Homepagina » Binnenland » Opkomst IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël. Yasmina Haifi kan na 4 jaar vrijuit praten
Opkomst IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël. Yasmina Haifi kan na 4 jaar vrijuit praten

Opkomst IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël. Yasmina Haifi kan na 4 jaar vrijuit praten

Justitieambtenaar Yasmina Haifi tweette in 2014 dat IS een complot is van de zionisten om de islam zwart te maken. Ze werd flink door de mangel gehaald, maar won uiteindelijk haar zaak.

In de afgelopen jaren heeft Haifi een juridisch gevecht gevoerd. Afgelopen zomer kreeg ze een schadevergoeding omdat het ministerie te snel en te hard heeft geoordeeld over de tweet.

Haifi laat weten dat ze gelijk na haar tweet een spreekverbod kreeg opgelegd door het ministerie van Justitie, waardoor ze zich nooit publiekelijk kon verdedigen.

Aanvechten

De affaire staat volgens haar voor iets groters, namelijk wat ambtenaren met een niet-westerse achtergrond wel en niet publiekelijk mogen zeggen.

“De afstraffing door het ministerie was een statement tegen elke ambtenaar die het establishment uitdaagt en het beleid van Israël bekritiseert,” zegt ze. “Dat statement wilde ik aanvechten.”

Haifi merkt op dat haar tweet niets te maken had met de Joden. “Ik doelde op regimes die als bondgenoten van het zionistische Israëlische regime IS in stand houden, onder andere Saudi-Arabië en de VS,” licht ze toe.

Volledig achter

Ze zegt nog altijd volledig achter de inhoud van haar tweet te staan.

De oud-ambtenaar wijst op allerlei documentaires, nieuwsartikelen en documenten die bewijzen dat de opkomst van IS is geregisseerd en gefinancierd door de VS als bondgenoot van Israël.

Alle deuren dicht

Hun doel is het Midden-Oosten te destabiliseren voor geopolitieke doeleinden en de islam in een kwaad daglicht te plaatsen, aldus Haifi.

Ze benadrukt dat er een dubbele standaard is in de Nederlandse media. Je mag over van alles en nog wat praten, maar zodra je je kritisch uitspreekt over geopolitiek, dan gaan alle deuren dicht.

Foto: Guest2625 Wikimedia Commons

[NRC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Justitieambtenaar Yasmina Haifi tweette in 2014 dat IS een complot is van de zionisten om de islam zwart te maken.

  Wat ze willen is een verbod op de waarheid, en meestal komen ze er mee weg ook. Zelfs terechte kritiek op Joden wordt gewoon als antisemitisme afgedaan en is daarmee gelijk ook strafbaar. Nou dan heb je je zaakjes voor elkaar, zoals Joden alles voor elkaar hebben Men kan gerust stellen dat hebzucht, macht en rijkdom garant staan voor het grootste deel van alle ellende in de wereld. Je kunt tevens stellen dat via de Joodse familie Rothschild de totale geldstroom in de wereld vrijwel geheel onder controle staat van Joden, zowel de goud- als de diamantenhandel is evenzo bijna volledig in Joodse handen. Via het bankenkartel zijn ook het handjevol immens grote firma’s die de totale wereldhandel domineren volledig onder controle van Joden. Als het dus over hebzucht, geld, goud, handel of vastgoed hebt als bron van geweld en ellende zijn Joden er dus vrijwel altijd betrokken. De Rothschilds hebben immers ook Hitler gefinancierd tot het moment dat ie mocht verdwijnen. Ze offeren dus net zo makkelijk hun eigen geloofsgenoten om er maar beter van te worden. Ze stellen zichzelf ook onmiskenbaar boven alles en iedereen, en vinden zichzelf het uitverkoren volk welk meer rechten heeft dan wie ook ter wereld. Daarom vinden ze ook dat ze Amerika mogen gebruiken om voor hen in het geniep de kastanjes uit het vuur te halen en de wereld tegen elkaar op te hitsen. Zij maken daar dan weer klinkende munt van en hun rijkdom en macht zal alleen maar groeien. zo werkt dat in het land van religie. Religie is alleen maar een excuus om mensen te vermoorden, mensen tegen elkaar op te hitsen, om kennis verborgen te houden, om mensen van hun bron te scheiden en vandaan te houden, om onrechtmatig zich te verrijken. Religie is de grootste ramp die de mensheid ooit is overkomen. En ieder weldenkend mens weet dat het waar is wat ik hier schrijf en dat het tegelijkertijd strafbaar is omdat het antisemitisme genoemd mag worden.

  27 likes
  • Amish666 schreef:

   Joden gebruiken moslims en amerika om elkaar uit te roeien ,ze willen ook wraak voor het gegeven dat in wo 2 de meeste joden zijn aangebracht door hun buren, plaatsgenoten etc, zolang goud en geld hun agenda blijven verhullen zal die agenda ook vervuld worden, vergeet niet dat onzelfzuchtige liefde over de aarde terrein wint door kennis en technologie, ik hoop dat op tijd aan alle zieke en kwade bedoelingen een eind komt, wordt wakker !

   0 likes
 • Joke schreef:

  Alleen Moslims plegen aanslagen om hun ideologie te verspreiden. Mensen worden dat kotsbeu. Vandaar dat politiek rechts steeds groter wordt. En het schoppen tegen Israel komt velen ook de strot uit.

  5 likes
  • eksegese schreef:

   Niet alleen Moslims @Joke, katholieken en protestanten kunnen er ook wat van zo bleek jaren geleden in Ierland. En dan de kruistochten niet te vergeten. Ook de joden in Palestina hebben bloed aan hun handen. Het is religie in het algemeen waar verreweg het meeste bloed aan kleeft. Het is religie waar de meeste oorlogen om gewoed hebben, en nog steeds. En het schoppen tegen Israël is nog maar net begonnen, het stuit weliswaar sommigen tegen de borst maar dat komt omdat hen dat zo geleerd is. De Joden heersen over de wereld en vertellen ons hoe en wat wij moeten denken. Dat is wat mensen in beginnen te zien en wat hen de strot uit komt . Je hoeft niet perse een jood te zijn om zionist te zijn, doch de meesten zijn het wel. Lees de protocollen van de wijzen van Zion er eens op na en je weet hoe de ellende in de wereld wordt aangestuurd. Bestudeer de docuserie Europa the last battle en je snapt hoe de vork in de steel zit.

   2 likes
   • Faya schreef:

    Maar Rotschild en aan het hoofd daarvan het Engelse koningshuis zijn toch geen joden?
    Evenmin als John Brennan plus al de omgekochte wereldwijd opererende CIA shills.
    En die regeren de wereld, is het niet goedschiks dan maar kwaadschiks, met leugens, misleidingen en vooral afleidingen zetten ze de boel naar hun (baasjes) hand.
    Wel realistisch blijven graag.

    0 likes
    • Faya schreef:

     Soros die op zijn beurt weer een handlanger van de Rotschilds is, zoals zij een handlanger van het Engelse kroon zijn, is volgens mij ook geen jood, maar regeert en leidt met strakke hand de mensheid helemaal naar de verkeerde kant.
     ISIS is zoals zoveel terreur groeperingen ook een creatie van dat gespuis.
     Speciaal in het leven geroepen om alle religies tegen elkaar op te zetten.
     Is notabene in de protocollen van Zion te lezen.
     Dus die anti religie verhalen kunnen ook meteen de pullenmand in.

     1 likes
     • Faya schreef:

      Er is maar een religie die nou nooit eens genoemd wordt als er beschuldigingen uitgedeeld worden en dat zijn de leugenachtige, baby- en kinderverkrachtende duivel aanbiddende satanisten.
      En laten die nou juist verantwoordelijk zijn voor alle ellende op aarde.
      Ze doen gewoon net alsof dat niet bestaat.
      Standaard altijd anderen die het gedaan hebben bij dat soort mensen.

      1 likes
     • Faya schreef:

      John Brennan die weer een handlanger van Soros was, had op zijn beurt weer als onder knuppeltje Murdoch.
      Het hele fake systeem staat nu op een point of no return.
      Het zou mooi zijn en het lijkt me ook logisch dat de mainstream media ook meteen overgenomen gaat worden.
      Fluitje van een cent voor Trump.

      0 likes
    • Eksegese schreef:

     Rothscild zijn naar mijn weten zeer zeker joden.

     1 likes
     • Faya schreef:

      Als dat zo zou zijn en deze Duitsers, voorheen Bauer, klinkt niet erg joods, ze zijn net zo joods als ons Franske, door de Engelse kroon uitverkoren waren om hen te dienen, is nog geen reden om de wereld in te peperen dat daarom alle joden niet deugen.

      0 likes
  • Mikkie schreef:

   Wel eens van een “hoax” gehoord?

   0 likes
 • krikke schreef:

  ze heeft groot gelijk.ik hoorde nooit iets over de islam tot 9-11.en toen keken we elke moslim met argusogen aan .heb ik even geluk dat ik op tijd wakker ben geschud

  4 likes
  • Hollander schreef:

   Lag je te slapen zeker? Moslims zijn al een tijdje goed bezig om zichzelf zwart te maken. Vooral die k*tventjes op straat die je dochter voor hoer uitmaken, op het station e.d. alleen omdat ze voorbij loopt. Dat krijg je als ouders hun kinderen niet opvoeden. Gaan ze radicaliseren en zo.

   2 likes
 • Ron schreef:

  Haifi kent duidelijk haar eigen Koran niet. Ook al zit Israel en de VS er achter, wat op zich al schandalig is,
  het doel heiligd alle middelen.

  4 likes
  • pieters zoons zoon schreef:

   @Ron,
   duidelijk? zelfs als usa en Israel er achter zitten, weet je nog het te draaien richting islam? nou leg het ons eens uit mijnheer de expert.

   2 likes
 • rob schreef:

  Misleidingen en nog eens Misleidingen..en dat alleen maar om De Macht de bezetenheid viert heden ten dage topdagen men voert mensen aan tot geweld, daarna het verhaal die dan zo krom is als het maar kan komt er iemand met een verhaal en bewijzen dan moet je goed opletten dat je niet om zeep word gebracht wat misleidingen mogen niet zomaar in het daglicht gesteld worden want ze blijven liever gesluierd bij degene die het heeft doen ontstaan .en dat zijn de machthebbers van de wereld die natuurlijk gewoon niet goed zijn in hun hooft ze sturen en besturen en de turen alles wat ze maar in hun straatje past ..volgens mij zijn deze mensen achterlijk ..en moeten zo gauw mogelijk opgeborgen worden ..of hun macht ontnemen door ze niet meer te volgen ,,maar dat zal nog lang duren voor de onbewuste mens het echt doorheeft..die deze volgt als een slaaf voor het product ..volgzaamheid..is als een dwaas en alleen een dwaas is volgzaam

  5 likes
 • Zwarte Biff schreef:

  Op zich goed dat ze nu gebruik mag maken van haar recht op vrije meningsuiting,

  dat mag ook wel eens gezegd worden

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  grapperhaus

  Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

  Vorig jaar ontstond er ophef over een ...

  >