Homepagina » Mens en Dier » Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is
huisarts
Foto: Ministerie van Defensie CC0 1.0

Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde coronacrisis is georkestreerd door psychologen die gespecialiseerd zijn in hersenspoeling en wat we in militaire kringen psychologische oorlogvoering noemen. Dat zegt schrijver, columnist en voormalig huisarts Vernon Coleman, die meer dan 100 boeken op zijn naam heeft staan.

De statistieken laten duidelijk zien dat er niet langer sprake is van een epidemie. Artsen geven toe dat er nog maar heel weinig mensen sterven door de ziekte. Veel doktoren geven zelfs toe dat er nooit een epidemie is geweest. We zijn gemanipuleerd.

Artsen en verpleegkundigen krijgen te horen dat ze hun baan verliezen en waarschijnlijk nooit meer zullen werken als ze met de media praten. Enkelen hebben zich anoniem uitgesproken en toegegeven dat het niet druk is geweest in de ziekenhuizen. De weinige coronapatiënten die er waren, werden meerdere keren getest en na iedere test als een nieuw geval meegeteld. Zo was iedere patiënt die positief testte verantwoordelijk voor 10 of 12 nieuwe coronagevallen.

We zijn voor de gek gehouden. In sommige ziekenhuizen zouden artsen en verpleegkundigen alleen mondkapjes dragen op het moment dat er gewone burgers aanwezig waren. Ze hielden alleen afstand als de camera’s draaiden.

Overheden liegen altijd

We moeten afstand van elkaar houden in winkels omdat ze van winkelen een onaangename ervaring willen maken en iedereen via internet gaat bestellen. Ook restaurants worden verwoest door de afstandsregels en doordat we onze persoonlijke gegevens moeten achterlaten. De psychologen weten dat sommigen naar restaurants blijven gaan, maar dat de meesten er snel genoeg van zullen hebben.

Politici geven ons een klein beetje vrijheid en nemen vervolgens alles weer af. Het plan is om onrust te zaaien, en om ons gespannen, depressief en angstig te houden. Dat is wat onze overheden ons doelbewust aandoen. Overheden liegen altijd tegen ons. Herinner je je Vietnam nog? Cuba? De Twin Towers? De massavernietigingswapens die niet bestonden?

Ze willen alles beheersen. En omdat de regels per gebied verschillen, weten we nooit welke straffen ons boven het hoofd hangen. In het ene deel van Amerika kun je bijvoorbeeld een jaar celstraf krijgen als je geen mondkapje draagt. In het andere deel krijg je een boete van 2000 dollar, maar geen celstraf. Sommige inwoners van Texas moeten een mondkapje dragen in hun eigen huis. In Californië bellen mensen de politie als ze bij de buren iemand horen hoesten of niezen. Deze verklikkers en gluiperds zijn onderdeel van het massale surveillancesysteem.

En als je een doos vol mondkapjes koopt dan is de kans groot dat op de zijkant van het kapje staat dat het niet beschermt tegen virussen. Natuurlijk werkt het niet. Virussen gaan dwars door het mondkapje heen. Het is alsof je kippengaas gebruikt om bromvliegen tegen te houden.

Wereldwijde staatsgreep

Voelt het alsof je wordt behandeld als een krijgsgevangene? Dan begin je de situatie te begrijpen.

Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden, geleid door de VN, de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, het Wereld Economisch Forum en een aantal andere miljardairs. Zij willen de wereld reorganiseren, ze willen een wereldregering, ze willen alles vernietigen dat wij zien als ‘normaal’, ze willen onze geschiedenis uitwissen (en gebruiken daar de Black Lives Matter-campagne voor) en ze willen dat wij overal het internet voor gaan gebruiken.

Ze willen ons allemaal vaccineren, ze willen dat we immuniteitspaspoorten bij ons dragen als we naar buiten gaan, ze willen ons iedere minuut van de dag volgen, ze willen dat we zelfrijdende auto’s gaan gebruiken, ze willen dat we slimme meters hebben zodat de elektriciteit kan worden afgesloten als we ons misdragen, ze willen kleine bedrijven vernietigen zodat grote multinationals ons in al onze behoeften kunnen voorzien en ze willen mensen vervangen door robots.

Het coronavirus is een belangrijk onderdeel van het plan. Het virus moet ons doodsbang maken zodat we zonder vragen te stellen hun bevelen opvolgen. De individuen die helpen bij het testen en traceren zijn de hedendaagse kampbewakers.

Opstaan tegen het systeem

Deze groep zeer kwaadaardige mensen en organisaties wil af van de ouderen, de middenklasse en scholen. Ze willen kinderen lesgeven via het internet. Kinderen dwingen om afstand van elkaar te houden is volstrekt onnodig en wreed. Je krijgt hierdoor emotioneel beschadigde kinderen die suïcidaal, moorddadig, neurotisch en psychotisch zijn.

Ze willen de wereldbevolking uitdunnen. Door ons te isoleren en discotheken te sluiten zullen minder jongens en meisjes elkaar ontmoeten. Het is geen toeval dat de autoriteiten de afgelopen jaren homoseksualiteit en transseksualiteit hebben aangemoedigd. Dat levert minder baby’s op.

Het draait allemaal om macht, controle en geld. De Black Lives Matter-betogers willen dat de politie wordt opgeheven. Het plan is om de politie te vervangen door het leger, drones en robots. Ze willen alles beheersen. Ze willen ons lichaam, onze geest en onze ziel.

Tenzij we terugvechten, zullen we spoedig niets meer zijn dan slaven van het systeem. We vechten een oorlog tegen terrorisme uit. Onze vijanden zijn onze eigen overheden en internationale organisaties zoals de VN en de WHO. We moeten opstaan tegen het systeem.

Artsen kunnen ons beschermen door duidelijk te maken dat de zogenaamde pandemie nooit bestaan heeft en dat het een truc was om ons voor te bereiden op de overname, de coup.

Als we dit bedrog ontmaskeren, vallen hun plannen in duigen, besluit de oud-huisarts.

[Vernon Coleman]
1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koddebeier
Koddebeier
7 maanden geleden

Onder de guillotine met dat tuig !

King of Light
King of Light
Reactie op  Koddebeier
7 maanden geleden

@ Koddebeier
Dat gaat veel te snel. Ik zou ze in een poel drijfzand flikkeren waar ze niet meer uit kunnen komen. Langzaam psychisch martelen, zodat ze zelf krijgen wat ze anderen hebben geflikt en wetende dat ze langzaam dood gaan door verstikking.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Het wordt tijd dat artsen en verpleegkundigen het initiatief nemen om de waarheid te vertellen en dit openbaar te maken. Namelijk dat alle gezondheidsinstanties in Nederland door het RIVM onder druk zijn gezet en voor de gek zijn gehouden. Dat vergt moed, maar is op dit moment de enige oplossing om nog meer kwaad te voorkomen.

Het wordt tijd dat wij als mensen weer een normaal en vrij leven kunnen leiden. Dat is ons recht. Tenzij je crimineel bent. De criminele partij is die partij die het normale mensen onmogelijk heeft gemaakt te leven zoals wij gewend waren, namelijk in vrijheid.

In de opsomming van boosdoeners mis ik nog 1 instantie, namelijk de Wereldbank in Geneve.

Deze man, Vernon Coleman, heeft veel wijsheid, daar kunnen politici en mensen van het RIVM een voorbeeld aan nemen.

janie
janie
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Artsen en verpleegkundigen zouden misschien best wel de waarheid willen vertellen. Maar wat daarna?? Ontslag?? En wie vangt dat op?? Politiemensen en boa’s willen misschien ook wel hun waarheid naar buiten brengen. Wij, het volk, moeten massaal ongehoorzaam zijn. Rotop met dat gelieg overheid!!

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Ik roep al vele jaren dat de overheid onze grootste vijand is. Rutte en De Jonge c.s. voeren orders uit. Geheel in lijn met de gang van zaken in eerdere oorlogen. Een van de verschillen is dat er deze keer is gekozen voor een onzichtbare vijand. Tja, je moet er maar op komen. De nieuwe lichting criminelen is nog gemakzuchtig ook.
Franse en Duitse bacteriologen bedachten aan het einde van de negentiende eeuw een nieuwe niet bestaande bacterie (het virus) om de Britten financieel en economisch zwaar te treffen vanwege de Britse annexatie van het Suezkanaal op de Fransen. Nou, en het destijds verzonnen mechanisme werkt nog altijd perfect. Wanneer meneer Rutte zegt dat we vanaf maandag 20 juli een clownsneus moeten dragen omdat zoiets een besmetting met het killervirus voorkomt, nou dan doen mensen dat. Ja, lacht u maar even. Zo gek is het niet hoor. Als je als sinister door het leven gaat op Pipo schoenen, mwa, dan moet dit ook kunnen toch?

J.Lewis
J.Lewis
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Ik verkondig zeker al meer dan 20 jaar: De grootste criminele organisatie van Nederland is de Nederlandse staat in al zijn verschijningsvormen. Onvergekijkbaar met andere situaties. Zie o.a. de toeslagenafpersing door de belastingdienst. De meeste mensen geloven en geloofden mij niet. Wie weet gaan hun ogen open en hebben ze in de gaten dat ze gebrainwashed worden.

Tony
Tony
Reactie op  J.Lewis
7 maanden geleden

De belastingdienst is de grootste legale criminele organisatie van Nederland. Daar `werken` veel mensen met 2 linkerhanden en zaagsel tussen de oren, die eigenlijk geen risico lopen om ontslagen te worden. Dan moet je het wel erg bont maken, maar zelfs dan nog! M.a.w. ze kunnen wat aan klooien en komen er vaak mee weg. Maar dan wel over de ruggen van hardwerkende Nederlanders.

Dat er jaarlijks waarschijnlijk vele miljarden in Nederland verspild worden is heel normaal. Het wordt alleen nog maar erger nu Rutte een enorm bedrag aan het WHO heeft toegezegd en het vele geld door HUGO de HUICHELAAR aan onnodige vaccins besteedt gaat worden. Daar is alleen al ruim 1 miljard mee gemoeid en dat allemaal alsof het niets is en de bomen tot in de hemel groeien.

Dan verdwijnt er ook nog eens veel geld naar het buitenland terwijl het geld hier hard nodig is om de groep van belastingbetalers, die na de 2e Wereldoorlog Nederland hielpen opbouwen, gestraft worden door binnen te moeten blijven en dan moeten ze ook nog vaak een mondkapje dragen. Het is geen carnaval, maar wel allemaal van de zotte.

Het is de wereld op zijn kop. Ik hoop dat Omtzigt begrijpt dat hij genaaid is en zijn toekomst ligt in de aansluiting bij de PVV of het FVD. Dat is misschien nog een lichtpuntje in deze bizarre tijd.

André
André
7 maanden geleden

dat is duidelijke taal maar wat gaan en kunnen we doen ?
WHO = world horror organization !

jtprf
jtprf
Reactie op  André
7 maanden geleden

kort gezegd ; niks

Margie
Margie
7 maanden geleden

Een Wereld Wijd Web…

Fred
Fred
7 maanden geleden

Idd opstaan is het juiste woord.
massaal is de enigste manier. Alleen daar is het probleem, er is te veel onwetendheid, angst en verdeeldheid. Dit weten deze demonen, dat zijn ze nl. mensen komen niet op dit soort gedachten. Laat die zgn politie, de uitvoerders van de demonische plannen, hun kinderen en familieleden in de ogen kijken en dan vertellen wat Hun, en zij zelf natuurlijk te wachten staat

jtprf
jtprf
7 maanden geleden

Welnu, mooi allemaal wat die Coleman van zich geeft, maar ook hier;
wat vertelt die Coleman nieuw wat de “wakkeren” of anders, de
zogenaamde complot denkers, al wisten?
Je word kotsmisselijk als je de radio of tv aan hebt staan. De nieuws
bulletin, bijna het een na het ander bericht heeft weer het woordje corona
in de ether. Het komt je strot uit echt waar.
Maar even vrij gedacht; het zou zomaar de bedoeling kunnen zijn dat
mensen er schijtziek van worden, en zeggen kom in godsnaam met die
vaccin, dat het eindelijk gedaan is met die monotone berichtgeving.
Dat is beste lezers, propaganda ten voeten uit.

janie
janie
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Precies, jtprf, dat zie ik ook aankomen dat de mensen zeggen: komop met dat vaccin en we zijn er vanaf!! Echter, het virus muteert toch is het verhaal? Elk jaar een vaccin??

Tony
Tony
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Ja, helaas zijn mensen als kudde dieren en lopen vaak voor de waarheid weg. Dat is de weg van de minste weerstand en dat voorkomt discussies. Je zou toch eens met een scheve nek aangekeken worden. Er zijn heel veel mensen die dit niet willen, of dit zich niet kunnen veroorloven. En dat in een democratisch land.

Helaas draagt dat wel bij aan de ondergang van de wereld waar onze voorouders zo voor gevochten hebben, maar zich ook de pleuris voor gewerkt hebben.

Daar zouden Hugo de Jonge, Rutte en het RIVM maar eens een voorbeeld aan nemen. Dat zij dat niet doen is compleet respectloos en onmenselijk, terwijl zij daar ook van profiteren. Eigenlijk dus misbruiken!

Zij leven in een compleet andere wereld dan de meeste andere mensen, maar hebben het helaas wel voor het zeggen. Dan zouden de VVD en CDA stemmers zich maar eens goed achter de oren moeten krabben en zich afvragen of dat hetgeen was, wat zij in gedachten hadden.

Het is hopelijk nog niet te laat!

jtprf
jtprf
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

@Tony, in zekere zin heeft niemand wat over jou te zeggen. Ik
zelf bepaal wat goed of slecht voor mij is. Ze kunnen mijn
rug op met hun beleid. Als hier bv mondkapje op straat zoals
al in Australië in steden is, krijgen ze de middelvinger.

Bewustzijn
Bewustzijn
7 maanden geleden

De waarheid in de wereld vecht terug, de (Elite) verliest de order out of chaos.

Gesprek over Brandbrief van 17000 burgers, medici en zorgpersoneel
https://www.youtube.com/watch?v=c_tlsJBrIWc

Peter
Peter
7 maanden geleden

Ik verwacht dat ze nog iets gaan zeggen waar ook het nu nog steeds slapende deel van de mensheid van ontwaakt. Bijvoorbeeld dat je zometeen thuis ook een kapje moet gaan dragen op straffe van… etc. Er KOMT nog iets mensen, ik heb gezegd. Ik heb daarstraks de eerste 5G reclame gehoord, zo van jongens het is er en het is geweldig allemaal. En ik dacht ja, criminaliteit runt inmiddels de wereld. Maar niet meer heel erg lang. Dit stelsel van Satan EINDIGT, ook al beweert men van niet.

Tony
Tony
Reactie op  Peter
7 maanden geleden

Een geruststelling, 5G gaat niet werken, tenminste niet voor lang.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

Achteraf kan men stellen dat de Twin Towers als 2 grote lijfwachten de vrijheid van de mensen beschermden. Sinds de twins zijn gevallen (opgeblazen), is de ene vrijheid na de andere verdwenen.
Terwijl de Coronavirus nog nieuw en onbekend was, wist men al te vertellen dat de samenleving nooit meer de oude zou worden. Waarop was/is dat gebaseerd? Geen enkele virus blijft toch voor eeuwig actief?
Het was een mededeling waarbij men niet direct vragen heeft gesteld. Die kwamen pas achteraf.
Het hele verhaal is samen te vatten in een woord: ACHTERAF.
Jammer dat zelfs deskundigen die ervoor studeren, vooraf of op dat moment geen antwoord weten. De expertise komt altijd achteraf. Dan vraag je je af waar men voor gestudeerd heeft of hoe waardevol de studies nog zijn. Wat het kennisniveau van de kamerleden is. Want zij zijn de eersten die aan de bel dienen te trekken en zij zijn degenen die de vrijheden horen te beschermen. Maar zij waren nergens te bekennen.

Tony
Tony
Reactie op  Sjazon
7 maanden geleden

Het is vaak zo, dat zolang het mensen goed gaat, alles wordt geaccepteerd. Er is geen wolkje aan de lucht. Helaas is dat dat voor een grote groep mensen die voldoende geld hebben nog steeds het geval en hebben geen interesse om de wereld te verbeteren en te redden.

De andere groep van mensen hebben geen tijd, want de rekeningen moeten betaald worden en de weinige vrije tijd die er nog is wordt niet besteedt aan `worldissues`. Desinteresse aan de ene kant en de zorgen aan de andere kant.

Pas wanneer het de mensen aan de botten komt en mensen geen inkomen, eten en drinken meer hebben, dan wordt het serieus. Maar dan zou het wel eens te laat kunnen zijn.

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x