekten geplaatst’. De implementatie van de richtlijnen is wel uitgesteld tot eind 2022, wat betekent dat hartstilstand nog enige tijd onder de groep hart- en vaatziekten werd geplaatst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

hartstilstand

“Hartstilstanden zonder melding van de doodsoorzaak worden dus vanaf begin 2021 niet meer gecodeerd in de categorie hart- en vaatziekten, maar gecodeerd als ‘onbekend’. Laat dat even bezinken,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Zo worden de mogelijke mRNA-bijwerkingen verborgen

Hij laat twee grafieken zien met daarin die bewuste categorie van ‘onbekende oorzaak van overlijden’ naar leeftijd. Die laten een flinke stijging zien in 2021 en 2022. “We zullen de gevallen van acute hartdood niet terugzien in de categorie ‘hart- en vaatziekten’, maar in de categorie ‘onbekende doodsoorzaken’,” merkt Bonte op. “How very convenient.”

“En zo worden de mogelijke mRNA-bijwerkingen door het CBS verborgen,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle. “Daarna is het waarschijnlijk ook voor onderzoekers niet meer te achterhalen.”

Fraude en ‘statistiek op bestelling’

“ZEER ernstig,” vindt data-analist Cees van den Bos. “Het CBS moffelt hartstilstanden sinds begin 2021 weg onder de categorie ‘onbekende doodsoorzaak’. Dat is niet alleen fraude en ‘statistiek op bestelling’, maar het riekt ook naar dat men aan het begin van de injectiecampagne al vermoedde dat de hartproblemen wel eens toe zouden kunnen nemen.”

Hans Verwaart en Anton Theunissen gaven al aan dat de grootste stijging bij doodsoorzaken voorkwam bij de categorie ‘overig’ sinds begin 2020. Verwaart heeft een combinatie gemaakt van drie doodsoorzaken: hart- en vaatziekten, accidentele val en ‘overig’. Dat ziet er als volgt uit:

hartstilstand

We mogen het niet weten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neppandemie
Neppandemie
7 maanden geleden

Ach, de griep verdween ook statistische voor 2 jaar, totdat 80% gevaccineerd was. Toen moest de griep opeens een comeback maken…
En nu liggen de ziekenhuizen vol met kinderen met luchtweginfecties?

André Breems
André Breems
7 maanden geleden

Dus die club moet dan ook voor het tribunaal komen te staan.

Corné
Corné
7 maanden geleden

Wie het Communistisch Bureau Staats Propaganda nog steeds serieus neemt zit nog steeds in de Grot van Plato … dezelfde fraude wordt dus ook toegepast op hun economische “cijfers”.

Jack
Jack
7 maanden geleden

Vaccinatie Karma moet verdoezeld worden !!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x