Mens en Dier

Harde uithaal naar Frans Timmermans: ‘Stop deze idioot meteen in het gekkenhuis!’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Als het aan ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans ligt, mag straks ook geen vierkante meter natuur meer verslechteren buiten de Natura 2000-gebieden. Het plan komt voor Nederland bovenop de ‘stikstofcrisis’ en dreigt het land nog verder op slot te zetten. Nederland en andere lidstaten hebben kritiek op de natuurplannen van Timmermans.

Dankzij de klimaatpaus komt er ook een tsunami aan nieuwe Europese belastingen aan. Een CO2-taks om je woning te verwarmen of met de auto te rijden. De middenklasse mag het geld weer ophoesten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er is een zogeheten solidariteitsfonds van 90 miljard euro, maar dat is vooral voor de armere mensen in Zuid- en Oost-Europa. Het Vlaamse parlementslid en oud-staatssecretaris Theo Francken (N-VA) vindt de plannen onaanvaardbaar. “Zomaar plat belasten van de middenklasse, daar moet toch eens een eind aan komen,” zegt hij in een vlog.

Die Timmermans is al een tijd lekker bezig. Not.

“Die wereldvreemde mensen daar op het Schumanplein van de Europese Commissie. Stop daarmee. Vlaanderen zal hier nooit mee akkoord gaan. Niet zolang wij hier iets te zeggen hebben,” aldus Francken.

Ook in Nederland klinkt er felle kritiek. Sportverslaggever Jack van Gelder schrijft: “Die Timmermans is al een tijd lekker bezig. Not.”

Hersenspinsel

Emile Ratelband trekt op social media fel van leer. “Stop deze idioot meteen in het gekkenhuis! Hij streeft een hersenspinsel na ten koste van miljoenen mensen die deze waanzin langzamerhand zijn gaan geloven.”

“Hebben we geleerd van covid? Ik geloof het niet! De oversterfte spreekt voor zich. Leren we hier van? De overheid duwt ons zaken door de strot en we gaan als lammeren naar de slachtbank! En we laten het zelf toe!” vervolgt Ratelband.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

NO COMPLY!!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Dat is wel even een flinke cannodade aan wijsheid van Ratelband….
TSJAKKAAA!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Misschien moeten we Timmermans eens op een dieet van sprinkhanen zetten.
Liefst in de gevangenis.

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Wie is Frans Timmermans ook al weer…?

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x