Homepagina » Het Complot » Het grote complot van ‘Antichrist’ Soros. Komt er in Nederland een onderzoek naar hem?
Het grote complot van 'Antichrist' Soros tegen Amerika. Komt er in Nederland een onderzoek naar hem?

Het grote complot van ‘Antichrist’ Soros. Komt er in Nederland een onderzoek naar hem?

Rudy Giuliani, voormalig burgemeester van New York en advocaat van president Trump, heeft een tweet gedeeld waarin miljardair George Soros de Antichrist wordt genoemd. De tweet suggereerde verder dat de tegoeden van Soros moeten worden bevroren.


President Trump betichtte Soros ervan dat hij de protesten tegen opperrechter Brett Kavanaugh heeft gefinancierd.

“Kijk naar de professionele, identieke protestborden,” schreef hij op Twitter. “Betaald door Soros en anderen.”

Groter complot

Kavanaugh werd door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag, maar desondanks door de Senaat benoemd tot opperrechter.

Volgens Trump maken de demonstraties tegen de rechter deel uit van een groter complot, waar Soros aan meedoet.

“Dit zijn geen protestborden die gemaakt zijn vanuit liefde. #Troublemakers,” klonk het nog.

Onderzoeken

In Nederland wil leider van Forum voor Democratie Thierry Baudet de invloed van Soros laten onderzoeken.

Baudet ziet Soros als iemand met veel invloed op het idee van multiculturalisme en de Europese Unie. “Beide ben ik tegen,” stelde hij.

“Daarnaast is Soros mordicus tegen het idee van soevereine staten,” vervolgde hij.

Eén voorbeeld

Baudet vraagt zich af wat zijn invloed in Nederland is. “We weten dat hij zich bemoeid heeft met de campagne van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne, waar hij voor is. Dat is één voorbeeld.”

“Veel van zijn geldstromen zijn nooit grondig onderzocht,” zei hij.

Foto: Jaqen Wikimedia CommonsVind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Van Soros krijgen we alleen maar sores . Deze maniakale idioot manipuleert alles naar zijn satanische hand met slechts 1 doel : het kwaad dienen .
  Eerst miljarden stelen en dan uitgeven aan slechte doelen . Alleen al bij het zien van zijn kop , eh hoofd , vergaat mij de eetlust .
  Ik hoop van ganzer harte dat Baudet erin slaagt hem een pak rammel te verkopen . Of in ieder geval hem in een kwaad daglicht te stellen , samen met zijn trawanten .

  55 likes
 2. Oh jee ik hoop dat Baudet overeind blijft , Nederland is zooo hypocriet met dit soort aangelegenheden ,, bovendien maken ze wel gebruik van de mogelijkheden die iemand zoals Soros biedt, de hele EU trouwens…

  40 likes
  • Maar hier hebben we Baudet toch niet voor nodig? De waarheid is allang boven tafel.
   Dat de msm hier geen melding van maakt is alleen maar logisch, gezien hun agenda die alleen de NWO dient. Nog even.

   6 likes
 3. Ik voorspel dat er van dat onderzoek geen ruk terecht komt, net zo min als het onderzoek van Trump naar 9-11. Onze redding zal zeker niet uit Den Haag gaan komen of van welke overheid dan ook, onthoudt dat maar goed.

  24 likes
 4. Volgens Kabamur en AYA schijnt Soros een vlees geworden archon te zijn die zich heeft omringd met vele demonisch bezeten mensen die hem als hun god aanbidden.

  Hij zou in zijn normale vorm 1,5m lang zijn, een groen/bruin lederen huid hebben en zwarte ogen. Zijn oorspronkelijke thuisplaneet is XILB net buiten ons zonnestelsel. Zijn naam is Xeriox.

  Zijn thuisplaneet is een plek vervult van pure kwaadaardigheid. Hij zou daar de ergste zijn van allemaal. Hij was van plan om de mensheid compleet te vernietigen en de aarde over te nemen. Dit wordt niet door de goed willende buitenaardsen getollereerd. Hij is daarvan al op de hoogte gebracht. Zijn tijd zit erop.

  Na dit leven zullen hij en zijn volgelingen naar een heel speciale plek worden gebracht.

  …kan niet wachten!

  29 likes
 5. Buiten dit bericht om; ik denk dat de financiële crisis (mogelijk groter dan die van 1929) redelijk snel gaat komen.

  23 likes
 6. Alles op zijn tijd. De msm volgers moeten langzaam en tactisch wakker gemaakt worden anders breekt er een burgeroorlog uit.
  Dan gaan ze met hun kromme visie in al hun onwetendheid Trump als dictator neerzetten.
  De Trump admnistratie werkt anders dan de oude wereld machthebbers werken, die schieten iemand die ze niet zint meteen neer.
  Trump doet dat anders, alle bewijzen en getuigenissen moeten verzameld worden, alles gaat volgens de wet en dat duurt nu eenmaal even, bovendien moesten eerst alle corrupte rechters vervangen worden door eerlijke rechters, zodat de misdaigers niet na 3 manden al weer op vrije voeten lopen.
  Ook geheel olgens de wet omdat men later niet op een oneffenheid kan wijzen.
  Wie zegt trouwens dat Trump Soros niet allang gearresteerd heeft?
  En dat verhaal dat Trump zoveel schuld heeft bij de Deutsche Bank klinkt meer als een Geenstijl -Telegraaf/Peter R. de Vries waarhid, een ophitsverhaal dus, dat ik daar verder niet op inga.

  6 likes
  • Lieve Faya wordt eens wakker the swamp = Trump zijn regering die hij eigenhandig ER ZELF INSTAK ALLEMAAL BANKIERS, hoe kan je dit verdedigen???? ALLEMAAL ASHKENAZI FAKE JODEN ALLEMAAL skull and bones mannen Rechter Kavanaugh is ook skull and bones
   Mag ik u eraan herinneren dat skull and bones de SS ook waren en dat skull and bones ons Hitler gaven, SS officiers droegen skull and bones embleem doodshoofd met getal 322

   Dat is Trump zijn regering nu kijk maar, het is mij een raadsel hoe jij Trump of Q nog kan verdedigen the swamp = trump zijn regering!!!!!

   9fornews schreef het al in 2016

   https://www.ninefornews.nl/trump-marionet-rothschild-rockefeller/

   Heb dat rium bewezen hier, in de VS doen ze het ook Trump als zionslaaf ontmaskeren

   100% bewijs je kan het allemaal verifieren, the swamp = Trumps zijn bankiers regering aub
   Waar is Q hierover?????????????????????????????????????????

   Trump IS the Swamp?! – Trump’s Jewish Elite MAFIA and The 5 Dancing Israelis!
   https://youtu.be/kCSUdSv9Dzo

   1 likes
   • Faya de docu duurt maar 22min ik vraag jou na het bekijken ervan of je Trump nog kan geloven? o ja docu ontmakert Trump als zionist, ah ja Kushner askenazi jood huwde Ivanka maar zij moest zich eerst bekeren; Trump schreeuwt van de daken in de VS hoe hij zijn schoonzoon en JOODSE vrouw (zijn dochter) het liefste ziet van de familie
    Gaat ook over die 5 dansende israeli die met explosieven zelfs gepakt zijn op 9/11…
    MSM VS geeft dat waanzin weer in deze docu

    Trump beschermt die israeli en gaf SA de schuld van 9/11

    Deze docu begraaft Trump, ben benieuwd waarom jij Trump nog kan verdedigen zeker na dit te zien, en gans de financiele wereld kan je opzoeken dat Trump 160.000.000. miljoen leende van soros in 2004, Deutsche bank en ladder Capital betaalden failliet van zijn casino’s en leenden opnieuw min 300.000.000 dollar aan Trump, ALLEMAAL OP TE ZOEKEN en waar want ze zitten in Trump zijn regering nu Deutsche bank en ladder capital

    2 likes
    • Marduk, dat is de cabal werkwijze? Er is nog nooit een president zo zwaar onder vuur genomen als Trump.
     Nog nooit! En dat is niet voor niets.
     Alles gaat uitkomen, Hillary zei het al: ”als Trump wint hangen we allemaal.”
     Het onderzoek naar de Russische inmenging duurde ook al zo raar lang en kostte miljoenen terwijl allang duidelijk was dat er niets te vinden is.
     Rekken, rekken en nog eens rekken.
     Ik ben benieuwd wat jij van Hillary’s Uranium1 deal vind.
     Lees daar eens wat over.
     Nogmaals, we gaan het snel zien wie hier de grote bdriegers zijn en wie niet.

     5 likes
     • Cabal werkwijze = alle partijen financieren en ze opeen zetten in de docu van 22min wordt dit haarfijn uitgelegd hoe CNN de cabal werkwijze is ivm Trump is opgezet spel

      Dat is ongelooflijk hoe je weigert te kijken naar de 22 min die 100% HARDCORE zion regering bewijzen in de VS ZIJN ALLEMAAL MAAR DAN ALLEMAAL BANKIERS NEP JODEN KHAZAREN ASKENAZI, er zit geen 1 katholiek in die VS regering, geen 1ne niet jood zit in Trump zijn regering enkel nep joden bankiers in een zion Israehell regering in die VS
      En dat heeft Trump gedaan alles VS buiten gegooid en bankiers rothschild goldman sachs THE SWAMP in dé plaats gezet…KIJK DAN NAAR DIE DOCU en kom dan weerleggen wat je NIET zal kunnen

      2 likes
     • Het is het verschijnsel van het veelkoppige monster als het ene geillimineerd is gaat het ander gewon verder?
      Soros zijn tijd is gekomen en die van Trump zit er aan te komen?

      1 likes
   • De tijd zal het leren Marduk, wie er gelijk heeft.

    1 likes
    • * Marduk, waarom zouden ze dan alles op alles zetten om hem af te zetten, levend of dood?
     Waarom worden en kosten noch moeite gespaard hem zwart te maken, hoe lang duurt dat al? en vliegen de aanslagen op hem en zijn familie leden om zijn oren? Omdat hij dus hun maatje is….ja ja….
     Omdat ze zeker wisten dat Hillary zou winnen.
     O, o wat zijn ze blij met Trump….

     2 likes
     • lieve Faya
      dat is cabal werkwijze, beiden zowel Trump als clinton waren kandidaat voor die bankiers om aan de macht te komen want zowel Trump als clinton stammen af van Royals UK de Lancasters, trump en clinton zijn verre neef en nicht, exact hoe bush familie v/d Queen UK is, ze zijn allen familie van elkaar die illuminati,

      Trump verraadde zich met bezoek aan SA in 2016 waar hij 9/11 afdeed als SA daders en zion israehell omarmde door zijn joodse schoonzoon Kushner aan te stellen als “vredesman voor het MO,
      Hij gooide gans zijn regering buiten, Tillerson op een zo degoutante wijze en zette allemaal bankiers nep joden in de plaats dat deed Trump zelf… IK was toen klaarwakker
      Bekijk aub de docu en zoek eens op zion trump

      1 likes
   • @Marduk

    “Mag ik u eraan herinneren dat skull and bones de SS ook waren en dat skull and bones ons Hitler gaven”

    Maar het werkelijke verhaal omtrent Hitler is toch dat hij de zionisten juist wilde bestrijden? Of hebben de Skull & Bones mannen Hitler aan de macht geholpen, wat dan weer in lijn is met het feit dat Amerika mede verantwoordelijk is voor de geldmachine tijdens de twee WO’s, maar dat Hitler zijn eigen weg sloeg? Dat bedoel je toch?

    1 likes
 7. Idd, en Soros is 1 van de vele anderen: Bill Gates, Rothschild, Warren Buffet, Rockfeller en nog anderen

  Het boek spreekt van de valse profeet, de hoer en het beest. Dit is de antichrist.

  19 likes
 8. Oh, ik zou graag zien dat Soros’ invloed en geldstromen in Nederland onderzocht zouden worden.

  Maar Baudet is bang dat ze daadwerkelijke onderzoek gaan doen, want hij weet dat er niks uit zal komen. En hij weet dat dan de roep om “follow the money” bij de financiering van partijen als DENK, PVV en Fvd net zo luid zal worden en dat hebben zij liever niet…. Echt niet.

  9 likes
 9. Heb dit al eens geschreven en bewezen

  Soros en Trump connectie.

  1 simpele vraag, ze stellen is ze beantwoorden?

  Waarom laat Trump soros niet arresteren?
  Waarom doet Trump geen ban op soros in de VS zoals Orban in Hongarije deed, en Putin in RU.
  o n v o o r s t e l b a a r dat 1 iemand die Trump nog vertrouwd, soros leende *kuch-kuch* kocht Trump voor 160.000.000 miljoen
  Trump heeft minimum 250.000.000.000 schulden aan Deutsche bank en Ladder capital beide banken zitten in zijn regering nu.
  Soros financierde rel Kavanaugh met VALSE verkrachtingen van 30-40j geleden en Trump laat soros NIET arresteren,

  slaap maar verder, hier van de financiële wereld de Trump soros connectie
  Daar hoor je Q ook ni over sarcasme on

  https://moneymorning.com/2016/03/02/this-little-known-trump-soros-connection-will-surprise-you/

  8 likes
  • Ach Marduk natuurlijk heb je een punt, zo gaat dat in die kringen, soms is je vriend je vijand en andersom, ook in zaken en politiek.. De mens creëert zo z’n mogelijkheden waarvan hij gebruik kan maken, uiteindelijk gaat het om macht en geld…..

   1 likes
 10. Vergeet niet dat Trump om de deep state wat te pleasen, zo lang de 7th floor nog bestond, die inmiddels niet meer bestaat, af en toe door een hoepeltje moest springen, in andere woorden ze zo af en toe wat toegeeflijk moest zijn.
  Dat verwar jij waarschijnlijk met een Trump daad, terwijl dat dan geen Trump daad was, maar een deep state daad.

  0 likes
  • weerleg dit dit is de bankiers joden regering en joods CNN weerleg dit dan

   Trump IS the Swamp?! – Trump’s Jewish Elite MAFIA and The 5 Dancing Israelis!
   https://youtu.be/kCSUdSv9Dzo

   1 likes
   • “Trumps Jewish Elite Mafia´´….ja ja…
    CNN legt wel vaker wat uit, het klopt helaas nooit.
    Dus geen zin in en geen tijd voor CNN.
    Trouwens is Trump vorig jaar katholiek geworden (Melania is ook katholiek) en wat betreft de bankiersjoden in zijn regering, je kent Trumps slogan: keep your friends close but your enemy’s closer”
    Dat is dus wat hij doet.

    5 likes
 11. Dhr. Soros schijnt alleen maar goede bedoelingen te hebben,

  maar waarmee was de weg naar de hel ook weer geplaveid?

  5 likes
 12. Ik heb hem gezien en hou het op mijn eerdere visie. Veel opgeklopt gedoe omtrent 9/11 en Alex Jones die zich tot 2x toe iets afvraagt aan Trump, maar Trumps antwoord doet er niet ter zake want dat antwoord hoor je dan niet meer DUS is Alex een CIA Mossad agent…? Wie dit snapt mag het zeggen.
  Vergeten ze ook te melden dat Israel ook een deep state heeft, dat verklaard al veel lijkt mij als je dat weet.
  Verder veel keep your friends but your enemy closer voorbeelden en op het einde is ie positief over Hillary.
  Het was al van poosje geleden aan zijn hoofd te zien, van voordat hij president was en ja, je gaat je rivaal nu eenmaal niet zo goedkoop afkatten als je de verkiezingsstrijd van haar wil winnen.
  Verder valt het me op dat de Wiki pagina´s van zowel Joseph Dunford alsook van Huckabee Sanders en KellyAnn Conway drastisch ingekort zijn en naar het negatieve gedraaid.
  Typisch CIA en vrijmetslarij werk.
  Ach, het is Wikipedia maar.

  3 likes
 13. Zolang crimineel Soros ontvangen wordt door onze gezellige Haagse familie, die trouwens binnenkort zonder camer’s weer een paar honderd hertjes dood gaat schieten, zal er absoluut geen onderzoek komen. Zeker niet in dit laffe Nederland waar alles maar dan ook werkelijk alles in de doofpot wordt gestopt. Kunnen een voorbeeld nemen aan België daar doen opsporingsdiensten nog wat. Hier in dit keigave land kjken de opsporingsdiensten weg van zwaar kindermisbruik door top OM. Keken weg van de bizarre criminele activiteiten van onze ‘Benno’. Kijken weg van miljarden misdaageld witwassen door ING. Ja nog effe doorgaan in dit keigave land.
  Een land om je kapot voor te schamen dankzij de VeVereniging Voor Deliquenten. 40 jaar totale afbraak politiek. Er wordt in dit land alleen vervolgd als je voor een kinderfeest opkomt.

  3 likes
 14. Beste Marduk, ik ga je een eerlijke kans geven en ga vanavond naar de docu kijken, dan zal ik eerlijk zeggen wat ik er van vind, hoewel ik momenteel denk dat ik dan nog steeds mijn visie van voordat ik hem gezien heb, behoud.
  Pence is trouwens ook katholiek en Joseph Dunford ook, KellyAnn Conway ook en Sarah Huckabee Sanders ook, weet zeker dat er nog veel meer leden katholiek zijn in de Trump regering.

  1 likes
 15. Ik raad iedereen die het boek van Peter Stuyvenberg te pakken kan krijgen om het te lezen; het heet de Boogyeman. Goed gedocumenteerd en zeer leesbaar, wordt uitgelegd als anti semitisch, kuch kuch. Lees ook Schlomo Sand, the invention of the jewish people gratis te downloaden via google.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Donald Trump heeft gezegd dat hij weet ...

Aanslag olietankers was valse vlag-operatie om Iran te framen. Britse politiek analist spreekt zich uit

Aanslag olietankers was valse vlag-operatie om Iran te framen. Britse politiek analist spreekt zich uit

De recente aanvallen op twee olietankers in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.