Homepagina » Binnenland » De groene religie als opstapje naar de wereldstaat. Baudet onthult achterliggende doelen van het klimaatbeleid
De groene religie als opstapje naar de wereldstaat. Baudet onthult achterliggende doelen van het klimaatbeleid

De groene religie als opstapje naar de wereldstaat. Baudet onthult achterliggende doelen van het klimaatbeleid

Het is alsof de wetten en regels niet meer gelden, zei FvD-voorman Thierry Baudet over de acties van de klimaatspijbelaars.

Als je opkomt voor de klimaatgekte, hoef je opeens niet meer naar school en mag je spijbelen.

“Zouden kinderen dan ook mogen spijbelen als ze minder immigratie willen of minder EU?” vroeg Baudet.

Heel zorgelijk

Je mag de wet overtreden, je hoeft niet meer naar school, je mag een stadsdeel platleggen, ik vind het heel zorgelijk, aldus Baudet.

“Er is een sfeertje gecreëerd alsof er morgen grote overstromingen komen,” zei hij tegen parlementair verslaggever Ernst Lissauer. “Het is allemaal natuurlijk flauwekul, het zijn allemaal sprookjes.”

Hij wees erop dat de invloed van de mens op het klimaat volstrekt onduidelijk is.

Wereldstaat

“Over de hele linie valt het groene verhaal in duigen,” benadrukte hij. “En toch wordt het door journalisten, politici en op school gebracht alsof het zo zeker is als de zwaartekracht.”

Het achterliggende doel hiervan is volgens Baudet de vorming van een wereldstaat.

Daarnaast geeft het politici een excuus om ons leven tot in elk detail te regelen. “En dat is wat ze altijd hebben gewild.”

Vacuüm

Bovendien wordt het groene geloof gebruikt om het vacuüm op te vullen dat het christendom heeft achtergelaten, stelde Baudet.

Hij trok een parallel met het verhaal over de Ark van Noach. “Door de zonde van de mens gaat de zeespiegel stijgen.”

[Lissauer]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Klimaat is een keiharde verdienmodel voor de (sektarische) zionistisch geleide politiek, overheid en industrie. Net zoiets als een slavernijverledenschuldcomplex aan laten smeren waarbij de zionisten honderden miljarden euro’s/dollars claimen voor ‘herstelbetalingen’ voor deze tropenkolder. (Zie sektarische leider Marianne Williamson)

  Stikstof is het nieuwe toverwoord geworden met manipulatie van stikstofcijfers door meetstations dichtbij boerenbedrijven en boven rioolputten te plaatsen.

  https://youtu.be/t40rnXRe4LA

  In heel de klimaatzwendel laat men de meer voor de hand liggende klimaatverschuiving buiten de discussie. De kantelende aarde, verplaatsing van het aardmagnetischeveld, de wisselende zonactiviteit, kosmische straling, invloed door planeten of door (onderzeese) vulkanenische activiteiten, dit past niet in het plaatje van de milieumaffia.

  En in China stoomt en paft men lekker verder en in de EU draait men zichzelf liever de nek omven denkt slim te zijn doir de bevolking af te maken en uit te zuigen. En daarbij natuurlijk vooral blijven doorgaan met de open grenzen voor criminelen en moorddadig tuig als kers op de linksfaschistische stronttaart.

  47 likes
  • Ja inderdaad een nog duidelijker uitleg van dat hele circus. Beangstigd vind ik het

   4 likes
  • Ik snap dat kantelen van de aarde niet erg, dat zou direct te merken zijn aan de getij beweging, heeft iemand daar een link of info over?
   De zon heeft ook nog steeds dezelfde doorgang hier, wat ik zie in mijn tuin op / rond 21 juni.

   1 likes
  • Lees eens hoe de oktoberrevolutie tot stand kwam. Lijkt al aardig wat er nu allemaal speelt.(hier ook links geïnfiltreerde groepen gebruikt) Mensen moeten goed nadenken, als ze zich bij een groep aansluiten(maakt niet zoveel uit welke richting(links rechts midden etc). Ook bv. rechtse groepen kunnen gestuurd worden.
   Ik schrijf dit maar weer, want ik heb geen zin in politiekkleurtje burgertje wijzen meer. Nog effe en je hebt een blauwe of rode stip op je voordeur. Misschien worden we al politiek ingedeeld via data?

   0 likes
 2. Het weer wordt gemanipuleerd door de ontelbare chemtrails. Daar is geen twijfel over mogelijk. En dat er achter die hype een geheime agenda zit is ook duidelijk.

  39 likes
 3. Heel simpel: de Zon is al decennia minder actief. Dat heeft uiteindelijk effecten op de Straalstromen. En zij maken het verschil in het klimaat. Heeft niets te maken met je vervuilde knalpot. Chemtrails of alle argumenten daarom. De Grootste problemen hebben vaak de simpelste oorzaken.

  24 likes
 4. Totale controle en daarmee ook totale macht is alles wat ze willen, de rest interesseert hen echt helemaal niets. De maffia is een verwaarloosbaar padvindersclubje in vergelijking met de sabbateans.

  16 likes
 5. De klimaathoax heeft alles te maken met de New World Order.De burgers kapotbelasten,het afnemen van de mensenrechten,en het afnemen van onze vrijheid.En natuurlijk de depopulatie (genocide) agenda 21.

  11 likes
 6. Er is eigelijk alleen maar een economische elite die schijt heeft aan iedereen op deze wereld[kenmerk van psychopathologie] mensen als dingen ziet om geld te verdienen en te overheersen[gratis dopeamine voor de overheerser ] de immigratie als groei model heeft en wij zitten daar niet in of maken deel van deze elite.
  nieuwtje klimaat: de zuidelijke pool wind begint nu in deze zomer ook zijn vaste patroon te verliezen net al in het noorden waardoor ook daar warme lucht kan instromen.Het maakt niets uit wie of wat of waarom of waardoor maar de wereld heeft een probleem en elke politieke partij doet mee met een nieuw lulverhaal voor eigen ban en vertraagd daarmee wetgeving die het verdien model aantast.
  Het kapitaal van de economische elite stijgt jaarlijks met13,6% ons kapitaal verdwijnt met stiekeme inflatie van minimaal zes %[Rente]of meer.
  Dus als er weer eens gekukeld wordt kijk even wiens haan het is.Dus wie je echt moet aanspreken voor het probleem.En dat zijn niet de politici [Helaas]
  en nu koffie,Mvrg,Marcel

  8 likes
 7. @IIS Goed betoog. het toch lage aantal likes ,duid er ook hier op ,dat u zeer dicht bij de waarheid zit. !!

  6 likes
 8. Het is alsof wetten en regels niet meer gelden ,Er is een groot probleem aanwezig in deze wereld ,dat zijn de regels en de wetten. die zijn gaan knellen[regels] , men wil zich houden aan regels en wetten ,maar het wringt en knelt zo dat de richting ervan begint te wankelen, alleen maar bijschaven van al deze wetten en regels is nog een beetje mogelijk, waar een de een voor is, en de ander tegen, de mens komt nu zichzelf tegen in zijn eigen gemaakte regels en wetten die nu zo langzaam tegen in de mens gevormde maatschappij in verzet er mee komen, het verzet erin zegt al genoeg regels en wetten beginnen in al zijn vormen te knellen,en dat doet au, de ommekeer is begonnen de au word aha moment , langzaamaan begint men in te zien dat regels en wetten zijn kracht begint te verliezen , [door een bewustzijn]mits de wet en de regel word gezien als een hulpmiddel voor een groei en bewust wording en de groei in dat bewustzijn [kracht] wetten keren zich dan tegen de mens zelf , als men bewust word van die kracht van de regel komt er ook meer vrijheid erdoor voor in de plaats voor veranderingen,de spijbelaars zoals hij het vernoemd ,mensen die on-bewust of bewust meedoen aan het klimaat en waar ze voor opkomen ,heeft te maken met de veranderende mens waarin de natuur centraal begint te staan, een bewustzijn in wording waarin de natuur de mens een zetje geeft om anders om te gaan met de natuur,en ook met alles ,ook de regel en de wet staan ter discussie om ze te blijven handhaven waarin word gespijbeld met de wet en de regel, werk de wet en de regel wel of nu niet,
  Door de zonden van de mens gaat de water spiegel stijgen, [krachtterm] natuurlijk moet deze stijgen om het bewustzijn te bevorderen, van de omgang met de natuur,zeker daar zit wel wat in, hij bedoelt te zeggen als wetten en regels niet meer worden geacht te zijn zoals te zijn word alles wetteloos, natuurlijk is dat niet zo , daarom worden wetten ook overtreden ,de wet is een wet om bewust making te bevorderen daar kan men geen zonden aan plakken want wat onbewust is valt dan ook onder een wet, , en de wet zorgt voor veranderingen,en als de wet eenmaal in het bewustwording van een mens komt is er geen zonden meer ,en is de wet overbodig geworden ,dus vrijheid van de wet is alleen maar voor mensen die de wet begrijpen ,maar vallen wel nog in de overheersende wetten en regels maar daar kunnen ze mee leven,en dat word dat de mens die niet meer onder de wet vallen en heeft een innerlijke vrijheid, de spijbelaars zijn eigenlijk de verbeteraars , voor een bewustwording van waarin de natuur zich uit door die spijbelaars, om ,ga nu eens anders Om met alles, Baudet vind het zorgelijk,maar baudet ziet niet IN dat het erom gaat ,voor bewustwording, Natuurlijk baudet de grote overstroming van bewustzijn is dat jij niet wilt dat bewustzijn ,een on-bewustzijn moet blijven , of je het nu ziet of niet ziet ,met een mooi verhaaltje die vergelijking met een oude vergelijking ,[bijbels]die niet meer op gaat voor deze tijd kom je er niet, alleen je wilt meer macht, en zeggenschap, wetten en regels zijn nog alleen van toepassing op mensen die eronder vallen, maar er zijn ook mensen die er niet meer onder vallen of zo gezegd, mijn innerlijke en het psychologische is in evenwicht met het natuurlijke, natuurlijke wetten, geestelijke/psychologische zijn beelden die men hanteert op het heden gedragen momenten die momenten zijn voort durend in veranderingen dus ook wetten en regels vallen in die veranderingen ,anders gaan ze toch echt knellen en dat is wat ze heden ten dage ook zeker doen in de vorm van ,de beredenering,van wat er gebeurt in alles,het psychologische en de natuurlijke gedrag ,waarin we dagelijks onze ding doen gaan net zolang door dat deze zijn door drongen zijn tot bewustzijn, vandaar dat ook alles ter discussie staat en vele brengen door actie ook veel tot deze.

  4 likes
 9. Tjonge, jonge, wat zwelgt die Baudet toch in zijn eigen gelijk. Het valt me mee dat-ie in zijn retoriek de zwaartekracht nog niet aanvalt…
  Verbazend dat hij de “linkse” politici beschuldigt van het willen stichten van een wereldstaat, terwijl dat toch echt wordt gedaan door de “rechtse” poltici zoals Trump en zijn collega’s.
  Ik zou Baudet aanraden wiki eens te lezen over het onderwerp socialisme: “Socialisme is een politieke maatschappijvorm gebaseerd op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, of de verzamelnaam voor een verscheidenheid aan politieke en ideologische stromingen die naar een dergelijke maatschappij streven”.
  Ik zou wel eens een telling willen houden hoeveel socialistische en hoeveel kapitalistische staten er zijn. Ik denk dat de laatste veruit in de meerderheid zijn en een grotere bedreiging zijn voor zijn zogenaamde wereldstaat.
  En dan dat pseudo-filosofisch praatje over het opvullen van een vacuüm die het christendom heeft “achtergelaten”. Ten eerste is dat christendom er (helaas) nog steeds, wat trouwens ook geldt voor andere (Abrhamistische) geloven, ten tweede betwijfel ik of het een “groen geloof” is omdat meerdere wetenschappelijke vakgebieden de conclusies van de opwarming onderschrijven.
  In hoeverre de mens schuldig hieraan is, is discutabel. Maar ik ben wel van mening dat we iets moeten doen aan de uitstoot en de afval die we met z’n allen produceren.

  4 likes
 10. Lieve mensen , jullie hebben vanzelfsprekend allemaal gelijk,maar geloof mij en mij alleen ” de tijd zal het leren”

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS slaat enorme flater: de waarheid over de aardverschuiving in Noorwegen

De NOS berichtte gisteren over een aardverschuiving ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...