Bewustzijn

Het Oude Egypte: Vortex naar de hogere dimensies

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de mysteriescholen van het oude Egypte werd een kleine selectieve groep ingewijd in de geheimen van de tempel.

De leer van deze scholen werd later onder meer bekend als de Hermetica. De leer van Hermes of Thot. Het heilige der heiligen, diep in de tempel en de kern van de scholen, was voor het gewone volk niet toegankelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De energie van deze plaatsen is echter nog steeds voor iedereen voelbaar. Het zijn plaatsen om ingewijd te worden in de hogere dimensies. De energie van de sterren zorgt er weldra voor dat we als mensheid ingewijd kunnen worden in de hogere dimensies. De ompoling die in ons gaat plaatsvinden is immens en nauwelijks voorstelbaar. Hierbij kan de energie van de oude inwijdingsplaatsen ons helpen. Het is een energie met een hoge trilling of frequentie.

Buitenaards contact in het oude Egypte

In november werd voor de huidige onrusten in het gebied een bezoek gebracht aan specifieke inwijdingsplaatsen in Egypte. Het zijn plaatsen waar ook contacten zijn geweest met buitenaardsen. De afbeeldingen van onbekende vliegende objecten in de tempel van Abydos geven dit direct weer (zie eerste onderstaande foto). De verbinding tussen Sirius en Egypte is sterk.

Sirius wordt op een bepaald moment, tijdens de hondsdagen, vlak voor zonsopkomst een korte tijd zichtbaar aan de horizon. Dat markeerde het moment waarop de Nijl buiten haar oevers begon te treden. Het land werd bevrucht en dit was noodzakelijk voor een goede oogst en leven. Sirius, de grote Schenker.

egypte1389473928743

egypte189472934873

Osireion te Abydos

Het Osireion is een oeroud tempelcomplex gelegen in Abydos. Er is een duidelijke overeenkomst met de Valleitempel bij de Sfinx in Gizeh. De structuur en de energie komen sterk overeen.

Er kan een oneindig diepe energie worden gevoeld. Deze energie werkt versterkend op de basale chakra’s en de ‘Egyptische’ middenrifchakra.

Witte Stad

In het Egyptische Amarna ligt de oude stad van Achnaton en Nefertiti: Achetaton, ook wel de Witte Stad geheten. De stad van het Licht.

Er is nog weinig van over, maar de energie van Licht is nog duidelijk voelbaar. De liefdesenergie werkt versterkend op de ‘Egyptische’ thymuschakra.

Piramiden van Gizeh

Een enorm krachtig veld van immense energie wordt gevormd door de Piramiden van Gizeh. Het zijn de zenders en ontvangers van energie op de Aarde. In de Grote Piramide is een daadwerkelijke sterrenpoort of stargate voelbaar, met name in de Konings- en Koninginnezaal.

De energie werkt versterkend op de hogere chakra’s en de ‘Egyptische’ chakra’s van de poort der dromen; de hypofysechakra en epifysechakra.

Osiristempel te Abydos

Diep in de tempel van Seti I te Abydos ligt een apart tempelcomplex dat gewijd is aan Osiris, Isis en Horus. Je voelt de verbindende energie tussen hemel en Aarde.

Door Richard Hoofs, huisarts

Gerelateerd: Opening van de sterrenpoort 11-11-11 en de herrijzenis van de Witte Stad

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x