Binnenland

Opkomst IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël. Yasmina Haifi kan na 4 jaar vrijuit praten

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Justitieambtenaar Yasmina Haifi tweette in 2014 dat IS een complot is van de zionisten om de islam zwart te maken. Ze werd flink door de mangel gehaald, maar won uiteindelijk haar zaak.

In de afgelopen jaren heeft Haifi een juridisch gevecht gevoerd. Afgelopen zomer kreeg ze een schadevergoeding omdat het ministerie te snel en te hard heeft geoordeeld over de tweet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Haifi laat weten dat ze gelijk na haar tweet een spreekverbod kreeg opgelegd door het ministerie van Justitie, waardoor ze zich nooit publiekelijk kon verdedigen.

Aanvechten

De affaire staat volgens haar voor iets groters, namelijk wat ambtenaren met een niet-westerse achtergrond wel en niet publiekelijk mogen zeggen.

“De afstraffing door het ministerie was een statement tegen elke ambtenaar die het establishment uitdaagt en het beleid van Israël bekritiseert,” zegt ze. “Dat statement wilde ik aanvechten.”

Haifi merkt op dat haar tweet niets te maken had met de Joden. “Ik doelde op regimes die als bondgenoten van het zionistische Israëlische regime IS in stand houden, onder andere Saudi-Arabië en de VS,” licht ze toe.

Volledig achter

Ze zegt nog altijd volledig achter de inhoud van haar tweet te staan.

De oud-ambtenaar wijst op allerlei documentaires, nieuwsartikelen en documenten die bewijzen dat de opkomst van IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël.

Alle deuren dicht

Hun doel is het Midden-Oosten te destabiliseren voor geopolitieke doeleinden en de islam in een kwaad daglicht te plaatsen, aldus Haifi.

Ze benadrukt dat er een dubbele standaard is in de Nederlandse media. Je mag over van alles en nog wat praten, maar zodra je je kritisch uitspreekt over geopolitiek, dan gaan alle deuren dicht.

Foto: Guest2625 Wikimedia Commons

[NRC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
krikke
krikke
5 jaren geleden

ze heeft groot gelijk.ik hoorde nooit iets over de islam tot 9-11.en toen keken we elke moslim met argusogen aan .heb ik even geluk dat ik op tijd wakker ben geschud

rob
rob
5 jaren geleden

Misleidingen en nog eens Misleidingen..en dat alleen maar om De Macht de bezetenheid viert heden ten dage topdagen men voert mensen aan tot geweld, daarna het verhaal die dan zo krom is als het maar kan komt er iemand met een verhaal en bewijzen dan moet je goed opletten dat je niet om zeep word gebracht wat misleidingen mogen niet zomaar in het daglicht gesteld worden want ze blijven liever gesluierd bij degene die het heeft doen ontstaan .en dat zijn de machthebbers van de wereld die natuurlijk gewoon niet goed zijn in hun hooft ze sturen en besturen en de turen alles wat ze maar in hun straatje past ..volgens mij zijn deze mensen achterlijk ..en moeten zo gauw mogelijk opgeborgen worden ..of hun macht ontnemen door ze niet meer te volgen ,,maar dat zal nog lang duren voor de onbewuste mens het echt doorheeft..die deze volgt als een slaaf voor het product ..volgzaamheid..is als een dwaas en alleen een dwaas is volgzaam

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Justitieambtenaar Yasmina Haifi tweette in 2014 dat IS een complot is van de zionisten om de islam zwart te maken.

Wat ze willen is een verbod op de waarheid, en meestal komen ze er mee weg ook. Zelfs terechte kritiek op Joden wordt gewoon als antisemitisme afgedaan en is daarmee gelijk ook strafbaar. Nou dan heb je je zaakjes voor elkaar, zoals Joden alles voor elkaar hebben Men kan gerust stellen dat hebzucht, macht en rijkdom garant staan voor het grootste deel van alle ellende in de wereld. Je kunt tevens stellen dat via de Joodse familie Rothschild de totale geldstroom in de wereld vrijwel geheel onder controle staat van Joden, zowel de goud- als de diamantenhandel is evenzo bijna volledig in Joodse handen. Via het bankenkartel zijn ook het handjevol immens grote firma’s die de totale wereldhandel domineren volledig onder controle van Joden. Als het dus over hebzucht, geld, goud, handel of vastgoed hebt als bron van geweld en ellende zijn Joden er dus vrijwel altijd betrokken. De Rothschilds hebben immers ook Hitler gefinancierd tot het moment dat ie mocht verdwijnen. Ze offeren dus net zo makkelijk hun eigen geloofsgenoten om er maar beter van te worden. Ze stellen zichzelf ook onmiskenbaar boven alles en iedereen, en vinden zichzelf het uitverkoren volk welk meer rechten heeft dan wie ook ter wereld. Daarom vinden ze ook dat ze Amerika mogen gebruiken om voor hen in het geniep de kastanjes uit het vuur te halen en de wereld tegen elkaar op te hitsen. Zij maken daar dan weer klinkende munt van en hun rijkdom en macht zal alleen maar groeien. zo werkt dat in het land van religie. Religie is alleen maar een excuus om mensen te vermoorden, mensen tegen elkaar op te hitsen, om kennis verborgen te houden, om mensen van hun bron te scheiden en vandaan te houden, om onrechtmatig zich te verrijken. Religie is de grootste ramp die de mensheid ooit is overkomen. En ieder weldenkend mens weet dat het waar is wat ik hier schrijf en dat het tegelijkertijd strafbaar is omdat het antisemitisme genoemd mag worden.

Ron
Ron
5 jaren geleden

Haifi kent duidelijk haar eigen Koran niet. Ook al zit Israel en de VS er achter, wat op zich al schandalig is,
het doel heiligd alle middelen.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x