CoronaBinnenland

Absurde beelden: ON!-verslaggever stelt Kamerleden vraag over de oversterfte

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

In het tv-programma Ongehoord Nieuws was aandacht voor de aanhoudende oversterfte. ON!-verslaggever Jonathan Krispijn stelde diverse Kamerleden hier vragen over.

PVV-Kamerlid Fleur Agema wees erop dat de oversterfte vorige maand ongeveer 1400 personen was en de maand ervoor ongeveer 2000. “Dat zijn hele hoge aantallen. Het onderzoek naar de oversterfte is nog altijd niet van start gegaan en dat moet nu toch wel een keertje beginnen,” zei Agema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen maakt zich grote zorgen. “Je zou verwachten dat je na een zwaar coronajaar, waarin helaas al veel van de zwakkeren zijn overleden, ondersterfte zou hebben, maar we hebben oversterfte,” merkte hij op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Andere keer

Ook in het buitenland wordt men geconfronteerd met oversterfte. Sommige experts zien de coronavaccins als oorzaak. “Het is bekend dat de vaccins heel veel bijwerkingen hebben. Die lijst is uitgebreid bekend en die wordt alleen maar groter,” zei bedrijfsarts Alexander van Walraven. “De kans dat daar ook hele erge bijwerkingen bij zitten, waarbij ook overlijden plaatsvindt, is vrij groot.”

“Het duurt ontzettend lang,” zei Agema. “Ik denk dat iedereen wel graag wil weten hoe het kan dat de oversterfte in Nederland zo hoog is.”

De regeringspartijen lijken niet geïnteresseerd te zijn in de oversterfte. Krispijn vroeg Kamerlid Mirjam Bikker (ChristenUnie) of ze zich zorgen maakt om de oversterfte. “Andere keer,” antwoordde ze lichtelijk geïrriteerd.

Ik zei dat ik geen commentaar had

De ON!-verslaggever legde dezelfde vraag voor aan CDA-Kamerlid Joba van den Berg. De vraag leek kortsluiting te veroorzaken in haar hoofd. Ze gaf geen antwoord. “Hallo? Dat is wel heel raar,” reageerde Krispijn. “Ik zei dat ik geen commentaar had,” beet Van den Berg hem toe.

Huisarts Frank Peeters bekeek de beelden ook en zegt: “Onmensen.” Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons voegt toe: “Vreemd dat er tijdens corona zoveel onrust en zorg was en dat er nu, met een oversterfte die bijna gelijk is aan de coronadoden, niemand van de coalitie de urgentie voelt om de oversterfte snel in kaart te brengen. Van den Berg lijkt zelfs even een volledige black-out te hebben.”

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

231 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daniel
Daniel
1 jaar geleden

Ze weten het 🙂

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Niks nieuw onder de zon

felle
felle
1 jaar geleden

Als de waarheid boven tafel komt gaat het erg druk worden in gevangenissen…

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Christelijk in onze overheidspartijen zegt ook niks meer dus. Tja..waar stem je als christen dán nog op?
Benieuwd wat de dames ontvangen hebben om niks te zeggen..zelfs een neutrale, nietszeggende, reactie kan er niet van af.
Zo reageert enkel iemand die niet mag of kan spreken..

Back to top button
231
0
We lezen graag je reactie!x