Paranormaal

Helderziende hielp me bij het vinden van de resten van mijn vermiste vader. Wordt dit mysterie na 60 jaar eindelijk opgelost?

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna 60 jaar geleden verdween George Carroll van de aardbodem. Zijn kinderen groeiden op zonder te weten wat er met hun vader was gebeurd.

Onder de kelder van het huis waar George woonde zijn nu menselijke botten gevonden op aanwijzing van een helderziende.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Voor Mike Carroll (57) is er geen twijfel over mogelijk dat het de botten van zijn vader zijn. “Die zijn van mijn vader,” zei hij tegen de New York Post.

Verdiepen

Carroll was acht maanden oud toen zijn vader in 1961 verdween. Zijn moeder gaf nooit een duidelijk antwoord op vragen die hij stelde over zijn vader.

“Ik kreeg steeds te horen dat ik er niet naar moest vragen,” zei hij. “Dus dat deed ik op den duur dan ook maar niet meer.”

In 1998, nadat zijn moeder was overleden, kocht Carroll het huis. Drie tot vier jaar geleden begon hij zich grondig te verdiepen in de verdwijning van zijn vader.

Kelder

Hij schakelde de hulp in van experts en helderzienden. Volgens één van de theorieën die naar voren kwamen lag zijn vader begraven onder de kelder.

Samen met zijn twee zoons besloot Carroll de kelder uit te graven.

Juiste plek

“Op een gegeven moment was er een man in mijn kelder en hij liep gelijk naar de juiste plek,” zei Carroll. “Hij zei: de energie zit hier.”

Ze begonnen op de plek te graven en stuitten op ongeveer een meter diepte op menselijke resten. De politie onderzoekt de zaak nu verder.

[New York Post]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x