CoronaMens en Dier

Harde clash tussen Van Meijeren en minister Dijkstra tijdens oversterftedebat: ‘Schoffering van de Kamer!’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Donderdag vond in de Tweede Kamer het langverwachte debat plaats over de aanhoudende oversterfte. Zoals gebruikelijk bij debatten die echt ergens over gaan, was de plenaire zaal zo goed als leeg.

Tijdens het debat gebeurde er iets opmerkelijks. Gideon van Meijeren uitte zorgen over de mogelijk schadelijke gevolgen van de coronavaccins, maar minister voor Medische Zorg Pia Dijkstra – in dit vak nog amper droog achter de oren – wilde totaal niet ingaan op de feiten die het FVD-Kamerlid naar voren bracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dijkstra voelde zich ‘niet geroepen’ om daar serieus op in te gaan. Van Meijeren zei dat hij in zijn betoog heel veel feiten heeft genoemd. “Kan de minister een feit noemen waar ze het niet mee eens is?” vroeg hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misschien wel de grootste misdaad

De minister van vroegtijdige levensbeëindiging zei op laatdunkende toon: “Er zat zoveel onzin in dat betoog dat het niet eens in me opkomt om daar serieus op te reageren. Ga ik ook niet doen.”

Van Meijeren vond het een schoffering van de Kamer dat de minister weigerde in te gaan op de feiten die benoemd zijn.

Hij zei tijdens zijn inbreng dat de coronavaccinatiecampagne misschien wel de grootste misdaad tegen de menselijkheid is sinds de Tweede Wereldoorlog.

Belooft weinig goeds voor de toekomst

“De abnormale oversterfte is niet los te zien van dit door en door slechte, verderfelijke en met recht kwaadaardig te noemen beleid,” stelde het Kamerlid. “Het wordt ‘onverklaarbaar’ genoemd en ‘mysterieus’, maar dat is alleen zo als je de olifant in de kamer negeert.”

Tegen alle andere partijen, inclusief NSC, BBB, de PVV en Kamervoorzitter Bosma zei hij: “Dat u uw eigen belang, de reputatie van uw partij en andere schimmige belangen belangrijker vindt dan de waarheid en het algemeen belang, baart mij even grote zorgen als de oversterfte zelf. En de moedwillige manipulatie van de feiten en het laffe wegkijken belooft weinig goeds voor de toekomst.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 257 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

217 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henri
Henri
2 maanden geleden

Zolang de wetenschappelijke leugen, dat virussen besmettelijke ziektes veroorzaken blijft staan, zolang kunnen deze politici blijven manipuleren.

Eens dit éénduidig ontlarfd wordt als de paradigma-leugen, opgezet en in stand gehouden door big-rockefellar-pharma, kan eindelijk de hele vaccin-waanzin gestopt worden.

Annette
Annette
2 maanden geleden

BRAVO voor Gideon van Meijeren, samen met Thierry Baudet, Pepijn van Houwelingen en de andere kanjers van Forum voor Democratie, de ENIGEN op het politieke speelveld, die DAADWERKELIJK nog opkomen voor de Nederlandse burgers.

Het feit, dat de plenaire zaal tijdens dit debat, zo goed als leeg is, zegt eigenlijk al genoeg.

Dat is een ongelooflijke schoffering van, in de eerste plaats Gideon van Meijeren en in de tweede plaats de burgers, voor wie Gideon zo zijn best doet.

Ik snap er trouwens toch niets van, dat je zomaar weg kunt blijven tijdens een debat, terwijl je daar nota bene voor betaald wordt. Indirect door diezelfde Nederlandse burgers.

Van dat blonde spook van een Pia Dijkstra had ik sowieso helemaal niets verwacht. Dat mens is het pure KWAAD in mensengedaante.
Dat heeft ze de afgelopen JAREN al vaak genoeg laten zien en horen.

Zij is degene van de “vrijwillige” euthanasie, het zogenaamde “voltooid leven”.

Ik zal de eerste zijn, die achter een beslissing staat om het leven te beëindigen bij uitzichtloos lijden.
Maar het mag, althans in mijn ogen, NOOIT opgedrongen worden. En dat is nu precies, wat er de laatste jaren steeds meer gebeurt.

Kijk maar naar wat er in Canada gebeurt: arme, oudere mensen worden actief gestimuleerd om dan maar “vrijwillig” uit het leven te stappen.
Dat vind ik een grote schande om dat je burgers aan te doen. Als staat heb je een verantwoording naar AL je burgers.

Héél jammer dat Gideon niet verder gekomen is, maar in ieder geval worden er, hopelijk, WEER de nodige oogjes geopend.

Roy
Roy
2 maanden geleden

Geweldig dat Gideon er gelijk op in gaat, en het haar vraagt. Maar ze kunnen niks zeggen en dan maar zeggen dat ze het niet willen pfff echt ongelooflijk weer.

Rock
Rock
2 maanden geleden

Wat een vreselijk mens is dat levende lijk dijkstra. En dat duivelse gezicht er bij. Nog niet zo vaak een persoon gezien met zo’n duistere aura.
Proficiat en een heel diepe buiging voor onze geld Van Meijeren. Wat een topper en wat een baas om op deze momenten zo rustig te blijven!

Back to top button
217
0
We lezen graag je reactie!x