CoronaMens en Dier

Niet vergeten: ‘Ik zie Jinek en Levi nog die meiden uitlachen’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

In oktober vorig jaar zei het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) dat hevige bloedingen tijdens de menstruatie als mogelijke bijwerking moeten worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna.

Bijwerkingencentrum Lareb had hier op dat moment al vele duizenden meldingen over binnengekregen. Er is een ‘op zijn minst redelijke kans dat het optreden van hevige menstruatiebloedingen causaal verband houdt’ met de vaccins, aldus het EMA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De invloed van een coronaprik op de menstruatie leidde de afgelopen jaren tot veel onrust, nadat er bij bijwerkingencentra wereldwijd meldingen over menstruatiestoornissen waren binnengekomen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onvruchtbaar

Uit een studie van de Universiteit van Washington bleek dat coronavaccins bij ongeveer 42 procent van de vrouwen de menstruatiecyclus beïnvloeden. Aan het onderzoek deden zo’n 40.000 gevaccineerde volwassenen mee.

42 procent van de respondenten bloedde na vaccinatie heviger tijdens de menstruatie. Ook kregen vrouwen last van doorbraakbloedingen bij pilgebruik of na de overgang. De studie verscheen in het tijdschrift Sciences Advances.

In 2021, toen ons nog verteld werd dat het vaccin ‘veilig en effectief’ is, zei een meisje voor de camera van Ongehoord Nederland dat ze had gelezen dat je onvruchtbaar kunt worden na vaccinatie. Ze voegde toe dat ze zich toch wel heeft laten vaccineren omdat ze anders niet naar binnen mocht bij de McDonald’s.

Hamburger of onvruchtbaar?

Eva Jinek liet de beelden zien in haar show en lachte er hartelijk om, net als oud-ziekenhuisbaas Marcel Levi. “Hamburger of onvruchtbaar?” grapte Levi. “Ja, prioriteiten,” reageerde Jinek.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer heeft de beelden nog eens gedeeld op social media en schrijft erbij: “Het EMA heeft in oktober 2022 menstruatiestoornis opgenomen als bijwerking van de mRNA-vaccins. Naast hevige bloedingen betreft dit vaak uitblijvende menstruatie. Ik zie Jinek en Levi nog die meiden uitlachen.”

Experiment

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons merkt op dat niet alleen menstruatiestoornissen pas aan het licht kwamen toen het experiment op mensen werd uitgevoerd. “En wie nog steeds denkt dat het geen experiment was, heeft een grote informatieachterstand.”

Minister Hugo de Jonge plaatste eerder een filmpje op social media waarin een GGD-arts beweert dat coronavaccinaties geen invloed hebben op de vruchtbaarheid. Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters reageerde daar sceptisch op: “Graag wetenschappelijke onderbouwing voor [die] uitspraak. Dan praten we verder.”

4.8 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Ze zakken steeds verder het leugenmoeras in die prikfanaten en hun hulpjes.
Jinek lacht om haar eigen dommigheid.
Zij is bang voor de waarheid, want eens komt ook haar beoordeling.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

dat schetst de prioriteit van een ziekenhuisdirecteur en de daardoor veroorzaakte ramp/misdaad

Hans
Hans
1 jaar geleden

Natuurlijk is het een experiment. Normaal moesten de vaccin-producenten veel geld investeren in vrijwilligers om de veiligheid en werkzaamheid te testen.
Tegenwoordig zijn de geprikten allemaal vrijwilliger en, ideaal voor de producenten, nog gratis ook. Maar waar dat allemaal toe leidt?? Vreselijk!!

Christien
Christien
1 jaar geleden

Dom, dommer, domst.
jinek is pa se.

Ik weet dat heel veel mensen de zin niet gelezen hebben in de eerste brief door angst bevangen.

U doet mee aan een test een experiment, het stond er écht. Degene die prikt had dat ook moeten vermelden en dat gebeurde niet.

Maar de angst en de uitleg er zijn niet genoeg vaccins, maakte ze doof en blind.

Maar jinek, uitlachen van tieners, goed gedaan meid.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x