Homepagina » Buitenland » Joden verantwoordelijk voor onrust in Midden-Oosten. Prins Charles roept in deze brief op Joodse lobby aan te pakken
Joden verantwoordelijk voor onrust in Midden-Oosten. Prins Charles roept in deze brief op Joodse lobby aan te pakken

Joden verantwoordelijk voor onrust in Midden-Oosten. Prins Charles roept in deze brief op Joodse lobby aan te pakken

Prins Charles schreef in 1986 in een brief dat de instroom van buitenlandse Joden de oorzaak is van de onrust in het Midden-Oosten. Hij riep de VS daarnaast op om de Joodse lobby aan te pakken.

De prins schreef aan zijn vriend Laurens van der Post dat de Europese Joden ‘grote problemen hebben veroorzaakt’ in het Midden-Oosten.

“De Arabieren en Joden waren oorspronkelijk Semitische volkeren en het is de instroom van buitenlandse, Europese Joden (met name uit Polen, zeggen ze) die grote problemen heeft veroorzaakt,” schreef de prins in de brief die is gepubliceerd door de Britse Daily Mail.

Terrorisme

“Ik weet dat er veel complexe kwesties zijn, maar hoe kan er ooit een einde aan terrorisme komen tenzij de oorzaken worden aangepakt?” voegde hij toe.

“Er zal toch wel één Amerikaanse president zijn die de moed heeft om op te staan en de Joodse lobby in de VS aan te pakken? Ik zal wel naïef zijn,” klonk het.

De brief is gevonden in een openbaar archief en geschreven op 24 november 1986, na een officieel bezoek dat de prins met prinses Diana had gebracht aan Saudi-Arabië, Bahrein en Qatar.

Machtige Joodse lobby

Een woordvoerder van Clarence House, één van de residenties van het Britse hof, zei in een verklaring dat de uitspraken in de brief niet zijn gebaseerd op de persoonlijke overtuiging van de prins, maar op die van de mensen die hij had ontmoet tijdens zijn bezoek.

Prins Charles is niet de eerste die de term ‘Joodse lobby’ gebruikt. Eerder deze maand zei voormalig Ukip-leider Nigel Farage dat er een ‘machtige Joodse lobby’ in de VS is.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • berrie van lunteren schreef:

  Vreemd dat zo’n man alleen de Joodse lobby noemde in 1986. Toen hadden we ook al de Duitse, Amerikaanse, Britse, Russische en noem maar op lobby.
  Wat we toen niet hadden is de Anti Zwarte Pieten lobby, maar dat ter zijde.
  Dat deze uitspraak juist nu weer in deze tijd wordt opgerakeld heeft te maken met het fenomeen “labeling”.
  Doe een uitspraak, zorg er voor dat veel mensen je napraten, et voîla, je hebt je eigen waarheid.
  Als u dacht dat labeling iets is van de nieuwe AFA fascisten, dan heeft u het mis. Het is al zo oud als de weg naar Rome.

  5 likes
  • oskaar schreef:

   Bevalt het en beetje bij de Volksunie van Lunteren? ouwe naziturd…
   Maar u plaatst er in elk geval nog uw eigen pas foto bij, dat dan weer wel

   2 likes
   • berrie van lunteren schreef:

    Waarom gaat u nu zo schelden tegen mij? Ik ben een hele vriendelijke aardige bejaarde man die zijn eigen menig geeft. U bezigt woorden die uiterst agressief zijn.
    U bent toch niet zo’n AFA fascist die allerhande labels op mensen plakt en met bedekt aangezicht en capuchon de wereld wilt verbeteren (lees verloederen) ?
    Stop er mee mijn waarde, stop er mee. Die weg leidt tot helemaal niets.
    (Trouwens pasfoto is één woord en het is niet “elk geval” maar “ieder geval”)
    Terug naar het VMBO en met vriendelijke groet.

    6 likes
    • oskaar schreef:

     Behalve rechtsradikaal ook nog een taalnazi, En zeker elk jaar op vakantie naar thailand” voor wat erotisch|”vermaak” op kosten va de volksunie natuurlijk

     0 likes
     • berrie van lunteren schreef:

      Waarde oskaar,
      Je zit er helemaal naast mijn beste. Zoals eerder geponeerd; ik ben een vriendelijke rustige bejaarde. Thailand ken ik uit de atlas en uit verhalen in het dagblad.
      Weer beschuldigingen richting nazi handelen. Bedenk wel dat uw groepering zeer veel overeenstemming heeft met de NAZI die u wederom aanhaalt. Ik ken de geschiedenis op mijn duimpje; oude opleidingen hè, die waren zo enorm goed.
      Hitler was, net als u overigens, ook een links radicaal en heeft het zoals u wellicht heeft meegekregen ook niet gered. Stop met onzinnige antwoorden en laat u omscholen.
      Om met een statement van tegenwoordig te eindigen. LOL !
      (hoop dat het in je botte kop terecht komt)
      Vriendelijke groet maar weer.

      3 likes
     • Faya schreef:

      Gefabriseerde, industrien, tollereren, mandolay bay, valdemer Putin…etc. etc….
      As the world turns, these are the day’s of our lives!

      0 likes
  • Madeloes schreef:

   Over Rome gesproken
   Aanhef brief van judge Anna von Reitz

   Most Beloved Francis,

   It has been ten months since I presented the Payment Bond and Bill of Lading to the Vatican Chancery Court in the Person of Cardinal Mamberti

   http://nesaranews.blogspot.nl/2017/11/one-ticked-off-american.html

   1 likes
 • Madeloes schreef:

  England heef grootste betrekkingen met deze landen gezien de oil en de money e.a. zaken.

  “officieel bezoek dat de prins met prinses Diana had gebracht aan Saudi-Arabië, Bahrein en Qatar.”
  het terrorisme is o.a. door hen in het leven geroepen en nog steeds. Komt obama care ook niet vanuit England zie o.a.

  https://www.youtube.com/watch?v=98Zb0GGCFhI

  zie ook de postings van Anna von Reitz over the england monarchy

  9 likes
 • Mike schreef:

  Ook de Joodse lobby is uiteindelijk een creatie van Jezuiten. Net als het Wahabisme. Ook deze geloofsovertuiging die bewust is gecreëerd of anders wel geinfiltreerd en beïnvloed door Jezuiten.

  Dit geldt voor alle geloofsovertuigingen die wij kennen. Ze worden allemaal gebruikt om ons onder alkaar verdeeld te houden. Muslim Brotherhood idem. Volgens John Coleman is deze groep door het Engelse koningshuis gebruikt en ondersteund om meer invloed te krijgen in het Midden Oosten. En ook het Engelse Koningshuis wordt uiteindelijk gecontroleerd door Jezuïten.

  Alle wegen leiden naar Rome waar Archon-families vanuit de schaduw regeren.

  5 likes
 • Madeloes schreef:

  foutje:( sorry binaymin netanyahu

  Mileikowsky, the real name, was changed to Netanyahu in 1920 when Binyamin’s father immigrated to Palestine. A name he changed himself once again to Ben Nitay in the 1970s when he worked in the US – this time to make it easier for Americans to pronounce it. This is akin of someone adopting the name Geronimo to claim Native American lineage.

  3 likes
 • helder schreef:

  dit zijn de werkingen van verhoogde frequenties van de Waterman. En de onmiskenbare invloed van planeet Pluto die het menselijk collectief werkelijk kraakt, onophoudelijk.

  2 likes
 • Madeloes schreef:

  doelt de ‘prins’ op benzion netanyahu uit polen die zijn naam verandert heeft en in de us heeft gestudeerd

  De Arabieren en Joden waren oorspronkelijk Semitische volkeren en het is de instroom van buitenlandse, Europese Joden (met name uit Polen, zeggen ze) die grote problemen heeft veroorzaakt,” schreef de prins in de brief die is gepubliceerd door de Britse Daily Mail

  England blijft graag ‘schoon’en laat anderen hun ‘karweitjes” opknappen

  “Er zal toch wel één Amerikaanse president zijn die de moed heeft om op te staan en de Joodse lobby in de VS aan te pakken? Ik zal wel naïef zijn,” klonk het

  https://en.wikipedia.org/wiki/Benzion_Netanyahu

  1 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Dat de Israëlieten (Joden) terugkeren naar het land dat ze als hun thuisland beschouwen is dus de oorzaak van terrorisme. We stammen allemaal ook van Adam en Eva af en die hebben aan de appels gezeten. Dat is de oorzaak van terrorisme.
  Dit wordt dan gezegd door iemand die een rechtstreekse afstammeling van koning David is.

  2 likes
 • War on error schreef:

  Bankierslobby,
  Wapenlobby,
  Energielobby,
  Ingenieursbureaulobby,
  ´Balkandeskundigenlobby´
  eva.

  ´Unmasking ISIS ISIS is the latest offensive in a very long-term Anglo-Zionist Divide and Conquer’ project to balkanize and subjugate the Middle East´:
  https://www.amazon.com/dp/1615771646/ref=rdr_ext_tmb

  Ze hebben in de States de Prins misschien niet serieus genomen. Alsof de Britten zelf niet gretig Libie mee plat hebben gegooid. Kon geen ´sorry´ van af.

  http://www.strategic-culture.org/news/2016/10/31/de-facto-us-al-qaeda-alliance.html

  De gecontroleerde media en politiek gehoorzamen zorgvuldig het taboe op het noemen van betreffende ´speler´. Blijven ontkennen – brengt aan deze oorlog geen einde. en neemt de betrokkenheid erbij natuurlijk niet weg.
  De coalitie stapelt fiasco op fiasco. Stop hen geenszins. Sterker nog – de tekenen duiden erop dat ze juist nog meer wapens en troepen inzetten, en zwaardere wapens.

  De nieuwe doctrine is deze: het doel is niet meer persé oorlogen winnen;
  sterker nog: deze juist te laten voortduren, permanent te maken.

  De coalitie heeft een vernietigingsmacht opgebouwd, die geen ander doel heeft zoveel mogelijk oorlogen te voeren (desnoods uit te lokken) en – over de hele wereld – gelijktijdig.
  De globale terreur is een briljante ´oplossing´, om de onnozele belastingbetalers voortdurend bang te maken, en houden, zodat het geld de juiste kant op blijft stromen.

  De globale terreur is dan ook hoeksteen van de strategie van de globalisten. De media en dito corrupte politici hebben de taak de oorlogen te ´verkopen´. Dat lukt best. Ondanks dat het geen spat veiliger wordt.

  Let u ook op. Het woord ´Defensie´ heeft niet meer de ouderwetse betekenis, die van zelfverdediging.
  Nu is ´Defensie´ een politiek correct woord voor ´oorlog voeren´.
  Zelfs het censureren van de soc. media, en het actief opsporen van onwelgevallige meningen, valt nu onder de opdracht van ´Defensie´. In 1 adem met ´Veiligheid & Bewaking´.

  The categories of international and internal armed conflict does not precisely apply to global terrorist networks, which are neither states that can be party to international conflict nor solely internal actors in onebecause “by its nature, the war country.
  because “by its nature, the war on terrorism is unlikely ever to end.”
  http://insct.syr.edu/wp-content/uploads/2013/03/Sitaraman-Ganesh.CT-GWOT-and-the-LOAC.2009.2.pdf

  2 likes
 • Maarten V schreef:

  In de meeste complotten blijken volgens sommigen Joden achter te zitten (ook in WOII bleek die Duitse dictator daarvan overtuigd). Is dat niet te ver gezocht?

  Oké. De IS is deels door het Westen sterker geworden (via de export en import van wapens en olie). Maar de maffiose sekte is voor het grootste deel is ontstaan uit de Islam zelf, meer bepaald vanuit de extreme interpretatie van hun heilig boek.

  Oké. Extremistische Joden die hun Heilig boek letterlijk nemen zijn wellicht ook verantwoordelijk voor de ellende daar in Palestina.
  Net als er extreme Westerse groeperingen zijn die de Islam liever kwijt zijn dan rijk in de Westerse contereien.

  In de Islamitische wereld tussen de stammen (Soennisme en Sjiisme, …) zijn er al eeuwen lang conflicten en oorlogen. Ook voordat het Westen er zich mee bemoeide waren die conflicten er. Ze zijn wel verergerd door de Westerse technologie.

  De conflicten zullen helaas altijd blijven bestaan. Vanwege een van hun ere-regels “Oog om oog, tand om tand”. Een eindeloze cyclus tussen wraak en weerwraak.

  Zolang het Westen (en het Oosten) wapens blijven leveren zal de oorlogen nooit ophouden.
  Zolang de radicale Imans hun haat en wraakzucht promoten in het volk zal de oorlog altijd bestaan. Ik ben, vrees ik, een beetje pessimistisch op dat vlak. Ik zie niet gauw dat er de rust zal wederkeren… als er ooit wel rust is geweest…

  Het wordt misschien tijd dat die ene spookplaneet Niburu (of hoe heette dat ding ook alweer) de knoeiboel hier op aarde gaat opruimen. Helaas is dat ook een verzonnen verhaaltje van fantasierijke pseudo-wetenschappers of zelfverklaarde predikanten uit vervlogen tijden.

  1 likes
  • Madeloes schreef:

   @ Maarten V

   enerzijds wie verdienen geld aan deze oorlogen en wakkeren het aan en anderzijds heeft het het doel chaos te veroorzaken en verwarring voor de mensheid. Dit is volgens mij maar een gedeelte van de waarheid.
   Als je dieper graaft zie je dat het meer te maken heeft met de history, de astrology, de leylines, the artifacts en meer. Zie waar unesco op alle historic places zit en millatary bewapend!

   0 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Maarten V. zit nog op de kleuterschool of is die instelling nog niet ontgroeid !

   0 likes
  • Maarten V schreef:

   En wat wilt u daar nu mee zeggen?

   0 likes
 • pjoter schreef:

  Er ligt olie op het vuur!

  0 likes
 • x

  Check Also

  nigel farage

  Nigel Farage onthult waarom de EU doodsbang is voor aanstaande brexitgesprekken

  Op mijn laatste dag in Brussel merkte ...

  poetin

  Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

  Het is onze taak om de herinneringen ...

  >