Homepagina » Mens en Dier » Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?
Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?

Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?

In het Drentse dorp Odoorn is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een reuzenteek gevonden. Het dier draagt mogelijk het Krim-Congovirus bij zich, een potentieel dodelijk ebola-achtig virus.

Is het dier misschien komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten? Of doelbewust uitgezet in deze omgeving?

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft afgelopen week bepaald dat de inspecteur-generaal van het Pentagon het Congres moet vertellen of het ministerie van Defensie heeft geëxperimenteerd met biologische oorlogvoering in de vorm van ziektedragende insecten, en of die vervolgens – per ongeluk of met opzet – zijn vrijgelaten in dichtbevolkte gebieden.

Vrijgelaten

Op 11 juli werd een amendement aangenomen dat de inspecteur-generaal opdracht geeft om een onderzoek in te stellen, schrijft de krant Roll Call.

Tijdens dat onderzoek moet worden gekeken of het ministerie van Defensie tussen 1950 en 1975 heeft geëxperimenteerd met teken en andere insecten als biologisch wapen.

Als dat zo is dan moet de inspecteur-generaal aangeven wat de omvang van de experimenten is geweest en of teken of insecten per ongeluk of doelbewust buiten het laboratorium zijn vrijgelaten.

Link

Met het amendement willen beleidsmakers zien te achterhalen of onderzoekers van het Pentagon op plaatsen zoals Fort Detrick in Maryland en Plum Island in New York ziektes hebben ingebracht bij insecten om te kijken wat de effecten waren van biologische wapens.

President Richard Nixon deed het Amerikaanse onderzoek naar biologische wapens in 1969 in de ban, maar mogelijk is dat onderzoek toch voortgezet.

In het boek ‘Bitten’, dat dit jaar is gepubliceerd, wordt gesteld dat er mogelijk een link is tussen de experimenten van het ministerie van Defensie en de ziekte van Lyme, die wordt veroorzaakt door teken.

Antwoorden

Jaarlijks krijgen tussen de 300.000 en 427.000 mensen de ziekte en dat worden er alleen maar meer.

“We willen nu antwoorden,” zei Republikein Christopher H. Smith, die het amendent indiende.

[Roll Call]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Eventjes heel goed nadenken, en dan vooral verplaatsen in de koppen van de zionisten die Amerika bestieren, wie zich het meest in de buitenlucht begeeft, in de natuur en welk type mens (ras) bevindt zich het meest in de steden, ver van ziekmakende teken. Dan komt bij mij de gedachte dat het bij uitstek een sterk wapen is om de natives af te maken.

  9 likes
  • Dat is precies hoe ik er ook over denk @weg met ons, dat gene waar wij uit voortkomen, waar wij de meeste kracht uit putten, waar onze helende kracht vandaan moet komen, dat wordt voortdurend zoveel mogelijk verziekt en verknoeid. Er woedt in alle hevigheid een oorlog tegen de mensheid die zo sluw wordt gevoerd dat velen het nog niet eens in de gaten hebben. Zo ook de liefde, de allersterkste en kracht gevende en positieve emotie van de mens is sterk onder vuur komen te staan door de meest agressieve geslachtsziekten zoals aids, wat ook zonder twijfel uit een van de duistere laboratoria van dat tuig afkomstig is. Het houdt gewoon nooit op, dat tuig moet van de aardbol verdwijnen, eerder wordt het niets.

   21 likes
   • @eksegese

    Inderdaad, het aids virus is een duidelijk voorbeeld van een hoogst waarschijnlijk door mensenhanden gemaakt virus. Een virus dat specifiek onder homofielen slachtoffers maakte en begon in de VS, die toen een sterk puriteinse anti homo beleid voerde, is toch opmerkelijk te noemen. Dat soms via bloedtransfusies mensen werden besmet zou men in de VS colleteral damage noemen. ‘Ze’ zijn er gek genoeg voor.

    6 likes
  • En iedereen het bos uit jagen.
   Rupsen, wespen, mieren, teken. Alles is gevaarlijk!
   En in alle stilte worden bomen gekapt voor de uitrol van G5.
   Kunen we straks vluchten in onze o zo veilige virtuele wereld.
   Als digitale avatar.

   9 likes
 2. Mensen moeten gaan beseffen dat er op alle fronten een oorlog tegen ons gevoerd wordt met het doel ons te laten uitsterven. Wij moeten in verzet komen tegen dat moorddadige tuig.
  Het is een stille oorlog die gevoerd wordt met straling, vervuiling, voedsel, insecten, omvolking, hersenspoeling, drugs en weet ik wat allemaal wat nog meer. Wij moeten opstaan en het tuig aan de hoogste palen hangen voordat het te laat is, en hun van deze aardbol doen verdwijnen. Het is echt 1 minuut voor twaalf. Werp de ketenen af! Mensen sta op! Dit kan wel eens onze laatste kans zijn willen wij niet in eeuwige slavernij vervallen.

  22 likes
  • Wanneer begint dat grote uitsterven dan eens?
   Ik zie geen successen met chemtrails of straling of voedsel.
   De bevolking groeit gewoon nog steeds.

   7 likes
   • @Krekel

    Zodra het grote afsterven begint zul je ‘t aan den lijve mogen ondervinden. Peak human is misschien al geweest, dus geniet van iedere dag die je nog hebt.

    @Witte Biff

    Het getal 500 miljoen is in ieder geval geen idee ontsproten aan de fantasie van de gemiddelde reageerder, maar heeft te maken met één of andere idiote monoliet-achtig obstakel, ergens in de VS die verwijst naar een ideale wereldpopulatie van 500 miljoen aardlingen. Of de steen een grap is van iemand die zich verveelt en dacht ik haal een grap uit of het werkelijk een diepere betekenis heeft zal m.i. binnen niet al te veel tijd blijken.

    Jaren zijn dagen in tijd, dus heb nog een paar dagen geduld, en vergeet niet: doodgaan kun je altijd nog snel genoeg.

    4 likes
    • Peak human zal ergens rond de 10 miljard liggen aan het eind van deze eeuw. Dat duurt nog wel even. Het grote afsterven komt niet. Zelfs een wereldoorlog met 100 miljoen doden zal geen invloed op die 10 miljard hebben.

     3 likes
     • Het gaat niet om de doden of de levenden. Het gaat over het aantal bezielde mensen, en het aantal zielloze menselijke wezens.
      De komende frequentie vervuiling zal het ultieme wapen blijken om mensen hun wil en creativiteit te ontnemen. En hen op te sluiten in een digitale virtuele realiteit.
      Oorlogen zijn niets anders dan bloedoffers. Waar het om gaat is om van ons menselijke batterijen te maken waarmee zij zich kunnen voeden.

      7 likes
   • Haha ja daar heb je een sterk punt! Die 500 miljoen wordt nog even niet gehaald. Voor zover ik begrijp uit ‘de media’ zijn we al zo’n beetje aan de 8 miljard.
    Ik heb de wereldbevolking niet zelf geteld natuurlijk.

    dat dan weer niet

    3 likes
    • Wij mensen begrijpen niet dat dit een plan is dat door vele eeuwen over ons uitgerold is. Zij, de machthebbers, denken niet op korte termijn. Zij gaan eeuwen lang door bloedlijnen heen. Alle veroveringen, alle oorlogen, de kolonisaties van verre landen, de vernietiging van de Indianen en de Aboriginals, de vernietiging van Afrika, de uitrol van de grote religien, Van Alexander de Grote tot Hitler. Tot daar waar wij nu zijn aangekomen, maakt deel uit van dat grote plan.
     Wij mensen die zo kort leven en zo kort herinneren, kunnen ons daar geen voorstelling van maken. Maar de bloedlijnen van de machthebbers reiken terug naar Faraoische tijden en nog ouder.
     Door de eeuwen heen hebben zij gebouwd. Hebben zij bloedoffers gebracht. Hebben zij de mensen steeds machtelozer gemaakt. Alles, om ons Goyim uiteindelijk te maken tot wat zij van ons wensen te maken: Menselijke batterijen. Wij dienen slechts om hen te voeden. Als vee.
     Hun kracht is dat mensen maar kort herinneren, en zij zich bewist zijn van hun lange, lange geschiedenis. De kleine man is niet bij machte dit grote plan te overzien.
     Het is wachten op de grote verdrukking. Dan wil ik jullie nog wel eens horen.

     5 likes
 3. Weet niet hoe ik het schrijven moet, maar zoiets als emptologisch oorlogs onderdeel.
  De “zogenaamde ziekte van Lyme“ was toch ook uit het lab bij de plaats Lyme in de VS.

  14 likes
 4. @Allen: Het beste gaan jullie op een kist in het vondelpark staan betogen. Kan je meteen ervaren hoe ongeïnteresseerd het schapenvolk is. Succes ermee

  6 likes
  • @wolfje
   hahaha dat is een goeie.
   begin er over , maak niet uit tegen wie ze kijken je aan of je van een andere planeet komt.
   sommige zeggen ook nog het zal mijn tijd wel duren en dat is de grootste vergissing die je kan maken het staat al voor de deur.

   4 likes
  • @wolfje

   In het Vondelpark met een kist? En in deze kist lig jij opgebaard als alwetend lijk?

   3 likes
 5. Het zal niet de eerste keer zijn. Wat was de grootste plaag van de Duitsers in Oost-Europa in W.O.II?
  Tyfus…. En laat die nu net in Polen zijn verspreid door de Poolse ondergrondse….

  De site van David Irving…….Die over de hele wereld archieven heeft nagezocht om de waarheid te achterhalen en daardoor Persona Non Grata in zeer veel landen is geworden.
  http://www.fpp.co.uk/History/General/PolishReport1943.html

  (2/3e van de pagina – in het rood)

  3. Activities of retaliation
  (for the period January to April 1943)

  a. the following were liquidated:

  January

  February

  March

  April

  Gestapo agents

  50

  16

  27

  Germans – in combat and by hidden means

  100

  20

  members of the deportation committee

  18

  b. poison has been administered

  in 189 cases

  in 132 cases

  in 132 cases

  Typhoid fever microbes and typhoid fever lice

  in a few hundred cases

  6 likes
 6. wij zitten al een tijd in de tang, we mogen niet meer helder denken dat is ons al afgepakt, nu lopen wij als blinde zombies in rondjes, genoeg stralingen en pillen zijn de schadelijkste voor ons , een weg terug ?
  ja, terug de natuur in, ver weg van deze beschaving….. voor zover dat het nog mogelijk is.

  5 likes
 7. Heb zelf Lyme gekregen door een besmette tekenbeet, antibiotica kuur gekregen van 2 weken.. teruggekomen voor kontrole.. sorry maar meer kunnen wij voor u niet doen, Lyme is nu een chronische ziekte en u komt er nooit meer vanaf.. de woorden van de arts.. Lyme muteert, er zijn nu (als ik mij niet vergis) 9 verschillende soorten Lyme.. het tast je zenuwstelsel aan.. door samenloop van omstandigheden ben ik iemand tegengekomen die volledig van Lyme is genezen.. Heb zelf de behandeling ondergaan en ben helemaal Lyme vrij.. maar dat vertellen de artsen je niet.. de behandeling is door “Bicom” apparatuur gedaan wat op BioResonantie techniek werkt (de grondlegger is Royal Raymond Reif) zijn plasma technologie is verbeterd en zeer effektief.. er is dus “genezing” mogelijk.. mits je de juiste paden bewandeld

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaanse leger sluit deal met UFO-groep om buitenaardse technologie te bestuderen. Is dit het ultieme bewijs?

Amerikaanse leger sluit deal met UFO-groep om buitenaardse technologie te bestuderen. Is dit het ultieme bewijs?

Het is geen geheim meer dat het ...

Amerikaanse overheid geeft 21 biljoen dollar uit, en niemand weet waar het geld naartoe is gegaan

Amerikaanse overheid geeft 21 biljoen dollar uit, en niemand weet waar het geld naartoe is gegaan

De Amerikaanse overheid heeft 21 biljoen dollar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.