Binnenland

Han (55) woont in zijn busje omdat asielzoekers voorrang krijgen op woningmarkt: ‘Het is echt bizar’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

De 55-jarige Han woont noodgedwongen in zijn busje, omdat hij vastloopt in de overheidsbureaucratie. ON!-verslaggever Arlette Adriani ging bij hem op bezoek.

“Ik ga kapot. Ik vind het echt heel schrijnend dat dit kan in Nederland,” zegt Han, die ernstig gehandicapt is. “Het is echt bizar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plicht om asielzoekersgezinnen voorrang te geven

Duizenden Nederlanders zoals Han worden vermalen door de bureaucratische molen. Op de vraag waarom hij geen woning heeft, antwoordt hij: “Ze hebben de plicht om asielzoekersgezinnen voorrang te verlenen, een huis te bieden. Dus de huidige inwoners die al jaren op de wachtlijst staan, worden niet meegenomen.”

“Dit soort verhalen lijken ver van je bed, maar steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Schrijnend vind ik dit,” reageert Adriani.

Het is om je dood te schamen

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “Dit is Nederland anno 2023: terwijl asielzoekers voorrang krijgen op de woningmarkt en álles gratis krijgen, moeten onze eigen mensen noodgedwongen in een busje leven. Het is om je dood te schamen.”

“Woestmakend,” vindt oud-Statenlid Daniël Osseweijer. “Maar kennelijk verstaan talloze medelanders ‘samen met elkaar’ als ‘samen met miljoenen vreemdelingen die we moeten voorzien van alles wat hun hartje begeert op onze kosten, want schuldgevoel enzo’.”

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. van Moorselaar
J. van Moorselaar
8 maanden geleden

Dit is te gek voor woorden, it zou dan ook een verkiezings thema moeten worden.

Greet Resist
Greet Resist
8 maanden geleden

verraad is erger dan de dood

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Stuur ALLE asielzoekers terug…ER IS GEEN OORLOG Hun land hebben de mannen HARD nodig om het land op te bouwen,,,ZE HEBBEN HUN LAND IN DE STEEK GELATEN VOOR GRATIS GELD..WEG MET ZE !!

Margie
Margie
8 maanden geleden

Dat zijn dan van die domme deugkneuzen. Welkom in mijn laaaaaaaand. Ik hoor ze nog steeds die stomme deuggleuven. Nog steeds niet in de gaten. Dit land zit verdomme vol. Is dat een keer duidelijk. Erik van de burg. Stomme kneus ?????

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x