Binnenland

De groene religie als opstapje naar de wereldstaat. Baudet onthult achterliggende doelen van het klimaatbeleid

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is alsof de wetten en regels niet meer gelden, zei FvD-voorman Thierry Baudet over de acties van de klimaatspijbelaars.

Als je opkomt voor de klimaatgekte, hoef je opeens niet meer naar school en mag je spijbelen.

“Zouden kinderen dan ook mogen spijbelen als ze minder immigratie willen of minder EU?” vroeg Baudet.

Heel zorgelijk

Je mag de wet overtreden, je hoeft niet meer naar school, je mag een stadsdeel platleggen, ik vind het heel zorgelijk, aldus Baudet.

“Er is een sfeertje gecreëerd alsof er morgen grote overstromingen komen,” zei hij tegen parlementair verslaggever Ernst Lissauer. “Het is allemaal natuurlijk flauwekul, het zijn allemaal sprookjes.”

Hij wees erop dat de invloed van de mens op het klimaat volstrekt onduidelijk is.

Wereldstaat

“Over de hele linie valt het groene verhaal in duigen,” benadrukte hij. “En toch wordt het door journalisten, politici en op school gebracht alsof het zo zeker is als de zwaartekracht.”

Het achterliggende doel hiervan is volgens Baudet de vorming van een wereldstaat.

Daarnaast geeft het politici een excuus om ons leven tot in elk detail te regelen. “En dat is wat ze altijd hebben gewild.”

Vacuüm

Bovendien wordt het groene geloof gebruikt om het vacuüm op te vullen dat het christendom heeft achtergelaten, stelde Baudet.

Hij trok een parallel met het verhaal over de Ark van Noach. “Door de zonde van de mens gaat de zeespiegel stijgen.”

[Lissauer]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Het weer wordt gemanipuleerd door de ontelbare chemtrails. Daar is geen twijfel over mogelijk. En dat er achter die hype een geheime agenda zit is ook duidelijk.

Freba
Freba
2 jaren geleden

Heel simpel: de Zon is al decennia minder actief. Dat heeft uiteindelijk effecten op de Straalstromen. En zij maken het verschil in het klimaat. Heeft niets te maken met je vervuilde knalpot. Chemtrails of alle argumenten daarom. De Grootste problemen hebben vaak de simpelste oorzaken.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Totale controle en daarmee ook totale macht is alles wat ze willen, de rest interesseert hen echt helemaal niets. De maffia is een verwaarloosbaar padvindersclubje in vergelijking met de sabbateans.

IIS
IIS
2 jaren geleden

Klimaat is een keiharde verdienmodel voor de (sektarische) zionistisch geleide politiek, overheid en industrie. Net zoiets als een slavernijverledenschuldcomplex aan laten smeren waarbij de zionisten honderden miljarden euro’s/dollars claimen voor ‘herstelbetalingen’ voor deze tropenkolder. (Zie sektarische leider Marianne Williamson)

Stikstof is het nieuwe toverwoord geworden met manipulatie van stikstofcijfers door meetstations dichtbij boerenbedrijven en boven rioolputten te plaatsen.

https://youtu.be/t40rnXRe4LA

In heel de klimaatzwendel laat men de meer voor de hand liggende klimaatverschuiving buiten de discussie. De kantelende aarde, verplaatsing van het aardmagnetischeveld, de wisselende zonactiviteit, kosmische straling, invloed door planeten of door (onderzeese) vulkanenische activiteiten, dit past niet in het plaatje van de milieumaffia.

En in China stoomt en paft men lekker verder en in de EU draait men zichzelf liever de nek omven denkt slim te zijn doir de bevolking af te maken en uit te zuigen. En daarbij natuurlijk vooral blijven doorgaan met de open grenzen voor criminelen en moorddadig tuig als kers op de linksfaschistische stronttaart.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x