Het Complot

Heeft Clintons campagnemanager deelgenomen aan een satanisch ritueel? Deze hoge ambtenaar beweerde van wel

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hoge ambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling heeft geclaimd dat Hillary Clintons campagnemanager heeft deelgenomen aan een satanisch ritueel, zo meldt CNN.

John Gibbs, die sinds afgelopen augustus als senior adviseur werkzaam is op het ministerie, tweette meerdere keren dat John Podesta (foto, rechts) heeft meegedaan aan een satanisch ritueel waarbij lichaamsvloeistoffen werden gebruikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In 2016 publiceerde WikiLeaks een gehackte e-mail gelinkt aan Podesta waarin werd verwezen naar een ‘spirit cooking dinner’.

666

Complottheoretici vermoedden dat dit betrekking had op een satanisch ritueel.

Gibbs deelde onder meer een bericht van radiopresentator Wayne Dupree waarin stond dat Clinton steun verloor van zwarte kiezers omdat Podesta had deelgenomen aan het ritueel. “Klopt, klopt, klopt,” voegde hij toe.

In een andere tweet keerde Gibbs zich tegen Marina Abramovic, die volgens bloggers onderdeel van het complot was.

“Marina Abramovic, het middelpunt van het #SpiritCooking-schandaal, heeft een Twitternaam die eindigt op 666. Dit verzin je gewoon niet.”

#SpiritCooking

In een aantal andere tweets gebruikte Gibbs de hashtag #SpiritCooking.

Een woordvoerder van het ministerie wilde niet reageren op de tweets van de adviseur en zei dat het agentschap geen uitspraken doet over uitlatingen die niet zijn gedaan als ambtenaar.

Gibbs houdt zich vooral bezig met het verbeteren van de economische situatie van mensen met een laag inkomen.

Foto: Jasonanaggie Wikimedia Commons

[The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Die Satanische rituelen hebben dan niet echt geholpen voor de Democraten ? 🙂

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

De Podesta e-mails zijn door Wikileaks naar buiten gebracht. Ook wel Pizzagate genoemd. Pedofielen hebben een bepaalde codetaal ontwikkeld waardoor ze ‘veilig’ met elkaar kunnen communiceren voor de gruwelijke dingen waar ze zich schuldig aan maken. Die terminologie is gerelateerd aan alles rondom pizza en pasta. Een korte verklarende woordenlijst:
“ hotdog” = boy
“pizza” = girl
“cheese” = little girl
“pasta” = little boy
“ice cream” = male prostitute
“walnut” = person of color
“map” = semen
“sauce” = orgy

Als je verder de materie induikt dan besef je dat er dingen gaande zijn die het daglicht niet kunnen verdragen en dat is een understatement. Deze monsters zitten in de hoogste posities en zullen onverdroten doorgaan om kinderen seksueel te misbruiken, te offeren in satanische riten en of open te snijden zodat hun organen verhandeld kunnen worden. Ook wordt hun bloed gedronken omdat dit als een verjongingselixer wordt beschouwd. De kinderen worden zo bang gemaakt dat hun lichaam een chemische stof genaamd ‘adrenochrome’ wordt afgescheiden die juist wordt gekatalyseerd als ze (de kinderen) in een zeer angstige staat verkeren wat wordt verkregen door sadistische foltering etc.

Deze kinderen worden vervolgens gedood. Deze monsters drinken daarop hun bloed want het geeft ze ook bepaalde rush. Al deze zaken zijn allemaal terug te vinden in de alt-media. Waarom is er zo een folterjacht gaande op alt-media? Waarom zijn de grote techreuzen zoals Google, YouTube, Twitter, Yahoo etc vol op het orgel getrapt om alle exposure te verbieden? Voor de elite geldt – wetten zijn voor kleine mensen. Hun menen dat ze alles kunnen doen wat God verboden heeft. Hun wanen zichzelf goden. Veel hooggeplaatsten in allerlei geledingen zijn lid van geheime genootschappen zoals de Illuminatie, Vrijmetselaars, Skull and Bones, Templar Knight, Rozenkruisers, Temple of Set en al die anderen. Wij zijn voor hun insecten die je met chemtrails kunt besproeien. Wij zijn in hun ogen insecten die je kunt plattrappen. Daarom moeten we ons verenigen om deze duivels op te sluiten. Zij bemerken ook dat steeds minder mensen de mainstreammedia nog geloven en en masse overstappen op alt media die niet schatplichtig zijn aan de cabal. Dat is exact de reden dat ze zo een haast hebben om alles op zwart te zetten.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Een damage control-artikel. The Hill staat nou niet echt aan onze kant. Je ziet hoe ze dit feit proberen te verdraaien en debunken (“..promoted a false conspiracy theory..”) . Wat niet lukt. De MSM kunnen dit niet meer tegen houden, de waarheid over al dit soort zaken is niet meer te onderdrukken. Dit is nog niks. Pizzagate, dat boven alles.
Podesta en z’n broertje Tony mogen vast een mooie kamer in Gitmo uit gaan kiezen.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

De Podesta’s waren bij Clement Freud (kleinzoon van), in de plaats waar en op het moment dat Madeleine McCann verdween. En dit soort tuig waagt het om in toespraken anderen schaamteloos moreel de les te lezen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x