Mens en Dier

Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Drentse dorp Odoorn is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een reuzenteek gevonden. Het dier draagt mogelijk het Krim-Congovirus bij zich, een potentieel dodelijk ebola-achtig virus.

Is het dier misschien komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten? Of doelbewust uitgezet in deze omgeving?

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft afgelopen week bepaald dat de inspecteur-generaal van het Pentagon het Congres moet vertellen of het ministerie van Defensie heeft geëxperimenteerd met biologische oorlogvoering in de vorm van ziektedragende insecten, en of die vervolgens – per ongeluk of met opzet – zijn vrijgelaten in dichtbevolkte gebieden.

Vrijgelaten

Op 11 juli werd een amendement aangenomen dat de inspecteur-generaal opdracht geeft om een onderzoek in te stellen, schrijft de krant Roll Call.

Tijdens dat onderzoek moet worden gekeken of het ministerie van Defensie tussen 1950 en 1975 heeft geëxperimenteerd met teken en andere insecten als biologisch wapen.

Als dat zo is dan moet de inspecteur-generaal aangeven wat de omvang van de experimenten is geweest en of teken of insecten per ongeluk of doelbewust buiten het laboratorium zijn vrijgelaten.

Link

Met het amendement willen beleidsmakers zien te achterhalen of onderzoekers van het Pentagon op plaatsen zoals Fort Detrick in Maryland en Plum Island in New York ziektes hebben ingebracht bij insecten om te kijken wat de effecten waren van biologische wapens.

President Richard Nixon deed het Amerikaanse onderzoek naar biologische wapens in 1969 in de ban, maar mogelijk is dat onderzoek toch voortgezet.

In het boek ‘Bitten’, dat dit jaar is gepubliceerd, wordt gesteld dat er mogelijk een link is tussen de experimenten van het ministerie van Defensie en de ziekte van Lyme, die wordt veroorzaakt door teken.

Antwoorden

Jaarlijks krijgen tussen de 300.000 en 427.000 mensen de ziekte en dat worden er alleen maar meer.

“We willen nu antwoorden,” zei Republikein Christopher H. Smith, die het amendent indiende.

[Roll Call]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joepiedepoepie
joepiedepoepie
3 jaren geleden

Het zal niet de eerste keer zijn. Wat was de grootste plaag van de Duitsers in Oost-Europa in W.O.II?
Tyfus…. En laat die nu net in Polen zijn verspreid door de Poolse ondergrondse….

De site van David Irving…….Die over de hele wereld archieven heeft nagezocht om de waarheid te achterhalen en daardoor Persona Non Grata in zeer veel landen is geworden.
http://www.fpp.co.uk/History/General/PolishReport1943.html

(2/3e van de pagina – in het rood)

3. Activities of retaliation
(for the period January to April 1943)

a. the following were liquidated:

January

February

March

April

Gestapo agents

50

16

27

Germans – in combat and by hidden means

100

20

members of the deportation committee

18

b. poison has been administered

in 189 cases

in 132 cases

in 132 cases

Typhoid fever microbes and typhoid fever lice

in a few hundred cases

Janssen
Janssen
3 jaren geleden

Weet niet hoe ik het schrijven moet, maar zoiets als emptologisch oorlogs onderdeel.
De “zogenaamde ziekte van Lyme“ was toch ook uit het lab bij de plaats Lyme in de VS.

Erde
Erde
3 jaren geleden

Mensen moeten gaan beseffen dat er op alle fronten een oorlog tegen ons gevoerd wordt met het doel ons te laten uitsterven. Wij moeten in verzet komen tegen dat moorddadige tuig.
Het is een stille oorlog die gevoerd wordt met straling, vervuiling, voedsel, insecten, omvolking, hersenspoeling, drugs en weet ik wat allemaal wat nog meer. Wij moeten opstaan en het tuig aan de hoogste palen hangen voordat het te laat is, en hun van deze aardbol doen verdwijnen. Het is echt 1 minuut voor twaalf. Werp de ketenen af! Mensen sta op! Dit kan wel eens onze laatste kans zijn willen wij niet in eeuwige slavernij vervallen.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Eventjes heel goed nadenken, en dan vooral verplaatsen in de koppen van de zionisten die Amerika bestieren, wie zich het meest in de buitenlucht begeeft, in de natuur en welk type mens (ras) bevindt zich het meest in de steden, ver van ziekmakende teken. Dan komt bij mij de gedachte dat het bij uitstek een sterk wapen is om de natives af te maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x